Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα συναισθήματα και οι εσωτερικές δυνάμεις μας

Οι Δυνάμεις πού έχουμε μέσα μας , αποδόθηκαν με τεχνικούς τρόπους από τους Άτλαντες. Με τους ίδιους τεχνικούς τρόπους πού επιδιώκετε η ενεργοποίηση της ευαίσθητης αυτής περιοχής ανάμεσα από τά μάτια από τους βουδιστές μοναχούς, το λεγόμενο άνοιγμα του "τρίτου ματιού» , και το οποίο βρίσκουμε και στους Φαραώ με το φίδι στο μέτωπο.

Με την τεχνική όμως αυτή , πού δεν αποτελεί βέβαια αληθινή σύνδεση με το Πνευματικό μας «άλλο εγώ», μπορούν να συμβούν πολλά.
Να τι λέει ο συγγραφέας του βιβλίου «Λευκή και Μαύρη Μαγεία» Φρανς Χάρτμαν:

« Όπως κάθε μαθηματικό σημείο στο διάστημα μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ορατό όν με ζωή και συνείδηση , άπαξ κα έχει σχηματισθεί ένα ορισμένο «κέντρο δύναμης» , έτσι και στο αόρατο βασίλειο της ψυχής μπορούν να γεννηθούν αστρικές μορφές , όπου υπάρχουνε οι απαραίτητες συνθήκες για την ανάπτυξή τους .
Και με τον ίδιο τρόπο , κάνει ένα «κέντρο δύναμης» στο αστρικό πλάνο , να κρυσταλλοποιηθεί σε μια αόρατη αλλά ουσιώδης οντότητα γύρο από μια σκέψη. Οι μορφές του αστρικού πλάνου είναι εκφράσεις των χαρακτηριστικών των συναισθημάτων .»

Τα συναισθήματα είναι αυτά που εκφράζονται σε εγκεφαλικές εικόνες .
Τα συναισθήματα κάνουν την καρδιά μας να κτυπά με διαφορετικούς ρυθμούς. Μέσω των κτύπων της δημιουργούνται δονήσεις . Στο ρυθμικό αυτό πεντάγραμμο των δονήσεων πάλλεται η ψυχή μας.
Τα συναισθήματα, για να δονούν με ουράνιους ρυθμούς , θα πρέπει να είναι απαλλαγμένα από εγωιστικές επιθυμίες που έλκονται από το υπό κάτω του Δια-φράγματος τμήμα, και που υπονοούν υπογήϊνο έλεγχο.
Για να διατηρείται αυτή η σχέση θα πρέπει να διαφυλάσσουμε την συνειδησιακή μας επαφή.
Η εγκεφαλική επεξεργασία των συναισθημάτων μεταφράζεται σε αντικειμενικό θέμα αναλόγως της επιθυμίας που διεγείρει την ψυχή μας και που μέσω των καρδιακών παλμών στέλνεται στον εγκέφαλο.
Εκεί , αφού μεταφρασθεί σε εικόνα – παράσταση , ωθείται από την θέληση .
συνέχεια:

Οι καταχθόνιοι Άτλαντες επιδιώκουν την επαναφορά τους επί της Γής
Όλη η δραστηριότητα των Ατλάντιων δυνάμεων, εξαντλείται στο να μας έχουν υπό την εξουσία τους . Με τα επί την Γή όργανά τους, τους Εβραίους , αλλά και όσοι έχουν προσηλυτιστεί μαζί τους, αντιπροσωπεύουν τήν σατανική λεγεώνα του ολέθρου.

Ο Πλάτωνας μας λέει το πόσο σημαντικό είναι το να έχουμε τον έλεγχο του εαυτού μας.
«Εάν λοιπόν το άριστο μέρος της διάνοιάς μας μπορέσει να νικήσει οδηγώντας σε καθορισμένο και σώφρονα τρόπο ζωής, καθώς και στην φιλοσοφία, τότε με ευτυχία και ομόνοια περνούν την ζωή τους στην γή …έχοντας υποδουλώσει το τμήμα της ψυχής που γεννιέται η κακία και έχοντας απελευθερώσει εκείνο το τμήμα της ψυχής από όπου βλασταίνει η αρετή.»
Ο νούς μας είναι παρών όταν είναι ισχυρή η θέλησή μας. Αυτό είναι το όπλο μας.
Αλλά και το αδύνατο σημείο μας.
Όταν ο Δημόκριτος λέει:
« Οι επιθυμίες οι οποίες μετά σφοδρότητας επιδιώκουν ένα ορισμένο αντικείμενο , κάνουν την ψυχή τυφλή», επεκτείνοντάς το ανακαλύπτουμε ότι «τυφλή ψυχή» σημαίνει απενεργοποίηση της επιφύσεως, και κατ’ επέκταση αποκοπή από το Πνεύμα.
Παρομοίως , και όταν ο Πυθαγόρας έλεγε «Μην τεμαχίζετε τον άρτο» , εννοούσε να μην διασκορπίζετε το πνεύμα , αλλά να παραμένει ενωμένο με το σώμα. Πνεύμα και Ύλη = ουσία μία.
Η λέξη άλλωστε Άρταμος , που σημαίνει φονιάς , σφαγέας, προέρχεται από το Άρτος και Τέμνω.
Στον φλοιώδη εγκέφαλο , έχουμε τις ενέργειες που μας δίνουν την δυνατότητα επεξεργασίας, ανάλυσης, κρίσης, και άποψης του χώρου γύρο μας , μέσω των σκέψεων και δια της παρατηρήσεως.
Η συνειδητοποίηση, όμως όλων αυτών των ενεργειών συνδέεται με την σχέση Ψυχή- Συνείδηση.
Όταν η ψυχή αποκτά συνείδηση έρχεται και η φώτιση . Και η φώτιση έρχεται μέσω της σύνδεσης με το Πνεύμα.
Με την επιφοίτηση επί της επιφύσεως. Και ξέρουμε ότι η φώτιση είναι σαν τον Ήλιο, μας δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να βλέπουμε , αλλά και να «Γνωρίζουμε», δηλαδή να κατανοούμε την ουσία των πάντων.
Αν λοιπόν δημιουργήσουμε ένα συγκριτικό μέτρο ανάμεσα στην θεωρία της υπάρξεως της υπόγειας πολιτείας των αρχαίων Ατλάντων και της θεωρίας της βουδιστικής προοπτικής «ανοίγματος του τρίτου ματιού» μέσω της εξύψωσης της «γκουταλίνι» που βρίσκετε στο χαμηλότερο σημείο της σπονδυλικής στήλης, στον κόκκυγα, σε σχέση με την θεϊκή Ολύμπια πολιτεία στον Σείριο, ίσως να εξάγουμε το συμπέρασμα, ότι, αυτό που στην πραγματικότητα θέλουν να πετύχουν, είναι ότι το χαμηλότερο { το γήινο μέρος πού ονομάζουν κουταλίνι} αναζητά να ελέγξει το υψηλότερο.
Οι καταχθόνιοι Άτλαντες επιδιώκουν την επαναφορά τους επί της Γής, και στην συνέχεια την κατάκτηση του ουρανού. Και αυτό ακόμα είναι δυνατόν να συγκριθεί με την χριστιανική θεώρηση περί σωτηρίας της ψυχής , όπου ο Σατανάς επιδιώκει μέσω της αρπαγής των ψυχών να καταλάβει τον θρόνο του Θεού.
Λέγετε ακόμη πώς όλες οι θρησκείες του κόσμου έχουν δημιουργηθεί από αυτούς, με σκοπό την καθοδήγηση των ανθρώπων , αλλά ακόμα και το ότι πίσω από κάθε θρησκεία υπάρχει πάντα ένα κρυφό ιερατείο μυστών που γνωρίζει την σύντομη οδό ανάπτυξης έχοντας πρόσβαση σε κρυφές γνώσεις.
Τι ακόμα να μας πούν για να καταλάβουμε ότι αιώνες επί αιώνων οι λίγοι αυτοί που άλλοτε ονομάζονται θεοί και άλλοτε ιερείς ή πλανητάρχες , είναι αυτοί που κατευθύνουν την ζωή των ανθρώπων πάνω στην γή.
Είναι αυτοί που κατέχουν την πολιτικοοικονομική δύναμη , αυτοί που κάνουν τους πολέμους, αυτοί που ταράσσουν το πλανητικό κεντρικό σύστημά ανελίξεως της Γής.
Είναι οι αρχαίοι οφίτες Άτλαντες πίσω από κάθε τι που εμποδίζει την αφύπνιση της μνήμης για να κρατούν τον άνθρωπο δέσμιο στην φυλακή που τους έχει εγκλωβίσει την θέληση και τον νού τους .
Όμως ποιών ανθρώπων;
Κάποιων συγκεκριμένων ίσως;
Κάποιων ουράνιων;

Γιατί πάνω στην Γή υπάρχουν άνθρωποι και ανθρωποειδή.
Ο Άτλαντας Προμηθέας ήταν ένας από αυτούς που μετάλλαξε το ανθρωποειδή του πλανήτη, τον Νεάτερνταλ, και δημιούργησε τον Κρομανίον.
Η επιστήμη της ανθρωπολογίας δεν γνωρίζει πώς εξαφανίσθηκε ο Νεάτερνταλ μετά την εμφάνιση του Κρομανίον.
Όμως οι μελέτες για το DNA του Νεάτερνταλ αποκαλύπτουν ότι συγγενεύουν με αυτό του χιμπατζή.
Ο μυστικιστής Δαβίδ Γούντ ,αφήνει πολλά υπονοούμενα μέσα από ένα υποθετικό σενάριο μιάς τέτοιας παρέμβασης από ουράνιους επιστήμονες, τους Ελοχείμ.
Λέει ότι όταν αυτοί ήρθα στο δικό μας πλανητικό σύστημα, πήραν ένα θηλυκό ανθρωποειδή και με τεχνική γονιμοποίηση, βάζοντάς του ουράνιο γονίδιο, δημιούργησαν τέσσερις τέλειους ανθρώπους και έναν ατελή.
Τον Όσιρη, τον Σέτ , την Ίσιδα και την Νέφθιδα.
Το ατελή ήταν ό Χόρους.
Αυτοί οι τέσσερις , έχοντας την κατάλληλη από τους ουράνιους εκπαίδευση, δημιούργησαν με την σειρά τους, τούς Νεφελείμ .
Από τά σενάρια, που πολύ πιθανών να είναι πράγματι γνώσεις της ανθρώπινης πορείας πάνω στην γή, βλέπουμε ότι ο πόλεμος γίνετε ανάμεσα στο ευγενικό ανθρώπινο γένος και στο μεταλλαγμένο. Είναι ο πόλεμος που γίνονται ανάμεσα στους ανθρώπους του Φωτός και σε αυτούς του Σκότους.
Ανάμεσα σε αυτούς που το σπέρμα τους είναι ουράνιο και σε αυτούς που το σπέρμα τους είναι χωμάτινο.
Ανάμεσα σε αυτούς που πορεύονται προς τα Ηλύσια Πεδία και αυτούς που άγουν προς το αιώνιο Σκότος των Ταρτάρων.

Το σύμβολο του όφεως έχει ταυτισθεί με δύο έννοιες.
Από την μια, με την ηλεκτρομαγνητική γήινη ενέργεια , την υπό κάτω της Σελήνης , και από την άλλη, με την εσωτερική ενέργεια που διαπερνά τα ‘όντα, και εδρεύει στον κόκκυγα.
Όπως μέσα μας κυκλοφορεί η διεγερτική ενέργεια που περνά σαν σε κανάλι την σπονδυλική μας στήλη, έτσι, και η γήινη ενέργεια ώς τελουριακά υπόγεια ρεύματα του πλανήτη, κινούνται υπογείως και δια μέσων διαφόρων κομβικών σημείων, μπορούμε να δούμε να εκτονώνετε ένα συσσωρευμένο μεγάλο μέρος αυτής της δύναμης, όπου , στο σημείο εκείνο πού συμβαίνει , συνήθως υπάρχει και μια πύλη είσοδος στον κάτω κόσμο .
Το σχήμα αυτών των τελουριακών μοιάζει με την κίνηση των όφεων, και στα σημεία όπου υπάρχει τέτοια γήινη ενεργειακή συσσώρευση δημιουργείται επικίνδυνο πεδίο για την υγεία .
Η ελικοειδής αυτή κίνηση της ενέργειας, αναπαριστάνετε από την κίνηση του όφη.
Δεν είναι τίποτα τυχαίο , ακόμα και το ότι υποσυνείδητα έχει συνδεθεί το φίδι με το ύπουλο και το κακό.
Το επικίνδυνο αυτό ερπετό ήταν ένας εχθρός του ανθρώπου αφού κινδύνευε από το δηλητηριώδες του δάγκωμα τόσο συχνά, που από την πανάρχαια εποχή του Ορφέα, βλέπουμε τον ποιητή να έχει αφιερώσει σχεδόν σε όλο του το έργο
« Περί Λίθων», συμβουλές για την αποφυγή δαγκώματος από φίδια. Συγκεκριμένα, αρχίζει λέγοντας,
«Ο υιός της Μαίας, {ο Ερμής} πού μας παρέχει πολλά ωφελήματα, έδωσε είς τους ανθρώπους δώρον του Διός , ο οποίος αποτρέπει κακόν, ήλθε μεταφέρων αυτό, διά να έχωμεν ένα βέβαιον αμυντικόν μέσον κατά της δυστυχίας». Και τονίζει, «…προς τους συνετούς απευθύνομαι πού έχουν αγαθή καρδιά και πεποίθηση είς τους θεού, με τους ανόητους όμως δεν είναι δίκαιον να ασχοληθώμεν»
Το δώρο πού φέρνει ο Ερμής , πού αντιπροσωπεύει τον νού, είναι η διά της Επιφύσεως φώτιση και γνώση.
Προσέχτε όμως πώς αναφέρετε προς τους συνετούς, πού σημαίνει τους ευφυείς και νοήμονες, τους έχοντες Νού, ενώ τους ανόητους τους αποφεύγει.
Αυτό δηλώνει πώς υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων.
Σε αυτό το δεύτερο ονάνθρωπο θέλουν να συμπεριλάβουν και τους έλλογους νοήμονες μέσω της απενεργοποίησης της Επιφύσεως των , οι εξουσιαστές Οφίτες υποχθόνιοι Άτλαντες.
Το κακό πού εξουδετερώνει το δώρο του Ερμή, είναι ο όφις, η υπογήϊνη ενέργεια του Εωσφόρου.
«Θα γνωρίσει {ο άνθρωπος} επίσης να σταματήσει το σφύριγμα του δράκοντος, πού βαδίζει κατά γής , και να σβήσει το δηλητήριο των φιδιών πού έρπουν.»
Υπόσχεται δε πώς ο Ερμής {νούς} έχει μέσα στο σπήλαιό του {το κρανίο του εγκεφάλου}, πλείστα δώρα , αθάνατα και αληθινά , «…τά οποία εκτελούν τά πάντα ταχέως, και όποιος επιτύχει αυτά, είναι ημίθεος και ευτυχής.»
Μπορεί δηλαδή να έχει πρόσβαση στο Ελεύθερο Πεδίο Δημιουργίας , πού γίνεταιΠύλη Θαυμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια