Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια που θα ευνοήσει ο Δίας έως τον Μάιο του 2024

Ποια είναι τα ζώδια που θα ευεργετηθούν πολύ περισσότερο με τον Δία στον Ταύρο.
Ο Δίας , ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, των ευκαιριών αλλά και της πνευματικής γνώσης και ανέλιξης, κάνει την είσοδό του στις 16 Μαΐου 2023 στον γήινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού τον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει ως τις 26 Μαΐου 2024. Στο ετήσιο ταξίδι του από το ζώδιο που συνδέεται άμεσα με την ύλη, τα αποκτήματα, τις αξίες αλλά και την συντροφικότητα, αναμένεται να προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης σε όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού! Tο ζητούμενο μας κατά την διάρκεια της πορείας του θα είναι η αναζήτηση ευκαιριών για την ουσιαστική εξασφάλιση και σταθεροποίηση τόσο την υλική όσο και την συναισθηματική! Σε αυτή την πορεία του οδοιπορικού του Δία από τον Ταύρο θα υπάρξουν ωστόσο 4 εκπρόσωποι του Ζωδιακού που θα ευεργετηθούν πολύ περισσότερο! Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα 4 πιο τυχερά ζώδια και θα αναλύσουμε και το «γιατί»!

ΤΑΥΡΟΣ : Ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα κινείται στο δικό σου ζώδιο όπου σε ένα γενικότερο πλαίσιο θα χαρίζει τύχη, αισιοδοξία και ευκαιρίες για να επεκταθείς και να πας την ζωή σου ένα βήμα παρακάτω. Τι μπορεί να σημαίνουν όμως όλα αυτά;;; Από το 2019 είναι γεγονός ότι πέρασες δυσκολίες, στραπάτσα, η ζωή σου άλλαξε πολύ, πιέστηκες και ζορίστηκες και ένιωθες ότι η τύχη σε είχε πλέον ξεχασμένο! Με τον Δία από το ζώδιο σου σταδιακά ανακτάς την δύναμή σου, αναζητάς ευκαιρίες, οι οποίες έρχονται και σε βοηθούν να ορθοποδήσεις και πάλι. Είσαι πιο ανοιχτός προς νέες κατευθύνσεις και αυτό σε βοηθά εντέλει να εκπληρώσεις τα βαθύτερα ένστικτά σου, τις επιθυμίες σου, να δεις όνειρα να γίνονται πραγματικότητα αλλά και ανακτάς περισσότερο αυτό την σπιρτάδα του ενθουσιασμού, η οποία σε κατευθύνει να βάλεις νέες βάσεις και πάλι στην ζωή σου! Οι παγίδες που θα πρέπει να αποφύγεις είναι η πλεονεξία και η υπερβολή!  Στο οδοιπορικό του Δία από το ζώδιο σου θα σου δοθούν και ευκαιρίες για να ανελιχθείς επαγγελματικά, και θα συνάψεις νέες φιλίες – συμμαχίες, αλλά θα κάνεις και ένα νέο – τολμηρό βήμα στην ζωή σου που θα φέρει αέρα αλλαγής και ανανέωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Δίας για έναν ολόκληρο χρόνο θα κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, δηλαδή στον Ταύρο και η τύχη, οι ευκαιρίες και τα «δώρα» του θα σου δοθούν μέσα από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Μπαίνεις σε μία νέα , ευεργετική περίοδο όπου πολλά θα συμβούν που θα σε κάνουν να επαναφέρεις και πάλι την πίστη και την ελπίδα σου! Σε πρακτικό επίπεδο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να τονώσεις το εισόδημά σου μέσω νέων συνεργασιών που θα πραγματοποιηθούν τώρα και θα έχεις την ευκαιρία να κινηθείς με περισσότερη άνεση.  Σε συναισθηματικό επίπεδο, με τον Δία να κινείται στον οίκο της συντροφικότητας, της δέσμευσης αλλά και του γάμου, σίγουρα οι ευκαιρίες για να δεσμευτείς ουσιαστικά πληθαίνουν. Αν ήδη είσαι σε μία σχέση, θα μπορέσει να πάρει μία πιο σταθερή μορφή ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και η προοπτική της επισημοποίησής της. Αν είσαι ελεύθερος, είναι βέβαιο ότι μέσα στο ετήσιο οδοιπορικό του Δία από τον Ταύρο, θα βρεθεί το κατάλληλο άτομο με το οποίο θα αναπτύξεις μία όμορφη και ποιοτική σχέση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ένα από τα ζώδια που θα δεχθεί σημαντικές ευκαιρίες από τον Δία στον Ταύρο, είσαι εσύ αγαπητέ μου Παρθένε.  Στο ετήσιο οδοιπορικό του θα προσθέσει αστερόσκονη αισιοδοξίας στη ζωή σου, προπάντων όμως θα σου δοθούν και οι ευκαιρίες εκείνες για να πετύχεις τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου και θα κάνεις νέα βήματα στην ζωή σου. Με τον Δία από αυτή την θέση σου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψεις, να κάνεις επιτέλους αυτό το μακρινό ταξίδι που ονειρευόσουν, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και νέα ερεθίσματα που σου προσφέρουν ψυχική ανάταση. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις μία νέα επιμόρφωση, να περάσεις στο Πανεπιστήμιο, ή να κάνεις ένα μεταπτυχιακό, αφού με τον Δία από αυτή την θέση αναπτύσσεις ακόμα περισσότερο τις γνώσεις σου! Θα μπουν όμως και νέοι άνθρωποι στην ζωή σου που θα φέρουν αέρα ανανέωσης και θα συμβάλουν στις μεγάλες και όμορφες αλλαγές που θα ζήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί να σε έχω τελευταίο στην λίστα αγαπητέ μου Αιγόκερε, δεν σημαίνει όμως ότι εσύ θα έχεις λιγότερη εύνοια συγκριτικά με τα ζώδια που ανέφερα παραπάνω.  Για έναν ολόκληρο χρόνο ο Δίας θα κινείται στον 5ο Ηλιακό σου οίκο και οι μέρες σου αναμένεται να έχουν χαρακτήρα πιο χαρούμενο, ενθουσιώδη, ικανοποιητικό, αφού μετά από καιρό σου δίνονται οι ευκαιρίες να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να ψυχαγωγηθείς αλλά και να ερωτευτείς! Στην πορεία του Δία από τον Ταύρο, θα ασχοληθείς όμως και με επιχειρηματικές δραστηριότητες, σε αυτό τον τομέα θα χρειαστεί να λειτουργήσεις ωστόσο με σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Θα δεχθείς όμορφα νέα, όμορφες προτάσεις από τον σύντροφο ή και τα παιδιά αν είσαι δεσμευμένος. Αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας να αναμένεις ότι εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα, ο έρωτας θα εισβάλει στην ζωή σου από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια