Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποιες τηλεοπτικές σειρές ή ταινίες προτιμούν τα ζώδια

Πάμε να δούμε τις σειρές ή τις ταινίες που επιλέγουν να δουν τα ζώδια με το ταίρι τους, ή το υποψήφιο ταίρι τους:
ΚΡΙΟΣ
Εννοείται πως αγαπά τις ταινίες που έχουν έντονη δράση. Αποφεύγει τα βαθιά νοήματα και τις πολύπλοκες υποθέσεις. Μια σειρά, ή μια ταινία τη βλέπει για να ψυχαγωγηθεί και να ανεβάσει αδρεναλίνη. Όχι για να ψυχοπλακωθεί και να πέσουν οι συναισθηματικοί του ρυθμοί στα τάρταρα. Μάλιστα δε χαλιέται καθόλου με τις επαναλήψεις, που του έχουν εξάψει τη φαντασία και τις έχει συνδέσει με περιόδους δυναμικές της ζωής του. Δεν αγαπά τα μυθοπλαστικά σενάρια, όσο εκείνα που έχουν επικά κατορθώματα, μάχες σώμα με σώμα, ιππότες και μονομάχους που δίνουν τη ζωή τους για τα όμορφα μάτια μιας δεσποσύνης.

ΤΑΥΡΟΣ
Του αρέσουν οι καλογυρισμένες ταινίες με ιδιαιτέρως λεπτή αισθητική. Ναι εδώ οι λέξεις και οι χειρονομίες επιδιώκει να συνυπάρχουν σε ένα παράλληλο σενάριο. Να μιλούν για ανομολόγητες αγάπες και πόθους, δράματα που εξελίσσονται σταδιακά, αφήνοντας μια επίγευση ρομαντισμού. Είναι λοιπόν και ο λόγος που προτιμά να δει στο σπίτι του μία σειρά, από το να βγει και να πάει σε ένα σινεμά, που ο διπλανός του, μπορεί και να σχολιάζει ενοχλητικά. Του αρέσει να παρακολουθεί μια ταινία, με τη συντροφιά του ανθρώπου που κάνει την καρδιά του να χτυπάει δυνατά και το βρίσκει μάλιστα και σαν λαμπρή δικαιολογία, για να τον καλέσει στην καλαίσθητη φωλιά του. Εντός έδρας ένας Ταύρος, μπορεί να κάνει θαύματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπά τις ταινίες δράσης και γρήγορης πλοκής, τον κάνουν να βιώνει το σενάριο, σαν να ήταν αληθινό. Μάλιστα, πριν να παρακολουθήσει μια ταινία, ή μια σειρά, θα διαβάσει τις περισσότερες κριτικές που έχουν γραφτεί, τα σχόλια, τη δημοφιλία και το κατά πόσο προτείνεται από άλλους χρήστες σινεφίλ της πλατφόρμας. Βέβαια επειδή η γλώσσα του τρέχει πιο γρήγορα από τη σκέψη του, καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε από την αρχή, αν επιθυμείτε να μάθετε την υπόθεση και το τέλος της σειράς ή της ταινίας, πριν να τη δείτε να προβάλλετε, αφού θεωρεί φυσικό να σας μιλήσει για την αρχή το μέσο και το τέλος της, πριν καν να ξεκινήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα τόσο ρομαντικό πλάσμα, αγαπά τις ταινίες και τις σειρές εποχής, με ιππότες και δεσποσύνες, με κάστρα και πριγκίπισσες, καλούς και κακούς βασιλιάδες, φωτεινές ή σκοτεινές, περασμένες εποχές. Αγαπά τα δραματοποιημένα ιστορικά γεγονότα, τις οικογενειακές σειρές που θα μπορούσε να παρακολουθήσει με τους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Βέβαια τα σενάρια που έχουν μελό υποθέσεις και που πάντα φέρνουν δάκρυα συγκίνησης στα μελαγχολικά του μάτια, πραγματικά τα κυνηγάει όπου κι αν προβάλλονται. Βιώνει τα πάθη και τις αγωνίες των πρωταγωνιστών, ενώ συμπάσχει με τις κακουχίες που τους βρίσκουν.

ΛΕΩΝ
Είναι ένα πλάσμα που του αρέσει να γεμίζει το μάτι του με τη χλιδή που περιγράφεται στα παλάτια των Βερσαλλιών, στα σκωτσέζικα κάστρα, στις μεσογειακές επαύλεις που είναι πλημμυρισμένες στο φως, στους όμορφους ναούς που στολίζονται με δαντελένια αραβουργήματα. Κάπου εκεί που μπορεί να ζει ένας βασιλιάς ή να περιγράφει τη ζωή του, που σαφώς ταυτίζεται με αυτή. Εκεί που θα ονειρευτεί το επόμενο ταξίδι του για να γνωρίσει το μέρος που μεγάλωσαν προσωπικότητες λαμπερές, σαν τη δική του. Εντυπωσιακά κοστούμια, περίτεχνα χτενίσματα και μυθικά κοσμήματα, στολίδια που προβάλλονται σε μια οθόνη, προβάλλονται ταυτόχρονα και στη ψυχή του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας και γνώσης, είναι εκείνες που ευχαρίστως παρακολουθεί, κυρίως στον προσωπικό του χώρο, για να μην τον ενοχλούν οι διερχόμενοι ‘Ενοχλητικοί» θαμώνες μια κινηματογραφικής αίθουσας, με τα ποπ κορν και τα πατατάκια ανά χείρας και με άκυρα σχόλια για αυτό που βλέπουν. Παρ’ όλα αυτά, θέλει να παρακολουθεί ταινίες ή σειρές που να έχουν ένα νόημα να βγαίνει τελικά, έναν προβληματισμό. Μάλιστα οι Παρθένοι, φημίζονται και διαπρέπουν στατιστικά ως σεναριογράφοι, αφού μπορούν αν κεντούν μία υπόθεση στη λεπτομέρεια και να χτίζουν ξεχωριστούς χαρακτήρες.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ζυγός για να κάμψει τις αντιστάσεις που του προβάλλει το άτομο που τον ενδιαφέρει, φροντίζει να βρίσκει τρόπους και τακτικές, που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Έτσι λοιπόν μία θαυμάσια ρομαντική ταινία, ένα υπέροχο δείπνο κάτω από το φως των κεριών, φτιάχνουν την ιδανική ατμόσφαιρα για αγκαλιές. Η σειρά ή το κινηματογραφικό έργο που θα επιλέξει, θα έχει σίγουρα σενάριο αισθηματικό, ή που θα έχει να κάνει, με το νόημα του φτερωτού θεού, που μπορεί να υπάρξει ακόμα και σε εμπόλεμες καταστάσεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τον γοητεύουν οι ταινίες και οι σειρές με σκοτεινές υποθέσεις. Εκεί που μπορούν να εκτυλιχθούν, όλα τα παράξενα μυστήρια, συνυπάρχοντας με τους αντίστοιχους αινιγματικούς ήρωες. Αγαπά τα μυστικά που κρύβει ένα παρελθόν κι αν αυτό φτιαχτεί ως σενάριο σειράς ή ταινίας, θα γίνει από τους φανατικούς θεατές του. Μπορεί και ανακαλύπτει τον ένοχο από τις πρώτες κιόλας στιγμές που ξετυλίγεται ο μύθος, πράγμα που πραγματικά τον ενθουσιάζει. Αν μάλιστα κάνεις πως τρομάζεις με τις περίεργες σκηνές, ευχαρίστως θα σε κρύψει στην αγκαλιά του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σίγουρα οι αγαπημένες του ταινίες, είναι οι ταξιδιάρικες. Αυτές που μιλούν για άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς, που του δημιουργούν την ανυπέρβλητη ανάγκη να ταξιδέψει για να τους γνωρίσει. Δεν αγαπά ιδιαίτερα τον εμπορικό κινηματογράφο, όσο τον ευρωπαϊκό και διεθνή, που μέσα από το έργο του, περικλείει τη μαγεία ενός διαφορετικού για παράδειγμα λαού. Ως πολίτης όλου του κόσμου, μπορεί και καταλαβαίνει το νόημα των λέξεων και των χειρονομιών, χωρίς να χρειάζεται καν μετάφραση σε ότι βλέπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σενάρια με οικονομικά σκάνδαλα, τρόπους αναρρίχησης στην εξουσία, ήρωες σε θέσεις κλειδιά, είναι ιστορίες που αγαπάει να παρακολουθεί αλλά υπάρχουν και υποθέσεις, που μιλούν για το καλό παιδί, που βάζει πρώτα τα «πρέπει» έναντι των επιθυμιών του, όπου καταφέρνει έτσι να σώσει στο τέλος, όλους όσους αγαπά και νοιάζεται. Σχεδόν ποτέ δε λέει όχι σε μια πρόσκληση ώστε να παρακολουθήσει μια ταινία, σε έναν κινηματογράφο ακόμα και αν θεωρείται ακριβός ως προς το εισιτήριο. Άλλωστε σαν επιλογή και αυτή, του προσθέτει επιπλέον πόντους στο πρεστίζ σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το διάστημα, ή μέρη απρόσιτα και μακρινά, κόσμοι εξωγήινοι και ιστορίες επιστημονικής φαντασίας, είναι ταινίες και σειρές που προτιμά. Ταξιδιάρικος νους χωρίς όρια ένας Υδροχόος, μπορεί να ονειρεύεται ταξίδια μέσα σε χρονοκάψουλες σε άλλες διαστάσεις, εκεί όπου δεν υπάρχουν ούτε σύνορα ούτε όρια. Εκεί που μπορεί το δικό του πνεύμα να εκφραστεί, χωρίς παρεξήγηση. Αγαπά επίσης δραματοποιημένα έργα που είναι βασισμένα σε πραγματικά ιστορικά γεγονότα. Εκεί όπου οι άνθρωποι βρίσκουν το δίκιο τους κάνοντας επαναστάσεις και δεν πηγαίνουν άβουλοι, όπου τους πάει το κύμα.

ΙΧΘΥΣ
Με γούστο εκλεπτυσμένο, πολλές φορές φτιάχνει τον προσωπικό του χώρο, τη φωλιά του έτσι που να μοιάζει πως βγήκε από σκηνικό ταινίας. Η μυθοπλασία μιας σειράς, ή η υπόθεση μιας ταινίας, μπορεί να τον παρασύρει τόσο, που να ταυτιστεί με τους ήρωες της, ξεχνώντας ακόμα και το γεγονός, ότι όλο αυτό, είναι ένα παραμύθι που αφηγείται με τα μέσα που διαθέτει η 7η τέχνη. Του αρέσουν επίσης φανατικά ιστορίες συνωμοσιολογίας, αγαπά τους εξωγήινους, τα έργα θρησκευτικού περιεχομένου αλλά και άλλων μεταφυσικών αναζητήσεων. Ξέρει δε να ξεχωρίζει, τα βαθιά νοήματα που κρύβονται πίσω από τη γλώσσα και τη φιλοσοφία του κάθε λαού ή της χρονικής περιόδου που εκφράζονται.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια