Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κρόνος στους Ιχθύες 2023-2026

Ο Κρόνος έχει περάσει πλέον στη νέα του θέση τους Ιχθύες και μέσα από αυτό το ζώδιο οι ενέργειες και τα γεγονότα που θα φέρει είναι τελείως διαφορετικά από ότι είχαμε έως τώρα συνηθίσει με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον Αιγόκερω. Σε αυτά τα ζώδια ο Κρόνος ήταν δυνατός και αυτό σημαίνει ότι κοινωνικά ήταν εύκολο να επιβληθεί τάξη, δομή, ευθύνη προσωπική και συλλογική. Πέρα όμως από αυτά έφερε πολύ καταπίεση αλλά όπως ξέρουμε καλά έφερε και πολλές αντιδράσεις του κόσμου, λόγω και του τετραγώνου που είχε διαδραματίσει τότε με τον Ουρανό και έφερε αφόρητες και σκληρές πιέσεις. Πλέον έχουμε ευτυχώς ξεφύγει από όλο αυτό και μέσα από τη νέα του θέση στου Ιχθύες ο Κρόνος έρχεται να μας θυμίσει ότι πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματα και τον ψυχισμό μας και να μάθουμε φυσικά να τα αναγνωρίζουμε και να τα διαχειριζόμαστε. Εδώ ο Κρόνος δεν είναι δυνατός όπως πριν και σίγουρα δεν θα μπορέσει με ευκολία να επιβάλλει περιορισμούς στο ευρύ κοινό. Μπορεί όμως να φέρει θλίψη, απογοήτευση, παραίτηση, να φέρει στην επιφάνεια τον πόνο των κατατρεγμένων κοινωνικών ομάδων, των μεταναστών, των λαϊκών στρωμάτων. Η θάλασσα που κυβερνάται από τους Ιχθύες θα είναι πεδίο δράσης του Κρόνου και ίσως ασχοληθούμε με κάποια γεγονότα που θα προκύψουν στο νερό. Ένα σημαντικό πλαίσιο θα προσπαθήσει να μπει στη φαρμακολογία και τη νοσηλευτική και αυτό ανήκει στα θετικά μαζί με κάποιες ανακαλύψεις θεραπειών. Επιπλέον έρχεται να κριτικάρει κάθε μορφή τέχνης και τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Ο Κρόνος κατά τη διέλευσή του στους Ιχθύες θα μοιράζεται το ζώδιο με τον Ποσειδώνα που είναι ήδη στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων και κάποια στιγμή θα σχηματίσουν και σύνοδο μεταξύ τους, μία όχι και τόσο ευχάριστη συγκυρία που θα βιώσουμε προς το τέλος της πορείας του στους Ιχθύες. Πρόκειται για όψη θλίψης και ψυχολογικού πόνου που μπορεί να προκύψει από κάποια γεγονότα που θα συμβούν σε σχέση πάντα με τα θέματα του Ιχθύ πχ. το υγρό στοιχείο, χημεία κλπ. Αρχικά πάντως φέτος θα σχηματίσει ένα πολύ ελπιδοφόρο εξάγωνο (όψη ευκαιριών) με το Δία που θα περάσει στον Ταύρο το Μάίο και Ιούνιο του 2023 κάτι που θα μπορούσε να σχετίζεται με ανάπτυξη σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο. Επίσης θα σχηματίσει τα επόμενα χρόνια καλή όψη εξαγώνου και με τον Ουρανό, όπου θα υπάρξει η ευκαιρία της συνεργασίας του παλιού με το νέο και πρωτοποριακό, των δομών και των θεσμών με τις νέες αντιλήψεις και την επαναστατικότητα.

Τα ζώδια που θα επηρεάσει είναι οι Ιχθύες, οι Παρθένοι, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, αρχικά για φέτος όσους ανήκουν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Ας δούμε όμως παρακάτω τι μπορεί να περιμένει κάθε ζώδιο με τον Κρόνο στους Ιχθύες.. Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε πάντα το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Κριός
Το βάρος σε εσάς πέφτει στο ψυχολογικό κομμάτι και αισθάνεστε απομονωμένοι ή καλύτερα, την ανάγκη να απομονωθείτε από την πολύ φασαρία και να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας κάνοντας ενδοσκόπηση. Σίγουρα το να έρχεστε αντιμέτωποι με το παρελθόν και το υποσυνείδητο δεν είναι πάντα τόσο ευχάριστο, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κλείσετε τα κακώς κείμενα του παρελθόντος σας, να λήξετε παλιές υποθέσεις που έπρεπε να έχετε κάνει ήδη και σας βαραίνουν. Μέσα από αυτή τη διέλευση θα καταφέρετε να τα έχετε βρει με τον εαυτό σας.

Ταύρος
Ο Κρόνος στους Ιχθύες σίγουρα είναι μια μεγάλη ανακούφιση για εσάς, αφού έχετε τελειώσει οριστικά από την αρνητική επιρροή που άσκησε μέσα από τον Υδροχόο. Πλέον είστε πιο χαλαροί και με λιγότερα βάρη και επαγγελματικές ευθύνες και έρχεται να σας οριοθετήσει σε σχέση με τους στόχους σας, στο να είναι ρεαλιστικοί και εφικτοί. Οι φίλοι περνάνε από έλεγχο και όσοι αξίζουν μένουν μακροχρόνια, ενώ ο κύκλος σας περιορίζεται. Η συμμετοχή σας σε ομάδες διευκολύνεται αρκεί να είναι για κάτι σοβαρό και απτό και όχι απλά για χάσιμο χρόνου.

Δίδυμοι
Είστε από τα ζώδια που θα δυσκολέψει ο Κρόνος στους Ιχθύες και συγκεκριμένα στα θέματα της καριέρας και της κοινωνικής σας εικόνας. Τα επόμενα χρόνια απαιτούν σκληρή δουλειά και αφοσίωση για να καταφέρετε να επιτύχετε κάτι αλλά και να μην έχετε δυσκολίες. Επίσης ευθύνες που μπορεί να προκύψουν κι από έναν από τους δυο γονείς ίσως σας ταλαιπωρήσουν κάπως. Γενικώς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι μια χαλαρή περίοδος αυτή και ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε ευθύνες και υποχρεώσεις που πιθανότατα δεν θέλετε αλλά σίγουρα με υπομονή και προσπάθεια σίγουρα θα τα καταφέρετε.

Καρκίνος
Η νέα θέση του Κρόνου σας βοηθάει να εδραιώσετε σκοπούς και στόχους και να επιτύχετε σε μακροπρόθεσμα σχέδια. Αυτά μπορεί να σχετίζονται με σπουδές, με το εξωτερικό, με νομικά θέματα ή με έγγραφα. Επίσης ο Κρόνος από τη θέση αυτή φέρνει κάποιες επισημοποιήσεις σε σχέση με γάμο ή συμβόλαια και γνωριμία με συγγενείς εξ αγχιστείας. Σαφώς και περιορίζει τα ταξίδια αναψυχής και τις μετακινήσεις στο εξωτερικό, εκτός εάν αυτά σχετίζονται με δουλειές και υποχρεώσεις.

Λέων
Σίγουρα είστε κι εσείς πλέον ανακουφισμένοι από την αλλαγή του Κρόνου και το πέρασμα του στους Ιχθύες, μια και τα προηγούμενα χρόνια σας είχε δυσκολέψει αρκετά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Τώρα αυτό που θα κάνει είναι να περιορίσει τα οικονομικά σας αλλά όχι τα προσωπικά σας έσοδα αλλά ότι έχει να κάνει με κοινούς πόρους και επενδύσεις. Επίσης βαραίνει λίγο την ψυχολογία σας και ίσως θελήσετε να εντρυφήσετε σε θέματα ταμπού και σκοτεινά ή στη σεξουαλικότητα.

Παρθένος
Ο Κρόνος είναι πλέον απέναντί σας και θα κρίνει τις σχέσεις, το γάμο και τις συνεργασίες σας. Εάν πατάνε σε γερές βάσεις θα κρατήσουν στο χρόνο και απλά θα υπάρξουν κάποιες δοκιμασίες που θα ξεπεραστούν. Αν όχι, θα υπάρξουν διακοπές σχέσεων και χωρισμοί. Πάντως το διάστημα αυτό αντιμετωπίζετε πολύ σοβαρά τον τομέα των σχέσεων και δε δέχεστε επιπόλαιες ή εφήμερες καταστάσεις.

Ζυγός

Με τον Κρόνο πλέον στον 6ο οίκο σας η καθημερινότητα γίνεται πολύ απαιτητική και θα πρέπει να οργανώσετε καλά το πρόγραμμα και τις δουλειές σας για να μη χαθείτε και πελαγώσετε. Επίσης είναι μια καλή στιγμή να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να προγραμματίσετε check-up, να φροντίσετε τη διατροφή σας και την άσκηση, ενώ ευνοείστε για δίαιτα. Στη δουλειά σας δε θα λείψουν οι ευθύνες και οι υπερωρίες οπότε φροντίστε να κάνετε και πάλι καλή οργάνωση του χρόνου σας και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός
Υποχρεώσεις και ευθύνες μέσα από τα παιδιά σας θα είναι κάπως αυξημένες αυτό το διάστημα με τον Κρόνο στους Ιχθύες. Οι έρωτες επίσης παίρνουν μια σοβαρή μορφή και αν είστε σε φάση αναζήτησης του έρωτα, να ξέρετε ότι θα προχωρήσει μόνο ότι έχει σταθερές προοπτικές. Η διασκέδαση περιορίζεται αλλά θα είναι για το καλό σας αφού σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε γερά θεμέλια με κάποια άτομα που αγαπάτε. Σίγουρα είστε καλύτερα από ότι τα προηγούμενα χρόνια που είχατε πιεστεί αρκετά.

Τοξότης
Σε εσάς ο Κρόνος πλέον είναι αρκετά απαιτητικός και φέρνει ευθύνες και υποχρεώσεις μέσα στο σπίτι και την οικογένεια ή σε σχέση με κάποιον γονέα. Θα φέρει κούραση αφού τα θέματα αυτά θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο. Μια αλλαγή κατοικίας επίσης είναι πιθανή. Βαριά συναισθήματα και αίσθημα απομόνωσης. Αφήστε πίσω παλιά αρνητικά συναισθήματα από τα παιδικά σας χρόνια που σας βάραιναν και δουλέψτε με τον ψυχισμό΄σας.

Αιγόκερως
Ο Κρόνος από τους Ιχθύες θα επηρεάσει τον τομέα των κοντινών επαφών και μετακινήσεων σας και ίσως φέρει κάποιες δυσκολίες ή προβλήματα με το μεταφορικό σας μέσο. Ίσως πάλι περιορίσετε τις επαφές σας με κοντινά πρόσωπα και λειτουργείτε με χρονοδιάγραμμα, κάτι που έτσι κι αλλιώς το κάνετε. Θα οργανώσετε ακόμα περισσότερο την καθημερινότητα και τις επαφές σας, ενώ μπορεί να ασχοληθείτε και με μια νέα επιμόρφωση, συνεπώς η διέλευση αυτή θα είναι μάλλον θετική.

Υδροχόος
Εσείς επίσης τρομερά ανακουφισμένοι από την αποχώρηση του Κρόνου από το δικό σας ζώδιο, τώρα έρχεται να βάλει τάξη και οργάνωση στα οικονομικά σας, τα οποία δεν έρχονται με μεγάλη ευκολία αυτό το διάστημα. Ίσως υπάρξουν μικρά έξοδα που θα πρέπει να κάνετε και να έχετε απώλειες. Η προσοχή σας θα πρέπει να είναι εστιασμένη στα οικονομικά σας. Η αυτοπεποίθηση σας επίσης περνάει από σκαμπανεβάσματα λόγω του ότι εσείς γίνεστε περισσότερο αυστηροί με τον εαυτό σας και την αξία σας.

Ιχθύες
Η στιγμή της ωρίμανσης έφτασε για εσάς και αναλαμβάνετε πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις προσωπικές για την ανάπτυξη σας. Τα πολλά βάρη φέρνουν και μια απομόνωση από το περιβάλλον και ίσως νιώσετε μοναξιά. Επίσης αυτοκριτική, έλεγχος και πολλή δουλειά σας περιμένει το επόμενο διάστημα αλλά θα τα καταφέρετε και θα βγείτε πιο ώριμοι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια