Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς να κερδίσεις ξανά το ενδιαφέρον του ζωδιακά

Η Αστρολογία φωτίζει το σκοτάδι , αποκαλύπτοντας τι κάνει τα ζώδια να ξαναβρίσκουν το χαμένο ενδιαφέρον τους και τι μπορεί να γίνει ώστε να  αναθερμάνετε τα συναισθήματα του αγαπημένου σας ;

Κριός
Ο Κριός είναι παρορμητικός και χάνει συχνά το ενδιαφέρον του , για αυτό ποτέ δεν πρέπει να σε θεωρήσει δεδομένη και σίγουρη. Είναι και αρκετά εγωιστής, και μπορείς εύκολα να αναθερμάνεις την σχέση σας , αρκεί να δημιουργήσεις έναν ανταγωνιστή. Σύντομα θα σε παρακαλάει.

Ταύρος
 Ο Ταύρος είναι παραδοσιακός τύπος και δεν χάνει το ενδιαφέρον του εύκολα. Αν όμως συμβεί αυτό , τότε πρέπει να αναλάβεις γρήγορα δράση και να τον καλέσεις σε γεύμα, όπου θα αποδείξεις πόσο τρανή μαγείρισσα είσαι. Μπορείς να τον κάνεις και να ζηλέψει.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος χάνει συχνά το ενδιαφέρον του και αυτό πρέπει να το έχεις πάντα στο μυαλό σου και να μην είσαι πάντα διαθέσιμη. Εάν καταλάβεις ότι αδιαφορεί, ανέβασε την πιο hot φωτογραφία στα μέσα μαζικής δικτύωσης και δείξε ότι περνάς υπέροχα χωρίς αυτόν. Σίγουρα θα επανέλθει δριμύτερος.

Καρκίνος
Ο  Καρκίνος είναι πιστός και δεν σε παραμελεί, εκτός εάν ασχολείται με την οικογένεια του και έτσι ανταγωνίζεσαι τη μαμά του ή άλλο συγγενή του.  Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να νιώσει ότι απομακρύνεσαι, να γίνεις δηλαδή παγόβουνο και έτσι θα νιώσει ανασφάλεια. Σύντομα θα σου ζητάει συγνώμη.

Λέων
Ο Λέοντας είναι αλαζόνας και συχνά θα αδιαφορεί για σένα , να το πάρεις απόφαση και να μην κάνεις φασαρία. Τουναντίον να δείχνεις ότι δεν σε νοιάζει και να τον βάλεις σε υποψίες. Είναι αρκετά ζηλιάρης και δεν θέλει να μπαίνει σε δεύτερη θέση.

Παρθένος
Ο άντρας Παρθένος θα αδιαφορήσει, γιατί θέλει να ασχοληθεί με άλλα ζητήματα και δεν είσαι προτεραιότητα του. Μπορείς όμως να συζητήσεις μαζί του, τα προβλήματα που έχετε και έτσι σύντομα θα τον φέρεις στα συγκαλά του. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον θα φτιάξει αμέσως την συμπεριφορά του.

Ζυγός
Ο άντρας Ζυγός είναι άπιστος από την φύση του και αυτό αυτόματα σε βάζει πάντα σε σκέψεις και θα νιώθεις ανασφάλεια. Τώρα, εάν θέλεις να κερδίζεις ξανά το ενδιαφέρον του, δεν είναι δύσκολο, γιατί δεν του αρέσει να χωρίζει. Έτσι πες του να χωρίσετε και αμέσως θα διορθώσει τα πάντα.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός αδιαφορεί για σένα, μόνο όταν και εσύ αδιαφορείς, και μάλιστα κυρίως όταν η σεξουαλική σας ζωή έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Έτσι για να τον κερδίσεις πάλι πίσω, πρέπει να γίνεις πιο σέξι και να μην αφήνεις να δημιουργούνται κενά μεταξύ σας. Μην τον κάνεις να ζηλέψει.

Τοξότης
 Ο Τοξότης χάνει συχνά το ενδιαφέρον του και νομίζω ότι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα για να τον γυρίσεις πίσω. Προσπάθησε να τον ταρακουνήσεις με την μέθοδο της δήθεν αδιαφορία,ς αλλά δεν εγγυώμαι ότι θα τα καταφέρεις. Είναι έτσι ο τύπος του.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως δεν χάνει το ενδιαφέρον του, απλά βάζει άλλες προτεραιότητες και γεννά την ρουτίνα στη σχέση. Για να τον ξυπνήσεις από το λήθαργο , πρέπει να είσαι και εσύ άτομο που εργάζεται πολλές ώρες , οπότε και εσύ δεν θα ασχολείσαι με το τι κάνει και θα αρχίσει να σε ψάχνει. Μόνο έτσι.

Υδροχόος
Ο  Υδροχόος είναι ψυχρός γενικά εραστής, και δεν συνδέεται εύκολα συναισθηματικά και για αυτό χάνει το ενδιαφέρον του. Για να μην συμβεί αυτό , πρέπει να σε θαυμάζει και να είσαι άτομο που ασχολείται με τα κοινά , έχεις δηλαδή οράματα. Δείξε του ότι διαφέρεις από το πλήθος και θα είναι για πάντα δικός σου. 

Ιχθύες
 Ο Ιχθύς είναι συναισθηματικός τύπος και δείχνει τι αισθάνεται , χωρίς να φοβάται. Έτσι όταν χάνει το ενδιαφέρον του , θα το δείξει και πιθανόν να εξαφανιστεί. Μην τον ψάξεις ποτέ και να αποφύγεις να του δώσεις δεύτερη ευκαιρία. Μείνε μακριά του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια