Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η διαφορά Πλούτωνα στον Αιγόκερω και Πλούτωνα στον Υδροχόο

Ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω από το 2008, τότε που  είχαμε τη μεγάλη οικονομική κρίση, οπότε έχουμε μία εμπειρία του τι εστί Πλούτωνας στον Αιγόκερω. 
Είδαμε να μεταμορφώνεται  αργά αλλά σταθερά κυρίως η οικονομία και ο τρόπος με τον οποίο ο κόσμος κάνει επιχειρήσεις. Οι παραδόσεις και οι δομές –χαρακτηριστικά του Αιγόκερω– έχουν καταρρεύσει, για να αντικατασταθούν με νεότερες, καλύτερες. 

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω έχει διορθώσει τα ζητήματα των επιτοκίων, αλλά φυσικά έχει δημιουργήσει διαφορετικούς τύπους ζητημάτων, όπως η υπερβολική εδραίωση της εξουσίας στην κορυφή.

Μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως ο  Πλούτωνας στον Υδροχόο είναι η κοσμική αυγή μιας νέας εποχής.

Όταν ο Πλούτωνας θα περάσει στον Υδροχόο το 2023, πιθανότατα θα διορθώσει κάποιες από τις υπερβολές του Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ο Αιγόκερως, ως άλλος Πύργος της Βαβέλ, πιθανότατα θα καταρρεύσει, επιτρέποντας μια αναδιοργάνωση και επαναπρογραμματισμό των κέντρων εξουσίας, από κάτω προς τα πάνω, αντί από πάνω προς τα κάτω.

Ο Πλούτωνας είναι ο πλανήτης της δύναμης. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το Κράτος, η Κυβέρνηση, γενικά οι μεγάλοι θεσμοί ήταν «υπεύθυνοι» και είχαν όλη την εξουσία. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι ο Μεγάλος Πατέρας που δίνει οδηγίες, αλλά και φροντίζει τα παιδιά του.

Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο δεν υπάρχει πια Μεγάλος Πατέρας. Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα πρέπει (κατ' επιλογή ή με το ζόρι) να σταματήσουμε να βασιζόμαστε στον Αιγόκερω, δηλαδή σε συστήματα από πάνω προς τα κάτω ή σε γονεϊκές φιγούρες.

Στον Υδροχόο, εμείς οι άνθρωποι έχουμε τη δύναμη, με όλες τις ευκαιρίες και τις υποχρεώσεις που την συνοδεύουν.

Ο Υδροχόος κυβερνά όλα τα συστήματα, τις διαδρομές, τα πολύπλοκα δίκτυα και τις υποδομές.

Εφόσον βρισκόμαστε στη διαδικασία ενσωματώσεως στην Εποχή του Υδροχόου, έχουμε ήδη παρατηρήσει το αρχέτυπο του Υδροχόου να ενσωματώνεται σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

Με τον Πλούτωνα να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, ήρθε η ώρα να καταστραφούν και να αλλάξουν παλιά ιδανικά και οράματα και να έρθει ένα διαφορετικό μέλλον. Αυτό το ζώδιο κυβερνά την κοινότητα, τη φιλία, την τεχνολογία και την ιδέα της ελευθερίας. Η τελευταία φορά που ο Πλούτωνας ήταν στο ζώδιο του Υδροχόου , ήταν κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, της οποίας η κραυγή ήταν «Ισότητα, Ελευθερία και Αδελφότητα». Έτσι, μπορούμε συλλογικά να περιμένουμε μια σημαντική αλλαγή όσον αφορά το πού βρίσκεται η δύναμη. Με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, η εξουσία ανήκει στους ανθρώπους, εκεί που δικαίως ανήκει - αν και όχι πριν συμβεί μια καθαρτική διαδικασία. Η κοινωνική σήψη είναι πιθανό να αποκαλυφθεί και θα είναι σημαντικό να αμφισβητήσουμε τη σχέση μας με πράγματα όπως η τεχνολογία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες πλατφόρμες σύνδεσης κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών.

Ο Πλούτωνας θα μπαινοβγαίνει στον Υδροχόο μέχρι το 2044, καθώς αλλάζει από ορθόδρομο σε ανάδρομο και τούμπαλιν.  Ο Πλούτωνας θα βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 23 Μαρτίου 2023 έως την 1η Μαΐου 2023 και στη συνέχεια θα γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο από την 1η Μαΐου 2023 έως τις 11 Ιουνίου 2023. Ο Πλούτωνας δεν θα ξαναμπεί στον Υδροχόο το 2023, και η επόμενη φορά που θα δούμε αυτή τη διέλευση θα είναι το 2024.

Ωστόσο, μόλις ο Πλούτωνας εισέλθει ξανά στον Υδροχόο στις 21 Ιανουαρίου 2024, θα είναι εκεί μέχρι το 2044, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο για αυτόν τον πλανήτη, καθώς ο Πλούτωνας μπορεί να παραμείνει από 12 έως 31 χρόνια σε ένα ζώδιο.
periastrologias

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια