Τι προσβάλλει τους ανθρώπους με αναπηρία ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πως πάνε τα ζώδια με τα sites γνωριμιών

Αλήθεια σκέφτηκες ποτέ, το πόσο καλά μπορούν να τα πάνε τα ζώδια με το διαδικτυακό φλερτ; Παρακάτω θα δεις πόσο εξοικειωμένος μπορεί να είναι ο κάθε ζωδιακός χαρακτήρας.

ΚΡΙΟΣ
Ανήκει σε εκείνους που θέλει να νιώθει τον άνθρωπο που πολιορκεί την καρδιά του. Το εικονικό-διαδικτυακό φλερτ σε ελάχιστες περιπτώσεις θα του κάνει κλικ. Ναι σίγουρα μπορεί να «τσιμπήσει» σε μια φωτογραφία που θα του προκαλεί το ένστικτο του κυνηγού, που το έχει τόσο έντονο. Θα ανοίξει συζήτηση με το πρόσωπο που βρίσκεται στην άλλη άκρη της οθόνης, για να δει αν μπορούν να έχουν κάτι κοινό. Όμως ένας Κριός που σέβεται τον εαυτό του, είναι κυρίως της αλήθειας και της πραγματικότητας. Έτσι τέτοιου είδους σχέσεις από απόσταση αν δεν υπάρξει σύντομα διά ζώσης επαφή, μάλλον τις βαριέται.

ΤΑΥΡΟΣ
Συνήθως σα χαρακτήρας, δυσκολεύεται να φανεί ανοιχτός σε τέτοιου είδους γνωριμίες. Κρατά πάντα σχεδόν μία στάση επιφυλακτική και δεν πείθεται εύκολα να ανοιχθεί στο άγνωστο. Αν καταφέρει όμως κάποιος να του «τάξει» για να τον ξεκλειδώσει, έχει την τάση να γίνεται θύμα, εξιδανίκευσης. Είναι ευκολόπιστος και καλοπροαίρετος γενικά με τους ανθρώπους, δεν πονηρεύεται εύκολα κι ίσως στο βάθος του μυαλού του, να ψάχνει την τόλμη να αφεθεί σε μια αισθηματική περιπέτεια, η οποία έστω και πλασματικά, μπορεί να τον επιβεβαιώνει και να ενισχύει την αυτοπεποίθησή του.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Όλη του η ζωή και όλες τους οι σχέσεις είναι ένα ασταμάτητο φλερτ. Επιδίδεται με κάθε τρόπο στο αισθηματικό παιχνίδι και τον εξιτάρει το άγνωστο που μπορεί να κρύβεται πίσω από μια οθόνη. Πλάσμα κοινωνικό, που παίζει στα δάχτυλα τον γραπτό και προφορικό λόγο, δείχνει να κολυμπά σε γνώριμα νερά. Κάνει το διαδίκτυο εργαλείο του και φτάνει να έχει γνωριμίες ως τα πέρατα της γης. Λέει ναι σε κάθε είδους διαδικτυακής πρόκλησης, πόσο μάλιστα όταν εμπεριέχει την εσάνς ενός εκρηκτικού φλερτ που του τρελαίνει το μυαλό. Μπορεί να φλερτάρει με πολλούς και σε όλες τις γλώσσες, θα τη βρει την άκρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σπάνια θα ενέδιδε σε ένα διαδικτυακό φλερτ. Είναι βλέπεις ένας χαρακτήρας που του αρέσει να φωλιάζει σε μια αγκαλιά. Το διαδικτυακό φλερτ, ίσως και να φάνταζε σαν την έσχατη λύση. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να θαυμάζει και κατά συνέπεια να τους εξιδανικεύει. Όμως για να ερωτευτεί τον οποιοδήποτε μέσα από μια φωτογραφία, μάλλον δύσκολο φαίνεται. Ίσως να την πατήσει εάν συμμετάσχει για παράδειγμα σε διαδικτυακές συζητήσεις κοινού ενδιαφέροντος και κάποιος να τον γοητεύσει με το λόγο του. Για να σου ανοιχτεί θα πρέπει να δηλώσεις υπέρμαχος των σοβαρών και μόνο σχέσεων.

ΛΕΩΝ
Ως εραστής της ίδιας του της εικόνας το διαδίκτυο φαντάζει σαν μια τεράστια δεξαμενή θαυμαστών, που μέσα από κει μπορεί να αντλεί, καθημερινά σχεδόν την επιβεβαίωσή του. Ναι φλερτάρει γιατί είναι εκ του ασφαλούς, ακόμα και αν βρίσκεται ήδη σε μία μόνιμη σχέση. Αγαπά τα καλοπιάσματα και τα κομπλιμέντα και δε λέει όχι στις επευφημίες και στο θαυμασμό κάποιου άγνωστου, που έχει την πρόθεση εξαρχής μαζί του να ερωτοτροπήσει. Μοιάζει να φλερτάρει με το διαφορετικό και το εξεζητημένο, άσχετα από το αν του λείπει η τόλμη να ανοιχτεί στο άγνωστο αισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τίποτα δεν εμποδίζει έναν τέτοιο χαρακτήρα, να προσπαθεί να αναλύσει τον άνθρωπο που τον φλερτάρει εκ του ασφαλούς και υπό την προστασία που του δίνει η οθόνη του υπολογιστή. Μπορεί αν μην ενδίδει εύκολα σε εφήμερες και περιστασιακές σχέσεις, όμως τα πειράματά του τα κάνει και μαθαίνει από αυτά. Πλάσμα επικοινωνιακό, δεν έχει δυσκολία να ανοίγει κουβέντες με αγνώστους, έχει δυσκολία να το προχωρήσει εύκολα μαζί τους γιατί δε νιώθει ασφάλεια. Κολακεύεται όταν του ζητά ο συνομιλητής του να μάθει πράγματα για εκείνον κι είναι συχνή αιτία να πέφτει θύμα εξιδανίκευσης.

ΖΥΓΟΣ
Μοιάζει να λατρεύει το φλερτ και να προκαλεί την τύχη του με κάθε ευκαιρία, χωρίς όμως να είναι εκείνος που θα πάρει την πρωτοβουλία να κάνει την αρχή. Παρ όλα αυτά διευκολύνει κατά κάποιο τρόπο τον κάθε επίδοξο πολιορκητή της καρδιάς του να τον φτάσει, δίνοντας όμως την εντύπωση ότι απλά δε μπορούσε να αντισταθεί. Ένας Ζυγός που σέβεται τον εαυτό του, όλες του οι εκφράσεις εκπέμπουν συγκαλυμμένο ερωτισμό. Έτσι το να κρυφτεί πίσω από μια οθόνη εξάπτοντας τη φαντασία του συνομιλητή του είναι κάτι που πραγματικά φαίνεται να τον εξιτάρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έτσι κι αλλιώς αποφεύγει να πρωταγωνιστεί στο φως κι επιλέγει να κινείται στο παρασκήνιο. Το διαδίκτυο λοιπόν μπορεί να του εξασφαλίσει την ανωνυμία του, ή να του επιτρέψει αν προβάλλει ότι αυτός επιτρέπει ή θέλει να πιστεύουν οι άλλοι για κείνον. Βιρτουόζος στο να προκαλεί το αισθησιακό συναίσθημα, δείχνει να έχει μια άνεση στο διαδικτυακό φλερτ αλλά και επιτυχία. Προκαλεί για να επιβεβαιώνεται, άσχετα από το αν μάλλον δε θα ενδώσει σε μία δια ζώσης επαφή. Ανήκει δε σε εκείνους, που αρέσκονται να παρακολουθούν πολύ κόσμο διαδικτυακά και σε κάθε πτυχή του.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εδώ έχουμε έναν χαρακτήρα που αγαπά όσο τίποτα την αμεσότητα. Οπότε όχι μόνο δεν κρύβει το πρόσωπό του αλλά είναι από κείνους που θα προτιμήσει να κάνει μαζί σου μια συζήτηση μέσα από κάμερα και σε πραγματικό χρόνο και ας μην έχετε ξανά μιλήσει ποτέ. Καταφέρνει με το έξυπνο και πνευματώδες χιούμορ του να κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις, να ξεκλειδώνει εύκολα τους άλλους απογυμνώνοντάς τους απ' τις διάφορες άμυνες. Αγαπιέται για την ειλικρίνειά του κι έχει μεγάλο ταλέντο στο να μπορεί να μιλάει σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτου φύλου, κουλτούρας, θρησκεία και πολιτισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο χρόνος είναι λίγος και πολύτιμος και πιθανόν να νιώθει ότι χάνει τον καιρό του με το να φλερτάρει διαδικτυακά. Το εντελώς απρόσωπο και παραποιημένο, το βλέπει συχνά με προκατάληψη και τους ανθρώπους που δοκιμάζουν την αισθηματική τους τύχη κρυμμένοι πίσω από μια οθόνη, τους θεωρεί συναισθηματικά ανώριμους, που δυσκολεύονται να τολμήσουν στην πραγματική ζωή. Φαινομενικά είναι συντηρητικός χαρακτήρας και προτιμά πιο παραδοσιακές μεθόδους ερωτοτροπίας. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι σπάνιο να δέχεται τα βέλη του φτερωτού θεού μέσω των «ανώνυμων» θαυμαστών του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν στην πραγματική του ζωή κάνει θραύση φλερτάροντας προς πάσα κατεύθυνση, το διαδίκτυο είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο στο να το παίζει σε πολλά ταμπλό και να γνωρίζει κόσμο φλερτάροντας, χωρίς καν να χρειαστεί να μετακινηθεί από τη θέση του. Αγαπά όσο τίποτα τον πειραματισμό και κυνηγά την εμπειρία, πολλές φορές χωρίς φόβο μιας και μοιάζει να έχει άγνοια κινδύνου. Το καλό με αυτό το ζωδιακό χαρακτήρα, είναι ότι δεν το 'χει εύκολο να δίνει και να δίνεται, να πέφτει θύμα συναισθηματικής εξιδανίκευσης, ή να πιάνεται κορόιδο, στον κάθε τυχάρπαστο που προβάλλει μια πλασματική εικόνα.

ΙΧΘΥΣ
Το να είναι ερωτευμένος, μοιάζει αυτό να είναι και η δεύτερη φύση του. Δυστυχώς είναι τόσο ευαίσθητος χαρακτήρας, που συχνά επενδύει στο άγνωστο συναισθηματικά και άρα όπως θα λέγαμε με τον τρόπο αυτό την πατάει. Παραμυθιάζεται εύκολα και ασφαλώς το ίδιο εύκολα πέφτει θύμα εξιδανίκευσης. Αγαπά το διαδικτυακό φλερτ γιατί του εξάπτει τη φαντασία και σε πολλές των περιπτώσεων, αντλεί απ' αυτό μια απίστευτη έμπνευση. Δεν είναι σπάνιο να παρουσιάζει τον εαυτό του με τέτοιο τρόπο που να απέχει κατά πολύ από την αλήθεια του. Υποφέρει όταν διαψευσθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια