Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ και η ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα ως Κράτος δεν υπήρχε στην προηγούμενη διέλευση του Πλούτωνα από τον Υδροχόο. Όμως, την περίοδο εκείνη τέθηκαν οι βάσεις για την Ελληνική Επανάσταση του 1821 πάνω στο εκπαιδευτικό χείμαρρο που ονομάστηκε Νέος Ελληνικός Διαφωτισμός.

Ίσως τώρα να ξεκινήσει και πάλι μία μεγάλη εκπαιδευτική επανάσταση που θα οδηγήσει σε σειρά μεταρρυθμίσεων στο Κράτος, ακόμη και την ανασυγκρότηση του σε κάτι καινούργιο. Το 2026 ο Πλούτωνας θα πλησιάσει αρκετά τον Ουρανό της χώρας, καθώς πριν τον φτάσει σε σύνοδο ακριβείας, θα γυρίσει ανάδρομος. Θεωρώ ότι μπορεί να μπούμε σε μία περίοδο αναταραχών, είτε προερχόμενων από το εξωτερικό, είτε εκπαιδευτικών, είτε θα έχουμε ένα κυνήγι της εκτελεστικής εξουσίας και κυρίως του Πρωθυπουργού με την συνδρομή της Δικαιοσύνης.

Οι μεγάλες ταραχές θα είναι μεταξύ 2027-28. Εκείνη την περίοδο μπορεί να έχουμε καθολική

αντίδραση του κόσμου ενάντια στην διαφθορά και την ανάγκη αλλαγής κυβερνήσεως, ακόμη και με την χρήση βίας. Το σίγουρο είναι ότι η τρομοκρατία θα είναι στην καθημερινότητά μας.

Το 2029 θα ξεκινήσει ο μεγάλος μετασχηματισμός της Χώρας, καθώς ο Πλούτωνας θα ακουμπήσει για πρώτη φορά στην ιστορία τον Ήλιο της χώρας σε σύνοδο.Η καλύτερη περίοδος για έρευνα είναι η περίοδος που ο Πλούτωνας ήταν στον Λέοντα (1937-1958)

Εκείνη την περίοδο είχαμε παλινόρθωση της μοναρχίας, την επικράτηση της 4ης Αυγούστου του Ιωάννου Μεταξά, τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, τον Εμφύλιο, και την ανασυγκρότηση της δεκαετίας του ‘50 και με τρομακτική αύξηση των γεννήσεων.

Για τώρα, θεωρώ ότι μπορεί να έχουμε μία μετατροπή του κράτους σε αυταρχικό ή αλλαγή του συστήματος από προεδρευομένη δημοκρατία σε προεδρική. Κάποιος πόλεμος σίγουρα θα υπάρξει, έστω και ως Δεύτερος Ψυχρός Πόλεμος. Το σημαντικότερο είναι ότι θα υπάρξει σοβαρός μετασχηματισμός του κράτους σε κάτι που δεν το έχουμε δει ξανά (2029-2030). Επειδή ο Υδροχόος δεν το έχει με τα παιδιά, θεωρώ ότι θα είναι η περίοδος που η υπογεννητικότητα θα κτυπήσει κόκκινο σε βαθμό εξάλειψης του Ελληνικού Γένους, εκτός κι αν η τότε κυβέρνηση αποφασίσει να δώσει τα πάντα προκειμένου να δημιουργήσει μία νέα γενεά Ελλήνων, κάτι που είναι αμφίβολο.

Προσωπική μου άποψη είναι ότι το 2032 είναι το έτος που ξεκινά η ουσιαστική ανασυγκρότηση της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια