Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πλούτωνας στον Υδροχόο 2023-2044

Η δύναμη στον άνθρωπο!
Μια τεράστια αλλαγή ενέργειας πραγματοποιείται στις 23/3 του 2023, μόλις δυο ημέρες μετά την Εαρινή Ισημερία και τη Νέα Σελήνη στη μηδενική μοίρα του Κριού.. τη μοίρα που συμβολίζει ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα, τη νέα αστρολογική χρονιά, τη μοίρα της ανθρωπότητας! Ο Πλούτωνας, ο πλανήτης-νάνος που έχει ΄τόσο μεγάλη δύναμη να αναγεννά από τις στάχτες, ο πλανήτης του συλλογικού ασυνειδήτου, εισέρχεται στο ζώδιο της ανθρωπότητας, τον Υδροχόο, για το καλό όλων μας!
Αρχικά μπαίνει στον Υδροχόο 23/3-11/6 του 2023, γυρίζοντας ανάδρομος πάει στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω για να μπει πάλι στον Υδροχόο στις 21/1/2024, να γυρίσει και πάλι για 2 μήνες λόγω αναδρομής στον Αιγόκερω, 2/9-19/11 του 2024, όπου από εκεί και έπειτα θα παραμείνει στον Υδροχόο μέχρι τον Ιανουάριο του 2044!

Ο Πλούτωνας είναι συλλογικός πλανήτης και έτσι θα πρέπει να τον δούμε πρωτίστως. Λειτουργεί πάντα για την εξέλιξη και την πρόοδο της ζωής και έχει την ικανότητα να τερματίσει ότι δεν συνεπάγεται την εξέλιξη, ότι έχει ήδη σαπίσει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) φεύγει για να γεννηθεί κάτι νέο! Μεταμορφώνει, αναγεννά και σχετίζεται με τα μοιραία γεγονότα της ζωής. Ο Πλούτωνας μέσα από τα ζώδια που βρίσκεται, διαμορφώνει ολόκληρες γενιές και δημιουργεί το ανάλογο σκηνικό, μέσω του συλλογικού ασυνειδήτου. Στο ζώδιο του Υδροχόου, ήταν πάλι πριν από περίπου 250 χρόνια, την τελευταία φορά. Δεν θα αναφερθώ ιδιαίτερα σε ιστορικά γεγονότα, ενδεικτικά να πούμε για τη Γαλλική επανάσταση που έγινε με Πλούτωνα στον Υδροχόο, για ανακαλύψεις τεράστιες που έφεραν την πρόοδο, σε γενικές γραμμές η διέλευση αυτή έφερε επαναστάσεις που ανέτρεψαν την εξουσία των λίγων υπέρ του λαού και της δημοκρατίας. Σήμερα βλέπουμε πάλι τη Γαλλία να πρωτοστατεί, να έχει ήδη ξεκινήσει να επαναστατεί εδώ και λίγες μέρες! Μέσα από επαναστάσεις λοιπόν, περιμένουμε να αλλάξουν πολλά πράγματα στην κοινωνία, για μια πραγματική και ουσιαστική ισότητα που τώρα υπάρχει μόνο στα χαρτιά, ενώ στην πράξη είναι το ακριβώς αντίθετο, μια παγκόσμια ισότητα σε όλα, που τώρα φυσικά δεν υπάρχει. Ο Πλούτωνας θα αναδείξει όλες μα όλες τις παθογένειες και θα τις θανατώσει, έτσι ώστε να μπορέσει να γεννηθεί ένας νέος κόσμος. Η τεχνολογία επίσης θα λειτουργήσει καταλυτικά, στην κοινωνία, θα αλλάξουν πολλά σε σχέση με την εργασία, την καθημερινότητα μας. Τέλος η επιστήμη θα διανύσει μεγάλη πρόοδο και αναμένονται πολλές θεραπείες σε ήδη υπάρχοντες ασθένειες που ταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Θα ανιχνεύσει πολλά σε σχέση με τη γενετική και τον πυρήνα του κυττάρου, για να επιλυθούν χρόνιες ασθένειες. Στην κοινωνία οι ομάδες και οι συλλογικότητες θα πάρουν τη δύναμη στα χέρια τους, πρώτα όμως θα πρέπει να είναι συμβατές με τα ιδεώδη του Υδροχόου και να προασπίζουν την ισότητα, το γενικό καλό και όχι προσωπικά συμφέροντα, διαφορετικά δεν θα επιβιώσουν. Ο Πλούτωνας δεν δέχεται την ιδιοτέλεια!
Ας δούμε παρακάτω σε ποιόν τομέα της ζωής μας να περιμένουμε ριζικές μεταμορφωτικές αλλαγές για τα επόμενα είκοσι χρόνια με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, ανάλογα με τον Ωροσκόπο μας.

Κριός
Οι φίλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας τα επόμενα χρόνια. Ίσως να απομακρυνθούν κάποιοι φίλοι από τη ζωή σας για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ισχυροποιηθείτε μέσα σε ομάδες και συλλόγους και να αποκτήσετε δύναμη, αλλά να θυμάστε να διεκδικείτε το καλό του συνόλου. Είναι η εποχή που θα θέσετε μεγάλους, ζωτικής σημασίας στόχους στη ζωή σας και θα τους πραγματοποιήσετε. Είναι μια θετική διέλευση γι8α εσάς και θα είναι υποστηρικτική στη ζωή σας.

Ταύρος
Ο Πλούτωνας περνάει στον τομέα της καριέρας και της θέσης σας στην κοινωνία, στο ψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου σας, εκεί που όλα είναι φανερά, να δώσει ένα ίχνος μυστηρίου. Να περιμένετε τα επόμενα χρόνια έντονες και μεταμορφωτικές αλλαγές, δύναμη επαγγελματική και κοινωνική αλλά και τελειώματα φθαρμένων καταστάσεων κυρίως στα επαγγελματικά.. Προσοχή, ο Πλούτωνας είναι πλανήτης των άκρων και όχι των συμβιβασμών. Μια καριέρα που δε σας εκφράζει πλέον θα την τελειώσει. Θέλει να σας δώσει ισχύ,, αλλά και πάθος για επιτυχία και ανάδειξη. Συνεπώς μπορεί μοιραία να αποχωρήσετε από δουλείες που έχουν κλείσει τον κύκλο τους και αυτό να σας αλλάξει όλη τη ζωή, να πρέπει να χτίσετε από το μηδέν. Ακόμα όμως και σε αυτή την εκδοχή, να ξέρετε ότι αυτό που τελείωσε ήταν γιατί δεν είχε να σας προσφέρει πλέον κάτι άλλο στην εξέλιξή σας. Από την άλλη πολλοί από εσάς θα ανεβείτε κοινωνικά και επαγγελματικά.

Δίδυμοι
Μια πολύ θετική διέλευση για εσάς. Νέες πεποιθήσεις πρόκειται να αναδείξει ο Πλούτωνας στη ζωή σας και να σας βοηθήσει να απεπλακείτε από ότι σας κρατούσε δέσμιούς τα προηγούμενα χρόνια.. όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι πεποιθήσεις μας στη ζωή και τις επιλογές μας.. ουσιαστικά μας καθορίζουν! Ο Πλούτωνας εδώ θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να διεισδύσετε βαθιά στη γνώση, να εξερευνήσετε τους νόμους του σύμπαντος, το νόημα όλων των θρησκειών, της παγκόσμιας γνώσης. Να ταξιδέψετε και μέσα από τα ταξίδια που θα κάνετε στον κόσμο επίσης θα γίνετε σοφότεροι, θα αναγεννηθείτε. Πέρα από την αναζήτηση αυτή, κάποιοι θα σπουδάσετε κάτι που σχετίζεται με οικονομικά.

Καρκίνος
Ο Πλούτωνας περνάει πλέον σε ένας τομέα πιο κρυφό και μυστήριο, αυτόν του 8ου οίκου για εσάς, που είναι και συναφής με τη φύση του. Οι μοιραίες και έντονες επιδράσεις που έφερε τα προηγούμενα χρόνια στις σχέσεις σας πλέον τελειώσανε. Τώρα επηρεάζει θέματα όπως τα οικονομικά που αφορούν κοινούς πόρους, κληρονομιές, δάνεια, κάτι που ίσως χρειαστεί να ρυθμίσετε και να ελέγξετε. Θα φέρει μια βαθιά ενδοσκόπηση στα εσώψυχα σας και σε ότι κρατούσατε καλά κρυμμένο, ενώ μπορεί να πρέπει να διαχειριστείτε φοβίες. Θέματα σεξουαλικότητας κα ταμπού επίσης θα σας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. Παρόλα αυτά είναι μια δυνατή θέση που θα σας ενδυναμώσει εσωτερικά.

Λέων
Ο Πλούτωνας περνάει απέναντί σας και κάνει ιδιαίτερα αισθητό και σημαντικό τον τομέα των σχέσεων στη ζωή σας, είτε μιλάμε για διαπροσωπικές σχέσεις και το γάμο, είτε για επαγγελματικές συνεργασίες και τους ανθρώπους που συμβουλεύεστε. Τους άλλους με δυο λόγια, τους τονίζει για τα επόμενα χρόνια στη ζωή σας, όπου μέσα από τις σχέσεις σας θα προκύψουν κάποιες κρίσεις και θα τεσταριστούν στο κατά πόσο μπορούν να παραμείνουν στη ζωή σας. Μπορεί επίσης να προκύψουν μοιραίες σχέσεις ή μοιραία γεγονότα στις σχέσεις σας. Πάντως εσείς μπορεί να είστε ιδιαίτερα κτητικοί και απόλυτοι πολλές φορές με τους άλλους και παίρνετε πολύ στα σοβαρά πλέον τις σχέσεις σας. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μέσα στα επόμενα χρόνια ο τομέας σχέσεις πρόκειται να αναγεννηθεί!

Παρθένος
Αλλαγές και βαθιά ενδοσκόπηση θα φέρει ο Πλούτωνας στην καθημερινή σας ζωή, στη δουλειά σας και σε σχέση με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Πιθανότατα να σας απασχολήσουν θέματα υγείας κοντινών σας ατόμων που είναι στο περιβάλλον σας και να σας προβληματίσουν. Ίσως αυτό να είναι μια αφορμή και για να ρυθμίσετε καλύτερα την προσωπική σας υγεία και να κάνετε τους απαραίτητους ελέγχους ή να φροντίσετε τη διατροφή σας. Ίσως να αλλάξετε κάποιες καθημερινές σας συνήθειες ριζικά. Από την πλευρά των εργασιακών, μπορεί και εκεί να υπάρξουν ριζικές αλλαγές σε σχέση με συναδέλφους, με το χώρο εργασίας, με τον τρόπο που δουλεύετε ή να αλλάξετε αντικείμενο εργασίας.

Ζυγός
Πολύ θετική και ανακουφιστική για εσάς η αλλαγή ζωδίου του Πλούτωνα, που πλέον περνάει στον Υδροχόο και βλέπει με τρίγωνο το ζώδιο σας. Πλέον επηρεάζει τον τομέα του έρωτα, των παιδιών, της χαράς και της δημιουργίας και οι αλλαγές που θα φέρει θα είναι πιο ανώδυνες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αλλαγές και μεταμορφώσεις λοιπόν που σχετίζονται με τα παιδιά σας ή την απόκτηση απογόνων αν είστε σε αυτή τη φάση στη ζωή σας. Έρωτες που θα ασκήσουν μεγάλη επιρροή στη ζωή σας και θα την καθορίσουν σημαντικά. Το πάθος θα είναι πολύ έντονο, στα αισθηματικά σας και θα επιδιώξετε πλέον τα βαθιά συναισθήματα. Δεν θα λείψει ο έλεγχος, η κτητικότητα και το απόλυτο στα αισθηματικά. Σίγουρα πάντως τα αισθηματικά σας δεν μπορείτε πλέον να τα πάρετε στο χαλαρό. Ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο μπορεί να σας παθιάσει.

Σκορπιός
Κομβικές είναι για εσάς οι αλλαγές που θα φέρει στη ζωή σας ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Πλούτωνας που περνάει στον ιδιαίτερο χώρο του σπιτιού, της οικογένειας, της ιδιωτικής σας ζωής. Παλιές καταστάσεις που αφορούν στο σπίτι σας πρέπει να επιλυθούν τώρα, μια και σας βαραίνουν έτσι κι αλλιώς.. Ίσως μια πώληση ενός ακινήτου, μια αλλαγή κατοικίας να σας στενοχωρήσει, αλλά να ξέρετε θα είναι για την εξέλιξη και την πρόοδο σας. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να αφορά και μια αλλαγή επαγγελματικής βάσης. Μέσα στην οικογένεια μπορεί να προκύψουν κρίσεις ή κάποια απώλεια συνήθως ενός ηλικιωμένου γονέα. Η διέλευση αυτή θα σας φέρει επίσης βαθιά ενδοσκόπηση και την ανάγκη να αποκόψετε παλιά συναισθήματα που σας βάραιναν από την παιδική σας ηλικία. Η ψυχανάλυση θα βοηθήσει πάρα πολύ αυτή τη φάση της ζωής σας και θα σας αναγεννήσει συναισθηματικά.

Τοξότης
Η νέα θέση του Πλούτωνα στον Υδροχόο είναι θετική για εσάς και θα αρχικά θα δείτε ανακούφιση στον τομέα των οικονομικών που ταλανίστηκε τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον επηρεάζει έναν τομέα που έχει να κάνει με τον τρόπο σκέψης σας, τις κοντινές σας επαφές και μετακινήσεις και την επιμόρφωση. Αρχικά λοιπόν έρχεται να μεταμορφώσει και να εμβαθύνει τη σκέψη σας, η οποία δεν είναι πιά ανάλαφρη και με ψυχρή λογική. Ο λόγος σας γίνεται πιο βαθύς και ψαγμένος. Μαθαίνετε νέα πράγματα που μπορεί να σας βοηθήσουν στην δουλειά σας, ένα σεμινάριο, μια επιμόρφωση θα είναι σημαντική για την πρόοδο σας. Αλλαγές τρόπου μετακίνησης ή μεταφορικού μέσου πιθανότατα να επιβληθούν. Επίσης οι σχέσεις σας με τον περίγυρο και τα αδέρφια ίσως περάσουν από κρίση ή εμβάθυνση.

Αιγόκερως
Ο Πλούτωνα έφυγε από το ζώδιο σας και σίγουρα αυτό είναι μεγάλη ανακούφιση.. περνάει πλέον στον τομέα των οικονομικών, των αξιών και της αυτοπεποίθησης. Αυτό σημαίνει ότι τα οικονομικά είναι πλέον που θα σας απασχολήσουν και καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Ο Πλούτωνας είναι των άκρων, οπότε στον τομέα αυτό μπορεί να σας φέρει το πολύ χρήμα, μπορεί όμως να φέρει και απώλειες. Πάντως θα έχετε την τάση να εστιάζετε ιδιαίτερα στα αποκτήματά σας, στην προσωπική σας αξία και σε ότι σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς, βιώνοντας μια αναγέννηση σε αυτά τα σημεία, μέσα από πιθανές κρίσεις που μπορεί να επέλθουν.

Υδροχόος
Ο Πλούτωνας μπήκε στο ζώδιο σας φίλοι Υδροχόοι και είστε εσείς που θα πρωτοστατήσετε για τα επόμενα χρόνια, αφού τα ιδεώδη σας γίνονται πλέον συλλογικό βίωμα. Προσωπικές και βαθιές μεταμορφώσεις στη ζωή σας, αφού πρώτα βάλει τέλος σε ότι δεν λειτουργεί, για να επέλθει στη συνέχεια η αναγέννηση. Θα σας δώσει τεράστια δύναμη να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεται στη ζωή σας για να προοδεύσετε, αυτές μπορεί να αφορούν εσάς προσωπικά ή τις σχέσεις σας που θα μεταμορφωθούν τα επόμενα χρόνια. Θα πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και θα επανορθώσετε ότι είχε πάει πίσω τα προηγούμενα χρόνια, όπως πιθανότατα η καριέρα σας. Στην προσωπική σας ζωή να περιμένετε σημαντικές γνωριμίες με έντονα συναισθήματα και ισχυρά πρόσωπα.

Ιχθύες
Ο Πλούτωνας περνάει στο προηγούμενο από εσάς ζώδιο και στο κρυφό αυτό περιβάλλον θα σας αναγκάσει να κάνετε βαθιά τομή στο υποσυνείδητο και το παρελθόν σας. Θα ασχοληθείτε ιδιαίτερα με την ψυχολογία, με ότι σας βασάνιζε και θα θελήσετε να το επιλύσετε, αφού πρώτα το διερευνήσετε. Μέσα στο ταξίδι σας αυτό στα βάθη του υποσυνειδήτου, πολλές φορές θα έρθετε αντιμέτωποι με φοβίες και ψυχολογική ένταση. Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε κάποιο ψυχολόγο εάν νιώθετε την ανάγκη, αφού μπορεί να σας βοηθήσει. Επιπλέον, θα παθιαστείτε με κρυφά απωθημένα σας που μπορεί τώρα να θελήσετε ή να βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες να τα πραγματοποιήσετε. Προσέξτε όμως τι κάνετε στο παρασκήνιο γιατί μπορεί αργότερα να το μετανιώσετε. Προσοχή επίσης και από κάποιους άλλους που μπορεί να κινούνται κρυφά εις βάρος σας και να μην εμπλακείτε σε αμφιβόλου ποιότητας πνευματικότητα.
https://starsunity.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια