Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

The Voice: νικήτρια η Μαρία Σακελλάρη

Ο μεγάλος τελικός του The Voice πέρασε από τρία βασικά στάδια μέχρι να αναδειχθεί ο νικητής του επάθλου και να σβήσουν τα φώτα στο stage μέχρι την επόμενη σεζόν.
Η Φαίη Σκορδά συντόνισε τα τελευταία τέσσερα live από τα cross battles μέχρι τη μεγάλη βραδιά του τελικού. Με τη λαμπερή της παρουσία υποδέχτηκε και σήμερα το κοινό και τους τέσσερις coaches για να ακολουθήσει η διαδικασία του τελικού. Η Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης πήραν τις θέσεις τους.
Οι Celina, Dodona, Μαρία Σακελλάρη, Μωυσής, Σίσσυ, Εβίτα και Λάμπρος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν την νίκη και το έπαθλο που δίνει την ευκαιρία για μια καριέρα και τον πρώτο δίσκο στον νικητή. Στην τετράδα πέρασαν η Μαρία Σακελλάρη, η Dodona, ο Μωυσής και ο Λάμπρος.
Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε τους διαγωνιζόμενους που μπήκαν στην τελική δυάδα, οι οποίοι ήταν η Μαρία Σακελλάρη και η Dodona.
Το κοινό με την ψήφο του αποφάσισε κι ανέδειξε την Μαρία Σακελλάρη μεγάλη νικήτρια του The Voice of Greece, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Η νικήτρια παίρνει ως έπαθλο ένα συμβόλαιο με την εταιρία MINOS EMI.
Μαρία Σακελλάρη
Η Μαρία Σακελλάρη είναι μόλις 16 ετών, είναι μαθήτρια Μουσικού Λυκείου και έχει τη δική της μπάντα. Από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή του The Voice ξεχώρισε.
Ερμηνεύοντας το «I ‘d rather go blind» μάγεψε τους τέσσερις κριτές με αποτέλεσμα να γυρίσουν όλες οι καρέκλες και να ξεκινήσει το… παιχνίδι της διεκδίκησης.
Η διεκδίκηση ήταν σκληρή με τους coaches να ανεβαίνουν στη σκηνή για να βρεθούν κοντά της όμως ο Πάνος Μουζουράκης ήταν αυτός που την κέρδισε και εντέλει δικαιώθηκε! Από τα Knockouts προκρίθηκε με το «Fallin» για να αντιμετωπίσει στα Battles την Δώρα Αρβανίτη στο «I don’t want to miss a thing» περνώντας στην επόμενη φάση.
Η Μαρία Σακελλάρη αναγνώρισε από πολύ μικρή ηλικία το ταλέντο της στο τραγούδι και παρά το νεαρό της ηλικία της, δήλωσε συμμετοχή στο The Voice και κατάφερε να αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια.
Η αγάπη της για το τραγούδι αποδεικνύεται και μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media, καθώς, στις περισσότερες από αυτές βρίσκεται σε κάποια μουσική σκηνή, ερμηνεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια