Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κρόνος στους Ιχθείς / Saturn in Pisces 2023-2026

07/03/2023 - 14/02/2026
Στις 7 Μαρτίου 2023, ο Κρόνος θα κάνει τη μετακίνησή του από τον Υδροχόο στους Ιχθύες όπου θα παραμείνει μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2026.
Ο Κρόνος ολοκληρώνει έναν καρμικό κύκλο στον Υδροχόο
Ο Κρόνος μετακινήθηκε για πρώτη φορά στον Υδροχόο τον Δεκέμβριο του 2020, κάτω από μια μοιραία ευθυγράμμιση γνωστή ως Μεγάλη Σύνοδος . Αυτή η σπάνια ευθυγράμμιση άνοιξε το δρόμο για το ξετύλιγμα του Κρόνου στην ενέργεια του Υδροχόου.
Τώρα που βρισκόμαστε στο τέλος αυτού του κύκλου, σκεφτείτε ξανά τα θέματα, τα μοτίβα ή τα μαθήματα που ξεδιπλώνονται στη ζωή σας από τον Δεκέμβριο του 2020. Πού έπρεπε να θέσετε όρια; Πού χρειάστηκε να επιταχύνετε και να αναλάβετε την ευθύνη για πράγματα στη ζωή σας; Πού αισθανθήκατε συγκρατημένος;
Όλα αυτά είναι πράγματα που μπορεί να εμπνεύσει η ενέργεια του Κρόνου σε μια προσπάθεια να μας συνδέσει βαθύτερα με αυτό που πραγματικά θέλουμε και αυτό για το οποίο πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη.
Ο Κρόνος μπορεί να συγκριθεί με έναν αυστηρό δάσκαλο ή έναν κύριο δάσκαλο. Παρόλο που μπορεί να φέρει σκληρά μαθήματα, μας ωθεί να αναδείξουμε στο έπακρο τις δυνατότητές μας. Όταν ο Κρόνος τελειώσει μαζί μας, νιώθουμε πιο σοφοί, πιο ώριμοι και πιο ευθυγραμμισμένοι με το σημείο που θέλουμε να είμαστε.
Ο Κρόνος είναι επίσης γνωστός ως ο Άρχοντας του Κάρμα και καθώς ταξιδεύει σε κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, διασφαλίζει ότι πληρώνονται όλοι οι καρμικοί μας έλεγχοι και ισορροπίες.
Αν γνωρίζετε τον γενέθλιο χάρτη σας, μπορείτε να κοιτάξετε για να δείτε σε ποιον οίκο περιοδεύει ο Κρόνος ενώ βρίσκεστε στον Υδροχόο για να καταλάβετε με ποια θέματα έχετε εργαστεί. 
Τώρα, με τον Κρόνο σε κίνηση, θα νιώσουμε μια αλλαγή. Όλα τα μαθήματα του παλιού Κρόνου στον Υδροχόο θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους, βοηθώντας μας να βρούμε το κλείσιμο και να κλείσουμε τυχόν χαλαρά άκρα.
Πριν ο Κρόνος φύγει από τον Υδροχόο, θα είναι επίσης σίγουρο ότι θα προσφέρει όλες τις καρμικές μας ανταμοιβές! Στην πραγματικότητα, οι αρχαίοι αστρολόγοι πίστευαν ότι όταν ο Κρόνος βγαίνει από ένα ζώδιο, πάντα αφήνει ένα δώρο για να μας θυμίζει και να μας ανταμείβει για όλη τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει.
Έτσι, καθώς ο Κρόνος ετοιμάζεται να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο στους Ιχθύες, προσέξτε τα δώρα σας από το Σύμπαν! Μείνετε ανοιχτοί σε ό,τι έρχεται στο δρόμο σας και δείτε αν μπορείτε να τιμήσετε τυχόν σκληρά μαθήματα και ποιοι είστε σήμερα εξαιτίας τους.

Ο Κρόνος κινείται στους Ιχθείς
Ο Κρόνος θα μετακινηθεί στους Ιχθύς στις 7-8 Μαρτίου 2023 ανάλογα με τη ζώνη ώρας σας. Η θέση του Κρόνου στον τροχό του ζωδιακού κύκλου δείχνει πού ως κοινωνία αναγκαζόμαστε να επιτύχουμε έλεγχο πραγματικότητας και να αναλάβουμε μεγαλύτερη ευθύνη.
Οι Ιχθύες είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, επομένως η κίνηση του Κρόνου εδώ υποδηλώνει επίσης ένα τέλος ή ένα σημείο ολοκλήρωσης σε έναν μεγαλύτερο κύκλο.
Κατά κάποιο τρόπο, θα μπορούσατε να σκεφτείτε τη μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύς σαν μια συλλογική επιστροφή Κρόνου όπου όλοι επεξεργαζόμαστε και κινούμαστε μέσα από τα καρμικά μαθήματα και τα δώρα του Κρόνου καθώς έχει περιοδεύσει σε ολόκληρο τον ζωδιακό κύκλο.
Ο Ιχθύς είναι ένα ζώδιο του νερού που αντιπροσωπεύει το φως, το σκοτάδι και τους αόρατους κόσμους. Είναι γνωστό για τις αφηρημένες ιδέες, τη δημιουργικότητά του, τη συμπόνια και τη ροή του. Ο Ιχθύς είναι μεταβλητό νερό, που σημαίνει ότι είναι προσαρμόσιμο, ρέει ελεύθερα και ανοιχτό στις ενέργειες του κόσμου γύρω του.
Ο Κρόνος είναι μια πολύ γειωμένη, γήινη ενέργεια. Κυβερνά πράγματα όπως ο νόμος, τα όρια, οι ευθύνες και οι περιορισμοί. Η ενέργεια του Κρόνου μπορεί μερικές φορές να μοιάζει σαν μια κλήση αφύπνισης, που μας φέρνει πίσω στην πραγματικότητα και μας κάνει να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες των πράξεών μας και των ενεργειών του συλλογικού.
Η παρουσία του Κρόνου στους Ιχθύς θα μπορούσε να είναι λίγο βαριά εξαιτίας αυτού. Αυτή η συνήθως υδαρή, διαισθητική και ευαίσθητη ενέργεια των Ιχθύων θα αναγκαστεί να γίνει λίγο πιο άκαμπτη, λίγο πιο γειωμένη και λίγο πιο συγκρατημένη.
Μπορείτε να το σκεφτείτε με αυτόν τον τρόπο – εάν ο Ιχθύς είναι νερό με ομαλή ροή, η παρουσία του Κρόνου θα χτίσει φράγματα. Αυτά τα φράγματα μπορούν να κατευθύνουν το νερό σε μια παραγωγική και πιο ωφέλιμη κατεύθυνση, αλλά μπορεί επίσης να αισθάνονται πιο αποπνικτικά ή ελεγχόμενα.
Ωστόσο, υπάρχει τρόπος να δημιουργήσετε μια ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο ενεργειών. Οι δημιουργικές, άυλες, εκεί έξω ιδέες της ενέργειας των Ιχθύων μπορούν να αποκτήσουν κάποιες ρίζες στην πραγματικότητα χάρη στον Κρόνο. Αυτό μπορεί να μας επιτρέψει να πάρουμε αυτές τις δημιουργικές, ακόμη και πνευματικές ιδέες και να τις ζωντανέψουμε σε αυτόν τον τρισδιάστατο κόσμο.
Εάν η ενέργεια των Ιχθύων είναι σαν ένα κομμάτι μουσικής, η παρουσία του Κρόνου μπορεί να μας βοηθήσει να γράψουμε τις μουσικές νότες, έτσι ώστε το κομμάτι της μουσικής να μεταβεί από μια μελωδία που ζει μόνο στο κεφάλι μας σε κάτι που μπορεί να παιχτεί, να ακούγεται και να είναι διαθέσιμο για πάντα περισσότερο.

Ο Κρόνος στους Ιχθείς στον πραγματικό κόσμο
Εάν εργάζεστε σε ένα δημιουργικό, εφευρετικό ή πνευματικό πεδίο, η παρουσία του Κρόνου μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε όλες τις ιδέες σας και να τους δώσετε ρίζες, ώστε να μπορείτε να χτίσετε κάτι με αυτές.
Ο Κρόνος έχει μια πολύ γειωμένη, πρακτική ενέργεια, γι' αυτό συνδυάστε τη με τη δημιουργικότητα των Ιχθύων και υπάρχει μια ισορροπία που μπορεί να επιτευχθεί εδώ για να σας βοηθήσει να εφαρμόσετε τις δημιουργικές σας ιδέες και να τις γεννήσετε ή ακόμα και να τις μετατρέψετε σε επιχείρηση.
Ο Ιχθύς συνδέεται επίσης με τη θρησκεία και την πνευματικότητα, επομένως με τον Κρόνο εδώ, θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλά θέματα γύρω από τη θρησκεία και την πνευματικότητα και πώς συνδέεται με τους νόμους και τους κανόνες που διέπουν την κοινωνία.
Η βιομηχανία πνευματικής και ευεξίας μπορεί επίσης να λάβει μια κλήση αφύπνισης υπό αυτήν την ενέργεια ή προσωπικά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι οι στάσεις και οι πεποιθήσεις σας σχετικά με την πνευματική ή θρησκευτική σας σχέση αλλάζουν και αλλάζουν.
Ως τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, υπάρχει λίγο από τα 12 ζώδια στους Ιχθύες. Αυτοί οι μικροί σπόροι ενέργειας θα μας χτυπήσουν σε διαφορετικές στιγμές τα επόμενα χρόνια, αλλά όποτε εμπλέκεται ο Κρόνος, είναι πάντα καλή ιδέα να επανέλθουμε στην ευθύνη.
Πώς μπορείτε να αναλάβετε την ευθύνη για τη ζωή που επιλέγετε, για τις πράξεις σας, για τα λόγια σας, για την ενέργεια που δίνετε στον κόσμο;
Ο Κρόνος θέλει να αναλάβουμε την ευθύνη για τη ζωή μας και να ενεργήσουμε σύμφωνα με τον αληθινό, αυθεντικό μας εαυτό.
Ο Κρόνος μπορεί να επιβάλει όρια και περιορισμούς, κάνοντάς μας να αισθανόμαστε κολλημένοι ή πνιγμένοι, αλλά αυτό είναι μόνο για να μπορούμε να αφιερώσουμε χρόνο για να καταλάβουμε τι πραγματικά θέλουμε και τι είμαστε πραγματικά διατεθειμένοι να υπερασπιστούμε.

Με τον Κρόνο στους Ιχθείς, μπορεί να παρατηρήσουμε τα ακόλουθα θέματα:
  • Επανεξετάζοντας τις παραδόσεις ή τη θρησκεία των προγόνων μας
  • Επιθυμία να κατανοήσουμε την καταγωγή μας
  • Νιώθουμε δημιουργικά κολλημένοι ή συγκρατημένοι ενώ επεξεργαζόμαστε ξανά τη δημιουργικότητά μας 
  • Νιώθουμε πνευματικά κολλημένοι ή συγκρατημένοι ενώ επεξεργαζόμαστε την πνευματική μας σύνδεση
  • Μια ώθηση-έλξη μεταξύ της δομής έναντι της πορείας με τη ροή
  • Μια μεγαλύτερη αίσθηση γείωσης και δομής στις δημιουργικές και πνευματικές μας ιδέες
  • Επιθυμία να νοιαζόμαστε και να δείχνουμε συμπόνια στους συνανθρώπους μας
  • Μεγαλύτερη έμφαση στην ευημερία των άλλων
  • Αυξάνοντας την ευαισθησία στις ανώτερες αισθήσεις μας
  • Ζητήματα γύρω από τους νόμους εναντίον της θρησκείας
  • Τα θρησκευτικά γενικότερα
  • Μια ανάγκη να εξισορροπήσουμε ξανά τον τρόπο με τον οποίο δίνουμε και λαμβάνουμε συμπόνια
Χαρτογραφώντας τον δικό σας Κρόνο στον κύκλο των Ιχθύων
Η τελευταία φορά που ο Κρόνος πέρασε μέσω των Ιχθύων ήταν από το 1994-1996, οπότε αν θυμάστε τόσο πολύ πίσω, σκεφτείτε ποια θέματα ήρθαν για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Δεν είναι ότι θα ξανασυμβεί ακριβώς το ίδιο, αλλά μπορεί να παρατηρήσετε ότι προβάλλονται παρόμοια θέματα ή μαθήματα.
Εάν γνωρίζετε τον γενέθλιο χάρτη σας, μπορείτε επίσης να κοιτάξετε να δείτε ποιος οίκος κυβερνάται από τους Ιχθύες για να κατανοήσετε ποιους τομείς της ζωής σας θα σας επηρεάσει ο Κρόνος.
Εάν δεν είστε σίγουροι για τον γενέθλιο χάρτη σας, μην ανησυχείτε, μπορείτε επίσης να δώσετε προσοχή σε ποια θέματα ή γεγονότα προκύπτουν για εσάς γύρω στις 7-8 Μαρτίου. Μπορείτε επίσης να πάρετε κάποιες γνώσεις για το τι θα φέρει ο Κρόνος στους Ιχθύς κάτω από τη Νέα Σελήνη των Ιχθύων στις 19 Φεβρουαρίου.
Όποια θέματα και αν φέρει ο Κρόνος στους Ιχθύς, μπορείτε να περιμένετε ότι ένας τομέας της ζωής σας θα αμφισβητηθεί. Ενώ θα πρέπει να μάθετε πολλά να κάνετε, θα βγείτε από την άλλη πλευρά πιο σοφοί, πιο ώριμοι και πιο ενσωματωμένοι με το μονοπάτι της ψυχής σας.

Προτροπές για τον Κρόνο στους Ιχθείς:
  • Τι σημαίνει πραγματικά για μένα η πνευματικότητά μου;
  • Πώς μπορώ να αναλάβω την ευθύνη για τα δημιουργικά μου οράματα;
  • Ποια είναι μερικά απτά πράγματα που μπορώ να κάνω για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα;
  • Μπορώ να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου…
  • Οι αληθινές σκέψεις και τα συναισθήματά μου γύρω από αυτήν την κατάσταση είναι…
  • Όταν ηρεμώ, η διαίσθησή μου μοιράζεται…
  • Η θρησκεία με κάνει να νιώθω…
  • Μπορώ να εκφράσω καλύτερα τη συμπόνια μου δίπλα…
 https://foreverconscious.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια