Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ 
*2 Μαρτίου- Σύνοδος Αφροδίτης/Δια-κοινωνικότητα, δημοφιλια, δημοτικότητα
Σύνοδος Ερμή/Κρόνου- ισχυρογνωμοσύνη, επιμονή, αντοχή, συντηρητικότητα
*3 Μαρτίου- Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθεις ώρα 00:52 π.μ.
*6 Μαρτίου- εξάγωνο Ηλίου/Ουρανού –πρωτοπορία, πρόοδος, βελτίωση, αλλαγή
*7 Μαρτίου- Πανσέληνος του Σκουληκιού στην 16^η της Παρθένου 
 Ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων ώρα 3:35 μ.μ. 
*11 Μαρτίου- εξάγωνο Ερμή/Ουρανού- εφευρετικότητα, ευστροφία, ικανότητα
Εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη-δημιουργικότητα, πάθος,  ζωηρή έκφραση
*15 Μαρτίου- τετράγωνο Άρη/Πωσειδωνα- σύγχυση, εθισμός, προδοσία, αποτυχία
*16 Μάρτιου- σύνοδος Ηλίου/Πωσειδωνα- μεταπτώσεις, ευαισθησία
Σύνοδος Ερμή/Πωσειδωνα- πνευματική διαύγεια
Τετράγωνο Ηλίου/Άρη- αναστάτωση, εκνευρισμός, ένταση
Τετράγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα-ένταση, παρόρμηση, υπερβολή
*17 Μαρτίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο ώρα 00:34 π.μ. 
Τετράγωνο Ερμή/Άρη-γκρίνια, καυγάς, νευρικότητα
Σύνοδος Ηλίου/Ερμή- νέος κύκλος νοητικής δημιουργίας
*18 Μαρτίου- εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου –αυτοέλεγχος, πραγματικότητα
*19 Μαρτίου- εξάγωνο Ερμή /Πλουτωνα- επιτυχία, διπλωματία, πραγματοποίηση, βαθιά σκέψη
Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό ώρα 6:24 π.μ.
*20 Μαρτίου- εξάγωνο Ηλίου/Πλουτωνα- αλαζονεία, δοκιμασία, ταλαιπωρία
Ο Ηλιος εισέρχεται στον Κριό ώρα 11:25 μμ.- Εαρινή Ισημερία. 
*21 Μαρτίου- Νέα Σελήνη του Αυγού στις 0 μοίρες του Κριού. 
*23 Μαρτίου- Ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο ώρα 6:44 π.μ. 
*25 Μαρτίου- ο Αρης εισέρχεται στον Καρκίνο ώρα 1:45 μμ.  
*28 Μαρτίου- σύνοδος Ερμή/Δια- πλούτος ιδεών, αισιοδοξία, θετική σκέψη
*30 Μαρτίου- τρίγωνο Ερμή/Κρόνου – ισχυρογνωμοσύνη, επιμονή, αντοχή, συντηρητικότητα
*31 Μαρτίου- σύνοδος Αφροδίτης/Ουρανού- παράξενες παρορμήσεις, επιθυμίες και τάσεις

ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 
Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας εξαιρετικά δυνατός αν όχι εκρηκτικός, γεμάτο από πλανητικές αλλαγές που θα αλλάξουν την ζωή μας και πάλι, σε κοσμικό και προσωπικό επίπεδο!  
Ο Μάρτιος του 2023 είναι μια συναρπαστική περίοδος για πνευματικές και μεταφυσικές αναζητήσεις, αλλά και από επιχειρηματικές ευκαιρίες έως νέες σχέσεις και προσωπική ανάπτυξη.  
*Στις 3 Μαρτίου ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθεις, καθώς ενώνεται σε μια πολύ στενή σύνοδο με τον Ήλιο στους Ιχθείς και αυτό μας απομακρύνει από την αποκομμένη αντικειμενικότητα του Υδροχόου. Είμαστε πιο ευαίσθητοι, διαισθητικοί, ντροπαλοί και συγκρατημένοι. Η αυτοπεποίθηση μειώνεται και
αξιολογούμε καταστάσεις, με την διαίσθηση. Ωστόσο, είναι μια ισχυρά δημιουργική διέλευση που μπορεί να γίνουν προσπάθειες για την υποκριτική, γραφή, τέχνη, ποίηση, το τραγούδι, η μουσική ή το
ανθρωπιστικό έργο. Διατηρήσετε την ισορροπία θα πρέπει να αναζητήσετε ηρεμία, ηρεμία και απομόνωση.
*7 Μαρτίου- Πανσέληνος του Σκουληκιού στην 16η της Παρθένου, η τελευταία πανσέληνος της χειμερινής περιόδου θα εμφανιστεί τις νύχτες της Δευτέρας 6 Μαρτίου και της Τρίτης 7 Μαρτίου. Για πολλά χρόνια, πιστεύαμε ότι αυτό το όνομα αναφερόταν στους γαιοσκώληκες που εμφανίζονται καθώς το έδαφος θερμαίνεται την άνοιξη. Αυτό προσκαλεί τους κοκκινολαίμηδες και άλλα πουλιά να ταϊστούν – ένα πραγματικό σημάδι της άνοιξης! Ωστόσο, περισσότερες έρευνες αποκάλυψαν μια άλλη εξήγηση. Στη δεκαετία του 1760, ο καπετάνιος Jonathan Carver επισκέφθηκε το Naudowessie (Ντακότα) και άλλες φυλές ιθαγενών Αμερικανών και έγραψε ότι το όνομα Worm Moon αναφέρεται σε ένα διαφορετικό είδος «σκουληκιού» – προνύμφες σκαθαριών – που αρχίζουν να αναδύονται από τον απόψυγμα του φλοιού των δέντρων και άλλων χειμερινών κρησφύγετων αυτή τη στιγμή.
Υπάρχουν αρκετά ονόματα για τη Σελήνη του Μαρτίου που μιλούν για τη μετάβαση από το χειμώνα στην άνοιξη. Μερικοί αναφέρονται στην εμφάνιση (ή επανεμφάνιση) ορισμένων ζώων, όπως το Φεγγάρι του Αετού, το Φεγγάρι της Χήνας ή το Crow Comes Back Moon ενώ άλλα αναφέρονται σε σημάδια της εποχής:
* Το Sugar Moon σηματοδοτεί την εποχή του χρόνου που αρχίζει να ρέει ο χυμός των σφενδάμνων ζάχαρης.
* Το Ισχυρό Φεγγάρι του Ανέμου αναφέρεται στις ισχυρές θυελλώδεις μέρες που έρχονται αυτή την εποχή του χρόνου.
* Το Φεγγάρι των Πονεμένων Ματιών υπογραμμίζει τις εκτυφλωτικές ακτίνες του ηλιακού φωτός που αντανακλούν το λιωμένο χιόνι του τέλους του χειμώνα. Το νηστίσιμο φεγγάρι
Η πανσέληνος του Μαρτίου παίζει συχνά ρόλο και στη θρησκεία.
Συγκεκριμένα, στον Χριστιανισμό, αυτή η Σελήνη είναι γνωστή ως Νηστίσιμη
Σελήνη αν είναι η τελευταία πανσέληνος της χειμερινής περιόδου (δηλαδή, αν συμβαίνει πριν από την εαρινή ισημερία) ή ως Πασχαλινή Πανσέληνος αν είναι η πρώτη πανσέληνος της άνοιξης (δηλαδή, αν συμβαίνει μετά την εαρινή ισημερία).
Φέτος, η πανσέληνος του Μαρτίου (7 Μαρτίου 2023) συμβαίνει πριν από την εαρινή ισημερία (20 Μαρτίου 2023), καθιστώντας την νηστίσιμη Σελήνη. Η πανσέληνος του Απριλίου (6 Απριλίου 2023) θα είναι η πρώτη πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί μετά την εαρινή ισημερία και επομένως θα καθορίσει την ημερομηνία του Πάσχα.
Μόλις μια ημέρα και λίγες ώρες πριν ο Κρόνος από τον Υδροχόο εισέλθει στους Ιχθείς και 2 εβδομάδες πριν ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω εισέλθει στον Υδροχόο.
Κοσμικά, αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε στην άκρη ενός μεγάλου γκρεμού, και αυτή η Πανσέληνος είναι ο προάγγελος και ο πρόδρομος αυτών των καταλυτικών αλλαγών. Αν και η Παρθένος είναι, ζώδιο της γης, που κυβερνάται από τον Ερμή δανείζετε τις ενέργειες του ορθολογικού, αντικειμενικού αέρα. Η ευφυής πρακτικότητα είναι έτσι καθώς εξερευνούμε αυτή την ισχυρή ενεργειακή μετατόπιση. Ο άξονας Παρθένος-Ιχθύ, είναι ο άξονας της θεραπείας. Οι Ιχθείς χρησιμοποιούν τη δύναμη της συμπόνιας και της διαισθητικής διορατικότητας, ενώ η Παρθένος προτιμά τις απτές χρήσιμες πράξεις για να βοηθήσει στην καθοδήγηση, την παροχή συμβουλών και την επίλυση προβλημάτων. Η ισορροπία είναι πάντα ένα θέμα οποιασδήποτε Πανσελήνου, ανάμεσα σε δυο αντίθετες ενέργειες.
*Ο Κρόνος εισέρχεται σύντομα, στους Ιχθείς στις 7 Μαρτίου 2023, ώρα 3:35μμ. και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου 2026. Το αρχέτυπο Κρόνου/Ιχθύων είναι κάπως παράδοξο. Ο Κρόνος είναι εκ φύσεως, σε μεγάλο βαθμό άκαμπτος, ενώ ο Ιχθεις είναι ένα τελείως αιθέριο αρχέτυπο που αντιπροσωπεύει καθαρά την πνευματική συνείδηση, δεν υπάρχουν όρια, ίσως γιατί είναι δύσκολο να δεις τα όρια, όταν ήδη τα έχουμε ξεπεράσει. Η ίδια όμως η έννοια της πραγματικότητας μπορεί να γίνει επικίνδυνη σε μεγάλο βαθμό, καθώς κάνουμε το καλύτερο για να κατανοήσουμε τα μαθήματα του Κρόνου, μέσα σε αυτό τον ωκεανό συναισθημάτων των Ιχθύων, όμως, είναι, όχι μόνο πολυσύνθετος, και χαοτικός αλλά μπορεί να απροσανατολίσει την ανθρωπότητα πλήρως.
*Στις 17 Μαρτίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο ώρα 00:34 π.μ. εκφράζοντας στοργή μέσα από αγκαλιές, μασάζ και αισθησιακό άγγιγμα. Με την Αφροδίτη να κυβερνά την αγάπη και το χρήμα όλα βελτιώνονται και αναπτύσσονται αργά αλλά η υπομονή αποδίδει. Μπορεί να υποδηλώνει μια στοργική, σταθερή, πιστή και πιστή ρομαντική φύση, αλλά πολύ κτητική.
Είμαστε πιο αισθησιακοί με παθητικό τρόπο, επιδιώκοντας να προσελκύσουμε παρά να επιδιώξουμε το αντικείμενο του έρωτα μας. Η συναισθηματική ευημερία θα εξαρτάται περισσότερο από την ασφάλεια που προέρχεται από μια σταθερή σχέση και στο σπίτι. Τα χρήματα και τα υλικά αγαθά είναι επίσης σημαντικά, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να ομορφύνετε το σπίτι και το περιβάλλον σας προσθέτοντας ανοιξιάτικες πινελιές.
*Στις 19 Μαρτίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό ώρα 6:24 π.μ. Οι σκέψεις και οι ιδέες μας είναι πρωτοποριακές και τείνουμε να μιλάμε πιο αυθόρμητα και άμεσα με τον πλανήτη της επικοινωνίας με τολμηρούς και διεκδικητικούς Κριούς. Μπορείτε να είστε πιο γρήγοροι, παρατηρητικοί, αιχμηροί, εφευρετικοί και ανταγωνιστικοί να έχετε πρωτότυπες ιδέες και να τις εφαρμόσετε στην πράξη. Είναι μια καλή στιγμή για γραφή, ομιλία και συζήτηση, καθώς μπορείτε να επηρεάσετε τους άλλους και να προωθήσετε τις δικές σας ιδέες. Να είστε προσεκτικοί όταν είστε σαρκαστικοί, υπερβολικά ενθουσιώδεις, ευερέθιστοι και υπερβολικοί.
*Ο Ηλιος εισέρχεται στον Κριό ώρα 11:25 μμ.- Εαρινή Ισημερία. Η άνοιξη είναι επίσημα εδώ! Με τον Ήλιο στον Κριό παρακινούμαστε από την επιθυμία να κατακτήσουμε. Αυτό σηματοδοτεί την έναρξη του αστρολογικού νέου έτους. Η φλογερή ενέργεια του Κριού προωθεί τώρα όλες τις παρορμήσεις για ανάπτυξη με πνεύμα αισιοδοξίας. Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που ανακάμπτει γρήγορα .Υπάρχει άφθονη δημιουργική ενέργεια και ενθουσιασμός για τη ζωή. Είναι όμως πολύ γενναίος, θετικός και ανταγωνιστικός. Τα εμπόδια ξεπερνιούνται με θάρρος. Έχει επιχειρηματική φύση, με ικανότητα αξιοποίησης ευκαιριών είναι ένας παράγοντας επιτυχίας. Η απερισκεψία και η αλαζονεία μπορεί να είναι προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς και η παρορμητικότητα αλλά και έλλειψη σχεδιασμού. Θα εκτιμήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, αν και αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ως εγωισμός από άλλους.
*Στις 21 Μαρτίου η Νέα Σελήνη του Αυγού πραγματοποιείται στις 0 μοίρες του Κριού που σηματοδοτεί να ξεκινήματα. Ο Κριός είναι το Αρχέτυπο του Πολεμιστή – θαρραλέος, γενναίος και ενθουσιώδης. Με τον κυβερνήτη αυτής της Νέας Σελήνης – τον Άρη –αναζητά την ελευθερία – όλα είναι δυνατά.
*Στις 23 Μαρτίου ο Πλούτωνας εισέρχεται στον Υδροχόο ώρα 6:44 π.μ. Ο Κριός και ο Υδροχόος συχνά αποκαλούνται «οι φυλακισμένοι», βλέποντας ότι πιέζουν ενάντια στο status quo, δεν ενδιαφέρονται για την εξουσία και πηγαίνουν γενναία εκεί που κανείς δεν έχει πάει πριν. Ο Κριός γνωρίζει ότι το να βάζει κανείς πρώτα τον εαυτό του είναι το κλειδί της επιτυχίας και δεν φοβάται να πάρει το προβάδισμα και να διεκδικήσει τη θέλησή του.
Μία από τις πιο συγκινητικές και προσφιλείς ιδιότητες σχετικά με αυτό το ζώδιο είναι η εμπιστοσύνη τους στο υψηλότερο καλό. Ο Κριός, πάντα καλοπροαίρετος– αυτό που βλέπεις, είναι αυτό που παίρνεις.
*Τέλος, στις 25 Μαρτίου, ο Αρης εισέρχεται στον Καρκίνο ώρα 1:45 μμ Διεκδικείτε τον εαυτό σας μέσα από μια ευγενική, παθιασμένη, προστατευτική, συναισθηματικά ευαίσθητη και στοργική φύση. Κατά κύριο λόγο, αυτές οι ιδιότητες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία ενός ασφαλούς σπιτιού και μιας αγαπημένης οικογένειας. Πολλή ενέργεια διοχετεύεται στην ιδιωτική και οικιακή σας ζωή. Η ανασφάλεια και ο φόβος για το μέλλον είναι ένα πιθανό αρνητικό χαρακτηριστικό. Σε ορισμένες
περιπτώσεις μπορεί να είστε δυσαρεστημένοι. Ενδείκνυται μια αισθησιακή σεξουαλική ζωή. Ο έρωτας είναι ευαίσθητος, συναισθηματικός και προσανατολισμένος στη στοργή.


*ΚΡΙΟΣ*
Ο Μάρτιος είναι σημαντικός καθώς γίνονται σημαντικές πλανητικές αλλαγές
με τον Κρόνο αλλά και τον Πλούτωνα να αλλάζουν ζώδια που θα παίξουν
σημαντικό ρόλο στην πνευματικότητα σας και θα θέλετε να είστε πιο
ανεξάρτητοι. Δεδομένου ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τους άλλους γύρω
σας, ίσως είναι καιρός να σκεφτείτε και να ψάξετε για άλλες προοπτικές.
Θα έχετε ευκαιρίες και θα κάνετε πράγματα που θα σας βοηθήσουν να
σκεφτείτε την κατάστασή σας από άλλη οπτική γωνία.
Στις 1,10 και 9, 28 του μήνα, μπορεί να αισθάνεστε υπερβολικά φορτωμένοι
με ευθύνες. Προσπαθειστε να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες. Στις 5, 14
και 23 Μαρτίου, ξαφνικά γεγονότα μπορεί να διαταράξουν τη ρουτίνα σας.
Στις 4, 13, 22 και 31, προσπαθήσετε περισσότερο στα επαγγελματικά.
Μπορεί να δυσανασχετείτε, αλλά μείνετε ήρεμοι. Είναι καλή περίοδος για
να αναθεωρήσετε σχέδια από το παρελθόν γιατί ίσως ορισμένες συνθήκες
μπορεί να αλλάξουν. Κοιτάξτε το μέλλον ως μια περίοδο μετασχηματισμού
και μην κοιτάτε πίσω. Θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, οικονομικά
και επαγγελματικά θα πάνε αρκετά καλα, το τελευταίο, ειδικά μετα τις 21
Μαρτίου. Ο Αρης συνεχίζει να είναι εκτός ορίων, οι πιθανότητες πολλές. Η
νέα σελήνη -εαρινή ισημερία και νέα σελήνη ταυτόχρονα, είναι μια
περίοδος για προσεκτική, σκέψη, αν και όχι απαραίτητα για να παρθούν
συγκλονιστικές αποφάσεις. Αφήστε το παρελθόν γιατί μόνο άγχος, φέρνει.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,8,9,10,11,12,24,25*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,11,12,13,14,21,22,24,25,31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:11,15,16,19,28*

*ΤΑΥΡΟΣ*
Ο Μάρτιος είναι μια ευκαιρία να επιτύχετε τους στόχους σας, εν μέρει,
λόγω της ανθεκτικότητάς σας και του γεγονότος ότι έχετε μια ορισμένη
ελευθερία να κάνετε τα πράγματα με τον τρόπο σας. Προσέξτε να μην
βιάσετε καταστάσεις και πρόσωπα και να σκεφτείτε προσεκτικά τις
επιθυμίες σας πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια. Αν και ο Κρόνος
στους Ιχθεις θα σας κάνει να χαλαρώσετε περισσότερο τους επομένους
μήνες, καθώς οι άλλοι θα είναι λιγότερο απαιτητικοί από σας. Όπως και να
έχει είναι μια σταθερή ενέργεια για σας για να πετύχετε στους
επαγγελματικούς σας στόχους. Από την άλλη ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, θα
φέρει αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και σχέσεις.
Οικονομικά, ο Μάρτιος, είναι ευνοϊκός μήνας, υπό την προϋπόθεση ότι
είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε καθώς δεν φαίνεται να έχετε προβλήματα
με απρόβλεπτα έξοδα. Ο Ερμής στους Ιχθεις, θα φέρει περισσότερη
ισορροπία. Οι 27-28 Μαρτίου, είναι δυνατές μέρες για τα οικονομικά. Η
εαρινή ισημερία και νέα σελήνη, ταυτόχρονα, επικεντρώνεται στις σχέσεις,
που φαίνονται να είναι σταθερές, και ευχάριστες με το κοντινό
περιβάλλον, καθώς τώρα θα είστε περισσότερο επικεντρωμένοι την προσωπική
ζωή, το σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης /Δια
είναι από τις αρχές του μήνα, είναι φορέας καλών νέων, γενικότερα ενώ
ευκαιρίες επαγγελματικές, μπορεί να υπάρξουν στις 30-31 του μήνα. Δείξτε
ανθεκτικότητα σε δύσκολες καταστάσεις και υπομονή στην επικοινωνία.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,7,11,12,16,24,25,26*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,11,12,13,14,21,22,26,27,31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:6,7,15,16,17,18,24,25*

*ΔΙΔΥΜΟΙ*
Συναισθήματα, φιλοδοξίες και οι αξίες σας έρχονται στο προσκήνιο και θα
παίξουν, πιστεύω σημαντικό ρόλο. Φαίνεται να προτιμάτε τη σταθερότητα,
επιτυχία από τον κίνδυνο, καθώς ο Κρόνος στους Ιχθεις θα εστιάσει πάνω
σε θέματα επαγγελματικά και καριέρας, από τις 3-19 Μαρτίου. Αυτό θα
οδηγήσει τελικά σε ανάπτυξη. Η φιλοδοξία είναι αρκετά τονισμένη και θα
έχουν μεγάλη σημασία για εσάς, αλλά να θυμάστε ότι μερικές φορές πρέπει
να συμβιβαστείτε για να επιτύχετε κάτι. Ο Ερμής, Ηλιος και Πωσειδωνας,
ίσως , στις 17-18 φέρει μια καλή ευκαιρία. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο,
είναι μια ενεργεια που θα σας δώσει την ελευθερία να πειραματιστείτε με
καινούργιες ιδέες, για παράδειγμα, και θα αποκτήσετε περισσότερες
εναλλακτικές με τα χρόνια, αλλά θα κλείσει και τραύματα του παρελθόντος.
Οικονομικά, θα υπάρχει πρόοδος, θα μπορέσετε να κάνετε επενδύσεις, με
κάποιο ρίσκο, όλα αυτά. Οι σχέσεις, μπορεί να έχουν μια μικρή δυσκολία,
αλλά από τις αρχές του μήνα η σύνοδος Αφροδίτης/Δια, δείχνει περισσότερη
επικοινωνία και κοινωνικότητα. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος και ενέργεια
για να διατηρηθεί η αρμονία και η κατανόηση ως ζευγάρι. Σε καμία
περίπτωση, μην βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις με το πρώτο σημάδι.
Αποδεχτείτε την αβεβαιότητα, για λίγο. Θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς
για να είστε επιτυχημένοι.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,11,12,13,14,21,22,24,25,31*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,4,5,12,13,14,20,21,22,28,29,30,31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:2,12,19,20,29,30*

*ΚΑΡΚΙΝΟΣ*
Η καριέρα και επαγγελματικά θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Θα προκύψουν νέες
ευκαιρίες και προκλήσεις. θα βρείτε τις σωστές ισορροπίες καθώς θα είστε
σίγουροι πιο σίγουροι για τις ικανότητές σας και ικανοί να αναλάβετε
ευθύνες. Η καλή επικοινωνία και συνεργασία με τους συναδέλφους είναι
δυνατή Η σύντομη διέλευση του Πλουτωνα στον Υδροχόο, ωστόσο σας κάνει να
λειτουργείτε με λιγότερο άγχος, στην ζωή σας, ενώ ο Κρόνος στους Ιχθεις
θα σας κάνει πιο ευτυχισμένους και σταθερούς τα επόμενα χρόνια.
Η επιτυχία στην εργασία θα ενισχύσει τα οικονομικά σας, ενώ τυχερές
ημέρες είναι γύρω στις 15-16 Μαρτίου. Επιπλέον, ο Αρης εκτός ορίων,
μετακινείται και στο δικό σας ζώδιο, στις 26 του μήνα. Βεβαιωθείτε ότι
έχετε ένα σαφές σχέδιο και, στη συνέχεια, μπορείτε να επωφεληθείτε.
Αποφύγετε επίσης τους καυγάδες και μια τάση για γκρίνια και έντονη κριτική.
Χρειάζεστε ίσως περισσότερη ελευθερία στις σχέσεις αυτό το μήνα, αλλά
είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας.
Η ειλικρίνεια θα βοηθήσει σε αυτό. Η νέα σελήνη -εαρινή ισημερία θα
φέρει περισσότερες ευκαιρίες στον έρωτα και θα απολαύσετε περισσότερο
την προσωπική ζωή και σχέση που έχετε, αλλά εξαρτάται, από αυτούς πώς θα
τις εκμεταλλευτούν. Κρατήστε τις ισορροπίες και εδώ και μην το
παρακάνετε. Χρησιμοποιήστε την σοφία και την διαίσθηση σας. Θυμηθείτε
ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς και θετικούς ανθρώπους.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,11,12,15,16,19,24,25,28*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,4,5,12,13,14,20,21,22, 31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:9,10,17,18,21,22,28*

*ΛΕΩΝ*
Ο Μάρτιος ίσως είναι δύσκολος για σας, καθώς είναι πιθανό να
αντιμετωπίσετε παρεξηγήσεις και διαφωνίες στα επαγγελματικά σας. Αν
προσέξετε βέβαια, όλες οι δυσκολίες μπορούν εύκολα να επιλυθούν. Μπορεί
να φαίνεται ότι η καριέρα σας βρίσκεται σε στασιμότητα, αλλά αυτό είναι
μόνο προσωρινό πρόβλημα. Ο Κρόνος στους Ιχθεις θα φέρει περισσότερη
ποιότητα στην  ζωή σας. Οικονομικά, είναι πολύ σημαντικό να συνεργάζεστε
με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φαίνεται ότι μπορείτε να επωφεληθείτε από
μια συνεργασία αυτόν τον μήνα. Είναι ομως ένας καλός μήνας για
επενδύσεις αλλά και για να αποπληρώσετε ένα χρέος.
Επίσης, αν επιθυμείτε, θα μπορέσετε να βάλετε σε πρόγραμμα την αγορά
ενός σπιτιού. Ερμής και Ηλιος θα βοηθήσουν από οικονομικής άποψης,
ειδικά γύρω στις 17-18 του μήνα ενώ και Ερμής/Δίας, στις 27-28 ίσως
είναι ιδιαίτερα γενναιόδωροι σε αυτόν τον τομέα. Ο Μάρτιος έχει πολύ
λιγότερο άγχος και θα μπορέσετε να τον εκμεταλλευτείτε. Και ειδικά από
τις 20-21 ο Ερμής αλλάζει κατεύθυνση
Τα αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο , με την νέα σελήνη και
εαρινή ισημερία. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Ειδάλλως
είναι πιθανό να φέρει έναν μεγάλο έρωτα, περίστεροί αγάπη και έντονα
συναισθήματα στην προσωπική σας ζωή. Ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, αν και θα
περάσει σύντομα το 2023, τα υπόλοιπα χρόνια  αναμένεται να μεταμορφώσει
την κοινωνική σας ζωή. Πολλά θα εξαρτηθούν από τα κίνητρα σας αυτόν τον
μήνα.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,6,7,11,12,15,16,17,18,24,25*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,6,7,11,12,13,14, 21,22, 31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,11,12,24,25*

*ΠΑΡΘΕΝΟΣ*
Πολλές αλλαγές συμβαίνουν αυτόν τον μήνα, με τον Κρόνο να μετακινείται
στους Ιχθείς. Κοινωνικά και πνευματικά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο
τον Μάρτιο. Προβλήματα από το παρελθόν επανέρχονται. Θα είστε σε θέση να
λύσετε αυτά τα προβλήματα, αλλά φυσικά θα απαιτήσει πολλή προσπάθεια από
την πλευρά σας. Οι σχέσεις θα αρχίσουν να δοκιμάζονται, ωστόσο, ο
Κρόνος, στο αντίθετό ζώδιο σας, απαιτεί περισσότερη ποιότητα στις
προσωπικές σας σχέσεις. Υγεία και σχέσεις απαιτούν ένα είδος
αποτοξίνωσης  από τοξικές καταστάσεις και τρόπο διατροφής. Ωστόσο, θα
είστε πιο δημοφιλής από τις αρχές του μήνα μέχρι της 20 Μαρτίου. Θα
επικεντρωθείτε στην προσωπική σας μεταμόρφωση, από δω και πέρα ώστε να
κάνετε πρόοδο στην ζωή γενικότερα.
Η συνεργασία με συναδέλφους αυτό το μήνα είναι θετική και
εποικοδομητική. Φαίνεται ότι θα ανταμειφθείτε για τη σκληρή δουλειά σας.
Επιτυγχάνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους ειδικά όσοι  συνεργάζονται
με άλλους. Όσον αφορά τα χρήματα, υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Ως εκ
τούτου, θα είναι συνετό να αναβληθούν οι επενδύσεις και τα μεγάλα έξοδα.
Παρόλα αυτά, η σύνοδος Δια/Αφροδίτης από τις 1 Μαρτίου, θα βοηθήσει
ιδιαίτερα, ενώ πρέπει να είστε επικεντρωμένοι στο συμφέρον σας.
Αποφύγετε τα ρίσκα.
Θα υπάρχει πάθος στις σχέσεις σας αυτόν τον μήνα. Προσπαθείτε να
ευχαριστήσετε τους άλλους, αλλά προσέξτε να μην το κάνετε εις βάρος σας.
Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Μερικές φορές
πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να συμβούν.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,4,5,11,12,19,20,24,25,29,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,11,12,13,14,21,22,24,25,31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 11,12,21,26,27,31*

*ΖΥΓΟΣ*
Ο Μάρτιος είναι ένα μήνας γεμάτο πλανητικές αλλαγές. Ο Κρόνος στους
Ιχθεις για τα επόμενα τρία χρόνια θα σας βάλει να εργαστείτε σκληρότερα,
να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με την δουλειά σας, ειδικά να ξεκινήσετε κάτι
καινούργιο η’ αν ήδη το έχετε κάνει. Η διατροφή και ο τρόπος ζωής σας θα
αλλάξει. Βεβαιωθείτε ότι ξεκουράζεστε περίστερο και φτιαχτέ το πρόγραμμα
της καθημερινής σας ρουτίνας, ώστε να είναι πιο ευχάριστο. Η διατροφή
είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Ο Πλούτωνας, επίσης φεύγει για λίγο από τον
Αιγόκερω, και μετα θα επιστρέψει για τα υπόλοιπα χρόνια στον Υδροχόο,
από το 2024, αλλά η πίεση θα φύγει και θα βελτιώσει τα οικονομικά σας.
Αυτόν τον μήνα αισθάνεστε συναισθηματικά σταθεροί και εσωτερικά δυνατοί.
Αυτό θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, αλλά απαιτεί
συνεργασία. Οι κοινωνικές επαφές κατέχουν σημαντική θέση.
Η ατμόσφαιρα στη δουλειά θα είναι κάπως τεταμένη, καθώς ίσως να μην
υπάρχει η υποστήριξη από τους συναδέλφους σας. Αλλά το άνοιγμα στην
επικοινωνία θα σας δώσει την ευκαιρία να συζητήσετε και να διορθώσετε ή
να ολοκληρώσετε προβλήματα του παρελθόντος. Εάν συνεργάζεστε με άλλους,
οι οικονομικές σας επενδύσεις, τα καθήκοντα και τα έργα σας θα
λειτουργήσουν θετικά. Τον Μάρτιο, το εισόδημά σας θα είναι υψηλότερο από
το συνηθισμένο.
Η εαρινή ισημερία και η νέα σελήνη ταυτόχρονα, από τις 20, θα έχετε την
επιθυμία να κυριαρχήσετε στις σχέσεις, αλλά είναι σημαντικό να
καταστείλετε αυτό το συναίσθημα όσο το δυνατόν περισσότερο. Μπορεί να
υπάρχουν κάποια προβλήματα στην οικογένεια, ειδικά με γυναίκες
συγγενείς. Διαφορετικά, αυτή η ενέργεια του Άρη θα ξεκαθαρίσει τα
πράγματα στις σχέσεις. Προσπαθήστε για εποικοδομητική επικοινωνία.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,9,10,11,12,17,18,20,21,22,24,25,28*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,7,11,12,13,14,16,21,22,25,26,31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,12,20,21,28,29,30,31*

*ΣΚΟΡΠΙΟΣ*
Η αλήθεια είναι ότι ο Κρόνος απομακρύνεται πλέον, από μια αγχωτική και
πιεστική όψη που σχημάτιζε με το ζώδιο σας και θα εισέλθει στους Ιχθείς
που θα βελτιώσει περισσότερο την ζωή σας. Από την άλλη, στις 24 Μαρτίου
ο Πλούτωνας στον Υδροχόο, θα σχηματίζει  δύσκολες όψεις, και αυτό θα
ισχύει γι αυτούς που γεννηθήκαν από τις 23-25 Οκτωβρίου. Κάποιοι, θα
αρχίσετε να το νιώθετε νωρίτερα. Αυτό συνδέεται με το άγχος που έχετε
αποκτήσει τα τελευταία χρόνια και την πίεση που σας έχει ασκηθεί εδώ και
πολύ καιρό. Η υγεία και η εσωτερική σας ισορροπία θα είναι σημαντικά
πράγματα που θα πρέπει να αλλάξουν, για το καλό.
Αυτόν τον μήνα αισθάνεστε ανήσυχοι και χρειάζεστε μια αλλαγή. Σκεφτείτε
τι μαθήματα έχετε μάθει από το παρελθόν.
Ωστόσο, ο Μάρτιος θα είναι πολύ καλό μήνας. Η συνεργασία και η αρμονία
βασιλεύουν στην εργασία. Οι συνάδελφοί σας ανταποκρίνονται και αυτό σας
διευκολύνει να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αξιοποιήστε
κάποιες κοινωνικές σας επαφές, καθώς ο Μάρτιος είναι αρκετά δυναμικός,
ιδιαίτερα, από τις 2 του μήνα. Θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε στόχους,
να πάρετε αποφάσεις. Η εαρινή ισημερία και η νέα σελήνη ενεργοποιεί μια
καλή περίοδο για να βρείτε εργασία, αν ψάχνετε, και να εντυπωσιάσετε
τους άλλους. Η σύνοδος Αφροδίτης/Δια θα παίξει σημαντικό ρόλο, στο να
έλξετε τους άλλους, να επενδύσουν σε σας, να βελτιώσετε την φήμη σας,
και τα οικονομικά σας.
Αν και από οικονομικής άποψης, φαίνεται να θέτετε μεγάλους στόχους για
τον εαυτό σας, αλλά δεν υπάρχει ακόμη η πρόοδος, που ακριβώς περιμένετε.
Πρέπει να κατακτήσετε τους φόβους σας. Οι προσωπικές σχέσεις θα είναι
αρμονικές, αλλά πρέπει να προσπαθήσετε για περισσότερη σταθερότητα από
δω και πέρα. Να είστε πιο ειλικρινής, βάλτε τα χαρίσματα σας μπροστά για
να επιτύχετε τους στόχους σας.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,11,12,24,25*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,13,14,21,22,31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,2,4,5,12,20,21,31*

*ΤΟΞΟΤΗΣ*
Ο Κρόνος θα εισέλθει στους Ιχθείς αυτόν τον μήνα, και αυτό σηματοδοτεί
ότι θα κερδίσετε χρήμα από το σπίτι και θα επενδύσετε σε αυτό το
κομμάτι. Οι σχέσεις με τους άλλους και κυρίως με την οικογένεια είναι
επίσης πολύ σημαντικές όπως και τα οικονομικά. Προσπαθειστε, επίσης να
διατηρήσετε τις ισορροπίες σε θέματα υγείας, και να είστε κάπως πιο
προσεχτικοί, μέχρι τις 20 του μήνα. Μετα πράγματα θα είναι ρακέτα
καλύτερα αλλά ο Άρης θα σχηματίζει όψεις  δύσκολες, γύρω στις 26 Μαρτίου.
Οι καταστάσεις που σχετίζονται με το παρελθόν έχουν συναισθηματικό
αντίκτυπο, προκαλώντας σας να βιαστείτε σε αποφάσεις ή να γίνετε πιο
αναποφάσιστοι. Σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας και ζυγίστε τα
πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Η ασφάλεια, η ελευθερία, η
συνεργασία και ο συμβιβασμός είναι οι βασικές αρχές επιτυχίας , αυτόν
τον μήνα. Οι συγκρούσεις με την οικογένεια θα κλιμακωθούν, οδηγώντας σε
μια τεταμένη ατμόσφαιρα. Τα παιδιά και τα ηλικιωμένα μέλη της
οικογένειας επηρεάζονται ιδιαίτερα. Θα χρειαστείτε πολύ ενέργεια για να
τα διατηρήσετε την σταθερότητα. Ο Ερμής επίσης αλλάζει ζώδια, δυο φορές
μέσα στον μήνα, από τους Ιχθεις στον Κριό, και στις 20-21 θα αλλάξει
κατεύθυνση, οπότε τότε, οι σχέσεις θα είναι πιο ευχάριστες.
Συγκρούσεις προκύπτουν και στην εργασία. Φαίνεται επίσης να δυσκολεύεστε
να παρακινήσετε τους συναδέλφους σας. Αυτός φαίνεται να είναι ένας
δύσκολος μήνας σε θέματα επαγγελματικά. Από την άλλη, θα αρχίσετε να
αποκομίζετε τα οφέλη των προηγούμενων οικονομικών επενδύσεων, ιδιαίτερα,
αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Μπορείτε επίσης να ορίσετε νέους
οικονομικούς στόχους, που θα είστε σε θέση να τους επιτύχετε, με τον νέο
κύκλο σελήνης, που θα είναι και μια πιο δημιουργική περίοδος. Να είστε
ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους, αποφύγετε τις περιπέτειες
και μηχανορραφίες.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,4,5,11,12,20,21,24,25,28,29,30,31*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,6,7,13,14,15,16,17,18,21,22,24,25,31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,8,9,10,11,12,24,25*

*ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ*
Αυτόν τον μήνα, θα επικεντρωθείτε στις φιλοδοξίες και τους στόχους τους
και θα μπορέσετε να παρουσιάσετε ένα πρότζεκτ η’ να ξεκινήσετε κάτι
σημαντικό, ειδικά μετα τις 21 Μαρτίου, θα είναι η κατάλληλη περίοδος.
Είναι σημαντικό να είστε υπομονετικοί, πριν λάβετε αποφάσεις, γιατί
μερικές φορές θα θέλετε να ενεργήσετε πολύ παρορμητικά. Η βιασύνη μπορεί
να σας κάνει να μετανιώσετε για κάποιες αποφάσεις. Τα μικρά άγχη, δεν θα
λείψουν αλλά πάντως το μεγάλο «Ουφ» θα φύγει, ένα συναίσθημα που
κουβαλάτε χρόνια, λόγω του Πλουτωνα. Γενικότερα, ο Μάρτιος θα σας
αγχώσει λίγο λόγω της έντονης δραστηριότητας. Είναι σημαντικό ότι ο
Κρόνος θα μετακινηθεί στους Ιχθείς, για τα επόμενα 2μησι χρόνια, άλλη
μια διέλευση, που θα βοηθήσει στο να είστε πιο πρακτικοί και να
βελτιώσετε αλλά και να συνεχίσετε να πετυχαίνετε τους στόχους σας.
Ο Μάρτιος θα φέρει ίσως νέες πηγές οικονομικού εισοδήματος. Είναι επίσης
και μια καλή περίοδος, για να αναλύσετε τα σχέδιά σας. Η σύνοδος
Δια/Αφροδίτης και ο Ερμής από τις αρχές του μήνα, θα σας βοηθήσουν να
επικεντρωθείτε περισσότερο σε αυτά που επιθυμείτε και να επιτύχετε.
Αυτός είναι επίσης ένας υπέροχος μήνας για τις προσωπικές σας σχέσεις
και την οικογένεια, καθώς θα βρείτε χρόνο να κάνετε πράγματα μαζί με τον
σύντροφό σας. Επίσης, θα βοηθήσει να κλείσετε τραύματα ψυχολογικής
φύσεως και θα πρέπει να παρατηρήσετε μνήμες που αναπηδούν ξαφνικά προς
την επιφάνεια. Όμως, μην απογοητεύεστε που οι προσπάθειές σας δεν έχουν
ακόμη ανταμειφθεί μέχρι στιγμής.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,4,5,11,12,20,21,24,25,28,29,30,31*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,6,7,13,14,15,16,17,18,21,22,24,25,31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,8,9,10,11,12,24,25*

*ΥΔΡΟΟΧΟΣ*
Ο Κρόνος στους Ιχθεις, από τις 7 Μαρτίου, και για τα επόμενα 2μησι
χρόνια, ενισχύει και αυξάνει τα οικονομικά σας. Αυτό το μήνα θα είστε
πολύ δραστήριοι στη δουλειά σας. Επίσης, βελτιώνει την υγεία σας, τα
ενεργειακά σας πεδία. Ο Κρόνος, στο ζώδιο σας ήταν αρκετά δύσκολος και
δυσμενής, φέρνοντας απώλειες και δυσκολίες. Με τους Ιχθείς, θα πρέπει να
κρατήστε αυτά που είναι σημαντικά για σας, αναδιοργανώστε τα οικονομικά σας.
Αν και μπορεί να υπάρχουν συναισθήματα έλλειψης, δεν είναι η
πραγματικότητα. Κάντε τις αλλαγές και οργανωθείτε από τώρα. Ο Πλούτωνας,
θα κάνει την πρώτη του βόλτα, το πρώτο του πέρασμα, στο ζώδιο σας από
τις 24 Μαρτίου, μέχρι τις 12 Ιουνίου,2023 και μετα θα επιστρέψει στον
Αιγόκερω. Οι περισσότεροι τώρα δεν θα αισθανθούν την ενέργεια του, παρα
μόνο αυτοί που γεννήθηκαν από τις 20-21 Ιανουαρίου. Αλλά σίγουρα, ο
Πλούτωνας στο ζώδιο σας αναγγέλλει μια προσωπικής μεταμόρφωσης, τόσο
φυσικής και πνευματικής, που θα ξεκινήσει οριστικά από το 2025.
Ο Μάρτιος είναι εξαιρετικός για σημαντικές αλλαγές σε θέματα καριέρας
και επαγγελματικά. Αυτές οι αλλαγές θα σας φέρουν ικανοποίηση και
συναισθηματική σταθερότητα. Οικονομικά, ο σύντροφός σας θα σας
υποστηρίξει αυτόν τον μήνα, οι επενδύσεις θα είναι έχουν επιτυχία.
Αφροδίτη και Δίας από τις αρχές του μήνα, θα φέρει περισσότερες
ευκαιρίες για να βελτιώσει τα οικονομικά σας, ίσως και ευχάριστες
μετακινήσεις η’ ένα ταξίδι.
Η εαρινή ισημερία και νέα σελήνη ταυτόχρονα, πιθανό να φέρει
απροσδόκητους έρωτες, ίσως να συμβεί με κάποιον που γνωρίζετε εδώ και
πολύ καιρό. Οι σχέσεις θα είναι ιδιαίτερα αρμονικές, περισσότερο πάθος,
ρομαντισμό και σταθερότητα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να έχουμε
μεγάλους στόχους και φιλοδοξίες αυτόν τον μήνα, επειδή η ανεξαρτησία
είναι το κλειδί για την επιτυχία.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,4,5,11,12,20,21,24,25,31*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,4,5,12,13,14,19,20,21,22,29,30,31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,11,12,16,25,26*

*ΙΧΘΕΙΣ*
Σημαντικός, ο Μάρτιος για σας τους Ιχθεις καθώς ο Κρόνος θα μετακινηθεί
στο ζώδιο σας από τις 7 Μαρτίου, 2023. Η απόψεις, που είχατε μέχρι
στιγμής, είναι πιθανό να αλλάξουν, καθώς θα φέρει περισσότερες ευθύνες,
και θα δείτε την ζωή πιο σοβαρά. Είναι πιθανό, να επηρεαστεί η υγεία
σας, τα επόμενα 2μησι χρόνια και θέλει προσοχή. Βέβαια, κακό δεν είναι,
να πάρεις ευθύνες, αλλά καλό, θα ήταν να μην είστε υπερβολικοί και να
προσέχετε να μην το παρακάνετε.
Η αλήθεια είναι ότι ο Κρόνος, μπορεί να σε κάνει να κοιτάξεις την
σκοτεινότερη πλευρά των πραγμάτων, να είστε πιο απαισιόδοξοι. Είναι όμως
μια ενεργεια που σε ωριμάζει. Επηρεάζει, την προσωπική ζωή και σχέσεις.
Αυτή την στιγμή, όμως ο Κρόνος στο ζώδιο σας, δείχνει ότι μπαίνετε σε
μια περίοδο αυτό-πειθαρχίας, με σκοπό να βελτιώσετε τον εαυτό σας.
Φυσικά, είναι πιθανό να δείχνουν όλα πιο περίπλοκα.
Αυτόν τον μήνα, θα πιεστείτε για να κάνετε επαγγελματικές αλλαγές στην
καριέρα σας και επαγγελματικά θέματα, αλλά θα επιβραβευθείτε στο τέλος,
με κάποια επιμονή και αποφασιστικότητα. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε
κάτι άλλο εάν δεν βλέπετε ευκαιρίες στην παρούσα εργασία σας.
Οικονομικά, τα πράγματα είναι σταθερά. Μπορεί ακόμη και να είστε σε θέση
να επιτύχετε τους στόχους σας αυτό το μήνα, αποκομίζοντας τα οφέλη,
ιδιαίτερα με τον νέο κύκλο σελήνης, στις 21 Μαρτίου. Από τις αρχές του
μήνα, άλλωστε Αφροδίτη και Δίας, θα συνταξιδεύουν μαζί και αυτό σημαίνει
ότι καθόλη την διάρκεια του μήνα, θα υπάρχουν ευκαιρίες οικονομικές και
επαγγελματικές. Και ο Ερμής μέχρι της 19 Μαρτίου, στο ζώδιο σας θα
παίξει σημαντικό ρόλο, σε όλους τους τομείς της ζωής σας.
Συναισθηματικά, θα μπορέστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας ανοιχτά,
και οι ελεύθεροι θα έχουν την πιθανότητα να δημιουργήσουν σχέσεις. Θα
υπάρχει αρμονία και πάθος. Επωφεληθείτε για να ισχυροποιήστε τις
προσωπικές σας σχέσεις. Θα υπάρχει επίσης αρμονία στην οικογένεια. Αυτός
ο μήνας είναι κατάλληλος για ανακαινίσεις. Πρέπει όμως γενικά, αυτόν 
τον μήνα να είστε προσεκτικοί.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,6,7,11,12,21,24,25,31*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,9,10,13,14,17,18,21,22,28,31*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,13,14,21,22,31*
https://astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια