Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εγκρίθηκαν πιστώσεις προς τα ΚΤΕΛ για ΑμΕΑ

Πιστώσεις ύψους 11.772.000 και 15.350.000 ευρώ εγκρίθηκαν (01/03/23) από το υπ. Μεταφορών προς τα ΚΤΕΛ, αστικά και υπεραστικά, για την αποζημίωση λόγω των μετακινήσεων των ΑμΕΑ και των μαθητών/ φοιτητών.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε πίστωση ύψους 11.772.000 ευρώ για τη χορήγηση αποζημίωσης στους συγκοινωνιακούς φορείς Κ.Τ.Ε.Λ. Α.Ε και Κ.Τ.Ε.Λ. που ανήκουν στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ.) και στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Σ.), για την προκαλούμενη δαπάνη για την παροχή μετακίνησης με πλήρη ή μερική απαλλαγή από την καταβολή κομίστρου των Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμΕΑ), καθώς και των πολυτέκνων και των μελών των οικογενειών τους.
Εγκρίθηκε, επίσης, πίστωση 15.350.000 ευρώ για χορήγηση αποζημίωσης στους συγκοινωνιακούς φορείς ΚΤΕΛ Α.Ε. και ΚΤΕΛ που ανήκουν στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Υ.Σ.) και στην Πανελλαδική Ομοσπονδία Αστικών Συγκοινωνιών (Π.Ο.Α.Σ.), για την καταβολή μειωμένου κομίστρου στα αστικά και υπεραστικά μέσα μαζικής μεταφοράς των φοιτητών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και των καταρτιζόμενων των Δημοσίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.), για το έτος 2023.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια