Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κριός 2023 οι πρωταγωνιστές της επόμενης περιόδου

Χρόνια σας πολλά φλογεροί Κριοί! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο σας σηματοδοτεί τον ερχομό της άνοιξης και βεβαίως αντιστοιχεί στην εαρινή ισημερία. Μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή  μέσα στο έτος που παραδοσιακά την μελετάμε για να δούμε πώς θα εξελιχθεί το επόμενο τρίμηνο. 

Ένα ακόμη σημαντικό γεγονός είναι η είσοδος των δεσμών της Σελήνης στο ζώδιο σας στις 17 Ιουλίου, που σηματοδοτούν την έναρξη μιας πολύ σημαντικής περιόδου για εσάς που θα διαρκέσει ως τον Ιανουάριο του 2025! 
Τα φετινά σας γενέθλια ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή, που σηματοδοτεί μια περίοδο έντονης κοινωνικότητας αλλά και δραστηριοποίησης. Έχετε πολλές νέες ιδέες και σχέδια για το μέλλον, ευνοούνται οι νέες συνεργασίες και οι υπογραφές συμβολαίων. 
Ας δούμε όμως πως θα επηρεαστεί το κάθε δεκαήμερο μέχρι το τέλος του 2023.

Πρώτο δεκαήμερο 21 -31 Μαρτίου
Οικονομικά
Ιδιαίτερα ευνοϊκή ημερομηνία η ενδεκάτη Απριλίου, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης/Πλούτωνα, μπορεί να επικυρώσει μια επαγγελματική συνεργασία, που θα σας ωφελήσει οικονομικά.
Στη συνέχεια, ο Δίας από τον Ταύρο το διάστημα μεταξύ 16/5 έως 4/07 και ξανά από 6/11 ως το τέλος του έτους, θα ευνοήσει αρκετά το πορτοφόλι σας και θα βοηθήσει να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας.

Αισθηματικά 
Το διάστημα από τις 20 Μαΐου έως και τις 17 Ιουνίου, αρχικά ο Άρης και στη συνέχεια η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα και τον πέμπτο οίκο σας. Μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για την ερωτική σας ζωή που σας υπόσχεται έναν σύντροφο φλογερό και ενθουσιώδη όσο εσείς.  Ωστόσο και το πάθος χρειάζεται μέτρο, ειδικά κοντά στις 21 Μαϊου και 5 Ιουνίου καθώς η ζήλια και η  κτητικότητα θα προκαλέσουν συγκρούσεις με το ταίρι σας. Για εσάς που ήδη είστε δεσμευμένοι, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αναζωπυρώσετε το πάθος στη σχέση σας. Επίσης είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό διάστημα εάν επιθυμείτε την απόκτηση ενός παιδιού. 
Επόμενο ευνοϊκό διάστημα  είναι μεταξύ 8 με 17 Νοεμβρίου. Η Αφροδίτη απέναντι σας λειτουργεί σαν προβολέας, τονίζοντας την γοητεία σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν!

Απαιτητικές περίοδοι 
Από τις  25 Μαρτίου και μέχρι τις 14 Απριλίου, ο Άρης από τον Καρκίνο, φέρνει αρκετές υποχρεώσεις που αφορούν την οικογένεια και τα παιδάκια σας. Ενώ από 27/08 μέχρι 11/09 που θα κινείται απέναντι σας, στο ζώδιο του Ζυγού, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με περισσότερο διπλωματικό τρόπο και διάθεση διαπραγμάτευσης, αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε αντίσταση στα σχέδια σας.

Οι πιο δύσκολες ημερομηνίες για εσάς είναι : 
14/4 το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου φέρνει συγκρούσεις με το ταίρι σας αλλά και τους συνεργάτες σας στο χώρο εργασίας.
15/06, 02/08 και 10/11:  οι δύσκολες όψεις Ερμή/Κρόνου, υποδηλώνουν προβλήματα στο χώρο της εργασίας, με συναδέλφους ή υφισταμένους σας. Επίσης δεν ευνοούνται οι υπογραφές συμβολαίων, ενώ πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που οδηγείτε.
20/7 και 10/10  οι δύσκολες όψεις του Κρόνου με Αφροδίτη και Άρη υποδηλώνουν αρκετές εντάσεις στο χώρο της εργασίας. Σημαντικό να φροντίζετε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση.

Δεύτερο δεκαήμερο 01 -10 Απριλίου
Οικονομικά
Για εσάς εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια «σκαμπανεβάσματα», κυρίως λόγω έκτακτων εξόδων που ανατρέπουν τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε να περιμένετε ιδιαίτερη βελτίωση το διάστημα από 5 Ιουλίου εως 6 Νοεμβρίου, όταν ο Δίας από τον Ταύρο θα επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο.

Αισθηματικά
Σε αυτόν τον τομέα κερδίζετε την μερίδα του Λέοντος.  Αρχικά μεταξύ 7 εως 30 Ιουνίου όπου πρώτα ο Άρης και στη συνέχεια η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα, αναζωπυρώνουν τον ενθουσιασμό σας. Έχετε πολύ διάθεση για φλερτ και φυσικά πολλές επιτυχίες! Και για τους δεσμευμένους θα είναι ένα πολύ όμορφο διάστημα που θα αναζωογονήσει τη σχέση τους. 
Στις 13/8 η Αφροδίτη επισκέπτεται, αυτή τη φορά ανάδρομη, το δικό σας δεκαήμερο όπου θα παραμείνει μέχρι τις 26/9. Αυτή τη φορά ευνοεί όχι μόνο τις νέες γνωριμίες, αλλά θα φέρει ξανά κοντά σας πρόσωπα από το παρελθόν, αν φυσικά το επιθυμείτε και εσείς. 
Άλλο ένα ευνοϊκό διάστημα για τα αισθηματικά σας είναι μεταξύ 17 με 25 Νοεμβρίου, με την Αφροδίτη στο Ζυγό να σας γλυκαίνει και να βγάζει την πιο ρομαντική πλευρά σας. 

Απαιτητικές περίοδοι 
Η περίοδος από 14 Απριλίου έως 3 Μαΐου χρωματίζεται από την παρουσία του Άρη στον Καρκίνο. Μια δύσκολη διέλευση για εσάς που θα φέρει παραπάνω υποχρεώσεις οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές. Ενώ από τις 12 έως 27 Σεπτεμβρίου που θα βρίσκεται στο Ζυγό, θα αισθάνεστε ότι οι άλλοι έχουν υπερβολικές απαιτήσεις από εσάς. 

Τρίτο δεκαήμερο 11-20 Απριλίου
Οικονομικά 
Εκμεταλλευτείτε την παρουσία του Δία στο ζώδιο σας από 5 Απριλίου έως 16 Μαΐου, που θα δώσει την ευκαιρία σε αρκετούς από εσάς να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. 
Στις 12/04 έχουμε τη σύνοδο Ήλιου/Δία που θα ωφελήσει ιδιαίτερα ελεύθερους επαγγελματίες αλλά και όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την τέχνη.  Ευνοϊκή  θα είναι και  η σύνοδος Ερμή/Ουρανού στις 4 Ιουνίου, καθώς μια νέα συνεργασία ή ακόμη και αλλαγή επαγγελματικής στέγης, θα έχει θετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον.
Ιδιαίτερα σημαντικές είναι οι παρακάτω ημερομηνίες για εσάς : 17 Ιουλίου, 9 και 21 Οκτωβρίου και 3 Δεκεμβρίου.  Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει ο Πλούτωνας με τους πλανήτες που θα διελαύνουν από τον τέταρτο και έβδομο οίκο σας, δηλώνουν ότι διανύετε μια πολύ δημιουργική περίοδο ειδικά στα επαγγελματικά σας. Φυσικά όλα αυτά δεν θα γίνουν αβίαστα, ούτε θα λείψουν οι εντάσεις. Με την επιμονή που σας διακρίνει όμως μπορείτε να δείτε τα σχέδια και τα όνειρα σας επιτέλους να πραγματοποιούνται. 

Αισθηματικά 
Εδώ η κατάσταση είναι λίγο πολύπλοκη! Είναι πολύ ευνοϊκό για τα ερωτικά σας το διάστημα  μεταξύ 23/6 με 13/8 και από 26/9 ως 8/10, όπου και διάθεση για φλερτ θα έχετε και πολλές επιτυχίες, ενώ δεν αποκλείεται πρόσωπα από το παρελθόν να προσπαθήσουν να επιστρέψουν στη ζωή σας. Ωστόσο θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να μετριάσετε το έντονο ταμπεραμέντο σας -για να μην πούμε τον έκρυθμο χαρακτήρα σας-  ώστε να αποφύγετε σοβαρές συγκρούσεις με το ταίρι σας. Οι πιο δύσκολες ημερομηνίες για τα ερωτικά σας είναι η 26/6, 2/7, 9/8 και 29/9. 

Απαιτητικές περίοδοι 
Η έκλειψη της 20ης Απριλίου σηματοδοτεί μια περίοδο απογοήτευσης από πολύ οικεία σας πρόσωπα. Πολύ πιθανό να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από ένα περιβάλλον που αισθάνεστε ότι δε σας σέβονται. 
Η έκλειψη της 14ης Οκτωβρίου δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, όμως πιθανό να δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σας.
Ειρήνη Αθανασίου

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια