Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γυναικεία σεξουαλική αύρα ζωδιακά

Ο ερωτισμός, η γοητεία, η σαγήνη και η σεξουαλική αύρα μιας γυναίκας έχουν αποτελέσει από καταβολής κόσμου το γλυκόπιοτο «δηλητήριο» των απανταχού υποκλινόμενων αντρών, στο «μυστηριακό» ξόρκι της αποπλάνησης. Πρόκειται για τη δύναμη μιας έλξης που το κάθε ζώδιο εκπέμπει στο άλλο φύλο με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας και του αισθησιασμού του.
Γυναίκα Κριός: φιληδονία και ερωτισμός
Για εσάς από τις λέξεις-κλειδιά που προσδιορίζουν την χαρά και την ευτυχία σας είναι ο έρωτας και το σεξ. Πολλές φορές είστε τόσο ανυπόμονη που δεν προλαβαίνετε να φτάσετε μέχρι την κρεβατοκάμαρα. Δυσκολεύεστε να βρείτε το ιδανικό ταίρι, γιατί βασικό σας χαρακτηριστικό είναι ότι δεν ικανοποιείστε με τίποτα και θέλετε να κρατάτε τα ηνία σε όλα τα θέματα, παρόλο που σας ελκύει και σας προκαλεί πολύ να έχει ο άνδρας την κυριαρχία.
Όταν όμως τον βρείτε είστε πιστή, αρκεί να έχετε υπομονή. Ερωτεύεστε με πάθος και η σεξουαλική σας ζωή είναι συνεχώς ενεργή, αρκεί να εισπράττετε τα ίδια αμοιβαία αισθήματα με τον σύντροφό σας. Με τον Άρη κυβερνήτη του ζωδίου σας, προσελκύετε, αλλά και αρέσκεστε στους δυναμικούς άνδρες. Αυτό που ζητάτε είναι επιβεβαίωση και εκτίμηση από την πλευρά του συντρόφου σας.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Κριό: δημιουργείτε μία πολύ δυνατή ερωτική σχέση, με πάθος και ρομαντισμό. Αλλά πρέπει να προσέχετε και οι δύο τις εγωιστικές σας τάσεις, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν πολλά μέτωπα και να υπάρξουν πολλές συγκρούσεις.
με Δίδυμους ή Υδροχόο: έλκεστε ιδιαίτερα από αυτούς τους δύο, αλλά όταν δυσκολεύεστε να τους φέρετε στα νερά σας και βλέπετε πως κι εκείνοι αντιδρούν, τους παρατάτε.
με Καρκίνο ή Ιχθύ: πιστεύετε ότι μπορούν να σας ευχαριστήσουν σε όλες σας τις απαιτήσεις, αλλά γρήγορα απογοητεύεστε, μιας και δεν σας καλύπτουν απόλυτα όταν δείχνουν ανοχή και κατανόηση στα πάντα!
με Λέοντα: αυτός ο άνδρας είναι ο άνδρας των ονείρων σας. Ως βασιλιάς του ζωδιακού, είναι ικανός να επιβληθεί με ηρεμία και απόλυτη ευγένεια. Αλλά ακόμη και τότε, εσείς θέλετε να έχετε το πάνω χέρι, να γίνεστε καταπιεστική, να επιβάλλεστε και να έχετε την εξουσία.

Γυναίκα Ταύρος: θηλυκότητα και αισθησιασμός
Για εσάς η σχέση βασίζεται στα αμοιβαία αισθήματα, την ειλικρίνεια και την κατανόηση. Δεν υποκρίνεστε και ζητάτε από τον σύντροφό σας ξεκάθαρες κουβέντες και συμπεριφορές. Η βιασύνη και η πίεση δρουν αρνητικά. Είστε από τις πιο αισθησιακές γυναίκες και τις πιο ποθητές στους άντρες, λόγω του ότι η Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σας.
Πολλές φορές μπορεί να φαίνεστε περιοριστική, παράξενη, ιδιότροπη και όχι πολύ δεκτική στα ποικίλα ερωτικά καλέσματα που ίσως δέχεστε, παρόλ’ αυτά δεν το μετανιώνετε γιατί εμπιστεύεστε την διαίσθησή σας.
Έχετε αντοχές, ισχυρό ‘θέλω’ και ‘εγώ’. Όταν βρίσκεστε σε μια σχέση είστε πιστή και αφοσιωμένη, γι’ αυτό περιμένετε και από τον σύντροφό σας να κάνει το ίδιο. Είστε άκρως ερωτική, υπομονετική και βοηθάτε όσους αγαπάτε με τον τρόπο σας.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Δίδυμους ή Ζυγό: κανένας από τους δύο δεν μπορεί να σας εξασφαλίσει συναισθηματική ασφάλεια, καθώς δεν ανέχεστε την απιστία και είναι πιθανόν να προδοθείτε.
με Καρκίνο ή Ιχθύ: και οι δύο θα σας είναι πιστοί και τρυφεροί, επομένως δεν θα χρειαστεί να καταφύγετε σε σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικότητας. Γενικά ποτέ δεν πρόκειται να φτάσετε στα άκρα με αυτούς, καθώς θα είναι αφοσιωμένοι αποκλειστικά σε σας.
με Παρθένο ή Αιγόκερω: ενώ ταιριάζετε στον τρόπο που αντιλαμβάνεστε και βλέπετε τα πράγματα, συνήθως μετά από λίγο χρονικό διάστημα η σχέση πέφτει σε ρουτίνα και η καθημερινότητα δημιουργεί ανία.
με Σκορπιό: ένας τέτοιος άνδρας σας καλύπτει μεν σεξουαλικά, αλλά δεν επιτυγχάνει την ψυχική επικοινωνία, που εσείς χρειάζεστε και αποζητάτε.
με Υδροχόο: ίσως να είναι αυτός ο άντρας που ονειρεύεστε καθώς γοητεύεστε από τον τρόπο του, την εμφάνιση του και το εξαιρετικό πνεύμα του. Ωστόσο, και με έναν Υδροχόο πιθανόν να έχετε ανασφάλειες ως προς το θέμα της πίστης και της συναισθηματικής ασφάλειας.

Γυναίκα Δίδυμος: πνευματική ανησυχία και αντισυμβατικότητα
Αυτό που ζητούν οι γυναίκες Δίδυμοι σε μια σχέση είναι η επικοινωνία, μιας και ο Ερμής είναι ο κυρίαρχος πλανήτης τους, και αυτό πολλές φορές μπορεί να τις χαρακτηρίσει ως ψυχρές στο ερωτικό μέρος, καθώς δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην διανοητική κυρίως επικοινωνία. Δεν ανέχονται να καταπιέζονται, ενώ μισούν τη ζήλια, την κτητικότητα, την συμβατικότητα και την συνήθεια.
Δεν δέχονται οποιοδήποτε συμβιβασμό στον έρωτα, γι’ αυτό και ίσως να νιώθουν συναισθηματικά ανασφαλείς, όταν δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν. Η πίστη και η αφοσίωση, για σας τις Διδύμους, δεν είναι χαρακτηριστικά σας, επομένως δεν νιώθετε την ανάγκη να δεσμευτείτε σε μακροχρόνιες σχέσεις.
Είστε ανήσυχες στο πνεύμα και επιδιώκετε να ζήσετε νέες ερωτικές εμπειρίες. Δέχεστε τα κομπλιμέντα και το φλερτ, καθώς αυτά σας χαλαρώνουν και νιώθετε να ανανεώνεται η γοητεία σας.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Ταύρο ή Αιγόκερω: αυτούς ερωτεύεστε κεραυνοβόλα καθώς ό,τι κάνετε σας το ανταποδίδουν. Είναι ιδανικοί για εσάς καθώς είναι σταθεροί και έχουν δυνατό κοινωνικό στάτους και είναι αναγνωρίσιμοι.
με Καρκίνο: δεν θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε, καθώς δεν θα αποδεχτούν τις ερωτικές σας φαντασιώσεις, ενώ εσείς από την άλλη προτιμάτε τις ελεύθερες σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις και κάθε είδους μακροχρόνια και απαιτητική σχέση είναι πέρα από τον ορίζοντά σας.
με Υδροχόο ή Δίδυμους: και οι δύο, καθώς ανήκουν στο ίδιο στοιχείο, αυτό του αέρα, μπορούν να σας καταλάβουν σαν προσωπικότητα και να συμμετάσχουν σε όλα τα ερωτικά παιχνίδια σας. Είναι οι ιδανικοί άνδρες για εσάς.
με Ιχθύ: γοητεύεστε από τις συνεχόμενες εναλλαγές εντυπωσιασμού και μυστηρίου αυτού του άνδρα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται απερίγραπτα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο μοιραίος άνδρας της ζωής σας.

Γυναίκα Καρκίνος: ρομαντισμός και συναισθηματικότητα
Για εσάς σημαντικό ρόλο σε μια σχέση παίζει το συναίσθημα και ο ρομαντισμός. Παρόλο που φαίνεστε ντροπαλή, η ερωτική σας ζωή χαρακτηρίζεται από έντονο αισθησιασμό. Έχετε μεγάλη υπομονή και μένετε πιστή στον σύντροφό σας, καθώς σας αρέσει να τον περιποιείστε και να δείχνετε το ενδιαφέρον σας για εκείνον.
Αντίστοιχα περιμένετε και σεις από το ταίρι σας να σας παρέχει ασφάλεια, αγάπη, τρυφερότητα και να σας δείχνει έμπρακτα αυτό που αισθάνεται, έτσι ώστε να νιώθετε καλά. Οι διαθέσεις σας μπορούν να αλλάξουν στη στιγμή και την μία στιγμή να φαίνεστε ιδιότροπη, άλλες φορές ιδιαίτερα ενεργητική και φιλόδοξη και κάποιες άλλες να πέφτετε σε μελαγχολία και να απογοητεύεστε. Γι’ αυτό και χρειάζεστε συνεχή επιβεβαίωση και υποστήριξη.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι εσείς οι γυναίκες Καρκίνοι έχετε την τάση να θέλετε να νιώσετε την ταύτιση ανάμεσα στην δική σας προσωπικότητα και του συντρόφου σας, γι’ αυτό και ο τρόπος συμπεριφοράς του καθορίζει επίσης και τη δική σας στάση απέναντί του.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Κριό ή Τοξότη: παρόλο που σας συγκινούν ιδιαίτερα, είναι δύσκολο να ταιριάξετε καθώς μπορεί να αποδειχθούν επιθετικοί, κάτι που σας απωθεί.
με Ταύρο ή Παρθένο: μιας και αποζητάτε την ασφάλεια από το ταίρι σας, αυτοί οι δύο μπορούν να σας την προσφέρουν και να σας τονώσουν το ηθικό, χωρίς εσείς οι ίδιες να το ζητήσετε.
με Σκορπιό ή Ιχθύ: είναι οι άνδρες των ονείρων σας, καθώς θα σας προστατέψουν και θα ενδιαφερθούν για εσάς και θα μπορέσετε να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα με πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Ειδικά με τους Ιχθείς, αλλά και με τους Καρκίνους, εσείς οι γυναίκες Καρκίνοι, βρίσκετε κοινούς συναισθηματικούς και σεξουαλικούς κώδικες. Αν τυχόν ένας άντρας Σκορπιός δεν σας δώσει αυτό που πραγματικά αξίζετε, ίσως δείξετε και σεις με τη σειρά σας ένα διαφορετικό και περισσότερο επιθετικό πρόσωπο.
με Αιγόκερω: ελκύεστε πολύ από ένα τέτοιον άνδρα και εντυπωσιάζεστε από τον δυναμικό του χαρακτήρα, αλλά η σχέση δεν είναι εύκολο να κρατήσει.
με Υδροχόο ή Δίδυμους: και οι δύο είναι ικανοί να σας αναπτερώσουν το ηθικό, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας και να αλλάξουν την διάθεσή σας, αλλά γίνεστε πιεστική όταν εκείνοι ζητούν λίγη ανεξαρτησία.

Γυναίκα Λέων: φιλοδοξία και εντυπωσιασμός
Το βασικό χαρακτηριστικό για σας τις γυναίκες Λέοντες είναι η έντονη λάμψη που εκπέμπετε και η οποία οφείλεται στο γεγονός ότι είστε σίγουρες για τον εαυτό σας και για την παρουσία σας μπροστά σε όλους.
Εντυπωσιάζετε τους πάντες με την επιβλητική σας εμφάνιση. Επιζητάτε τον θαυμασμό των άλλων, γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους. Βάζετε πάντα στόχους, τους οποίους και πετυχαίνετε και καταφέρνετε να πείσετε με την συμπεριφορά σας, πράγμα που δικαιολογεί την βασιλική σας θέση στο ζωδιακό.
Είστε οπαδός της ποιότητας και της καλλιέργειας του εσωτερικού κόσμου, επομένως αποτελεί για σας απαραίτητη προϋπόθεση ο σύντροφός σας να διαθέτει την ανάλογη με σας θέση ή κάποιον τίτλο. Θέλετε επίσης να προωθείτε πάντα αυτό που θέλετε, ενώ δεν διανοείστε να δεχτείτε κατευθύνσεις από άλλους. Αυτό βέβαια είναι ένα σημείο που ίσως πλήττει τη σταθερότητα μιας σχέσης.
Αυτό που κυρίως ζητάτε είναι να είναι και εκείνος το ίδιο λαμπερός με εσάς, γιατί έτσι σας κρατά το ενδιαφέρον φλογερό. Γίνεστε ιδιαίτερα προστατευτική προκειμένου να φροντίσετε και να ικανοποιήσετε το ταίρι σας.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Κριό: μιας και ανήκετε στο ίδιο στοιχείο, αυτό της φωτιάς, η σχέση χαρακτηρίζεται από πάθος, έρωτα και ενθουσιασμό και μπορεί κρατήσει στον χρόνο. Ο άντρας Κριός βρίσκει τρόπο να ικανοποιεί την αυτοπεποίθησή σας, πράγμα που σημαίνει ότι μια βασική σας προϋπόθεση καλύπτεται.
με Καρκίνο ή Ιχθύ: είναι λίγο δύσκολος συνδυασμός καθώς δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε και ο ένας προσπαθεί να κυριαρχήσει και να επιβληθεί στον άλλον.
με Τοξότη: ένα τέτοιο ζευγάρι είναι εντυπωσιακό, όμορφο και γεμάτο χαρά.
με Υδροχόο: είναι το ζώδιο που βρίσκεται απέναντί σας και ενώ υπάρχουν συγκρούσεις και αντιθέσεις θα λέγαμε ότι έλκεστε από αυτό υπερβολικά. Τόσο με τους Υδροχόους, όσο και με τους Διδύμους, θέλετε να επιβάλλεστε, περιορίζοντας τις αυθόρμητες συμπεριφορές που μπορεί να έχουν.

Γυναίκα Παρθένος: τελειομανία και ρομαντισμός
Είστε από τις γυναίκες που συνδυάζετε τόσο την πρακτικότητα και τη λογική, όσο και τη συναισθηματικότητα (αν και κάποιες φορές δεν δείχνετε τις ευαισθησίες σας) και τον ρομαντισμό. Αυτό που σας ενδιαφέρει στις σχέσεις σας είναι να χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα, έλλειψη επιτήδευσης, δικαιοσύνη, αλλά και τελειότητα.
Μπορεί πολλές φορές να είστε τυπικές στα ερωτικά παιχνίδια αλλά μέσα σας κρύβετε μια ισχυρή λίμπιντο. Παρόλο που φαίνεστε ψυχρή και απόμακρη, κατά βάθος είστε πολύ ευαίσθητη. Δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αλλά από την άλλη σας αρέσει να σας επαινούν όταν δίνεστε σωματικά. Μένετε πιστή και δεν επιδιώκετε σχέσεις μίας βραδιάς.
Σας ελκύουν οι άνδρες που έχουν καλούς τρόπους συμπεριφοράς και δίνετε ιδιαίτερη σημασία στην υγιεινή τους. Διαθέτετε ηθική και αντιστάσεις και δεν πέφτετε εύκολα σε ερωτικά παιχνίδια, αν πρώτα δεν βεβαιωθείτε για τα συναισθήματά σας.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Κριό ή Δίδυμους: παρόλο που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, η παρορμητικότητά τους δεν σας ταιριάζει και τα συναισθήματά σας δεν θα είναι εξασφαλισμένα.
με Ταύρο: αποδεικνύεται πολύ καλός σύντροφος και η σχέση σας είναι γεμάτη πάθος και αισθησιασμό. Επίσης, είναι πολύ τακτικός, πράγμα που εσείς θεωρείτε βασικό προσόν.
με Καρκίνο ή Παρθένο: σας ακούν και δέχονται τα σχόλιά σας, ενώ παράλληλα σας βοηθούν να ξεπεράσετε τα διλήμματά σας, παρόλο που ίσως δεν αισθάνεστε άνετα.
με Αιγόκερω: η σχέση σας είναι ιδανική και ένας επερχόμενος γάμος θα είναι πετυχημένος γιατί έχετε κοινά σημεία.
με Ιχθύ: ένας τέτοιος άνδρας ίσως αποδειχτεί μοιραίος στην ζωή σας, παρά το γεγονός ότι δεν ταιριάζετε πολύ.

Γυναίκα Ζυγός: θηλυκότητα και ομορφιά
Για εσάς ο έρωτας είναι το βασικότερο και σημαντικότερο στοιχείο για να προχωρήσετε. Δεν δέχεστε την άρνηση σε καμία περίπτωση, την πίεση, την γκρίνια, τους καυγάδες και παρουσιάζετε μια δυσκολία στο να πάρετε μια απόφαση. Χάρισμά σας είναι η διπλωματία.
Γοητεύετε τους πάντες στο πέρασμά σας, αφού εκπέμπετε έντονη θηλυκότητα και αναζητάτε τον τέλειο σύντροφο για να περάσετε την ζωή σας μαζί του, μιας και προσδοκάτε τον γάμο. Δεν αντέχετε να είστε μόνη, γι’ αυτό και ίσως να μην κάνετε πάντα σχέσεις που να σας καλύπτουν απαραίτητα συναισθηματικά, αλλά να ικανοποιείστε πρωτίστως σωματικά. Ένας άνδρας δίπλα σας σάς στηρίζει, σάς κατανοεί και σάς δίνει αγάπη. Γι’ αυτό και επιδιώκετε δικαιοσύνη, ισορροπία και τελειότητα στις σχέσεις σας.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Δίδυμους: υπάρχει έρωτας κα πάθος στην σχέση σας και φλερτάρετε ασταμάτητα. Αυτό όμως δεν διασφαλίζει και κάτι παραπάνω από αυτό.
με Καρκίνο ή Σκορπιό: αυτοί οι δύο τύποι ανδρών ίσως σας αποκαλύψουν πράγματα τα οποία δεν θέλετε να παραδεχτείτε, γι’ αυτό και δεν ανέχεστε την κριτική, αλλά και την ζήλια, από την πλευρά του Σκορπιού.
με Λέων ή Ιχθύ: μπορούν να σας κατανοήσουν μέσω του εντυπωσιασμού και η σχέση σας να καταλήξει ακόμη και σε γάμο.
με Παρθένο ή Ζυγό: μιας και αποσκοπείτε να μην μείνετε ποτέ μόνοι, αυτοί οι δύο μπορούν να σας ικανοποιήσουν σωματικά.
με Τοξότη ή Υδροχόο: αυτοί οι δύο άνδρες γοητεύονται από την θηλυκότητά σας και μπορούν να ικανοποιήσουν τις ερωτικές σας επιθυμίες.

Γυναίκα Σκορπιός: πάθος και παρορμητικότητα
Βασικό στοιχείο για τη δημιουργία και τη συνέχιση μίας σχέσης, για σας, είναι η αδιαφορία, γιατί μέσα από την απόρριψη επιθυμείτε ακόμη περισσότερο να προχωρήσετε και να εκφραστείτε ερωτικά στον άνθρωπο που θέλετε.
Το γεγονός ότι η απόρριψη και η αδιαφορία σας δίνει τη δύναμη να εμμένετε και να επιμένετε σε μία σχέση δημιουργεί για σας δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες όμως οφείλονται συνήθως από εσάς. Θεωρείστε από τις μοιραίες γυναίκες του ζωδιακού, γιατί αυτό που σας χαρακτηρίζει είναι η παρορμητικότητα και το παιχνίδι με τα όρια.
Διαθέτετε πάθος και μπορείτε να γίνετε μοιραία και επικίνδυνη, καθώς ερωτεύεστε, αγαπάτε, μισείτε, μα όλα αυτά τα κάνετε σε υπερβολικό βαθμό. Έλκεστε από μεγαλύτερους άνδρες, που έχουν δυνατό και ειλικρινή χαρακτήρα. Είστε μυστικοπαθείς, ζηλιάρες σε ακραίο σημείο και επιφυλακτικές, αφού όλοι και όλα σας φαίνονται ύποπτα.
Δεν ξεχνάτε εύκολα και ούτε συγχωρείτε, καθώς αν χάσετε την εμπιστοσύνη σας προς κάποιον φεύγετε μακριά του. Ακόμα και αν αυτό που κυρίως σας εξιτάρει είναι ο σωματικός αισθησιασμός (η λίμπιντό σας άλλωστε είναι σε αυξημένα επίπεδα), θέλετε η σχέση σας να βασίζεται στο συναίσθημα, φτάνει ο σύντροφος που έχετε δίπλα σας να μπορεί να ελέγξει τον ερωτισμό σας.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Κριό: μια και είναι το ίδιο ερωτικός με εσάς, η σχέση σας θα είναι μοιραία και γεμάτη πάθος.
με Ταύρο: γοητεύεστε από έναν Ταύρο και η σχέση μπορεί να κρατήσει, αφού σας καλύπτει και συναισθηματικά και ερωτικά.
με Δίδυμο: ένας άνδρας Δίδυμος σας δίνει την ευκαιρία να αφυπνίσετε την σεξουαλικότητά σας, ωστόσο αυτό δεν αποκλείει, μέσα από ποικίλου είδους εμπειρίες να οδηγηθείτε σε συγκρούσεις.
με Καρκίνο: η σχέση αυτή μπορεί να προσφέρει τρυφερότητα, αγάπη και ασφάλεια. Τηρεί τις ισορροπίες.
με Λέων: η σχέση σας χαρακτηρίζεται από πάθος και έντονη σεξουαλικότητα.
με Ιχθύ: ο Ιχθύς θα προσπαθήσει και θα δείξει κατανόηση απέναντι στην παρορμητικότητά σας.

Γυναίκα Τοξότης: αισιοδοξία και ανεξαρτησία
Η λέξη-κλειδί για εσάς είναι η ελευθερία. Το βασικό σας χαρακτηριστικό είναι η ανεξαρτησία και η ελεύθερη υπόστασή σας. Για τίποτα στον κόσμο δεν θα το απαρνιόσασταν. Αντίθετα το επιδιώκετε! Όποιος σας το στερήσει ή προσπαθήσει να σας περιορίσει το μόνο που θα πετύχει είναι μια σύγκρουση μαζί σας.
Σε μια σχέση φοβάστε μην σας πληγώσουν και σας προδώσουν, παρόλ’ αυτά, όμως, αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν το βάζετε κάτω και δεν απογοητεύεστε. Προχωράτε παρακάτω ανοίγοντας μια νέα σελίδα στην αισθηματική σας ζωή. ’λλωστε η ανάγκη σας για νέες περιπέτειες είναι έμφυτη. Ελκύεστε ιδιαίτερα από δυνατούς άνδρες, με πετυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση και με κάποιο κύρος.
Δεν σας ενδιαφέρει τόσο ο γάμος, όσο η συναισθηματική κάλυψη. Σας αρέσει να έχετε εμπειρίες, γι’ αυτό και θέλετε να έχετε ελευθερία κινήσεων. Ακόμα και όταν βρείτε εκείνο το πρόσωπο που θα σας αγαπήσει και θα το αγαπήσετε, θα συνεχίσετε να επιδιώκετε την ελευθερία των κινήσεών σας.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Καρκίνο ή Αιγόκερω: ερωτεύεστε παράφορα, αλλά δεν μπορούν να συγκρατήσουν εύκολα την πολυτάλαντη φύση σας.
με Λέων: η σχέση αυτή σας προσφέρει έμπνευση και ένας Λέοντας μπορεί να σας δαμάσει, αλλά επίσης μπορεί να είναι και επικίνδυνη.
με Ζυγό: δεν πρόκειται να βαρεθείτε ποτέ με έναν Ζυγό και η σχέση σας μπορεί να έχει γόνιμες εξελίξεις.
με Σκορπιό: δεν είναι και από τους καλύτερους συνδυασμούς, καθώς θα συγκρούεστε συνεχώς και θα βρίσκετε εμπόδια.
με Υδροχόο: ένας τέτοιος άνδρας είναι χαραγμένος στο μυαλό σας, καθώς είναι αυτός που θα μπορέσει να κατανοήσει όλες σας τις ιδέες και απόψεις, αφού είναι οπαδός της ισότητας.

Γυναίκα Αιγόκερως: απαιτητικότητα και επιφυλακτικότητα
Αυτό που εκπέμπετε είναι έντονη θηλυκότητα, με αποτέλεσμα να ελκύετε εύκολα το ανδρικό φύλο. Φυσικά αποδεικνύεται ότι είστε αρκετά δύσκολες, επομένως θα χρειαστεί να προσπαθήσουν περισσότερο για να σας κατακτήσουν.
Εσείς οι γυναίκες Αιγόκεροι έχετε δύο πλευρές: από την μία είστε γεμάτες αυτοπεποίθηση και ενέργεια και φαίνεστε ανεξάρτητες και από την άλλη βγάζετε έντονη ευαισθησία και προτιμάτε να μένετε μόνες, όταν συνειδητοποιείτε ότι μπορεί να σας εγκαταλείψουν και φοβάστε μήπως σας απογοητεύσουν.
Δεν τολμάτε εύκολα να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας, καθώς προτιμάτε πρώτα να ψυχολογήσετε τους άλλους και να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι και αυτοί νιώθουν ό,τι και σεις. Δύσκολα δέχεστε την συγνώμη όσων κάνουν λάθη αλλά εάν σας εξυπηρετήσουν, δεν ξεχνάτε να τους ευχαριστήσετε.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Ταύρο: είναι ο ιδανικός για εσάς, καθώς μπορεί να σας στηρίξει σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσετε και να σας εμπιστευτεί.
με Παρθένο: μιας και δεν σας αρέσει να δείχνετε άμεσα τις ερωτικές σας επιδιώξεις, ένας Παρθένος μπορεί να αποδεχτεί τον δισταγμό σας, μιας και είναι εκτιμά την αθωότητα και την ευαισθησία.
με Σκορπιό: η σχέση χαρακτηρίζεται από πάθος και έρωτα. Είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός,
με Αιγόκερω: η σχέση σας είναι καλή αλλά αν δεν εξοικειωθείτε μαζί του, δεν μπορείτε να καλυφθείτε συναισθηματικά. Τα κοινά σας ενδιαφέροντα είναι δυνατόν πολλές φορές να σας δημιουργήσουν εμπόδια, για την δική σας εξέλιξη.
με Υδροχόο: σας συγκινεί η αφοσίωσή του και θαυμάζετε την ανεξαρτησία του.
με Ιχθύ: άκρως ερωτική είναι και η σχέση σας με έναν Ιχθύ, αλλά από την άλλη μεριά μπορεί να αποβεί σύντομη.

Γυναίκα Υδροχόος: ιδιαιτερότητα και διανόηση
Για εσάς ο έρωτας ‘περνάει’ από το μυαλό, αφού είστε η εγκεφαλική του ζωδιακού. Έχετε ένα παράδοξο τρόπο να αντιμετωπίζετε τον έρωτα: τη μια είστε τρυφερή και την άλλη εριστική. Είστε, επίσης, αρκετά απρόβλεπτη, καθώς η εικόνα που έχουν οι άλλοι για σας μεταβάλλεται συνεχώς και έτσι τους μπερδεύετε.
Στον έρωτα είστε το ίδιο παράδοξη, όπως και σε όλα τ’ άλλα. Από την μια έχετε μια βαθιά ανάγκη για συντροφικότητα και συναισθηματικό δέσιμο και από την άλλη ο αδιάλλακτος χαρακτήρας σας εμποδίζει και επηρεάζει την ερωτική ευχαρίστηση.
Θέλετε να έχετε και την ανεξαρτησία σας, γι’ αυτό και δυσκολεύεστε να θεωρήσετε το εαυτό σας «κτήμα» κάποιου. Ο άντρας που θα σας γοητεύσει πρέπει απαραιτήτως να είναι έξυπνος και να έχει επιχειρήματα. Με το μυαλό του θα σας κάνει να νιώσετε γυναίκα και θα σας κατακτήσει.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Κριό ή Υδροχόο: ο Κριός, όπως και ο Υδροχόος, μπορούν να ανταποκριθούν στα ισχυρά «θέλω» σας άμεσα. Αυτό δημιουργεί μια καλή βάση για τη σχέση σας.
με Παρθένο: αν θέλετε αλλαγές και ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, τότε βρήκατε τον ιδανικό!
με Τοξότη: η επαφή σας με τον άντρα Τοξότη σας δίνει αυτό που επιθυμείτε, γι’ αυτό το δέσιμο είναι έντονο και δυνατό. Η σχέση σας έχει επαναστατικό χαρακτήρα και θα μπορούσε να θεωρηθεί φλογερή.
με Ζυγό: με έναν άντρα Ζυγό, τα αισθήματα που θα νιώθετε θα είναι αμοιβαία και η πιθανότητα του κεραυνοβόλου έρωτα είναι πάντα υπαρκτή.
με Αιγόκερω: η σχέση σας με έναν άντρα Αιγόκερω μπορεί να φτάσει στα άκρα. Τα πάντα εξαρτώνται από την πρώτη ματιά: ή δεν θα ασχοληθείτε καθόλου ή θα ερωτευτείτε παθιασμένα.

Γυναίκα Ιχθύς: ευαισθησία και μυστήριο
Βασικά χαρακτηριστικά σας είναι η ευαισθησία, η δραματοποίηση και το μυστήριο. Έχετε την τάση να αποδίδετε αυτά που βιώνετε και αισθάνεστε με υπερβολικό τρόπο. Αυτή η τάση που έχετε σίγουρα σας βοηθά να πετυχαίνετε κάποια πράγματα που επιθυμείτε, αυτό όμως μπορεί να σημαίνει ότι παίζετε ανάμεσα στα όρια της αλήθειας με το ψέμα.
Συνήθως δημιουργείτε ένα παραπέτασμα μυστηρίου γύρω από το πρόσωπό σας, πράγμα που ελκύει και διεγείρει τους άνδρες, καθώς θέλουν να δουν τί κρύβεται από πίσω. Δεν συνηθίζετε να βλέπετε τα πράγματα από την θετική τους πλευρά, με αποτέλεσμα να βαλτώνουν οι σχέσεις σας και να αισθάνεστε συνεχώς λύπη και απογοήτευση.
Δεν είστε από τις γυναίκες που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στην σχέση, αλλά προτιμάτε να κυριαρχεί ο άνδρας με την έννοια ότι θα σας συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε μια γυναίκα. Δεν σας ενδιαφέρει τόσο η εξωτερική εμφάνιση, όσο η αλήθεια που βρίσκεται βαθιά μέσα του.

Με ποιους ταιριάζετε:
με Κριό: ίσως να νιώσετε ταραχή και φόβο με έναν Κριό, μιας και είναι ιδιαίτερα σεξουαλικός τύπος, αλλά εσείς μπορείτε να υποκριθείτε ερωτικά, ακόμη και αν προτιμάτε να αποφεύγετε τέτοιες καταστάσεις.
με Δίδυμους: καθώς διαθέτει καταπληκτική φαντασία, θα σας κάνει να περάσετε αξέχαστες στιγμές.
με Καρκίνο ή Ιχθύ: νιώθετε ασφαλείς με αυτούς τους άνδρες, καθώς καταλαβαίνουν την ευαισθησία σας, σας βοηθούν και είναι χαμηλών τόνων.
με Λέων ή Σκορπιό: θεωρείτε ότι αυτοί οι δύο τύποι άνδρα είναι το ιδανικό για εσάς, καθώς καλύπτεστε από τον τρόπο συμπεριφοράς τους και αναγνωρίζονται οι κοινές σας ανάγκες.
με Ζυγό: προφανώς είναι ο μοιραίος άνδρας για εσάς, καθώς η σχέση χαρακτηρίζεται από πάθος, ένταση, αλλά και πολλές αντιθέσεις.
με Αιγόκερω: η σχέση σας με αυτό τον άνδρα είναι καλή και άνετη και χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα και ερωτικό δόσιμο, το οποίο μια Ιχθύς έχει πολύ ανάγκη.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια