Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ 2023

Η Εαρινή Ισημερία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 στις 11:24’ το βράδυ για την Αθήνα όπου επίσημα ξεκινά και η Ανοιξιάτικη περίοδος για το Βόρειο Ημισφαίρειο.
Ο αστρολογικός χάρτης της δείχνει την τάση των γεγονότων στην χώρα μας για όλο το έτος αλλά και του Β τριμήνου του 2023 (μέχρι το Θερινό Ηλιοστάσιο) επίσης. 
Η έμφαση του χάρτη πέφτει στον 4ο και 5ο οίκο και κυρίως στον 4ο από την θέση του ΗΛΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ εκεί. Η αλλαγή φαίνεται να γίνεται στο πολιτικό τοπίο της χώρας με έναν νέο κυβερνητικό σχήμα συνεργασιών να προκύπτει μεταξύ των πρώτων κομμάτων. Χρονιά εκλογών λογικά που φαίνεται να μετατίθενται πολύ αργότερα το καλοκαίρι ίσως και φθινόπωρο λόγω του πρόσφατου τραγικού συμβάντος. 
Επίσης έμφαση σε θέματα γης, καλλιέργειες, γεωργία, κτηνοτροφία, γεωγραφικά και θαλάσσια όρια και υπεδάφους, πρώτων υλών και ορυκτών. Επιπλέον επιστροφή του λαού στις ρίζες και στην προγονική γη, στις παραδόσεις ήθη και έθιμα. Πιθανότητα να προκύψουν έντονα γεωφυσικά φαινόμενα, πυρκαγιές ή σεισμοί και αυτό λόγω του ότι ο χάρτης της Ελλάδας εξακολουθεί να βάλλεται από τις εκλείψεις του 2023 κυρίως, αλλά και του ότι ο διελαύνων ΚΡΟΝΟΣ στον ΙΧΘΥ τώρα πιέζει δύσκολα και ασφυκτικά τον χάρτη της Ελλάδας (3/2/1830) που έχει Ωροσκόπο ΔΙΔΥΜΟ μαζί με ΣΕΛΗΝΗ στον Δίδυμο και ΑΡΗ και ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε Τοξότη και Ιχθύ αντίστοιχα.
Από τον 5ο οίκο του χάρτη της Ισημερίας και τους πλανήτες εκεί η έμφαση πέφτει σε θέματα επιχειρηματικότητας, κερδοσκοπίας, καλλιτεχνών και ηθοποιών, διασκέδασης και χαράς, απολαύσεων και κοινωνικών εκδηλώσεων, παιδιών και δείκτη γεννήσεως παιδιών. 
Από τον ΣΚΟΡΠΙΟ ωροσκόπο σε δύσκολη μοίρα (28η) προς το τέλος του ζωδίου και τους κυβερνήτες του Αρη και Πλούτωνα και αυτούς στις τελευταίες καρμικές μοίρες βλέπουμε τον λαό και την χώρα σε κρίσιμη ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μεταβατική φάση, (εκτός Ορίων ο Αρης, σε αναιρετική μοίρα ο Πλούτωνας) και τελειώματα καταστάσεων - κλεισίματα κύκλων με πληρωμή λαθών του παρελθόντος. Μια σκληρή μεταβατική φάση κάθαρσης που θα φέρει μια καινούργια κατάσταση με το κλείσιμο της χρονιάς. Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στην δύσκολη μοίρα την 29η αναιρετική ΑΙΓΟΚΕΡΩ στον 2ο οίκο του χάρτη μια ανάσα ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ στον ΥΔΡΟΧΟΟ στις 23/3, ίσως να σημαίνει ότι ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ το επόμενο τρίμηνο και μέσα στο 2023 η Οικονομία και η Ασφάλεια της χώρας μας;;; Με προβληματίζει σοβαρά ο Ωροσκόπος του χάρτη.
Μια χρονιά πολύ κρίσιμη όπου η παρούσα κυβέρνηση φαίνεται αντιδημοφιλής, έρχεται σε μεγάλη κόντρα με τον λαό και θα υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές όσον αφορά τα σενάρια εξουσίας. Θα βρεί τον τρόπο όμως με θεμιτά και αθέμιτα μέσα και με την υποστήριξη ξένων κέντρων να παραμείνει στα πράγματα η εξουσία παρόλες τις δυσκολίες και την λαική δυσαρέσκεια, μέσω της σύμπραξης των πρώτων κομμάτων και συμμαχιών μεταξύ τους με καθοδήγηση από το εξωτερικό (Σελήνη στον Ιχθύ, 10ος ακμή Παρθένου, όψεις Ηλιου). Οι Ελληνες πλέον αρχίζουν να συνειδητοποιούν αλήθειες και η χώρα μας θα κάνει ένα restart μέσω πολλών δυσκολιών και εχθρικής στάσης των ξένων (κρυφοί και φανεροί εχθροί). Η κυβέρνηση δείχνει να χειρίζεται παντελώς λάθος το θέμα διατροφής του λαού και της πρωτογενούς παραγωγικότητας απαξιώνοντας γεωργία και κτηνοτροφία, εφαρμόζοντας πιστά τα πρωτόκολλα και τις διαταγές της ΕΕ και των ΗΠΑ. Οτι διατηρείται ακόμα οφείλεται στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στον αγώνα και την προσπάθεια του Ελληνα παραγωγού κόντρα σε αντίξοες συνθήκες. Πολλοί Ελληνες δείχνουν να θέλουν να επιστρέψουν στις πατρογονικές εστίες τους στην επαρχία και να ξεκινήσουν κάτι νέο εκεί και αυτό πρέπει να κάνουν.
Ο Λαός (Σελήνη) σε σύνοδο με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στον ΙΧΘΥ και σε δύσκολη μοίρα (18η) φαίνεται ΠΑΘΩΝ σε μια κατάσταση ΘΥΣΙΑΣ και ΘΛΙΨΗΣ να αφήνεται στην μοίρα του ή στον Θεό ελπίζοντας σε ένα θαύμα. Συμπόνια και αλληλεγγύη θα υπάρχει αλλά και μια κατάσταση θυματοποίησης και μοιρολατρίας. Πολλοί εξαπατώνται και ζουν σε ψευδαισθήσεις και φαίνεται να πιστεύουν το ψέμα της εξουσίας. Οι γυναίκες φαίνεται να είναι τα πρώτα θύματα των γεγονότων. Θέματα επίσης ξαφνικά ΥΓΕΙΑΣ φαίνονται κυρίαρχα σε πολλές οικογένειες και οι όψεις της Σελήνης με Ποσειδώνα και ΑΡΗ δείχνουν βλάβη, τραύματα, πόνο, φιλονικίες, πολεμική ατμόσφαιρα, και ανταρσίες εναντίον περιορισμών και εξαναγκασμών αλλά και αλληλεγγύη και επιστροφή στο Θείο και στην Πίστη (σύνοδος με Ποσειδώνα).
Ο ΕΡΜΗΣ στον Κριό και ΑΡΗΣ στον Δίδυμο βρίσκονται σε αμοιβαία υποδοχή. Συγκρατεί αυτή η υποδοχή και ευνοεί τους δύο πλανήτες να λειτουργούν σχετικά καλύτερα και σωστότερα από θέση ισχύος διευκολύνοντας σχετικά την κατάσταση του ντόπιου εμπορίου, των νέων, της παιδείας και των μετακινήσεων, του στρατού και των ενόπλων δυνάμεων. Ο ΕΡΜΗΣ (νεολαία) στον ΚΡΙΟ φαίνεται καμένος από την εξουσία και προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή και να ορθοποδήσει με τις προσπάθειες των νέων να βασίζονται μόνο στην δική τους πρωτοβουλία. Αντίστοιχα και το εμπόριο. Ο ΑΡΗΣ στον 7ο οίκο Εκτός Ορίων δείχνει τα συνεχή σχέδια των εχθρών μας εναντίον μας που ναι μέν προς το παρόν φαίνονται στα χαρτιά και στα λόγια, αλλά υπάρχουν και δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν. Ο διάδοχος του Ερντογάν αν προκύψει μέσα στο 2023 θα είναι εχθρικότερος προς την Ελλάδα από τον προκάτοχό του.
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον ΤΑΥΡΟ βρίσκεται σε σύνοδο με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ και τον ΒΟΡΕΙΟ ΔΕΣΜΟ σε 5ο και 6ο οίκο. Σημαντικό ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ λοιπόν, απότομο και ξαφνικό ευρείας κλίμακας από το εξωτερικό το οποίο έχει να κάνει με νομίσματα, χρηματιστήριο, τράπεζες και ενέργεια, είτε με ελλείψεις στην διατροφή και αλλαγή διατροφικών πρωτόκολλων. Ήδη η αρχή και η αφορμή δόθηκε με την κατάρρευση της silicon valley bank στις ΗΠΑ που προκάλεσε το πρώτο πτωτικό ντόμινο στα χρηματιστήρια. Το που θα πάει η κατάσταση προσωρινά στην Αμερική θα φανεί μέχρι αρχές ΑΠΡΙΛΙΟΥ του 2023.
Οι εχθροί μας φαίνεται να βρίσκονται πότε σε καλή και πότε σε δεινή θέση και υπάρχει εμπλοκή τους στο επιχειρείν της Ελλάδας. Γίνονται κοινές συμφωνίες από τους επιχειρηματίες υποτίθεται μεταξύ εχθρικών χωρών κάτω από το τραπέζι και κάποιοι ντόπιοι πλουτίζουν υπέρμετρα από τις διεθνείς και τοπικές κρίσεις. Συμμαχίες ντόπιες επιχειρηματικές θα προκύψουν με σκοπό να σωθούν τα χειρότερα. 
Ο αστεροειδής ΥΓΕΙΑ στον Υδροχόο σε αντίθεση με την ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ στον Λέοντα σχηματίζουν ένα κοσμικό σταυρό με τους ΔΕΣΜΟΥΣ της Σελήνης δείχνοντας ξενόφερτες αιτίες που φέρνουν απώλειες στην ζωή των Ελλήνων, ίσως μια νέα πανδημία να προετοιμάζεται αλλά και λόγω της παλιάς πανδημίας, των εμβολίων και του φόβου των Ελλήνων να πάνε στα νοσοκομεία και οι θάνατοι από ξαφνικές και απροσδιόριστες αιτίες φαίνεται να συνεχίζονται. Δείχνει και την εμμονή της παρούσας κυβέρνησης για την ψηφιοποίηση των πάντων υπό το πρίσμα των εντολών των παγκοσμιοποιητών που έχουν στόχο την σύνδεση του ψηφιακού υγιειονομικού πιστοποιητικού για την προυπόθεση μετακινήσεων παγκόσμια. Προς το παρόν σε αρκετές χώρες δεν τα έχουν καταφέρει ευτυχώς γιατί ο κόσμος έχει αφυπνιστεί σε μεγάλο βαθμό από την ιστορία της plan-δημίας.
Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (Δίας και Ηλιος στον χάρτη) φαίνονται να κρατιούνται με δυσκολία και οριακά, αλλά ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ και θα πάει σχετικά καλά παρόλες τις ξαφνικές εξωτερικές αντίξοες συνθήκες, τον πληθωρισμό, την ΔΙΕΘΝΗ ακρίβεια στα εισιτήρια και τους εχθρικούς νόμους από παντού. Η Ελλάδα σώζεται σε αυτό γιατί είναι μια ευλογημένη χώρα. Ομως οι επιχειρηματίες του μαζικού τουρισμού δεν θα εισπράξουν τα έσοδα που θα ήθελαν και σε αυτόν τον τομέα θα σταθούν πιο τυχεροί αυτοί που απευθύνονται στους λίγους και πλούσιους. 
Πάντως είναι ο τομέας από τον οποίο σωζόμαστε και φέτος θα βιοποριστούν οι Ελληνες από τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με την διασκέδαση και τον τουρισμό.
Ο ΚΡΟΝΟΣ στον 3ο οίκο του χάρτη δείχνει τον περιορισμό στις μετακινήσεις λόγω της ακρίβειας αλλά και της φοβίας που προκάλεσε το δυστύχημα στα Τέμπτη. Ομως οι θετικές του όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης διευκολύνει τελικά τα μεταφορικά μέσα εκτός των τραίνων να κινηθούν σχετικά ικανοποιητικά το 2023. Τα κρατικά ΜΜΕ αποκαθηλώνονται παντελώς στα μάτια του κόσμου και ο λαός ζητάει την Δικαιοσύνη να λειτουργήσει τίμια και να αποδώσει ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα αλλά και ευθύνες θα αποδοθούν από τον λαό σε όσα κανάλια και δημοσιογράφους υποθάλπονται, χρηματίζονται και δουλεύουν για την παραπαίουσα κυβέρνηση. 
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στον 6ο οίκο επίσης δείχνει την αντίδραση και τον ξεσηκωμό της εργατουπαλληλικής τάξης και των συνδικάτων με απεργίες αλλά και κάποιο ξαφνικό γεγονός στον χώρο της ΥΓΕΙΑΣ ή και τού Στρατού και της Αστυνομίας. Ισως αλλαγές ξαφνικές και διεργασίες που γίνονται στην ηγεσία των σωμάτων Ασφαλείας.
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στον 4ο δείχνει το πόσο η Πατρίδα υποφέρει και το τετράγωνο του ΑΡΗ μαζί του δείχνει και την απαξίωση της Αντιπολίτευσης από τον λαό αλλά και τα σχέδια που καταστρώνουν οι φανεροί εχθροί μας εναντίον μας. Κίνδυνος επίσης θαλασσίου ατυχήματος ή εχθροπραξιών στην θάλασσα ή και δηλητηριασμού από χημικά και ουσίες.
Τέλος ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στον 2ο οίκο στην αναιρετική 29η ΑΙΓΟΚΕΡΩ έτοιμος για την αλλαγή στον ΥΔΡΟΧΟΟ δείχνει τον χειρισμό των Οικονομικών μας από τα σκοτεινά εξουσιαστικά κέντρα και το τέλος μιάς εποχής «δήθεν» ευμάρειας. Η νέα κατάρρευση τραπεζών στην Αμερική ίσως και να είναι το προίμιο για την αλλαγή αποκλειστικά σταδιακά σε ΨΗΦΙΑΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ. Ο Πλούτωνας στον ΥΔΡΟΧΟΟ θα συνηγορήσει σε αυτό. Ο πλανήτης του κάρμα και της μεταμόρφωσης δείχνει σε αυτόν τον οίκο την ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας μας όσον αφορά τον βιοπορισμό και την αναγκαστική μετάλλαξη που διανύουμε οδυνηρά όσον αφορά την ασφάλεια και τα παλιά πρότυπα ζωής. Αν δεν αναθεωρήσουμε τις πεπατημένες τακτικές μας δεν θα επιβιώσουμε και αρκετοί Ελληνες το έχουν αντιληφθεί και όσοι μπορούν αλλάζουν. Οσοι δεν αντιληφθούν την ανάγκη προσωπικής αλλαγής και της κοσμοθεωρίας τους και αναθεώρησης του τρόπου χειρισμού των οικονομικών τους θα υποφέρουν. 
Ακολουθεί η ανάλυση και πρόβλεψη μεσοδιαστημάτων ΑΥΣΤΗΡΑ κατά Εμπερτιν για να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

ΜΕΣΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΑΡΤΗ ΕΑΡΙΝΗΣ ΙΣΗΜΕΡΙΑΣ 2023 (κυκλος 90 μοιρών με μία μοίρα απόκλιση)
ΗΛΙΟΣ: κυβέρνηση, εξουσία
- Η αναγνώριση κάποιου πολιτικού προσώπου μέσω μιάς σημαντικά τίμιας πράξης. (Αυτό πραγματικά με εξέπληξε!!!)
- Η κατάσταση του να είναι κάποιος εξαπατημένος ή να αισθάνεται εξαπατημένος από μία κατάσταση.
ΣΕΛΗΝΗ: Λαός
- Μια λανθασμένη ερμηνεία των παρατηρήσεων και της λαικής αντίληψης. 
- Ονειροπόλες και χαοτικές καταστάσεις.
- Περίεργες συναισθηματικές καταστάσεις.
- Εξαπάτηση του λαού από την εξουσία. 
- Θολή κρίση και επιλογές από τον λαό.
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ
- Σωματική βλάβη, τραυματισμός. 
- Κίνδυνος για την ζωή, Δολοφονία κάποιου προσώπου.
- Απώλεια ζωής μεγάλου αριθμού ατόμων.
- Ο χειρισμός της διατροφής του λαού. 
- Κερδοσκοπία.
- Καυγάδες για τα οικονομικά και τα εξοδα στις οικογένειες.
- Μιά ξαφνική στροφή της τύχης και του πεπρωμένου ατόμων της εξουσίας αλλά και πολλών πολιτών.
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
- Βάσανα και ταλαιπωρίες μαζί με άλλους.
- Παρεξηγήσεις ή λάθη, Παρανόηση, εσφαλμένη αντίληψη, ψειδαισθήσεις.
- Υπονόμευση σχέσεων
- Εξαπάτηση γυναικών και νέων κοριτσιών
- Εξαπάτηση όσον αφορά την διατροφή του λαού και την παραγωγή
- Μαγειρέματα και ξαφνικά γεγονότα με την ΥΓΕΙΑ. Προβλήματα στα νοσοκομεία.
ΟΥΡΑΝΟΣ
- Η ξαφνική αναζήτηση επαφών μεταξύ των ανθρώπων.
- Ερωτικές διαθέσεις, κεραυνοβόλοι Ερωτες απρόβλεπτης διάρκειας.
- Ξαφνικές πράξεις βίας. Ομαδική βία 
- Αποφάσεις που παίρνονται με βιασύνη. Δράση χωρίς σκέψη.
- Ο κίνδυνος κάποιας ξαφνικής καταστροφής ή ατυχήματος. 
ΚΡΟΝΟΣ
- Αρρωστημένες καταστάσεις.
- Κούραση από δουλειά και υποχρεώσεις.
- Η εκθεση σε βαριές και δυσάρεστες επιθέσεις από την εξουσία.
- Χωρισμοί. Εξωσυζυγικές σχέσεις 
- Σεξουαλική αποχή και αποκοπή ή διάρρηξη.
- Μειονεκτήματα ή δυσκολίες μέσα σε συνεργασίες ή συνεταιρισμούς.
- Ομαδικές εργασίες που εξελίσσονται δύσκολα με το πέρασμα του χρόνου.
- Δυσκολίες στην ομαδική δράση και στις σχέσεις.
ΔΙΑΣ 
- Νέοι Νόμοι σχετικά με την ΥΓΕΙΑ
- Επιτυχίες  στα κοινά και σε κοινότητες.
- Αρραβώνες, γάμοι και χαρούμενα σχέδια για επισημοποίηση σχέσεων.
- Ευτυχία και χαρά στον Ερωτα.
- Ανθρώπινες φιλοδοξίες και ξαφνικές επιτυχίες. 
ΑΡΗΣ
- Δράσεις για εξαπατήσεις σχετικά με αγροτοκαλλιέργεια και την παραγωγή γενικώς πρώτων υλών. 
- Καυγάδες και έριδες.
- Προβλήματα επαγγελματικά και απόδοσης στην δουλειά. 
- Αποδυναμωμένη ή διαταραγμένη σεξουαλική ζωή.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
- Οικονομικές συναλλαγές της κυβέρνησης και οικονομικές δοσοληψίες.
- Ευκαιρία πλουτισμού πολιτικών προσώπων και ευκαιρίες επιχειρηματικές για τους τολμηρούς. 
- Οικονομικά διεθνή μαζικά μέτρα με ξαφνικό τρόπο.
- Εριδες και μάχες και πόλεμοι με σκοπό το χρήμα.
- Ενδοικογενειακοί καυγάδες λόγω οικονομικών προβλημάτων.
- Οικονομικοί χειρισμοί, ίντριγκες, δολοπλοκίες και μαύρο χρήμα από σκοτεινά και αδιαφανή κέντρα εξουσίας.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Κρίσιμη χρονιά μεταβατική με πολλά δύσκολα οικονομικά γεγονότα, θυματοποίηση γυναικών και πάλι, πληθωρισμό μεγάλο και ακρίβεια όπου η χώρα μεσα από δυσκολίες και τραύματα αλλάζει και μεταμορφώνεται. Ο λαός αφυπνίζεται και συνειδητοποιεί αλήθειες αλλα ακόμα κρατάει παθητική στάση μοιρολατρίας σε μεγάλο ποσοστό παρόλη την ψήφο διαμαρτυρίας. Οι νέοι αφυπνίζονται καταλαβαίνουν οτι η εξουσία είναι δοτή και αναλαμβάνουν την ευθύνη της ζωής τους ψάχνοντας λύσεις βασιζόμενοι μόνο στον εαυτό τους. Κίνδυνος επιθετικών κινήσεων από τους εχθρούς μας, σεισμού, πυρκαγιών και γεωφυσικών φαινομένων και εύχομαι να μην θρηνήσουμε και άλλα νέα μαζικά θύματα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια