Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2023

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ 
2 Απριλίου- εξάγωνο Άρη/Βορείου Δεσμού – έντονες επιθυμίες, έντονη φυσική έλξη
3 Απριλίου- Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο ώρα 6:22 μμ. Τετράγωνο Ερμή/Πλουτωνα- μικρή αντοχή, ασθένεια, αντίθεση, απερισκεψία
5 Απριλίου- εξάγωνο Ερμή/Κρόνου –οργάνωση, προσοχή, συγκέντρωση, ευκαιρία, πρόοδος
6 Απριλίου- Πανσέληνος του Αυγού στην 16^η του Ζυγού 
7 Απριλίου- εξάγωνο Αφροδίτης-/Πωσειδωνα- τέχνη, ευαισθησία, ρομαντισμός, διασκέδαση, επιθυμία
8 Απριλίου- εξάγωνο Ερμή/Άρη- ανάλυση, πραγματοποίηση, δύναμη πνεύματος, αποφασιστικότητα
11 Απριλίου- Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Δίδυμους ώρα 6:47 π.μ. Τρίγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα- έλξη, σεξουαλική έκφραση, σύλληψη, τρελός έρωτας
12 Απριλίου- σύνοδος Ηλίου-Δια στις 21 μοίρες του Κριού – τύχη, ευτυχία, λαχτάρα
14 Απριλίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου-βάσανα, χωρισμός, ζήλια μοιχεία, αποβολή, ταλαιπωρία στις σχέσεις. Εξάγωνο Κρόνου/Βορείου Δεσμού- προστασία από ώριμα άτομα η με πείρα, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας
20 Απριλίου- Νέα Σελήνη- Υβριδική έκλειψη Ηλίου Κριού/Ταύρου. Ο Ηλιος εισέρχεται στον Ταύρο ώρα 10:14  π.μ.
21 Απριλίου- Ο Ερμής ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 15 μοίρες του Ταύρου, ώρα 10:25 π.μ. 
24 Απριλίου- εξάγωνο Ερμή/Άρη- ανάλυση, πραγματοποίηση, δύναμη πνεύματος, αποφασιστικότητα
25 Απριλίου- εξάγωνο Ηλίου/Κρόνου-σταθερότητα, διατήρηση, άνοδος, μοναχικότητα, σύνεση, πειθαρχία
29 Απριλίου- εξάγωνο Άρη/Ουρανού-μεγάλη ενέργεια, ευκαιρία που αξίζει να εκμεταλλευτούμε, μεγάλη προσπάθεια
 
ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Ο Απρίλιος του 2023, είναι ένας μήνας αρκετά έντονος σε ότι αφορά τις επιθυμίες μας που μπορεί να αποδειχθεί είτε πολύ επικίνδυνος στις προσωπικές μας σχέσεις είτε το αντίθετο. Αν και η φετινή Πρωταπριλιά, δεν ενδείκνυται και τόσο*ώρα 6:22 μμ.* για φάρσες, στις 3 Απριλίου. Ο Ερμής θα εισέλθει στον Ταύρο, ώρα 6:22 μμ. όπου μας κάνει πιο σταθερούς, ρεαλιστές και υπομονετικούς νοητικά, όπου έχουμε την ικανότητα να συγκεντρωνόμαστε πιο εύκολα, και η κοινή λογική επικρατεί. Η επιμέλεια, η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η αντοχή να συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω στους στόχους μας. Η θρησκεία, η τέχνη, η μουσική ή η ποίηση θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να τονώσετε τις διανοητικές σας ικανότητες. Αυτή η τοποθέτηση του Ερμή δίνει συνήθως μια κοινωνική, φιλική και στοργική διάθεση, αν και, περιστασιακά, μπορεί να συναντήσουμε το πείσμα, όταν οι άλλοι δεν συμφωνούν με την δική μας άποψή. Συνολικά, θα έχετε την τάση να χρησιμοποιείτε τις ψυχικές σας ιδιότητες για να εξασφαλίσετε πρακτικά, υλικά ή οικονομικά αποτελέσματα. Συγκεντρωθείτε σε εικόνες πράσινου Σμαραγδιού, αν δεν κατέχετε ένα.
Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στις σχέσεις μας με τους άλλους, και γενικότερα καθώς ο Απρίλιος έχει πολλά εξάγωνα και πρέπει να κάνουμε ιδιαίτερες προσπάθειες να διατηρήσουμε τις ισορροπίες, καθώς η Πανσέληνος του Αυγούστου στην 16η του Ζυγού, πλησιάζει στις 6 Απριλίου. Αυτή η πανσέληνος θα φέρει τα αποτελέσματα από ότι σπείραμε τον Σεπτέμβριο του 2022.Τι πρέπει να αλλάξει για να διατηρήσουμε την ισοσοροπια και την ηρεμία;. Γυρνώ από αυτές τις ημέρες μπορεί να αισθάνεστε ότι η συναισθηματική ζωή τείνει να γίνει θυελλώδης και απρόβλεπτη. Ισως είναι η ώρα να ευθυγραμμιστούμε εκ νέου με τις σχεσιακές μας αξίες και να αφήσουμε αυτό που δεν λειτουργεί πια. Γιατί παρά τις προσπάθειές μας, τα πράγματα απλά δεν εξελίσσονται πάντα με τον τρόπο που ελπίζαμε ή σχεδιάζαμε. Ορισμένοι άνθρωποι ή καταστάσεις που μπορεί να κρατάμε μπορεί να μην μας ταιριάζουν καλύτερα, όσο οδυνηρό και αν είναι αυτό να παραδεχτούμε.
Όπως και να έχει σχέσεις πάσης φύσεως, γίνονται ιδιαίτερα , ευαίσθητες, ενώ και στις 11 Απριλίου, ενώ μετα την 7μηνη παραμονή του Άρη στους Δίδυμους και η Αφροδίτη εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο, ώρα 6:47 π.μ. Σε θέματα αγάπης και ρομαντισμού, η αίσθηση του χιούμορ, της διάνοιας και των δεξιοτήτων επικοινωνίας ενός ατόμου μας προσελκύουν περισσότερο από τη φυσική του εμφάνιση. Επιθυμούμε περισσότερη διανοητική διέγερση, είμαστε πιο περίεργοι, και θέλουμε να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους που μας κάνουν να βαριόμαστε λιγότερο. Σχέσεις όπου η συζήτηση, η ανταλλαγή ιδεών, οι μετακινήσεις σε ποικίλα μέρη και η εκμάθηση νέων πραγμάτων προτιμώνται και χρειάζονται ιδιαίτερα. Επιθυμούμε πολλή κοινωνική διέγερση, το φλερτ και την επικοινωνία. Οι ζηλιάρηδες και κτητικοί σύντροφοι, μας απενεργοποιούν. Απολαμβάνουμε την συνάρτηση με νέους ανθρώπους, είμαστε πιο εξωστρεφής, μας αρέσει να κάνουμε νέους φίλους. Μπορεί να υπάρχει αστάθεια και να υπάρχει η τάση να επιθυμείτε περισσότερα από ένα ερωτικό ενδιαφέρον κάθε φορά. Οι Δίδυμοι μπορεί να ενδιαφέρονται για διπλά παιχνίδια. Δοκιμάστε Μπλε Αχάτη. 
Αν και σκεφτόμαστε ότι μια τέτοια Αφροδίτη μαζί με έναν Πλουτωνα στον Υδροχόο, βαδίζει προς πιο απελευθερωτικές σχέσεις και θυελλώδεις έρωτες, μην ξεχνάμε ότι με ένα Κρόνο σε μεταβλητό ζώδιο, ο κίνδυνος παραμονεύει για πολλά, αν δεν προσέξουμε η’ αν δεν υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα της όποιας κατάστασης. Η λαχτάρα, το πάθος υπάρχουν, καθώς στις 12 Απριλίου, θα παίξει ρόλο, η σύνοδος Ηλίου-Δια, στις 21μοίρες του Κριού, που συμβολίζει, την *ΠΥΛΗ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ.* Ήρθε η ώρα να ανοίξει η πύλη. Υπάρχει λαχτάρα για ευτυχία. Ίσως πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε όλα όσα χρειάζεστε, κοιτάξτε γύρω σας.
Μετα βλέπουμε τις όψεις Αφροδίτης και Κρόνου να εμπλέκονται, ενώ και στις 20 Απριλίου- Νέα Σελήνη- Υβριδική έκλειψη Ηλίου Κριού/Ταύρου, είναι η πρώτη έκλειψη του 2023, που θα αναλύσουμε ξεχωριστά. Μια δύσκολη έκλειψη Ηλίου που θα μπορούσε να οδηγήσει σε στενόμυαλες συμπεριφορές και την άρνηση δικών μας αναγκών, κακοποιητικές συμπεριφορές και  παιχνίδια δύναμης, συνειδητοποιώντας πολλά. Ο Ηλιος εισέρχεται στον Ταύρο ώρα 10:14  π.μ. όπου η κύρια υποχρέωση είναι η επίτευξη προσωπικής ακεραιότητας. Πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκλειστούν σημάδια χαλαρότητας στα ήθη, υπερβολικής κατανάλωσης φαγητού ή ποτού και πείσμα. 
Στις 21 Απριλίου, ενώ αναζητούμε την απόλαυση και την ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα, ο Ερμής ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στις 15 μοίρες του Ταύρου, ώρα 10:25 π.μ.. Ο Ταύρος, είναι ζώδιο σταθερό και αργό σε ένα πολύ γρήγορο πλανήτη όπως ο Ερμής. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η λήψη αποφάσεων μπορεί να καθυστέρησει. Δεδομένου ότι ο Ταύρος ασχολείται επίσης με τα υλικά αγαθά και την ασφάλεια, ο ανάδρομος Ερμής στον Ταύρο θα είναι μια στιγμή για να επανεκτιμήσουμε την οικονομική μας κατάσταση καθώς και τους πόρους μας. Έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για να νιώσουμε ασφαλείς και γειωμένοι; Και τέλος, δίνουμε προτεραιότητα στο σώμα μας και πώς αναζητούμε τις απολαύσεις της ζωής που είναι τόσο σημαντικές για την υγεία, την ευτυχία και την ευημερία μας;
Αυτός ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή θα είναι πολύ έντονος για τον Ταύρο και τον Σκορπιό, καθώς θα πρέπει να κάνουν πολλές αλλαγές στις σχέσεις τους και στο άμεσο περιβάλλον τους. Πιο δύσκολα θα είναι για τον Λέων και τον Υδροχόο, που είναι πιθανό να δουν κάποιες αναποδιές στη δουλειά τους και όταν ασχολούνται με οικογενειακά θέματα. Μαθαίνοντας να πηγαίνουν με τη ροή θα τους βοηθήσει τρομερά να προσαρμοστούν σε αυτές τις αλλαγές. Πιο ευεργετικό για τον Καρκίνο, Παρθένο και ο Αιγόκερω, θα επωφεληθούν περισσότερο από αυτή την ανάδρομη πορεία, καθώς οι σκέψεις τους θα ευθυγραμμιστούν με τις προθέσεις τους. Οι προηγούμενες ευκαιρίες θα μπορούσαν να επιστρέψουν για αυτούς.

*ΚΡΙΟΣ*
Ο Απρίλιος, υπογραμμίζει την υποστήριξη του Δία στις ενέργειές σας κατά
τη διάρκεια του μήνα. Ο Δίας θα ενισχύσει τη φαντασία σας, η οποία θα
σας βοηθήσει να προοδεύσετε. Θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε τα διάφορα
έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα σας διευκολύνει να αναλάβετε
οικονομικές υποχρεώσεις, οι οποίες πιθανό να αποδειχθούν κερδοφόρες. Η
επιρροή του Άρη θα έχει μια απογοητευτική επιρροή στον αχαλίνωτο
ενθουσιασμό σας καθώς είναι εκτός ορίων, όμως θα έχει και θετική επιρροή
στα οικονομικά, που καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί. Θα λάμψετε χάρη
στην ισχυρή σας θέληση, την οποία σίγουρα δεν θα σας λείψει κατά τη
διάρκεια αυτής της περιόδου, θα αισθανθείτε ότι θέλετε να κάνετε μεγάλες
αλλαγές. Η οργάνωση και η αποτελεσματικότητα θα φέρουν αποτελέσματα
κυρίως σε επαγγελματικά θέματα, χωρίς προβλήματα ή χρονικές
καθυστερήσεις. Αλλά μην ξεχνάτε την σωστή διατροφή και μια επαρκή λήψη
βιταμινών. Πιθανό να νιώσετε ότι ξαναγεννιέστε.
Η έκλειψη Ηλίου στις 20 του μήνα στο ζώδιο σάς, θα σας δώσει άφθονη
ψυχική ενέργεια για να επαναπροσδιορίσετε κάποια πράγματα σχετικά με τον
εαυτό σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να επιτύχετε τους στόχους σας στην
προσωπική ζωή. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει να τους καθορίσετε με σαφήνεια.
Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε
σεμινάρια, για παράδειγμα, και να οργανώνετε συναντήσεις μεγάλης σημασίας.
Ωστόσο, αυτός ο μήνας είναι επίσης πιθανό να φέρει ασθένεια, ένα
κρυολόγημα ή η γρίπη. Το αναπνευστικό σύστημα θέλει προσοχή. Το να μην
δίνετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να θεραπευτεί μπορεί αργότερα να
επιβραδύνει την πρόοδό σας.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3, 4, 5, 6, 14, 22, 23
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1, 3, 4, 10, 14, 19, 21, 22, 23, 28, 29
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7, 12, 13, 16, 25

*ΤΑΥΡΟΣ*
Ο Απρίλιος θα σας γεμίζει με πολλή ενέργεια. Αυτός ο ανοιξιάτικος μήνας
θα επικεντρωθεί ιδιαίτερα στις σχέσεις, κυρίως κοινωνικές και
επαγγελματικές. Ο βαθύς προβληματισμός δεν θα είναι στην ημερήσια
διάταξη. Θα είστε πιο αυθόρμητοι, οπότε μην φοβάστε να εκμεταλλευτείτε
πλήρως κάθε ευκαιρία, αλλά θα ήταν σκόπιμο να είστε προσεκτικοί. Θα
είστε επίσης γεμάτοι σωματική δύναμη. Αλλά προσέξτε να μην το
παρακάνετε. Μην καταπονείστε σωματικά, λόγω της έκλειψης Ηλίου, στις 20
του μήνα, υπερβολικά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Επομένως,
δώστε προσοχή σε μια θρεπτική διατροφή και επαρκή παροχή βιταμινών. Οι
περιστασιακές εκρήξεις μπορεί να ενεργοποιήσουν το “ανακλαστικό τρόμου”
χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Στο φιλικό περιβάλλον θα υπάρξουν, εκπλήξεις προ
των πυλών.
Βέβαια, από την άλλη ο μήνας αυτός έχει και τα θετικά του. Ειδικά οι
προσωπικές σχέσεις  θα επηρεαστούν από την Αφροδίτη, και οι άλλοι θα
προχωρήσουν μόνο μέχρι το σημείο που εσείς θα επιτρέψετε. Θα υπάρχει
καλή θέληση, διαίσθηση. Μετά από μια σημαντική παύση, η σεξουαλικότητά
σας θα ξυπνήσει και ο σύντροφός σας αναμφίβολα θα το εκτιμήσει. Ωστόσο,
το πολύ πάθος, καθώς θα μπορούσε ακόμη και να τους αποθαρρύνει. Αυτός ο
πλανήτης θα επηρεάσει επίσης την επιθυμία σας να προβάλλετε την ομορφιά
του εαυτού σάς. Είναι, επομένως, μια ιδανική στιγμή για να διακοσμήσετε
ένα σπίτι ή να αλλάξετε την εμφάνισή του η ακόμα και την δική σάς. Αυτές
οι παρορμήσεις θα μπορούσαν επίσης να καταλήξουν σε ξεφάντωμα αγορών.
Μια συμφωνία είναι πιθανό να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη
συνεργασία στην πορεία.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,5,7,8,13,14,21,22,23
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,10,12,13,19,21,22,23,24,28,29,30
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 3,4,12,13,14,15,21,30

*ΔΙΔΥΜΟΙ*
Ο Απρίλιος θα είναι ένας άγριος μήνας, με πρωταγωνιστή την έκλειψη Ηλίου
στις 20 Απριλίου, και τον Κρόνο που δεν θα σας αφήσει σε ησυχία, κύριος
αυτούς που γεννήθηκαν από 21-25 Μαΐου. Οι διαθέσεις σας θα αλλάξουν όπως
στο τρενάκι του λούνα παρκ και η ανάγκη να έχουμε πάντα την τελευταία
λέξη θα ενισχυθεί. Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση μπορεί να απομακρύνει τους
φίλους σας και θα θέλουν να κρατήσουν την απόστασή τους από εσάς. Μην
διαφωνείτε άσκοπα με κάποιον που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Κατά τη
διάρκεια αυτής της περιόδου, παλιά ψυχολογικά μπλοκαρίσματα θα έρθουν
στην επιφάνεια, τα οποία θα απαιτήσουν μια λύση. Παρόλο που δεν θα είναι
εύκολο, θα αφήσετε το παρελθόν να φύγει και να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.
Αυτό ίσως φέρει και την διάλυση μιας σχέσης.
Ο Απρίλιος θα είναι ένα σημάδι εντόνων διαφωνιών. Όποιος κι αν είναι, θα
διαφωνήσετε για μικρά πράγματα και μπορεί να το μετανιώσετε αργότερα.
Εκτός από τις συγκρούσεις, παλιά λάθη του παρελθόντος θα σας επισκεφτούν
ξανά. Αλλά δεν πρέπει να προσπαθήσετε να καταπολεμήσετε αυτά τα
συναισθήματα, αλλά μάλλον να προσπαθήσετε να τα αναλύσετε και να μάθετε
από αυτά. Οι σχέσεις θα είναι δύσκολες, επειδή θα επιθυμείτε περισσότερη
ελευθερία. Το μυαλό και η καρδιά πάνε χέρι-χέρι και προσφέρουν
εφαρμόσιμες λύσεις που μπορεί να λειτουργήσουν αρκετά καλά.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,3,4,9,10,16,17,30
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,10,19,25,26,28,29,30
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 8,16,17,26

  * ASTROFORUM <https://astroephimerides.com/community/>
  * FORTUNE TELLER <https://astroephimerides.com/fortune-teller/>
  * ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    
*ΚΑΡΚΙΝΟΣ*
Ο Απρίλιος ξυπνά έντονα συναισθήματα, τα οποία και δεν θα μπορέσετε να
ελέγξετε στην αρχή. Μπορείτε να περιμένετε μια ανεξέλεγκτη έκρηξη
συναισθημάτων που μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα τόσο στην
προσωπική όσο και στην επαγγελματική ζωή. Η συμπεριφορά σας θα είναι ως
επί το πλείστον παρορμητική, οπότε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου,
προσπαθήστε να εστιάσετε στην εσωτερική ειρήνη και προσπαθήστε να
σκεφτείτε πριν πείτε κάτι. Αυτό θα βελτιώσει όχι μόνο τις επικοινωνιακές
σας δεξιότητες αλλά και την ενσυναίσθηση σας για τους άλλους. Μπορείτε
να εκφράσετε τα υπερβολικά συναισθήματά σας μέσω σωματικής
δραστηριότητας συνυφασμένης με την πνευματική προπόνηση, όπως οι
πολεμικές τέχνες. Αυτό δείχνει να ξεκινά από την περίοδο της πανσελήνου
και ύστερα αν όχι πιο νωρίς.
Θα πρέπει λοιπόν να έχετε περισσότερο έλεγχο στον εαυτό σας γιατί η
έκλειψη Ηλίου σας παίρνει μονότερμα. Θα είστε επιρρεπείς στην
εκρηκτικότητα τόσο στην εργασία όσο και στο σπίτι. Αυτό θα έχει
σημαντικό αντίκτυπο στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας. Καθώς
πιθανότατα δεν είστε πολύ κοινωνικοί και όσοι δεν γνωρίζουν μπορεί να
μπερδέψουν αυτό το χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά σας. Οι διάφορες
αγαπημένες ασχολίες, μπορεί να σας βοηθήσει να ηρεμήσετε. Βρείτε ένα
ήσυχο μέρος, πάρτε το αγαπημένο σας βιβλίο και αφήστε τον εαυτό σας να
απορροφηθεί στην πλοκή. Επίσης, η απόκτηση γνώσεων θα σας βοηθήσει να
χαλαρώσετε.
Αυτό το λέω γιατί ο Απρίλιος, η έκλειψη όσο και η περίοδος της
πανσελήνου, είναι πιθανό να προσφέρουν μια καλή ευκαιρία για επιτυχία.
Συγκεντρωθείτε, αφήστε τα δράματα και δείτε τι καλύτερο μπορείτε να
κάνετε, σε κοινωνικό, επαγγελματικό και σεξουαλικό επίπεδο. Να είστε πιο
ρεαλιστές με τα οικονομικά σας.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,7,12,13,14,16,22,23,25
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,10,27,28,29,30
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,16,17,18,19,25,26

*ΛΕΩΝ*
Ο Απρίλης ξυπνάει μέσα σας τη σεξουαλική ενέργεια, μια αχαλίνωτη όρεξη.
Ότι θεωρούσατε ότι ήταν ταμπού για εσάς θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε ότι
ένα καταρρίπτεται. Προγραμματίστε με τον σύντροφό σας όμορφες εκπλήξεις,
ώστε να μπορείτε να απολαύσετε προσωπικές στιγμές χωρίς να διαταράξετε
την ηρεμία. Αυτό θα ισχύει είτε έχετε σύντροφο είτε όχι, ακόμα και να
είστε μονοί σας η’ με φίλους. Ωστόσο, η επιθυμίες σας θα είναι τόσο
ισχυρές που θα σας αρέσει η ιδέα της πλήρους ελευθερίας, η οποία
αργότερα θα μπορούσε να ξεφύγει από τον έλεγχο και να σας γυρίσει
μπούμερανγκ. Μην ξεγελιέστε από τη στιγμή της μέθης, ώστε να μην χάσετε
αυτό που πραγματικά έχει σημασία.
Ο Απρίλιος θα είναι ένας μήνας ανεξαρτησίας και αλλαγής για σας. Είτε
πρόκειται για μια αλλαγή στη συμπεριφορά σας, στον τρόπο ζωής, στη
δουλειά , θα το απολαύσετε στο έπακρο. Ωστόσο, θα φέρει και κάποια
αρνητικά. Θα θελήσετε να απαλλαγείτε από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας
και να απολαύσετε την ελευθερία σας, που θα μπορούσε να κορυφωθεί στην
περίοδο της έκλειψης. Μπορεί να μετανιώσετε για τέτοιες αλλαγές αργότερα.
Ο Απρίλιος αυτός είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκφράσετε τα
εξαιρετικά ταλέντα σας και ικανότητες, που θα αποφέρει και οικονομικά
κέρδη, από τις αρχές του μήνα. Δεν χρειάζεται να παραβιάσετε τους
κανόνες για να σημειώσετε πρόοδο και ο παράδεισος ανταμείβει αυτούς που
είναι αρκετά υπομονετικοί για να παίξουν το παιχνίδι και να περιμένουν
τη σειρά τους. Τις περισσότερες φορές πάντως….
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,12,13,14,15,21,22,23,30
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,2,3,4,10,12,13,19,21,28,29,30
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 3,4,14,20,21,22,23

*ΠΑΡΘΕΝΟΣ*
Τον Απρίλιο, θα νιώσετε την ανάγκη για τρυφερότητα και αγάπη. Θα
λαχταράτε κυριολεκτικά μια αγκαλιά από κάποιον και δεν θα μπορείτε να
έχετε αρκετή σωματική επαφή. Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου,
θα αρχίσετε να προσκολλάστε σε πολλά πράγματα και να θέλετε τα πάντα να
γίνονται αμέσως, γεγονός που θα σας κρατήσει σε συνεχή ένταση.
Ταυτόχρονα, θα είστε επιρρεπείς στην κατασκευή σεναρίων, τα οποία συχνά
μπορούν να οδηγήσουν σε απογοήτευση. Απολαύστε την παρούσα στιγμή και
αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αυτό που σας προσφέρει η ζωή
εκείνη τη στιγμή.
Ο μήνας αυτός θα είναι αρκετά έντονος όσον αφορά τις σχέσεις. Είναι
πιθανό κάποιος να εμφανιστεί ξαφνικά στη ζωή σας και να τον ερωτευτείτε
με την πρώτη ματιά. Αν και πιθανότατα δεν μπορείτε να σταματήσετε να
σκέφτεστε αυτό το άτομο, θα πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να πάνε με το
δικό τους ρυθμό και να μην βιαστείτε τίποτα. Αν είστε μέσα σε γάμο, τα
πράγματα θα είναι δύσκολα. Προσπαθειστε να χειριστείτε όλες τις ευθύνες
με χιούμορ. Προσοχή όμως στους συναδέλφους σας, οι οποίοι μπορεί να
πάρουν να σας θεωρήσουν ως απειλή.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,8,14,16,17,22,23,26
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,3,4,5,6,10,14,19,22,23,28,29
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,12,13,21,22,23,24,30

*ΖΥΓΟΣ*
Οι φίλοι σας πιθανότατα δεν θα κάνουν να χάσετε το γοητευτικό χαμόγελο
στο πρόσωπό σας. Μην εμπιστεύεστε τυφλά όλους. Μόνο μια στιγμή
απροσεξίας είναι αρκετή για να σας προκαλέσει προβλήματα. Μετά από μια
κακή εμπειρία μπορεί να θέλετε να αποφύγετε το αντίθετο φύλο για λίγο.
Αυτή είναι μια καλή ιδέα. Ο καθαρός αέρας σίγουρα θα σας κάνει να
νιώσετε καλύτερα. Η υγεία σας μπορεί να είναι ευάλωτη τώρα, ειδικά κατά
την διάρκεια της έκλειψης. Μην εκθέτετε τον εαυτό σας σε επιβλαβείς
επιρροές. Φροντίστε τον εαυτό σας , ακολουθήστε τεχνικές χαλάρωσης πριν
πατέ για ύπνο, είναι σημαντικό. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και ακολουθείστε
τη διαίσθησή σας. Θα επηρεαστούν οι Ζυγοί, κυρίως, που είναι γεννημένοι
τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας. Αποφύγετε τις εγχειρήσεις η’ αλλού
είδους επεμβάσεις.
Επειδή αυτή η έκλειψη βρίσκεται στα όρια δύο οίκων, θα επηρεάσει τις
υποθέσεις και των δύο οίκων. Έτσι, οι πρόσφατες ρομαντικές συναντήσεις
και η κοινωνική επέκταση θα δοκιμαστούν. Μόνο οι αληθινοί έρωτες, οι
πραγματικές φιλίες, θα επιβιώσουν. Οι καλές σχέσεις θα δοκιμαστούν –
συνήθως τα παράπονα που καταπιέζονται από καιρό εμφανίζονται για
επίλυση, αλλά τείνουν να επιβιώνουν και να γίνονται ακόμα καλύτερες. Ο
σύζυγος, ο σύντροφος αναγκάζεται να κάνει σημαντικές οικονομικές
αλλαγές. Εμφανίζεται κάποιο οικονομικό πρόβλημα, επειδή αυτή η έκλειψη
χτυπάει άμεσα τον Πλούτωνα, τον οικονομικό σας πλανήτη. Η οικονομική
σκέψη και ο σχεδιασμός ίσως δεν ήταν ρεαλιστικά, όπως θα δείξουν τα
γεγονότα της έκλειψης. Ισως πρέπει να γίνει κάποια αναπροσαρμογή.
Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, ο Απρίλιος δείχνει επιπλοκές, αλλά και
κάποιου είδους συμβιβασμό.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,7,8,14,16,17,19,22,23,25,26
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,4,5,7,8,10,13,14,19,21,22,28,29
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,10,25,26,30

*ΣΚΟΡΠΙΟΣ*
Ο Απρίλιος δείχνει κάποια συναισθηματική αστάθεια και υπερβολική
ενέργεια. Οι διαθέσεις σας θα αλλάξουν και ακόμη και μικρά πράγματα
μπορεί να σας ρίξουν εκτός ισορροπίας. Ως εκ τούτου, συνιστάται να
μάθετε πώς να εργάζεστε με τα συναισθήματά σας, διότι διαφορετικά, οι
μεταβαλλόμενες διαθέσεις σας θα μπορούσαν να αποθαρρύνουν τους φίλους
και την οικογένειά σας από το να περνούν χρόνο μαζί σας. Επίσης, καλό θα
ήταν να γυμναστείτε αυτό το μήνα, και γενικότερα να διατηρήσετε την
σιλουέτα σας. Η καλύτερη δραστηριότητα για εσάς είναι το τζόκινγκ ή το
τρέξιμο. Θα σας βοηθήσει να μην αποσπάτε η προσοχή σας από ό, τι σας
ενοχλεί και θα αισθανόσασταν καλύτερα με τον εαυτό σας. Κάντε αποτοξίνωση.
Θα αισθάνεστε ένταση αυτόν τον μήνα. Κατά κάποιο τρόπο, θα είστε
επιρρεπείς στη ζήλια, οδηγώντας σε εκδικητική συμπεριφορά καθώς ο Άρης
θα σας επηρεάσει. Σκεφτείτε προσεκτικά τις ενέργειές σας και τι τις
προκαλεί. Αυτός ο σχεδόν κύκλος φέρνει μια συσσώρευση εντάσεων και
ενέργειας που μπορεί να φέρει μια απότομη καταστροφή. Όπως ένα άγριο
άλογο, μπορείς να το δαμάσεις για μια βόλτα ή μπορεί να σε ρίξει σε
ατυχήματα, ατυχίες.
Δεδομένου ότι οι αντιδράσεις σας σε οποιεσδήποτε αλλαγές δεν θα είναι
πολύ θετικές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να τις αποφύγετε. Η
έκλειψη Ηλίου, θα επηρεάσει τις προσωπικές σας σχεσεις,και αυτό είναι
πολύ σημαντικό. Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του Ωροσκοπίου σας, δέχεται ένα
άμεσο χτύπημα από αυτή την έκλειψη, προκαλώντας επαναπροσδιορισμό και
επανεκτίμηση του εαυτού σας και της εικόνας σας. Πρέπει να αλλάξετε τον
τρόπο που σκέφτεστε τον εαυτό σας και τον τρόπο που θέλετε να σας
σκέφτονται οι άλλοι. Μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στην ιεραρχία και το
εργασιακό περιβάλλον. Μειώστε ταχύτητες από τις 20 και μετά – και ειδικά
κατά την περίοδο της έκλειψης.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 3,4,14,20,21,22,23
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,9,10,19,28,29
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,10,27,28,29,30

*ΤΟΞΟΤΕΣ*
Τον Απρίλιο, θα είστε συντονισμένοι με τα γονικά σας ένστικτα, τα οποία
θα είναι αρκετά ισχυρά αυτόν τον μήνα. Έτσι, αν έχετε παιδιά, τότε πάρτε
τα σε ένα ταξίδι ίσως κοντά σε νερό ή σε ένα παρόμοιο μέρος και αφήστε
τον σύντροφό σας να απολαύσει λίγο ελεύθερο χρόνο. Εάν δεν έχετε παιδιά,
τότε ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια
οικογένεια. Ο Απρίλιος θα έχει επίσης θετική επίδραση στη φυσική σας
κατάσταση. Θα έχετε κίνητρο να κάνετε κάθε είδους αθλήματα και ασκήσεις,
και γενικά θα ασχοληθείτε με την φυσική σας υγεία. Δώστε στον εαυτό σας
λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε.
Ο Απρίλιος είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιστρέψουμε στις
οικογενειακές αξίες. Ισως θα πυροδοτηθεί η ανάγκη να περάσετε κάποιο
χρόνο με την οικογένεια σας, ειδικά αν είστε μονοί. Τσεκάρετε να δείτε
αν έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας. Πολύ πιθανό να είστε πιο επιρρεπείς
στη μελαγχολία, η οποία δεν θα έχει συγκεκριμένη αιτία και επομένως δεν
θα έχει λύση. Μπορείτε να προσπαθήσετε να υποτάξετε αυτά τα
συναισθήματα. Ωστόσο, πιθανότατα δεν θα μπορείτε να τα καταστείλετε
εντελώς.
Καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από επικίνδυνες ή αγχωτικές
δραστηριότητες. Η έκλειψη Ηλίου, ίσως να μια ερωτική σχέση να
δοκιμαστεί. Όσοι ασχολείστε με δημιουργικές ή τις τέχνες κάνετε
σημαντικές αλλαγές στον τομέα της δημιουργικότητάς σας. Δεδομένου ότι
αυτή η έκλειψη επηρεάζει τον πνευματικό σας πλανήτη Πλούτωνα (άμεσο
χτύπημα), συμβαίνουν και πνευματικές αλλαγές. Ο τρόπος ζωής σας θα
αλλάξει. Αποφύγετε τα μακρινά ταξίδια.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,9,10,17,18,19,20,21,27,28
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 8,9,10,13,16,17,22,24,25
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 1,9,10,17,18,19,27,28

*ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ*
Ο Απρίλιος θα φέρει ισχυρό κίνητρο για εργασία και επιθυμία για υψηλές
αποδοχές. Θα είστε σε θέση να διοχετεύσετε το μέγιστο της ενέργειάς σας
για να εργαστείτε, έτσι ώστε να περάσετε μέρες και νύχτες εκεί. Παρόλο
που στην αρχή θα φαίνεται ότι το σώμα σας το αντιμετωπίζει καλά, η
κούραση θα σας χτυπήσει αργότερα και μπορεί να αντιμετωπίσετε
ημικρανίες, για παράδειγμα, οπότε μην εργάζεστε τόσο πολύ και
ξεκουραστείτε αρκετά. Θα πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους, αλλά θα
πρέπει να εξοικονομήσετε χρήματα. Αυτόν τον μήνα, η θέση των πλανητών
δεν θα είναι υπέρ των μεγάλων επενδύσεων.
Η λήθη της δουλειάς θα είναι πρόκληση τον Απρίλιο. Η ζωή σας θα έχει να
κάνει με την εργασία και είτε το απολαμβάνετε είτε όχι, δεν θα μπορείτε
να σταματήσετε να σκέφτεστε τα καθήκοντά σας ακόμη και στο σπίτι. Παρ
‘όλα αυτά, χάρη στο γεγονός ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που γεννιούνται
σε αυτό το ζώδιο είναι πολύ συστηματικοί, δεν θα είναι πρόβλημα να
απολαύσετε λίγο χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους. Δεν θα έχετε
πρόβλημα με καμία δραστηριότητα αλλά μην το παρακάνετε με αυστηρούς
κανόνες. Η έκλειψη Ηλίου, ίσως καθυστέρησει τα επαγγελματικά σχέδια, με
την έννοια ότι ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές επιπλοκές η’ το πρόγραμμα
σπουδών. Προσέχετε στο διαδίκτυο, αυτές τι μέρες.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,4,10,14,22,23,25,26,30
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,3,4,10,12,13,14,15,19,21,28,29,30
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 3,4,5,6,14,22,23

*ΥΔΡΟΧΟΟΣ*
Δεν θα σταματήσετε καθόλου τον Απρίλιο να κυνηγάτε τους στόχους σας, και
θα είστε πολύ αποφασισμένοι και ακόμη και σκληροί με αυτό. Θα τα πάτε
καλύτερα από ό, τι θα περίμενε το αφεντικό σας και θα εκπλαγεί από τα
επιτεύγματά σας, ακόμα και να δουλεύετε μονοί σας. Η αυτοεκτίμησή σας θα
αυξηθεί και θα γίνετε κέντρο προσοχής. Πιθανότατα να γίνουν κάποιες
μικρές παρατηρήσεις και κάποια εχθρικά βλέμματα από ζηλιάρηδες
συναδέλφους σας, να πέφτουν πάνω σας, που θέλουν να είναι στη θέση σας.
Εν μέρει, θα σας κάνει να νιώσετε καλά, αλλά από την άλλη πλευρά, θα σας
αγγίξει και θα αναζητήσετε ψυχολογική υποστήριξη, από έναν σύντροφο,
οικογένεια η φίλους.
Γενικότερα, θα είστε πολύ απασχολημένοι αυτό το μήνα. Η προσπάθεια και η
επιτυχία σας θα τείνουν να υπερβαίνουν τη συνήθη απόδοσή σας, η οποία θα
μπορούσε να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να την εκμεταλλευτείτε και να
δείτε κάποια αύξηση στα κέρδη σας ή να λάβετε ένα επίδομα που είχατε
στερηθεί στο παρελθόν. Ωστόσο, θα υπάρχει η τάση να είστε πολύ
παρορμητικοί σε άλλες πλευρές της ζωής σας, γεγονός που θα μπορούσε να
διαταράξει τη σχέση σας με αυτούς που αγαπάτε. Το γεγονός ότι κάποιοι
χρειάζονται χρόνο, σας απογοητεύει και επομένως μπορεί να αποφασίσετε να
περάσετε λιγότερο χρόνο με μερικούς από αυτούς ή να τους αποφύγετε εντελώς.
Η ηλιακή έκλειψη θα επηρεάσει αυτούς που γεννήθηκαν από 19-21
Ιανουαρίου, η οποία φέρνει εσωτερική αφύπνιση. Μπορεί να χρειαστούν
επισκευές στο σπίτι. Πιθανότατα δεν ξέρατε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά
μέχρι που ήρθε η έκλειψη και σας το αποκάλυψε. Η ονειρική ζωή θα είναι
υπερδραστήρια στην πραγματικότητα, αλλά αυτά τα όνειρα δεν πρέπει να
δίνουν μεγάλη βαρύτητα. Αυτό που βλέπετε είναι απλώς ψυχικά συντρίμμια
που ανακατεύονται από την έκλειψη. Αυτή η ηλιακή έκλειψη χτυπά τον
Πλούτωνα, για κάποιους ίσως προκαλέσει αλλαγές και ανατροπές.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,3,4,10,14,22,23,27,28,29,30
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 1,8,10,16,17,19,26,28,29
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 4,5,7,8,13,14,21,22

*ΙΧΘΕΙΣ*
Ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας που θα νιώσετε την επιθυμία για περισσότερη
γνώση και μελέτη. Η μνήμη σας θα είναι σε θέση να απορροφήσει μια
απίστευτη ποσότητα πληροφοριών που πιθανόν ακόμη και εσείς θα εκπλαγείτε
από αυτό. Έτσι, έχετε μια μοναδική ευκαιρία να αρχίσετε να μελετάτε κάτι
που σκέφτεστε εδώ και αρκετό καιρό, γιατί τώρα είναι καιρός να
ξεπεράσετε τις προκλήσεις. Προσέξτε, όμως, να μην είστε απερίσκεπτοι. Θα
πρέπει να εξακολουθείτε να λαμβάνετε υπόψη τους άλλους. Παρόλο που θα
έχετε εκπληκτικές δεξιότητες επικοινωνίας, η επιθυμία σας να επιτύχετε
τα καλύτερα αποτελέσματα θα μπορούσε να βλάψει μερικές από τις φιλίες
σας ανεξάρτητα από τις περιστάσεις. Τον Απρίλιο, θα φαίνεστε κάπως
διαφορετικοί άνθρωποι λόγω της επιρροής του Ερμή η’ τουλάχιστον έτσι θα
σας βλέπουν οι άλλοι. Από τη μία πλευρά, οι δεξιότητες ομιλίας σας θα
βελτιωθούν απίστευτα, κάτι που μπορεί να σας ωφελήσει με πολλούς
τρόπους, αλλά θα φέρει επίσης τον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε τους
άλλους. Όχι μόνο θα μπορούσαν οι προθέσεις σας να ξεφύγουν από τον
έλεγχο, αλλά και θα μπορούσαν να έρθουν στο φως και πιθανότατα θα χάνατε
πολλά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Αυτός ο πλανήτης θα σας φέρει επίσης πολλή δημιουργικότητα που δεν έχετε
βιώσει ποτέ πριν. Γιατί να μην δοκιμάσετε ζωγραφική ή παρόμοιες
δημιουργικές δραστηριότητες; Η διαίσθηση θα είναι πολύ έντονη.
Κατά την διάρκεια έκλειψης Ηλίου, ένας άπιαστος φόβος, μια σκιά από ένα
όνειρο μπορεί να σας κυριεύσει, αλλά αυτό δεν θα σας καθηλώσει.
Προχωρήστε σαν να βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη πορεία, και ο ξαφνικός
άνεμος θα περάσει σαν μια απλή ανάμνηση. Όταν συναντάτε μια πινακίδα
*“στοπ”*, υπάρχει λόγος για αυτό. Κοιτάξτε και τις δύο κατευθύνσεις και
μετά προχωρήστε. Ισως να αλλάξουν οι συνθήκες εργασίας, προσοχή στην
υγεία σας.
Καλύτερες ημέρες για αγάπη: 1,2,3,9,10,17,18,19,27,28,30,31
Καλύτερες ημέρες για χρήμα: 8,14,15,16,17,24,25
Καλύτερες ημέρες για επαγγελματικά: 7,8,16,17,24,25
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια