Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια ζώδια θα περάσουν δύσκολα τα επόμενα 7 χρόνια

Πάντα υπάρχουν δυσκολίες και πιέσεις σε μία περίοδο τόσο μεγάλη όσο μία εφταετία αλλά αυτές οι κατηγορίες των ζωδίων θα έχουν και τις μεγαλύτερες πιέσεις. Τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα είναι τα εξής:

2026 Ο Κρόνος θα κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα στην 0 μοίρα του Κριού (μέχρι 2η παρορμητικών και 29 μεταβλητών)
Θα επηρεαστούν σφοδρά οι γεννημένοι των πρώτων ημερών Κριοί – Καρκίνοι – Ζυγοί και Αιγόκεροι. Θα επηρεαστούν επίσης και οι γεννημένοι τελευταία μέρα Δίδυμοι – Παρθένοι – Τοξότες και Ιχθύες!
Καταστάσεις ιδιαίτερα σκληρές και άχαρες, μπορεί να τρομάξουν και να δημιουργήσουν ιδιαίτερη ανησυχία. Είναι μια περίοδος όπου το ψέμα μπορεί να δημιουργήσει περί προβλήματα στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου, ενώ η φαντασία μπορεί να οδηγήσει ακόμη και στον όλεθρο με την έννοια ότι οι άνθρωποι μπορεί να δυσκολεύονται να αποδεχτούν την πραγματικότητα. Κίνδυνος για απαισιοδοξία και κατάθλιψη, οπότε και χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή για την ψυχική υγεία του κόσμου. Θα πρέπει τότε να αποφύγουν να πέσουν στην παγίδα της κατάθλιψης και να προσπαθήσουν να κάνουν τη ζωή τους πιο όμορφη και πιο γλυκιά.
Από αυτή τη σύγχυση και την καθημερινή πίεση μπορεί να υπάρξουν προβλήματα σε θέματα υγείας ή μπορεί να προβληματιστείτε αρκετά για τις επιλογές της ζωής σας με σημαντικά υπαρξιακά προβλήματα. Η όψη αυτή καταρρέει τις ψευδαισθήσεις που μπορεί να έχουμε χτίσει τη ζωή μας μέχρι στιγμής. Γι’ αυτό και το 2026 θεωρείται μια χρονιά η οποία οδηγεί σε κατάρρευση των ψευδαισθήσεων για ολόκληρο τον κόσμο, αλλά περισσότερο για τους γεννημένους στις πρώτες μοίρες του κριού, καρκίνου, ζυγού και αιγόκερου και την τελευταία μέρα γέννησης για Δίδυμους Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

2028 Ο Κρόνος θα κάνει σύνοδο με τον Χείρωνα στις 7η μοίρα του Ταύρου (ανοχή μία μοίρα)
Θα επηρεαστούν οι Ταύροι – Σκορπιοί – Λέοντες και Υδροχόοι του 2ου μισού του 1ου δεκαημέρου.
 Ο Κρόνος σχετίζεται με τη δομή σχετίζεται με την τάξη, έχει να κάνει με την πραγματικότητα, με τα πρέπει, με αυτά που δεν πρέπει να κάνουμε και αυτό οδηγεί σε μία περίοδο αρκετών περιορισμών και δυσκολιών για τη ζωή των ανθρώπων που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
Εδώ παρουσιάζεται ένα πολύ βαθύ τραύμα, το οποίο οδηγεί σε τεράστιες συγκρούσεις και ψυχολογικές τραυματικές καταστάσεις που μπορεί να οδηγήσουν και στην αυτοκαταστροφή. Είναι απαραίτητη η ψυχολογική υποστήριξη, αλλά και ταυτόχρονα η παρακολούθηση γεγονότων στην οικογένεια και στην επαγγελματική ζωή των ανθρώπων.
Όταν μάθουνε οι πρωταγωνιστές αυτής της όψης ότι υπάρχει πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουν και αρχίζουν να δουλεύουν για τη θεραπεία του, δεν έχουν να φοβηθούν. Βέβαια τίποτα. Για να αντιμετωπιστεί αυτός ο πόνος σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουν το πώς βλέπουν τη ζωή τους, την καριέρα τους και γενικότερα τις προοπτικές τους για τη ζωή. Με αυτή την όψη μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα Στις σχέσεις με γονείς ή το άτομο να βιώσει μια τεράστια πίεση και να απομονωθεί από το περιβάλλον του.

2028 – 2029 Ο Κρόνος θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στην 6 – 10 μοίρα του Ταύρου (ανοχή μία μοίρα άρα από 5 – 11)
Θα επηρεαστούν σφοδρά οι Σταθεροί Ταύροι – Σκορπιοί – Λέοντες και Υδροχόοι που ανήκουν στο 2ο μισό του 1ου δεκαημέρου (2ο πενθήμερο)
Ένα ιδιαίτερα σκληρό τετράγωνο, το οποίο οδηγεί στον συμβολικό θάνατο πολλών πραγμάτων στη ζωή ενός ανθρώπου. Πρόκειται για το τετράγωνο το οποίο μας αναγκάζει να αλλάξουμε τελείως τη ζωή μας και να αγωνιστούμε σκληρά για την οικονομική μας και επαγγελματική μας επιβίωση. Παρατηρούνται ψυχολογικά προβλήματα και ζητήματα κατάθλιψης, ενώ σε ένα βαθμό υπάρχει και κίνδυνος βίαιων γεγονότων.
Θα πρέπει να προσέξουν τα άτομα που επηρεάζονται από αυτή την όψη, να μην κακοποιηθούν από τρίτα πρόσωπα και να μάθουν την τέχνη της διπλωματίας. Προβλήματα, τα οποία σιγά σιγά ξεκινούν από τώρα, πρόκειται να εξελιχθούν το δυο χιλιάδες 28 μέχρι 2029, για αυτό και αρκετοί που ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία μπορείτε να προλάβετε τα προβλήματα τώρα που είναι νωρίς. Ταυτόχρονα, αισθηματικά και οικογενειακά προβλήματα πρόκειται να ταλανίσουν τη ζωή του κόσμου εκείνη την περίοδο.

2028 – 2030 Πλούτωνας τετράγωνο με Χείρωνα 8 – 12 μοίρες Ταύρου (ανοχή μία μοίρα από 7 – 13 μοίρες)
Θα επηρεαστούν σφοδρά οι γεννημένοι σταθεροί Ταύροι – Σκορπιοί – Λέοντες – Υδροχόοι του τέλους του 1ου δεκαημέρου αρχές του επομένου!
Έντονες συγκρούσεις, χωρισμοί, απάρνηση της προηγούμενης ζωής, ριζική αλλαγή της συμπεριφοράς, κυριαρχία και απώλεια της δύναμης και της αυτονομίας. Όπως πάντα με τον Χείρωνα εδώ υπάρχει ένα βαθύ τραύμα το οποίο μας κάνουν να χάσουμε τον έλεγχο μας και να βγούνε τα ασίγαστα πάθη μας από το ασυνείδητο που μπορεί να κυριαρχήσουν το συνειδητό μας εαυτό και να μας οδηγήσουν στην αυτοκαταστροφή.
Υπάρχει υπερβολική ευαισθησία από το περιβάλλον, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε τραυματική εμπειρία με επαφή με άλλους ανθρώπους, ενώ είναι μια πολύ ουσιαστική διέλευση για να ψάξουμε καλύτερα τον εαυτό μας και να εμβαθύνουμε στις ανάγκες μας. Πολύ σημαντική όψη για να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους. Από την άλλη ο κοινωνικός κύκλος και γενικότερα η κοινωνική ζωή μπορεί να περιέχουν ιδιαίτερα σκοτεινά χρώματα και διαπλεκόμενες καταστάσεις εκείνα τα χρόνια.
christosarchos

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια