Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μίλτος Τεντόγλου απάντησε στην ακύρωση με 8,41μ

Μίλτος Τεντόγλου έδωσε την απάντηση του μετά την ακύρωση του άλματός του στα 8,40μ, επίδοση που ήταν η καλύτερη για το 2023 παγκοσμίως, «πετώντας» χθες στα 8,41μ και σημειώνοντας, άνετα, νέο παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο Έλληνας υπέρ-αθλητής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους ακολούθους του στα social media.
Χαρακτηριστική ήταν και η ανάρτηση του αθλητή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενη στην ακύρωση του άλματός του, συνοδευόμενη από τη φράση: «Μπορώ να κάνω το 8,40 όποτε θέλω»
Το όνομα του αθλητή είναι πρώτο trend στο Twitter με τους χρήστες να αφήνουν τη φαντασία τους να ταξιδέψει.
Την περασμένη εβδομάδα ο χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε 8,40μ. σε μίτινγκ στο Τόρουν και ανέβηκε στο Νο.1 του κόσμου για το 2023.
Ωστόσο, στο συγκεκριμένο τουρνουά δεν είχε ελέγξει κανείς τα… παπούτσια του! Ο Έλληνας αθλητής φορούσε τα Adidas παπούτσια μήκους, την έκδοση Black Panther. Πρόκειται, ωστόσο, για το μοντέλο Ambition 2, που απαγορεύεται να χρησιμοποιείται σε αγώνες μήκους.
Μετά τον αγώνα του, οι τεχνικοί της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου ζήτησαν από τον Τεντόγλου φωτογραφίες από εκείνο το παπούτσι και τελικά ακύρωσαν την επίδοσή του.
Ο ίδιος, με ανάρτησή του στο Instagram, αντέδρασε και απευθυνόμενος στην ομοσπονδία διαμαρτυρήθηκε για αυτή την άδικη, όπως θεωρεί, απόφαση. Ο Τεντόγλου έχει ποστάρει δύο φωτογραφίες, συγκρίνοντας το παπούτσι (πρώτη φωτογραφία), που φόρεσε στον αγώνα και δεν επιτρεπόταν, και το άλλο (δεύτερη φωτογραφία), που επιτρέπεται κανονικά. Και τονίζει πως είναι απλά τα ίδια παπούτσια σε άλλο χρώμα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια