Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

IVAN BUKIN ο τυφλός χορευτής καλλιτεχνικού πατινάζ

Το βίντεο που μοιράζομαι μαζί σας δεν περιλαμβάνει μόνο ένα κλιπ ενός ζευγαριού που χορεύει στον πάγο. 
Είναι μια από τις πιο απίστευτες παραστάσεις στην ιστορία του καλλιτεχνικού πατινάζ. 
Ο νεαρός χορευτής ήταν τυφλός από την παιδική του ηλικία, όταν η μητέρα του, που ήταν χορεύτρια στον πάγο, τον σήκωσε και πήδηξε μαζί του από τον έβδομο όροφο αφού το διαμέρισμά του εκτέθηκε σε φωτιά. 
Εκείνη πέθανε και έπαθε μια παραμόρφωση που τον έκανε να χάσει την όρασή του. 
Όμως κράτησε την εικόνα της μητέρας του στη μνήμη του... και είδε μερικά από τα κατορθώματά της στο παγοδρόμιο... 
Και για να απαθανατίσει τη μνήμη της, θέλησε να τη μιμηθεί και να διατηρήσει το χόμπι του και όσα του έμαθε για την τέχνη του πατινάζ και χορεύει στον πάγο.. 
Και εδώ βρίσκεται σε μια από τις πιο απίστευτες παραστάσεις στην ιστορία του σκέιτμπορντ, που ξεσήκωσε περισσότερους από δέκα χιλιάδες θεατές. 
*Εδώ ερμηνεύει μια διάσημη ερμηνεία του διάσημου ύμνου του τάνγκο "La Cumparsita" με τη σύντροφό του
Ο Ιβάν Αντρέγιεβιτς Μπούκιν ( Ρωσικά : Иван Андреевич Букин , γεννημένος στις 16 Σεπτεμβρίου 1993) είναι Ρώσος χορευτής του πάγου . Με τη σύντροφό του στο πατινάζ, Alexandra Stepanova , είναι τέσσερις φορές Ευρωπαίος μετάλλιο (ασημένιο το 2019 , χάλκινο το 2015 , το 2018 και το 2020 ), το Grand Prix του 2018 του Ελσίνκι , ο πρωταθλητής Rostelecom Cup 2018 και δύο φορές πρωταθλητής Ρωσίας εθνικός πρωταθλητής ( 2021 , 2022 ). Συνολικά, έχουν κερδίσει έντεκα μετάλλια στη σειρά Grand Prix και τρεις τίτλους Finlandia Trophy .
Νωρίτερα στην καριέρα τους, οι Stepanova/Bukin κέρδισαν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων 2013 , τον Τελικό JGP 2012–13 και το Ρωσικό Πρωτάθλημα Εφήβων 2014 .

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια