Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΗΛΙΑΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-24

Η φετινή ηλιακή επιστροφή της Ελλάδος, μας βρίσκει με εξελίξεις αλλά και με εθνικές εκλογές μπροστά. Όπως και όλες οι χώρες, και η δική μας είναι προ μεγάλων πλανητικών αλλαγών μετα από χρόνια, ειδικά όταν πρόκειται για τον Πλουτωνα. Αν και η ηλιακή επιστροφή του Πρωτοκόλλου Ανεξαρτησίας, θα πραγματοποιηθεί με Κρόνο στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και τον Πλουτωνα λίγο πριν οριστικά αλλάξει ζώδιο, σημαίνει ότι ίσως αρχίσουμε να νιώθουμε τις πρώτες δονήσεις του επόμενου ζωδίου.
Σε παρορμητικά ζώδια, μας δείχνει ότι θα υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην χώρα μας, τους επόμενους μήνες.
Είναι πιθανό να βιώσουμε καταστροφικά γεγονότα που προκαλούνται από την φύση, αιφνίδια γεγονότα που αφορούν εξουσίες και δυστυχώς θα υπάρξουν κι άλλες σημαντικές απώλειες σημαντικών προσωπικοτήτων αυτού του τόπου, πρόβλημα με το νερό, και με το έδαφος και τις καλλιέργειες, ίσως να προοιωνίζει φυλακίσεις ή παραιτήσεις πολιτικών προσώπων από την πολιτική. Υπάρχουν κάποιες πολύ ενδιαφέρον τοποθεσίες πλανητών που μας παραπέμπουν σε πολύ πρόσφατα γεγονότα και επιβεβαιώνονται ακόμα και σε παλιές προβλέψεις. Μπορεί να είναι ένα ακόμη έτος αφύπνισης για τον Ελληνικό λαό ή μάλλον γίνεται μια προσπάθεια για αφύπνιση.
Εκ πρώτης όψεως το γεγονός, ότι ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 10^ο οίκο ίσως μας εκπλήσσει ίσως και όχι, όμως αυτή η θέση επαναλαμβάνεται και μέσα από την ηλιακή επιστροφή του χάρτη της Ελληνικής Μεταπολίτευσης, μεταξύ 28-29 μοίρα του Αιγόκερω, πλέον. Η θέση του Πλουτωνα μια επιρροή που θα δώσει γεγονότα μέσα σε μόνο λίγους μήνες. Οι ερμηνείες είναι πολλές για τις πιθανές αλλαγές που θα ακολουθήσουν στο μέλλον. (24/7/1974)
Ισως κάποιοι κάνουν μια απόπειρα να ξεφύγουν από τα καθιερωμένα και τις αναμενόμενες προσδοκίες ή ακόμη και τα «σατανικά» σχέδια του Πλουτωνα που είναι πλέον στην 28 του Αιγόκερω.
Η νέα ηλιακή επιστροφή έχει τον Πλουτωνα στην 28^η του Αιγόκερω ,στον 10^ο οίκο, εκεί που είναι η κυβέρνηση, η μάλλον σε λίγο η νέα κυβέρνηση, και οποίος θα είναι, συνδέεται με την δίψα για περισσότερη εξουσία, δύναμη και έλεγχο. Ο Πλούτωνας είναι μια εξουσία του Κάτω Κόσμου, συμβολίζει μια εξουσία του Άδη, που διοχετεύει την εξουσία, και δύναμη του σε όλα τα επίπεδα, χρησιμοποιώντας αυτά που αγαπάμε, αυτά που μας αρέσουν, ή στρέφοντας τους φόβους μας εναντίον μας. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε απαιτεί πειθαρχεία, μετασχηματισμό αλλά δίνει και πόνο. 
Αν συλλογιστούμε ότι η Ελλάδα ελέγχεται εδώ και πολλά χρόνια, από την ίδρυση της, ίσως και να έρθει η ώρα μέσα από την εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας, να απελευθερωθεί.
Είναι ο κυβερνήτης του Σκορπιού άλλωστε. Η μεταμόρφωση μιας χώρας και του πολιτικού της συστήματος αλλά και της εικόνας της διεθνώς, αλλάζει, με σκοπό την αναγέννηση της, στην συνέχεια. Ωστόσο, πάντα ήταν ο κυβερνήτης του πλούτου και ότι υπήρχε κάτω από την γη. Είναι η ισορροπία ανάμεσα στην επιθυμία και τον φόβο. Με τα χρόνια όλα αλλάζουν, ακόμα και οι συνήθειες μιας χώρας, οι αρχές και πεποιθήσεις.
Αυτός ο απαίσιος πλανήτης που όλοι μας απεχθανόμαστε συμβολίζει τον θάνατο και το σκοτάδι, και τώρα βρίσκεται στην προτελευταία μοίρα ενός δύσκολου ζωδίου, όπως ο Αιγόκερως, με κυβερνήτη τον Κρόνο. Ενας πολύ παράξενος ή μάλλον δυσκολονόητος μηχανισμός για πολλούς που φέρνει ριζικές αλλαγές. Κρατάμε το αποτύπωμα ενός αρχαίου πολιτισμού, και όλα αυτά τα χρόνια αναπτυσσόμαστε η προσπαθούμε να επιβιώσουμε διαρκώς κάτω από ένα τραυματικό και εχθρικό περιβάλλον, που δημιουργεί, ασκώντας τεράστιες πιέσεις τα προηγούμενα χρόνια. Περισσότερο «κακό» βρίσκετε εκεί έξω και «σκοτάδι», έτοιμο να αρπάξει, ότι πολυτιμότερο έχει και αυτό είναι το πολιτισμικό κομμάτι της, ο ίδιος μας ο πολιτισμός, η ίδια μας η ταυτότητα.
Ο κόσμος αυτός δεν είναι ένα ασφαλές μέρος. Είναι γεμάτο πλεονέκτες και άπληστους με κακές προθέσεις και μια επιθυμία να κατακτήσουν, τα πάντα. Οι εξουσίες, όποιες και αν είναι αυτές, και δεν εννοώ τις κυβερνήσεις της χώρας, σκύβουν περισσότερο τα κεφαλιά τους κάτω, και υπακούν απόλυτα αυτούς που έχουν μεγαλύτερη δύναμη και εξουσία, εκβιάζοντας μας για παρα πολλά χρόνια. Υπό αυτή την επιρροή, νιώθουμε μικρότεροι, λίγοι, αόρατοι, σαν να μην μας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουμε πλήρως τις ικανότητες μας. Αυτοί που μας ελέγχουν, ως κράτος, απλά δεν θέλουν να ακουστούμε ποτέ ως μια φωνή. Είναι δύσκολο να σταματήσεις μια τόσο δυνατή εξουσία, μέχρι να αποτύχουν, οι ίδιοι.
Ο ένας φοβάται τον άλλον, ο Πλούτωνας είναι εσωστρεφής, μετρούν κάθε βήμα, κάθε κουβέντα, υπολογίζουν τα πάντα, η τέλεια εικόνα είναι τέλεια υπολογισμένη, αλλά οι άλλοι δεν το βλέπουν καθόλου αυτό. Όλα συμβαίνουν κεκλεισμένων των θυρών. Επικρατεί ησυχία και μυστικότητα και οι πράξεις τους έρχονται ως έκπληξη. Μέσω της επιρροής του, αυτή η μεταμόρφωση ποτέ δεν είναι ήρεμη, ταραχώδη γεγονότα ξεσπούν, ως αποτέλεσμα, όπως και η κατάχρηση εξουσίας, και η χειραγώγηση ,είναι μέρος του Πλουτωνα. Όλα γίνονται και εξελίσσονται υπόγεια. Ήταν δύσκολο να μεταφράσεις όλα αυτά τα χρόνια τις συμμαχίες σε ένα τέτοιο σκοτεινό μέρος.
Ο Πλούτωνας κυβερνά την Πλουτοκρατία. Υπάρχουν άντρες στην κορυφή του συστήματος που έχουν όλα τα χρήματα και την εξουσία. Ο Αιγόκερως περιγράφει το κορυφαίο 1% που ανεβαίνει στην κορυφή αυτού του συστήματος. Μιλάμε λοιπόν, σήμερα, για τον Τζεφ Μπέζος, τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, τον Μπιλ Γκέιτς και τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ –αναφέρω μόνο μερικούς από αυτούς, που τους βλέπουμε κάθε μέρα στα μίντια. Το τέλος του Πλούτωνα στον Αιγόκερω είναι το τέλος των ημερών, για τις κατσίκες που έφτασαν στην κορυφή. Η ιστορία βέβαια είναι μεγάλη, καθώς όλα ξεκινούν πίσω στον Ιανουάριο του 1777.
Αν αρχίσουμε από αυτό το χρονικό σημείο, μπορούμε να πουμε ότι ο χρόνος κυριολεκτικά τελειώνει. Μερικές φορές οι κατσίκες αποσύρονται ή παραιτούνται. Μερικές φορές τους συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Αλλά η ιστορία και η αστρολογία μας λένε πάντα το ίδιο πράγμα. Όταν ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω είναι στις τελευταίες του μοίρες (όπως το 2022) οι κατσίκες κατεβαίνουν από το βουνό η απλά πέφτουν από την κορυφή του.
Το 1777 επαναλαμβάνεται με τον Πλούτωνα στις 27 του Αιγόκερω, με τον Ήλιο επίσης στις 27 Αιγόκερω, τον Ερμή στις 27 Αιγόκερω, τον Ποσειδώνα στις 27 μοίρες της Παρθένου, και τον Νότιο Δεσμό στις 27 Αιγόκερω. Αυτή ήταν η αρχή του τέλους της βρετανικής κυριαρχίας στην Αμερική. Το τέλος του Βασιλιά Γεωργίου Γ’ και του αποικιακού συστήματος – και το δουλεμπόριο. Ήταν και η αρχή της αργής κατάρρευσης ολόκληρου του συστήματος. Το 1777, έδειξε στους αστρολόγους τότε τι θα ακολουθούσε. Από αυτό μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον, το οποίο θα εξετάσω σε λίγο.
Αλλά, ναι, αυτή η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Η Felix Lyle, αστρολόγος της Νταϊάνα, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, έγραψε στο The Instant Astrologer το 1998 – για τον Πλούτωνα:
*«Αντιπροσωπεύει την κρυμμένη δύναμη που κατατρώει τον ιστό της κοινωνίας»* και *«Συχνά τον βρίσκουμε ως κρυμμένο διεφθαρμένο πολιτικό, τον εγκληματία του υπόκοσμου, τον ανατρεπτικό τρομοκράτη ή τον δόλιο μεσίτη εξουσίας». *Ό,τι κι αν σκεφτείτε για τον Πρίγκιπα Άντριου, τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ, τον Τζεφ Μπέζος, τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Ρίτσαρντ Μπράνσον ή τον Μπιλ Γκέιτς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αστρολογία επιβεβαιώνει ότι ζούμε στην εποχή του Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Αλλά εδώ είναι το θέμα. Οι βασικές ημερομηνίες μας λένε ότι αυτό πάει,έφυγε…φεύγει. Αυτό συμβολίζει κάτι περισσότερο από * «βασιλική επιρροή» ή «η εποχή της διασημότητας, του πλούτου και της εξουσίας.» *Αφορά πραγματικά τους λευκούς άνδρες στην κορυφή. Δεν έχουμε πλέον Βασιλιά, αλλά έχουμε εταιρικούς βασιλιάδες – τον αδερφό ενός μελλοντικού βασιλιά σε άλλη χώρα, και ένα βασιλιά που ξαφνικά εμφανίζεται στο προσκήνιο στην δική μας χώρα, επίσης.

Στο Horoscope Symbols (Whitford Press, 1981) ο Ρόμπερτ Χαντ σημείωσε ότι ο Πλούτωνας σ αυτό το ζώδιο είναι *«Ο σκληρός υλισμός του Αιγόκερω» *και *«Ο Αιγόκερως ο επιχειρηματίας»,* δεν υπάρχει πολιτική, ούτε αξίες, αλλά υπάρχουν *μόνο μπίζνες*. Μιλάει για το κόμπλεξ του πατέρα αλλά και για τις αυθεντίες, και είναι αλήθεια ότι ο Αιγόκερως συνδέεται με την πατριαρχία. Άντρες όχι γυναίκες. Ειδικά, ηλικιωμένοι/γέροι.

Το σύστημα βουνών ή πυραμίδων αφορά γέρους, λευκούς άνδρες. Όχι όμως για πολύ ακόμα. Μπορεί να υπάρξει άλλο ένα κραχ στην αγορά μετοχών. Ρήτρες, νέοι φόροι που θα επιβαρύνουν τους λαούς–ή άλλοι παράγοντες που δεν γνωρίζουμε– αλλά οι κατσίκες στην κορυφή του βουνού στέκονται στην άκρη του γκρεμού από το 2022.
Αυτή είναι μια βαθιά αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων που υπάρχει στην κορυφή, αλλά και στο πυραμιδικό σύστημα – δηλαδή, την εταιρική Αμερική (US CORPORATION). Ο Ταύρος κυβερνά τα κρυπτονομίσματα και την αγορά μετοχών. Ο Σκορπιός κυβερνά τις τράπεζες. Ο Ερμής περιγράφει το χάος. Δεν υπάρχει άλλη λέξη για αυτό. Η Πυραμίδα του Καπιταλιστικού Συστήματος είναι ένα πολύ καλό σύμβολο ( βουνό) του Αιγόκερω. Από τη φύση του, αναγκάζει τις περισσότερες από τις κατσίκες που αναρριχώνται στην εξουσία, μετά κατεβαίνουν στον πάτο. Υπάρχει μόνο χώρος για έναν μικρό αριθμό κατσικιών στην κορυφή. Μόλις το 1%. Είμαστε τώρα πραγματικά στο τέλος αυτού του συστήματος.
Οι τελευταίες μέρες του Πλούτωνα (απόλυτη δύναμη, που διαφθείρει απολύτως) στο ζώδιο της φιλοδοξίας, τον Αιγόκερω, λαμβάνει χώρα από τον Οκτώβριο του 2022, την ίδια στιγμή με ένα τετράγωνο από τον Ουρανό στις 18 Ταύρου (οικονομικό σοκ) έως τον Κρόνο στις 18 μοίρες του Υδροχόου η πραγματικότητα των ομαδικών συναλλαγών – για παράδειγμα, χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των κρυπτονομισμάτων).
Κατά μια έννοια, θα διαπιστώσουμε ότι είμαστε πλέον πιο ανοιχτοί στο να δούμε το νόημα ή πιο καθαρά τα πράγματα, μέσα από την απλή καθημερινή μας ζωή. Θα δούμε πιο ξεκάθαρα τα σημάδια, τα παγκόσμια γεγονότα. Στην τελευταία μοίρα του Αιγόκερω, ανοίγει το μονοπάτι για μια νέα πορεία.
Φεύγουμε, μακριά από τα κακά σχεδία τους και σταδιακά θα έρθουν αλλαγές.
Ωστόσο, όλοι όμως και κυρίως το πολιτικό σύστημα φοβάται ακόμη περισσότερο αυτή την αλλαγή. Ο Κρόνος στον Υδροχόο και Πλούτωνας έφεραν και φέρνουν αποκαλύψεις για το πολιτικό σύστημα, το χρήμα, που ίσως σοκάρουν την ελληνική κοινωνία. Ο Πλούτωνας επίσης διαχειρίζεται και τις πληροφορίες που πρέπει πάση θυσία να μείνουν μακριά από τα χέρια των εχθρών, μέσα στη χώρα. *Βέβαια, απο την άλλη ο Πλουτωνας βγάζει παρα πολύ μεγάλη σαπίλα στο προσκήνιο.*
*Θα φύγει ομως και μετα απο δύσκολους σταθερούς αστέρες και σε κανα δυο χρόνια θα είναι σε σύνοδο με τον Altair, μια πιο τολμηρή επιρροή.*
Εάν προσέξουμε το μεταίχμιο μεταξύ 10-11 οίκου είναι στην 0 μοίρα του Υδροχόου. Τα πρόσφατα γεγονότα που αφορούν τις υποκλοπές, τον θάνατο του Κωσταντίνου είναι γεγονότα, που θα τους κάνουν περισσότερο υστερικούς, γιατί όλοι τους είναι υποκριτές, κάνοντας τελικά μια τρύπα σε μια τεράστια συγκάλυψη ή επίσημο ψέμα και όλοι θα παγιδευτούν τελικά στην δική τους ψεύτικη πραγματικότητα. Μερικά πράγματα δεν έχουν δικαιολογία, καθώς οι βασικές καθημερινές ανάγκες του λαού αγνοούνται. Ασκείται μεγάλη πίεση στους άπορους, αυτούς που νιώθουν εγκαταλελειμμένοι, υπάρχει αντίσταση και όχι άδικα, αφού ο ελληνικός λαός καταδιώκεται από φοβίες χρόνων και δεν έχει κι άδικο.
Ο Πλούτωνας που κυριαρχεί στην φετινή ηλιακή επιστροφή συμβολίζει την αργή ή σταδιακή μετάβαση μιας εξουσίας στην άλλη ή ενός πολιτεύματος ή ακόμα και μια εποχή δραματικών αλλαγών στον τρόπο διακυβέρνησης, δηλαδή ένα είδος αναγέννησης της Δημοκρατίας. Αυτό ίσως συνεπάγεται με το γεγονός ότι η χώρα μας θα περάσει σε μια εποχή, σαρωτικών αλλαγών.
Ο Κρόνος θα μπορούσε να δείξει κοινωνικούς περιορισμούς που επιβάλλονται, δυσκολίες στις συμμαχίες και οργανισμούς που ανήκουμε (αυτό συμβαίνει ουτωσι άλλως λόγω παγκοσμίων ανακατατάξεών και θα συμβαίνει για πολύ καιρό), διχόνοιες και διάσπαση κομμάτων (Κρόνος στους Ιχθεις και ξεκαθαρίσματα), αλλαγές στα υπουργεία, μομφές που μοιάζουν με μικρά πραξικοπήματα, προσπαθώντας να θεραπεύσουμε και να κλείσουμε ένα κύκλο από την κρίση του 2008 , ίσως ακόμα και πιο πίσω, από την εποχή της Ελληνικής Επανάστασης. Ωστόσο, ο Ουρανός από τον 1 οίκο δεν θα επιτρέψει άλλους κοινωνικούς περιορισμούς και απαγορεύσεις που δεν έχουν νόημα, παρα μόνο σκοτεινές είναι και αξίες απορίας, αλλά επιβάλλονται γιατί κάποιοί άλλοι θέλουν, αυτό ομως το μάθαμε πολύ καλά. Ο Κρόνος κοινωνικά συμβολίζει τον πληθυσμό της που γερνάει ή τις απώλειες σημαντικών προσωπικοτήτων ακόμα και από την πολιτική σκηνή, που σημάδεψαν την χώρα μας. 
Ο Έλληνας έχει πολύ καιρό να περάσει ευχάριστα και η διάθεση είναι ακριβώς αυτή, να περάσει καλα αλλά και με αξιοπρέπεια (η μεσαία τάξη που υπέφερε). Το σπίτι, η οικογένεια, η πατρίδα, η γέννηση ενός παιδιού, η θάλασσα, τα ταξίδια στην θάλασσα, είναι πράγματα τα οποία θα δοθεί μεγάλη σημασία. Έχει την ανάγκη να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και ηρεμία, κάτι που λείπει πολύ καιρό. Η Σελήνη στον Καρκίνο στον 4 οίκο, είναι πολύ ισχυρή με θετικές όψεις. *Πού είναι το σπίτι σου; Ποια είναι η οικογένειά σας; η πατρίδα σας; Που ανήκετε; Τι χρειάζεστε για να νιώθετε ασφάλεια στο σπίτι σας; *Υπάρχουν έντονα συναισθήματα ως προς αυτό.

*Η Σελήνη, φέτος βρίσκεται ανάμεσα σε δυναμικούς σταθερούς αστέρες, κοντά στον Sirius, Canope που ευνοούν την καλή υγεία, τις ευεργετικές αλλαγές στο σπίτι ή τις επιχειρήσεις*, *την φιλοξενία και τον τουρισμό που συνοδεύεται απο το καλό φαγητό.* Επίσης, ευνοεί ότι συνδέεται με όσους εργάζονται με το μέταλλο και τις εργασίες στο έδαφος, το νερό και την θάλασσα, στρατιώτες, αρχαιολογία, αντικείμενα αξίας. Φαίνεται, ότι μπορεί να είναι η χώρα μας να αξιοποιήσει την ευκαιρία να είναι η τέλεια οικοδέσποινα αυτό το καλοκαίρι!
Ισως είναι η κινητήριος δύναμη για πολλά. Τι αλλαγές χρειάζονται να γίνουν στο σπίτι σας, στην πατρίδα σας. Υπάρχει έντονη ανάγκη να θεραπεύσουμε τις πληγές του παρελθόντος και δημιουργηθούν κανάλια επικοινωνίας, και εμπιστοσύνης. Σαφώς, υπάρχει ανάγκη να στραφεί η προσοχή σε θέματα 4 οίκου, η πόλη μας, το χωράφι μας, η θάλασσα, η οικογένεια, εθνική ασφάλεια, ο τοπικός τουρισμός, οι καλλιέργειες, κτηματική περιουσία (επιτέλους ας δοθεί ευκαιρία να σωθεί η περιουσία του Έλληνα και αν την εκμεταλλευτεί όπως πρέπει και όχι να ξεπουλιέται σε ξένα χέρια), αυτά που μας θρέφουν χρόνια, μεταλλευτική βιομηχανία, ελληνική διατροφή, σε καλούς και δύσκολους καιρούς. Η εκμετάλλευση και η παραγωγή εδάφους. Η τεχνολογία σ αυτή τη χώρα έρχεται μετα.
Οι μεταβολές του καιρού και το νερό, είναι ένα θέμα που θα πρέπει να διαχειριστούμε σωστά καθώς αυτό θα μας απασχολήσει, τα επόμενα χρόνια. Χτίζουμε ασφάλεια για το μέλλον. Αυτά είναι λόγια των πολιτικών; Ναι, αλλά αυτά που λέγονται για χρόνια, ξαφνικά επιβάλλεται και η ανάγκη να πραγματοποιηθούν. Αύξηση στο νερό; Δεν είναι λύση για το πιο πολύτιμο αγαθό στον κόσμο. Η αύξηση ενοικίων και ότι συνδέεται με την κτηματική περιουσία, ειδικά κοντά στην θάλασσα. Μια άλλη αλήθεια είναι ότι θα δούμε την άνοδο πατριωτικών κομμάτων, όπως θέλετε πείτε τα, φασιστικών -πατριωτικών -βασιλικών κομμάτων κτλ..

Η μεγάλη προδοσία σε εξέλιξη, γιγαντώνεται, θα υπάρξουν προβλήματα με αξιωματούχους, που συνδέεται με υπέρογκα ποσά χρημάτων, με τον Δια, τον Πωσειδωνα αλλά και την Αφροδίτη να κυβερνούν τα χρήματα του λαού, τις τράπεζες της χώρας, δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερα σκάνδαλα, με την διαχείριση των μνημονίων στο παρελθόν, της παρούσας οικονομίας, συνδέεται με ιδρύματα, «φιλανθρωπίες», ο 12 οίκος και 10 είναι αρκετά βαριές οι ενέργειες φέτος, ένα πολύ σκοτεινό μέρος, όπου πολλά διαδραματίζονται, σε ένα πολύ έντονο παρασκήνιο, μέχρι να σκάσουν περισσότερα. Αν και ο Αρης, στους Διδύμους, σχετίζεται με την πληροφορία, είναι στον 2 οίκο, που κυβερνά το τραπεζικό σύστημα, τον εξοπλισμό του στρατού, (ένα μέρος των χρήματων πάει εκεί άλλωστε, που επηρεάζει το εισόδημα του λαού).
Αυτός ο Αρης μπορεί να δημιουργήσει κάποια σχετική αστάθεια, έλλειψη εμπιστοσύνης προς τις τράπεζες (που αρμέγουν κανονικότατα μέσω της πληροφορίας που βγαίνει στο φως) δηλώνει επίσης διαφωνία και ένταση η δυο διαφορετικές; κατευθύνσεις ή δυο ταχυτήτων οικονομία. Είναι καιρός να αλλάξει η σχέση ανάμεσα στα χρήματα, το τραπεζικό σύστημα και να υπάρχει περισσότερη, επαναξιολόγηση των οικονομικών. Ο Αρης δηλώνει την ανάγκη να αλλάξουμε κατεύθυνση, να υπάρξει περισσότερη εμπιστοσύνη όσο αφορά την διαχείριση των πόρων για το κράτος (που πάνε τα λεφτά;). Η χρονιά δεν είναι κατάλληλη για να δαγκώσεις το χέρι που σε ταΐζει αλλά ούτε για οικονομικά ρίσκα. (διλλήματα; κυβερνοεπιθεσεις; ηλεκτρονικές απάτες;)

*Ο Αρης σε σύνοδο με τον Aldebaran δηλώνει εδώ -Μεγάλη στρατιωτική αναβάθμιση αλλά με μεγάλο κίνδυνο. Ωστόσο, ευθύνεται για ατυχήματα;*
Θα υπάρχει μια σχετική αστάθεια ή θα πυροδοτήθουν κάποια προβλήματα, στην οικονομία με το μεταβλητό τετράγωνο Άρη/Αφροδίτης αλλά η όλη εικόνα μας θυμίζει κάπως την έκρηξη του ηφαίστειου Κρακατοα. Τρεις πλανήτες μεγάλοι συνδέονται με πιθανή έκρηξη του ηφαίστειου της Σαντορίνης (είδαμε ότι μαζεύτηκε μεγάλη μάζα μάγματος) και γενικότερα την υποθαλάσσια σεισμικότητα της χώρας. Ισως είναι πολύ πιθανό (η πρόβλεψη του 2019 να βγει αληθινή η να δούμε τις πρώτες εκρήξεις του). Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να γίνει ένας σεισμός με επίκεντρο την θάλασσα. Πολλές φορές η φύση είναι ο σημαντικός παράγοντας  για την οικονομία μιας χώρας, όμως αυτό είναι το μοναδικό που δεν μπορούμε να ελέγξουμε.

Το τετράγωνο Ηλίου/Ουρανού μας λέει ότι πιθανόν η κυβέρνηση που θα εκλεχτεί ίσως να μην μείνει πολύ, καθώς θα υπάρξει ανατροπή αλλά και αφύπνιση. Το τετράγωνο διατηρεί ένα κλίμα εντάσεων, συνδέεται με φυσικές καταστροφές, ατυχήματα, αναστατώσεις, προσαρμογή σε νέες συνθήκες, αλλά τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα εδώ. Ο Ουρανός μπορεί να είναι επαναστατικός που συνοδεύεται από απεργίες, ταραχές, βία, αναρχία, κατά της εξουσίας, δολοφονίες και εγκληματικότητα, διαταραχές της ειρήνης, συγχέετε επίσης με μια διερευνητική στάση του λαού προς τα κοινά και την πολιτική της χώρας, επιθυμία για μεταρρυθμίσεις, εσωτερικές αλλαγές κ.λπ. καθώς από ότι βλέπω φέτος θα έχουμε και Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Οπότε η επιρροή του Κρόνου στον 11 οίκο ίσως φέρει ριζικές αλλαγές, αφού δρα ως καρμικος παράγοντας, θέλοντας να βρει κάτι πιο αυθεντικό και αληθινό να τον αντιπροσωπεύει, σύμφωνα με τις Υδροχοιστικες αξίες και όχι να τον αγνοεί και τον κοροϊδεύει και να είναι «αόρατος» και να μην υπάρχει .

Ο λαός θα αναζητήσει νέο φρέσκο αέρα στην πολιτική και την διαχείριση του κράτους, των κοινών, κάτι τελείως νέο. Ο Ηλιος φέτος βρίσκεται στον 11 οίκο και αυτό είναι σημαντικό με το τετράγωνο Ουρανού, δείχνει αναστάτωση και ανεπάρκεια του κοινοβουλίου, η των δήμαρχων -περιφερειαρχών. Μάλλον πολλοί θα τα βρουν θα βρουν την επιρροή του Κρόνου στον Υδροχόο, σκληρή έως τιμητική, αφού επισημάνει προβλήματα και μπελάδες από κάθε άποψη. Ότι και να είναι αυτό το τετράγωνο δημιούργεί εκπλήξεις μαζί με τον Κρόνο και είναι επικίνδυνο για την σταθερότητα του, όμως σε κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Αν κοιτάξουμε την ηλιακή επιστροφή του χάρτη της Μεταπολίτευσης, θα δούμε ξανά τον Πλουτωνα να κυριαρχεί στον 10 οίκο, αυτή την φορά στην 29 του Αιγόκερω, που σηματοδοτεί πλήρη απογοήτευση και κατάρρευση. Ο Κρόνος μέχρι το καλοκαίρι θα έχει εισχωρήσει στην 6 μοίρα των Ιχθύων που συνδέεται με μια πολιτική -κοινοβουλευτική κρίση. Εδώ βλέπουμε την αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα (ίσως πολλά σκοτεινά πράγματα βγαίνουν στο φως, αν και είναι ένα είδος «πολέμου επιβίωσης», που γίνεται). Αφροδίτη και Αρης είναι αντίθετοι προς τον Κρόνο στους Ιχθείς. Ωστόσο, αυτό που παρατηρώ είναι ότι είναι κοντά*στο MC του Καραμανλή*, *που ίσως αυτό να συνδέεται για μια ακόμη φορά ότι ίσως να προοιωνίζεται η επαναφορά του μέσω του Κρόνου στους Ιχθείς, να κληθεί να αναλάβει, μια πρόβλεψη που είχε γίνει παρα πολύ καιρό, από το 2015-6 και θα κλείσω εδώ, γιατί κρύβει μεγάλες εκπλήξεις* *και αποκαλύψεις!*

Ευχομαι να πανε ολα καλα, διοτι υπαρχουν και δυναμεις που μας ταρακουνούν καιρο τωρα.

*εξισώσεις της Ουρανιαν *
Κρόνος/Ουρανός/Δίας- απώλειες, ζημιές σε κτήρια και ακίνητα, μηχανικές βλάβες, δυσκολίες

Ηλιος/Αρης/Ωροσκόπος- ενωμένη προσπάθεια, ομαδική συνεργασία, συνεργασία με το άμεσο περιβάλλον (σχετικά με εργασίες και στο υπέδαφος)

Αρης/Δίας/Βόρειος Δεσμος-  σχηματισμός κόμματος, μια συνεργασία τυχερή και καλή

Ερμής/Δίας/Αφροδίτη- τέχνη, πολιτισμός, δημιουργία

Πωσειδωνας/Πλούτωνας/Κρόνος- βαθμιαία πτώση σκοτεινών δυνάμεων και σκοτεινών απαγορεύσεων

Ηλιος/Αφροδίτη/Κρόνος- δυσκολίες ( εχθρικές χώρες, κυβέρνηση, οικονομικά)

Ωροσκόπος/MC- το τέλος ενός ψέματος η’ μιας απάτης, παράξενο κάρμα, εργαζόμαστε υπό συνθήκες εξαναγκασμού, πένθος, απώλειες

Ηλιος/Πλούτωνας/MC/Βόρειος Δεσμος- άλλη μια όψη που ίσως οδηγήσει σε σύγκρουση, μπορεί να σηματοδοτεί ένα πόλεμο, μια σύγκρουση, μια φυσική καταστροφή είναι το πιο πιθανό.

Πλούτωνας/MC- *η εμφάνιση μια ισχυρής προσωπικότητας στην πολιτική με μεγάλη επιρροή, αποκατάσταση, αλλαγή*, *πραγματοποίηση μεγαλύτερης ανεξαρτησίας*

*Σελήνη/Ουρανός/Ηλιος- αφύπνιση*

*Γεγονότα που σχετίζονται με το παρελθόν –* *Πατέρες – Ιδιοκτήτες – Άντρες με εξέχουσα θέση – Εξέχοντα πρόσωπα – Ηγετικές ικανότητες – Αξιωματούχοι – Ανεξάρτητα άτομα με αυτοπεποίθηση- Επιπτώσεις αποχωρήσεων ή χωρισμών****

*Ξαφνικές ή απροσδόκητες αποχωρήσεις*

*Προβληματικές μεταρρυθμίσεις – Συνεχείς εντάσεις*

*Στρες – Κρίσεις – Εμπόδια που σχετίζονται με την ελευθερία *

*φόβοι που σχετίζονται με απρόβλεπτα γεγονότα*

*Ξαφνική αβεβαιότητα ή αστάθεια – Ξαφνικές απώλειες – Διλήμματα*

Άστοχη ή καταστροφική κριτική

Απόλαυση που σχετίζεται με χρήματα – καλή τύχη – Δικαιοσύνη που σχετίζεται με αυξήσεις στα χρήματα – Επιτυχής θεραπεία – *Επιτυχία στην τέχνη-πολιτισμός*

Περιορισμοί σχετικά με το εμπόριο- Έκτακτη στέρηση – Μεγάλη λύπη – Κρατικές ελλείψεις – Κακή κυβέρνηση (Κρόνος)

σκοτεινές επαφές – Μυστικές συναντήσεις – Θυσίες που σχετίζονται με την υπομόνευση της ενότητας – Διαλύσεις που επηρεάζουν τις σχέσεις – αστάθεια ή ανασφάλεια ή αναξιοπιστία

Προβλήματα σχετικά με την παραγωγικότητα – Προβλήματα που σχετίζονται *με φωτιά ή ανάφλεξη – με τα όπλα;*

*Κοινωνικές ή κοινοτικές κρίσεις;;;*

*Σοβαρή ερευνητική εργασία*

Διακρίσεις ή μειονεκτήματα σχετικά με εργασία – Συνεχής έλλειψη ενέργειας

*Θάνατοι που σχετίζονται με άτομα υψηλού επιπέδου (ανώτερη τάξη η σημαντικά πρόσωπα)*

*_Πλούτωνας_*

*μεταβατικός – κατάχρηση εμπιστοσύνης – ανατροπές*

** Ουσιαστικές αλλαγές  – Σημαντικές αναπροσαρμογές, αναδιαρθρώσεις ή ψηφίσματα – Σημαντικές αλλαγές – άνοδος Επίσημες αλλαγές που σχετίζονται με τις εποχές*

*Αλλαγές στην διοίκηση – Σημαντικές αναδιαρθρώσεις, μετατροπές ή μεταβάσεις-* *Μελλοντική ανάπτυξη δυνατοτήτων που σχετίζονται ειδικά με τις γυναίκες – Ουσιαστικές αλλαγές που σχετίζονται με τη νοοτροπία-*

*Αλλαγές καιρού – Ρεύματα – Κύματα – επίλυση περιστάσεων που σχετίζονται με σύγχυση*

*Απόρρητο ή μυστικότητα που σχετίζεται με εξαναγκασμούς*

*Εκτεταμένες ουσιαστικές αλλαγές που σχετίζονται με το περιβάλλον – Εμπειρίες αυτό-αναγέννησης – μετατροπές ή μεταβάσεις που σχετίζονται με την ελευθερία – Επιστημονική ή ακαδημαϊκή ανάπτυξη του δυναμικού – Εκτεταμένες υποχρεωτικές αλλαγές*

*Παράνοια που σχετίζεται με εγκληματικά στοιχεία*

*Ασθένεια που προκαλεί ακανόνιστη ή αντίθετη συμπεριφορά*

*Καταπολέμηση του κακού – Μεγάλος κίνδυνος.*

*σημαντικοί κίνδυνοι – Ανικανότητα ή διακοπή ρεύματος – Εγκληματικές πράξεις – Κακόβουλες δυνάμεις –*

*Σημαντικά μυστικά – που σχετίζεται με ιατρικά θέματα*

*Σταθερή ένταση – Ανατρεπτικά γεγονότα – Κατασκευαστική ή σκελετική θραύση – Σεισμοί 

*Ξαφνικοί ή απροσδόκητοι θάνατοι-* *Ελαχιστοποιημένο ποσοστό γεννήσεων – Αποβολές – Άγονες σοδειές- Θραύσματα ή συντρίμμια – Ξαφνικοί θάνατοι*
https://astroephimerides.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια