Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

EUROVISION 2023 Victor Vernicos Greece

Ο βενιαμίν Victor Vernicos είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας
Ο μόλις 16 χρόνων Victor Vernicos θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό που θα γίνει στο Λίβερπουλ τον προσεχή Μάϊο!
Ο Victor Vernicos που ανήκει στο ρόστερ της Panik Records με το τραγούδι “What They Say” επιλέχθηκε ανάμεσα στους 3 φιναλίστ μετά από απόφαση της ειδικής 7μελούς επιτροπής.
Λίγα λόγια για τov Victor Vernicos
Ο Βίκτορ Βερνίκος Γιούργκενσεν (στα Δανικά: Victor Vernicos Jorgensen, γεννημένος το Οκτώβριος 2006), γνωστός και ως Βίκτoρ Βερνίκος είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Δανία. Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο 2023 στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου με το τραγούδι "What They Say".
Ο Βερνίκος γεννήθηκε στην Αθήνα το 2006. Ο πατέρας του, Λαρς Γιουλ Γιούργκενσεν κατάγεται από τη Δανία, ενώ η μητέρα του είναι από την Ελλάδα.
Όπως σας είχαμε ενημερώσει με αποκλειστικές πληροφορίες του ogaegreece.com, ο 16χρονος Victor Vernicos αποτέλεσε την πιο “βενιαμίν”- πρόταση που έχει καταθέσει η Panik Records για την Eurovision! 
Ο Victor είναι ένα ιδιαίτερα χαρισματικό, έμφυτο ταλέντο που από την πολύ μικρή ηλικία των 4 ετών ασχολήθηκε με τη μουσική. Στα 8 χρόνια του έκανε μαθήματα φωνητικής και στα 10 μαθήματα κιθάρας, ενώ όταν ήταν 13 ετών παρακολούθησε σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας. Η ικανότητά του είναι ξεχωριστή καθώς γράφει μόνος του τραγούδια, όπως μας είχε πει στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο www.ogaegreece.com. Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο “Fake Club”, στο οποίο έγραψε μουσική, στίχους αλλά έκανε και την παραγωγή μόνος του. Αυτό τον καιρό κάνει μαθήματα φωνητικής με vocal coach την Chryssanthemis και μαθήματα performance με τη μοναδική Νίνα Λοτσάρη.
Το τραγούδι “What They Say” είναι μια πολύ προσωπική και συναισθηματική μπαλάντα που έχει γράψει ο ίδιος o Victor, σε αγγλικό στίχο, και έχει ως κεντρικό θέμα του το άγχος. 
Καλή επιτυχία στο Victor και σε όλη την Ελληνική αποστολή! Καλή επιτυχία Ελλάδα!
 ogaegreece.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια