Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2023

ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΨΕΙΣ
*4 Φεβρουαρίου, τετράγωνο Ηλίου/Ουρανού, ξεροκεφαλιά, αντιφάσεις, ιδιοτροπία, εντάσεις 
*5 Φεβρουαρίου,  Πανσέληνος του Χιονιού στην 16^η του Λέοντα  
*6 Φεβρουαρίου, εξάγωνο Ερμή/Πωσειδωνα, διαίσθηση, όραμα, βάθος, φαντασία, κατανόηση
*8 Φεβρουαρίου, εξάγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα,  ισχυρά συναισθήματα, ταλέντα, ενίσχυση έκφρασης  και ταλέντων
*10 Φεβρουαρίου, σύνοδος Ερμή/Πλουτωνα, εξουσία, δύναμη, ο σωστός χειρισμός
*11 Φεβρουαρίου, Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο ώρα 1:22 μμ.  
*15 Φεβρουαρίου, σύνοδος Αφροδίτης/Πωσειδωνα, δυνατά συναισθήματα αλλά και φανατισμός
*16 Φεβρουαρίου, σύνοδος Ηλίου/Κρόνου, περιορισμός αυτοέκφρασης, αναστολές
*18 Φεβρουαρίου, εξάγωνο Ερμή/Πωσειδωνα, διαίσθηση, όραμα, βάθος, φαντασία, κατανόηση
*19 Φεβρουαρίου, ο Ηλιος εισέρχεται στους Ιχθείς ώρα 00:35 π.μ. Εξάγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα ισχυρά συναισθήματα, ταλέντα, ενίσχυση έκφρασης  και ταλέντων  
*20 Φεβρουαρίου, Νέα Σελήνη του Σκουληκιού στην 1 μοίρα Ιχθύων  
*22 Φεβρουαρίου, τετράγωνο Ερμή/Ουρανού, νευρικότητα, βιασύνη, υπερδιέγερση, Τρίγωνο Ερμή/Άρη, ανάλυση, ευστοχία, πρακτικότητα, αποφασιστικότητα, επιτυχία, πραγματοποίηση.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας πολύ θετικός, μεταμορφωτικός για όσα υποφέραμε μέχρι στιγμής, και θα μας δώσει την ευκαιρία για δυνατή αυτοεκφραση και δημιουργία ώστε να φτάσουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα στην πραγματοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει. Ερμής, Αφροδίτη, Πλούτωνας, Αρης και Πωσειδωνας μαζί, μέσα από εξαιρετικές όψεις θα υποστηρίξουν τις ενέργειες και σχέδια μας, είτε είναι προσωπικά είτε επαγγελματικής φύσεως.
Στις 6 και 18 του μήνα, το εξάγωνο Ερμή/Ποσειδωνα είναι εξαιρετικό καθώς ενεργοποιεί την δύναμη της φαντασίας και δημιουργίας, πλάθει οράματα, υπάρχει περισσότερη ουσία και βάθος, κατανόηση, ισχυροποιεί το πνεύμα και έντονες επιθυμίες. Ο Ερμής αντιπροσωπεύει το λογικό μυαλό και είναι ο πλανήτης της καθημερινής έκφρασης και επικοινωνίας. Δηλώνει την περιέργειά μας και ποιους τομείς της ζωής βρίσκουμε διανοητικά ελκυστικούς και διεγερτικούς. Αναλύει και οργανώνει και ορίζει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τους άλλους. Η ρευστή επαφή μεταξύ Ποσειδώνα και Ερμή, μπορεί να εκφραστεί καλύτερα στην καθημερινή ζωή και είναι ευεργετική τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους.
Ο Ποσειδώνας θα μας αναζωογονήσει συναισθηματικά όπως επίσης και τις διανοητικές δημιουργίες ιδιαίτερα σε τομείς όπου η διαισθητική διορατικότητα μπορεί να προσφέρει εκπληκτικές λύσεις σε προσωπικά διλήμματα αλλά και στην ανθρωπότητα. Οι τομείς στους οποίους μπορεί να έλξει το δημιουργικό δυναμικό αυτής της όψης περιλαμβάνουν τη δημοσιογραφία, την εκπαίδευση, τα μέσα ενημέρωσης, την τέχνη, τα κοινωνικά προγράμματα και την πρόνοια αλλά και την τεχνολογία. Η γόνιμη φαντασία και η έντονη αντίληψή οδηγούν σε κοινωνικές αλλαγές, στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για πιθανούς ή υπάρχοντες κοινωνικούς κινδύνους. Μέσα στις σχέσεις, οι συνεργασίες, φιλίες και οι προσωπικές σχέσεις βελτιώνονται και είναι εξίσου πλούσιες και ικανοποιητικές. Θα ευνοήσει τα πολύ δημιουργικά άτομα, ή όσους εμπλέκονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εκείνων που έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται καθαρά και ευρέως, που αντιπροσωπεύουν μια ποικιλία απόψεων, στάσεων και πεποιθήσεων και που έχουν ευρεία και ανεκτική προοπτική για τη ζωή. 
Στις 8 και 15 του μήνα, η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τη θηλυκή ή αισθησιακή φύση μας. Κυβερνά σε δύο τομείς της ζωής: την αγάπη και τα χρήματα. Η Αφροδίτη κυβερνά τα συναισθήματά, αυτό που εκτιμούμε, συμπεριλαμβανομένης της χάρης και της γοητείας. Η Αφροδίτη κυβερνά τις τέχνες, την αγάπη και τον ρομαντισμό, την ομορφιά της ψυχαγωγίας και της άνεσης. Η όψη του εξάγωνου δείχνει αρμονική εσωτερική ισορροπία η θα είναι ευκολότερο να βρεθεί καθώς θα υπάρχει μια πιο ρεαλιστική εκτίμηση και κατανόηση της ανθρώπινης φύσης και των σχέσεων. Διαισθητική αν θέλετε!
Τα συναισθήματα θα είναι ισχυρά μέσω της επαφής της με τον Ποσειδωνα/Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι σχέσεις να αποκτήσουν κάποια προοπτική, όλα θα μπουν σε ένα ρυθμικό κύκλο και θα υπάρχει εφαρμογή της κοινής λογικής ώστε να μετριαστούν οι τυχόν εμμονικής τάσεις που προέρχονται από τον Πλούτωνα.
Η κατανόηση είναι λέξη-κλειδί.
Η ενέργεια της μεταμορφωτική και ευεργετική όσο και η δύναμη της αγάπης στο ανθρώπινο είδος.
Η ύπαρξη, για παράδειγμα, μιας επιτυχημένης στενής σχέσης θα έχει υψηλή προτεραιότητα, αν και θα πρέπει να είμαστε και κάπως προσεκτικοί στην επιλογή των συντρόφων σας. Έχουμε την ανάγκη ενός συντρόφου που θα είναι ικανός να αναπτυχθεί μαζί μας, μια σχέση που να ωριμάζει και να αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, όπου θα υπάρχει φυσική αγάπη και σεβασμός ο ένας για τον άλλο, με αμοιβαία ή συμβατά συμφέροντα, και όπου και οι δύο θα επωφελούνται ο ένας από την παρέα του άλλου.
Οι συνεργασίες θα έχουν κοινούς στόχους και σκοπούς, ίσως μια κοινή κατεύθυνση ζωής προς την οποία πρέπει να στοχεύσουν, η οποία θα τροφοδοτείται από έναν υψηλό βαθμό πραγματικής επικοινωνίας και μοιράσματος.
Τα ιδανικά θα είναι υψηλά αλλά είναι εφικτά στην πραγματική ζωή. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στη σωστή αμοιβαία επιλογή· και αυτό μπορεί να συμβεί μέσω μιας σειράς γεγονότων που θα μπορούσαν να υπονοήσουν ότι σχέσεις πάσης φύσεως, είναι «μοιραίες» και συμβαίνουν. Η σεξουαλικότητα θα είναι σημαντική, αλλά δεν θα γίνετε με ψυχαναγκαστικό τρόπο, καθώς θα τη δείτε ως μια φυσική, ευχάριστη πτυχή της ενήλικης ζωής χωρίς να υπάρχουν επιζήμια συναισθήματα ανησυχίας για τις φυσικές εκφράσεις αγάπης και στοργής.
Είναι ένας πολύ δυνατός μήνας για την έκφραση των καλλιτεχνικών ταλέντων με οποιαδήποτε μορφή τέχνης κυρίως μέσα από την μουσική, που μπορεί να ανακαλύψει ο καθένας από μας ότι έχει μια αρκετά πρωτότυπη δημιουργική ικανότητα. Το έδαφος είναι πρόσφορο για την έκφραση ιδεωδών και υψηλών ιδανικών, δεχόμαστε το ωραίο, θέλουμε στην ζωή μας την απόλαυση, την γεύση, την ομορφιά, την ονειροπόληση, είμαστε γεμάτοι έντονες επιθυμίες, θέλουμε την διασκέδαση, τον ερώτα να μας απογειώσει, όπου ο έντονος ρομαντισμός, η ευαισθησία αλλά και οι πλατωνικοί έρωτες και
ψευδαισθήσεις καραδοκούν αν υπάρχουν αρνητικές όψεις μεταξύ των δυο στον χάρτη σας, που μπορεί να μετατρέψουν την ζωή μας σε τρέλα και τον απόλυτο παραλογισμό.
Στις 10 του μήνα η σύνοδος Ερμή/Πλούτωνα εμβαθύνει συναισθήματα και σχέσεις ενώ μπορεί να βοηθήσει νέες εφευρέσεις και την έρευνα. Ένα μεγάλο μέρος της ζωής μας θα κατευθύνεται προς τον μετασχηματισμό, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί κοινωνικά και πολίτικά. Όμως μπορεί να γίνουμε και
απαιτητικοί στις προσωπικές σχέσεις, και αυτό διότι κάποιοι θα περιμένουμε υψηλή ποιότητα και δύναμη από οποιονδήποτε, είτε είναι σύντροφος, συνεργάτης, φίλος η’ συγγενής. Ο εμμονικός τόνος του Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσκολίες, όπως ψυχικές ανησυχίες, η οποία μπορεί εύκολα να σας μετατρέψει σε υπερβολικά εγωκεντρικούς. Η θετική πλευρά είναι ότι μπορεί να σπάσει τέτοιες τάσεις και να ανοίξει την επίγνωση μας για το διαφορετικό η κάποιον άλλο, σίγουρα, όμως θα πρέπει να μάθετε να εκτιμάτε οποιαδήποτε σχέση. Η σύνοδος όμως έχει και μια αμεσότητα και δυναμισμό στην έκφραση.
Με εξαίρεση την σύνοδο Ηλίου/Κρόνου στις 16, εκφράζει μια δυσκολία που θέλει επιμονή, πειθαρχία και οργάνωση. Θέλει σκληρή δουλειά αλλά πρέπεινα διευκρινιστούν κάποια πράγματα, είτε στις σχέσεις μας, είτε αφορά στόχους και φιλοδοξίες που υπό την σκιά του, όλα αυτά γίνονται πιο έντονα και απαιτητικά. Αυτή όμως η μοναδική σύνοδος Ηλίου/Κρόνου, για κάποιους μπορεί να σημαίνει μη επαρκή αυτοπεποίθηση, την υιοθέτηση μιας αυτοκαταστροφικής στάσης ως δικαιολογία για οποιαδήποτε έλλειψη προόδου, για παράδειγμα.
Ιδιοσυγκρασιακά, μπορεί στιγμιαία να γίνουμε σοβαροί και συγκρατημένοι, να θέλουμε να δαμάσουμε, να ελέγξουμε και να πειθαρχήσουμε τους άλλους ή τον εαυτό μας, κάτι που ξαφνικά μπορεί να ανησυχήσει τους άλλους. Ο Κρόνος, η ζωή απαιτεί προσπάθεια και εφαρμογή και τίποτα δεν είναι εύκολο ή δωρεάν. Ελπίζω, να μην χρειαστεί να πέσουμε στην αρνητική πλευρά του, αντίθετα να συγκεντρωθούμε και να εστιάσουμε στους στόχους μας.
Μην υιοθετήσετε την αυταπάρνηση και την αυστηρή στάση του, την καταπίεση της αυτοέκφρασης, που μπορεί να δημιουργήσει εσωτερικές ανισορροπίες που θα έχουν αργότερα αρνητικές παρενέργειες. Μην αφήσετε, για μια στιγμή οι απογοητεύσεις να δημιουργήσουν εντάσεις, άγχος, θυμωμένες σκέψεις και συναισθηματική στασιμότητα.
Πανσέληνος του Χιονιού, θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου στην16^η του Λέοντα, το ζώδιο του επιτεύγματος και της ανάγκης για προσοχή.
Η περιπετειώδης ενέργεια του Λέοντα προαναγγέλλει μια περίοδο ενθουσιασμού. Είναι μια ευκαιρία να επικοινωνήσετε με πολλούς ανθρώπους, να οργανώσετε διάφορες συναντήσεις και εκδηλώσεις και να εργαστείτε ομαδικά. Παρόλο που ο Φεβρουάριος είναι θεωρητικά κρύος μήνας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε μια ζεστή σχέση και να δείτε τα πράγματα από μια πιο φωτεινή σκοπιά. Προσοχή σε περιπέτειες, ενθουσιασμούς και υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά. Η πανσέληνος ονομάζεται του Χιονιού, επειδή χιονίζει συχνά αυτόν τον μήνα. Εναλλακτικές ονομασίες: Αναζωογονητική Σελήνη, Πεινασμένο Φεγγάρι, Παγωμένη Σελήνη, Σελήνη Κάθαρσης και Ανανέωσης, Ψυχρή Σελήνη.
Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 1^η μοίρα των Ιχθύων, όπου φέρνει μαζί της μαγική δύναμη, νέα ξεκινήματα ή εσωτερική μεταμόρφωση. Ο νέος σεληνιακός κύκλος ξεκινά στις 20 Φεβρουαρίου που προμηνύει όμως μια δύσκολη περίοδο. Αυτή είναι μια αναποτελεσματική περίοδος που δεν είναι κατάλληλη για εργασία και σημαντικές ενέργειες. Η Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου φέρνει καθυστέρηση σε πολλά θέματα που σχετίζονται με γραφειοκρατία και νομικά ζητήματα. Μπορεί να σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε όμως  νέες προκλήσεις και να προσπαθήσετε να προχωρήσετε τη ζωή σας προς ορισμένες κατευθύνσεις. Ωστόσο, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βάλουμε ένα τέλος σε όλα τα παλιά πράγματα και να απαλλαγούμε από αυτά που δεν χρειαζόμαστε πια. Επανεξετάστε τους στόχους σας και αναρωτηθείτε, κάνετε την καλύτερη προσπάθεια για να τους πετύχετε; Αν δεν είστε 100% σίγουροι για κάτι, δεν σας αρέσει ή νιώθετε ότι πήρατε λάθος στροφή, ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία.
Η νέα σελήνη τον Φεβρουάριο υποστηρίζει μια αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής και εμπνέει ελπίδα ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί, ακόμα κι αν υπάρχουν κάποια προβλήματα στην πορεία προς τον στόχο. Ταυτόχρονα, αυτός ο χρόνος είναι ευνοϊκός για την απόκτηση νέων εμπειριών, γνώσεων και πληροφοριών, αναπτύσσει την επιθυμία για εκπαίδευση και επικοινωνία.
Η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14, αυτή τη χρονιά πραγματοποιείται κάτω από την ενεργεια του Τοξότη και προβλέπεται ιδιαίτερα χαρούμενη γεμάτη πάθος, ευνοεί την καλή παρέα, διασκέδαση, την επικοινωνία με ένα τρίγωνο του Δια.
Ας δούμε λίγο τα ζώδια γιατί ο φετινός Φεβρουάριος θεωρείται γενικότερα μια ιδιαίτερα δημιουργική και χαρούμενη περίοδος μετα από παρα πολύ καιρό.

*ΚΡΙΟΣ*
Ο Φεβρουάριος είναι ένας όμορφος μήνας καθώς ο Άρης και ο Δίας
υπόσχονται πολλά. Ο Ερμής ίσως θα δημιουργήσει κάποιες μικρές δυσκολίες
στην εκτέλεση των σχεδίων σας μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου. Μετά, τα
πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Οι νέες ιδέες και τα σχέδια σας έχουν την
δυνατότητα να πραγματοποιηθούν. Οι ερωτικές, προσωπικές σχέσεις μέχρι
της 21 δεν ευνοούνται ιδιαίτερα, μετα όμως τα πράγματα γίνονται πιο
ευχάριστα, καθώς θα είστε διαθετειμενοι να εκπληρώσετε τις επιθυμίες των
άλλων. Ο σχεδιασμός εγκυμοσύνης ευνοείται. Προσοχή, στην παρέμβαση από
τρίτους, που μπορεί να επηρεάσουν την αρμονία. Η Αφροδίτη έχει το
ηλιοστάσιο της και θα αλλάξει όμως κατεύθυνση αφού κάνει μια παύση πρώτα
στον ουράνιο θόλο. Το υπάρχων πλανητικό δυναμικό, είναι κατάλληλο για να
εκμεταλλευτούμε τις κοινωνικές επαφές. Η ψυχική ευεξία θα είναι
θαυμάσια. Επενδύσεις, επαγγελματικές σχέσεις, χρήμα, κέρδη θα αυξηθούν
και θα βελτιωθούν μετα τις 14-16 και ιδιαίτερα μετα τις 21 καθώς
Αφροδίτη και Δίας θα συνταξιδεύουν. Συνεχίστε να εργάζεστε σκληρά.
Ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά μπορεί να φέρουν αξιόπιστες επαφές
που θα βοηθήσουν, στο μέλλον.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,9,10,12,13,22
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,5,12,13,14,15,22,23,24,25
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,10,16,17,19,28

*ΤΑΥΡΟΣ*
Ο Φεβρουάριος υποδηλώνει ότι το πλανητικό σκηνικό που ενδημεί μπορεί να
προκαλέσει μικρές εντάσεις στη ζωή σας τις οποίες θα πρέπει να
αντιμετωπίσετε ειρηνικά. Είστε ευερέθιστοι και θα πρέπει να αποφεύγετε
τις παρορμητικές αποφάσεις. Η Αφροδίτη θα ευνοήσει τις προσωπικές και
κοινωνικές σχέσεις ολόκληρο τον μήνα αλλά θα υπάρχει άφθονος ρομαντισμός
και αισθησιασμός. Και οι ελεύθεροι θα έχουν την υποστήριξη της Αφροδίτης
στα ρομαντικά τους ανοίγματα και θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια
σταθερή σχέση. Ακόμα και οι οικογενειακές σχέσεις και με τα παιδιά, θα
ευνοηθούν. Η σωστή διατροφή και άσκηση θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε
την υγεία σας. Η ψυχική υγεία μπορεί να αντιμετωπιστεί με τεχνικές
χαλάρωσης. Οι επαγγελματικές προοπτικές θα είναι ευνοϊκές καθώς ο Ερμής
θα σας βοηθήσει σε όλες τις προσπάθειές σας να προχωρήσετε με τα σχέδια
σας. Θα υπάρξουν προοπτικές προώθησης και αύξηση κερδών. Οι
επαγγελματικές σχέσεις θα είναι πολύ καλές και αυτό θα βοηθήσει στην
απόδοση σας. Γενικά, είναι ένας τέλειος μήνας από οικονομικής άποψης και
οι πολύ θετικές όψεις Ερμή/Άρη, με τον δεύτερο, εκτός ορίων, κινήσεις
και αποφάσεις, θα αποφέρουν, καθώς είναι ένας θετικός επενδυτικός μήνας,
αλλά ευνοεί και την στήριξη των άλλων. Τα επαγγελματικά ταξίδια που
συνδέονται με την επιχειρηματική ανάπτυξη ευνοούνται.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,8,12,13,17,22,25*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,4,5,8,11,14,15,18,19,22,23,27,28*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,16,17,18,19,24,25*

*ΔΙΔΥΜΟΙ*
Ο Φεβρουάριος, δείχνει ότι θα είστε γεμάτοι ενέργεια και ενθουσιασμό.
Έτσι, είναι μια καλή στιγμή για να εκτελέσετε τα σχέδιά σας ενώ θα
μπορέσετε να προωθήσετε τις ιδέες σας ενώ θα έχετε αρκετή στήριξη από
τους άλλους. Τα όποια σχέδια μπορούν να υλοποιηθούν με μια ρεαλιστική
προσέγγιση. Η Αφροδίτη, ευνοεί τις ερωτικές σχέσεις, καθώς θα  πρέπει να
διαχειριστείτε και λίγο το άγχος που ίσως επηρεάζει η’ πιθανόν να
υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις. Μετα, τις 20, θα είναι η πιο ιδανική
περίοδος για να απολαύσετε τη ζωή σας περισσότερο ενώ και οι ελεύθεροι
θα έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες να σφυρηλατήσουν νέες ερωτικές σχέσεις.
Βλέπετε, ο Αρης, στο ζώδιο σας, εδώ και μήνες έχει θετική αλλά και
αρνητική επιρροή. Ωστόσο, θέματα επαγγελματικά ενισχύονται ιδιαίτερα από
την μετακίνηση του Ηλίου, Ποσειδώνα και Αφροδίτης, όπου η επικοινωνία,
οι επαφές και οι ικανότητες παίζουν σημαντικό ρόλο. Η νέα σελήνη, στους
Ιχθεις, τονίζει αυτά τα χαρακτηριστικά και εστιάζεται έντονα σε θέματα
επαγγελματικής φύσεως. Η Αφροδίτη αρχίζει να ταξιδεύει με τον πλανήτη
της αγάπης μετά τις 21 και αυτό σημαίνει ότι θα συμμετέχετε περισσότερο
σε ομαδικές δραστηριότητες, με οργανισμούς και τον διαδικτυακό κόσμο. Τα
οικονομικά είναι ακόμα σταθερά και θα βελτιώνονται. Αλλά τις 1 έως τις 5
και  20- 28η είναι οι πιο δυνατές οικονομικές σας περίοδοι.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,12,13,14,15,22,23*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,5,9,10,14,15,20,22,23*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:3,13,20,21*

*ΚΑΡΚΙΝΟΣ*
Θέματα υγείας και ευεξίας θα βελτιωθούν ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα, καθώς
θα νιώθουν το άγχος να τους εγκαταλείπει. Οι περισσότεροι Καρκίνοι θα
αρχίσουν να νιώθουν καλα μετα από πολύ καιρό. Θέματα καριέρας και
επαγγελματικής φύσεως, θα αρχίσουν επίσης να παίρνουν μια πιο θετική
κατεύθυνση και μετα τις 21 Φεβρουαρίου Αφροδίτη και Δίας θα συμβάλλουν
και αυτοί επίσης στην προώθηση και την ενίσχυση τους με θετικότερα
αποτελέσματα, καθώς εργάζονται για την επέκταση σας. Έχετε όπως όλοι,
ρομαντικές, επαγγελματικές και κοινωνικές φιλοδοξίες και ο Φεβρουάριος
θα δώσει ευκαιρίες για αλλαγή και ανανέωση. Μην στέλνετε αντιπαραγωγικά
μηνύματα στους άλλους Αποφύγετε την αποστολή υποσυνείδητων μηνυμάτων που
μπορεί να μην λαμβάνονται σωστά από το άλλο άτομο. Στις προσωπικές
σχέσεις, η κατάσταση θα είναι ευχάριστη, μείνετε με αυτό που έχετε, θα
υπάρξει πρόοδος. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναδείξετε τα
ταλέντα σας, να ολοκληρώσετε συμφωνίες και να επωφεληθείτε οικονομικά,
ιδιαίτερα μετα τις 18 του μήνα. Αν και η πανσέληνος, στις αρχές μπορεί
να υπάρξει κάποια ένταση με φόντο τα οικονομικά. Με την νέα σελήνη 
δουλεύετε πάνω σε θρησκευτικές και φιλοσοφικές αντιλήψεις, αλλά ο Κρόνος
σας δίνει το πράσινο φως να προχωρήσετε στην προσωπική σας ζωή.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,10,12,13,16,17,19,22,28*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,4,5,6,9,10,14,15,20,22,23*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:1,9,10,18,19,22,23,27,28*

*ΛΕΩΝ*
Βασιστείτε στο διάλογο για να γίνετε κατανοητοί, αλλά μην υψώνετε τη
φωνή σας. Οι φιλοδοξίες σας ευνοούνται αν παραμείνετε προσεκτικοί σε
σχέση με αυτούς που ενθαρρύνουν την εξέλιξή σας. Εργαστείτε για να
εξυπηρετήσετε τους άλλους και τα επαγγελματικά σας. Ενισχυμένοι από την
υπάρχουσα δυναμική αστρική συγκυρία, δεν διστάζετε να αναλάβετε ευθύνες,
αλλά οι γύρω σας, θα ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Επωφεληθείτε
από αυτό το ευνοϊκό κλίμα για την προσωπική επέκτασή σας για να γεμίσετε
αισιοδοξία και να συγκεντρώσετε περισσοτέρους πόντους, γύρω από το
θετικό σας όραμα. Η Αφροδίτη εξυψώνει τις αισθήσεις σας και ενισχύει την
ανάγκη να ζήσετε μια περιπέτεια, μια ρομαντική ιστορία. Ωστόσο, θα
πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε για κάποιον που θα ανεβάσει τα πρότυπά σας
και αυτό γιατί δεν συμβιβάζεστε με τα καθιερωμένα πρότυπα. Στις 15-16, ο
Ηλιος, κυβερνήτης του ζωδίου σας θα συνταξιδεύει με τον Κρόνο και ίσως
κληθείτε να αναλάβετε κάποια επαγγελματική ευθύνη όπου θα έχει θετικό
αντίκτυπο. Η νέα σελήνη στην συνέχεια, στις 20/2 φέρνει ευκαιρίες για
υλοποίηση σχεδίων. Βασιστείτε στον Δία για να επιβεβαιώσετε ή να
υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Ρομαντικές, κοινωνικές και
επαγγελματικές φιλοδοξίες επωφελούνται από τη μαγνητική σας ακτινοβολία.
Από οικονομικής άποψης, ο Ερμής φέρνει περισσότερα χρήματα, ενώ και τα
επαγγελματικά ταξίδια είναι πιο εύκολα, με τον Άρη, εκτός ορίων.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,7,8,12,13,16,17,18,19,22,24,25*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,7,8,11,14,15,18,19,22,23,27,28*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:2,3,12,13,22,24,25*

*ΠΑΡΘΕΝΟΣ*
Πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια, να συμμετάσχετε και να συνεργαστείτε. Μην
διστάσετε να κάνετε ένα βήμα προς τα εμπρός. Ήρθε η ώρα για διάλογο.
Ήρθε η ώρα να ακούσετε και να μείνετε συντονισμένοι. Θα συνεργαστείτε με
τους γύρω σας, θα ολοκληρώσετε τα έργα που έχετε αναλάβει και να
διαχειριστείτε την καθημερινή σας ρουτίνα στο σπίτι. Η καλή σας θέληση
σας επιτρέπει να ενισχύσετε τα κοινωνικά και συναισθηματικά σας τα οποία
θα συνοδευτούν από αλλαγές. Η Αφροδίτη ευνοεί τις σχέσεις και την
τρυφερότητα καθώς αυτές θα ενισχυθούν περισσότερο. Στο τέλος του μήνα,
οι προσωπικές σχέσεις θα εξελιχθούν προς τη σωστή κατεύθυνση ενώ και ο
Ηλιος θα παίξει σημαντικό ρόλο μετα τις 18. Τίποτα δεν διαταράσσει την
ευτυχία σας αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τα πράγματα
απαλά μέσω διαλόγου. Εάν περιμένετε μια κληρονομιά, πρόσοδο ή ένα
μπόνους, βασιστείτε στην προθυμία σας να εξυπηρετήσετε άλλους καθώς και
τα δικά σας συμφέροντα. Θα είστε επιμελείς και αποτελεσματικοί στο να
κάνετε τη διαφορά στην εταιρεία που δουλεύετε, μια ενεργή συμμετοχή θα
εκτιμηθεί. Συναδελφικές σχέσεις και νέες επαφές θα είναι παραγωγικές. Θα
έχετε χρόνο να διασκεδάσετε αυτόν τον μήνα περισσότερο και για τον εαυτό
σας. Ο Δίας και η Αφροδίτη, με την δεύτερη να αλλάζει κατεύθυνση μετα
τις 24, θα βελτιώσει και τα οικονομικά. Ο μήνας ευνοεί τους ομαλούς
μετασχηματισμούς σε προσωπικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.
Χρησιμοποιήστε την τεχνογνωσία σας για να μεταμορφώσετε τα πράγματα προς
το καλύτερο. Η νέα σελήνη θα αυξήσει την χαρά, και την κοινωνικότητα.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,12,13,20,21,22,*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,5,9,10,12,13,14,15,22,23*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:1,8,11,18,19,27,28*

*ΖΥΓΟΣ*
Βασιστείτε στη δύναμη της αποπλάνησης για να αποπλανήσετε ή να
αναζωπυρώσετε τη φλόγα, αλλά ρωτήστε το αγαπημένο σας πρόσωπο αν οι
φαντασιώσεις σας είναι της αρεσκείας τους. Έχετε την τάση να κάνετε τα
πάντα για εσάς. Παρασυρόμενοι από ρευστές ενέργειες, εκμεταλλεύεστε αυτή
την ευκαιρία για να μοιραστείτε το όραμά σας για τον κόσμο με εκείνους
που αγαπάτε. Αλλάζετε τα πράγματα με τον πιο αρμονικό τρόπο ανάμεσα σε
εσάς και τους γύρω σας. Το εγώ σας θα ικανοποιηθεί και η επιρροή σας θα
αυξηθεί. Βασιστείτε στον Ερμή-διάλογο για να γοητεύσετε τον άλλο.
Τραβάτε την προσοχή και η Αφροδίτη ενισχύει αυτή την ευχάριστη τάση,
αυξάνει την δημοφιλια σας και φαίνεστε πιο τολμηροί. Η συγκυρία είναι
ιδανική για ανανέωση της σχέσης σας με τον σύντροφό σας. Χρησιμοποιήστε
τη λάμψη σας για να θαμπώσετε και την αντοχή σας για να τους πείσετε να
τηρήσουν υποσχέσεις. Οι ελεύθεροι θα βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος με
τον άλλο. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συγκεντρώσετε
υποστήριξη και να προωθήσετε, προτάσεις και ιδέες σας και να
χρηματοδοτήσουν τα έργα σας. Παρουσιάζετε τα πράγματα με τον καλύτερο
τρόπο. Μπορεί να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες αν έχετε λίγο
ελεύθερο χρόνο, να περπατήσετε στο δάσος, είτε να παρακολουθήσετε μια
συναυλία. Η νέα σελήνη φέρνει θεραπεία σε αυτούς που την έχουν ανάγκη
ψυχικά, νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και πρόοδο.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,9,10,12,13,18,19,22,2,27,28*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,8,12,13,14,15,17,22,23,25*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:1,2,3,9,10,20*

*ΣΚΟΡΠΙΟΣ*
Έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και επικοινωνείτε
με ανθρώπους γύρω σας που εκτιμούν ότι φροντίζετε αυτούς και τις ανάγκες
τους. Θυμηθείτε να κρατήσετε τον διάλογο ανοιχτό. Διαφορετικά,
κινδυνεύετε να ενισχύσετε τις ήδη υπάρχουσες ασυμφωνίες που σας ωθούν να
πάρετε απόσταση*.* Περιτριγυρισμένοι, εκτιμάτε την ατμόσφαιρα που
ταλαντεύεται μεταξύ των ευχάριστων στιγμών με την οικογένειά σας και της
επαγγελματικής σας δραστηριότητας σε ένα καλοπροαίρετο κλίμα.
Επωφεληθείτε από αυτό για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας τόσο
σωματικά όσο και ψυχικά. Στις αρχές του μήνα, μπορείτε να βασιστείτε στη
γοητεία σας για να τραβήξετε την προσοχή. Σε αυτή την περίπτωση, η
Αφροδίτη βρείτε έναν τρόπο να ζήσετε σε αρμονία με αυτούς που αγαπάτε σε
ένα ευχάριστο περιβάλλον. Η αναζήτησή για ευημερία είναι προτεραιότητα.
Ανταλλάσσετε ιδέες πολλά για το θέμα αυτό με στενούς συγγενείς που
εκτιμούν το ενδιαφέρον για αυτούς. Ο Δίας προστατεύει την καριέρα σας
και εσείς επωφελείστε οικονομικά. Πηγαίνετε με τη ροή, όχι απαραίτητα
για να συσσωρεύσετε πλούτο. Ο Δίας σας παρέχει ευκαιρίες να ανεβείτε
κοινωνικά. Κάποιοι θα προχωρήσετε, θα λάβετε προαγωγή, θα αυξήσετε ή θα
μετακινηθείτε σε ένα πιο δυναμικό περιβάλλον. Βάλτε λίγη φαντασία στην
ερωτική σας ζωή. Μην επιβάλλετε τίποτα στους άλλους. Υπάρχει κίνδυνος
σύγκρουσης απλά για να κάνετε ό, τι θέλετε. Η επικοινωνία καθορίζει το
ιδανικό πλαίσιο μέσα στο οποίο επιθυμείτε να εξελιχθείτε μαζί. Η νέα
σελήνη θα δώσει νέες προοπτικές στην ζωή σας ενώ οικονομικά θα είστε πιο
τυχεροί. Η αστρική συγκυρία σας προσκαλεί να εδραιώσετε την επιρροή σας.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,12,13,22,24,25*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,14,15,22,23*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:1,4,5,6,9,10,20*

*ΤΟΞΟΤΗΣ*
Η Αφροδίτη βάζει την ιδιωτική σας ζωή στο επίκεντρο της συζήτησης.
Βελτιώνετε τις συνθήκες διαβίωσής σας, αλλά πρέπει να επικοινωνείτε
μεθοδικά ώστε να γίνονται συμφωνίες και όχι να υπάρχουν συγκρούσεις. Η
γοητεία σας κάνει θαύματα αν τη χρησιμοποιείτε για να συγκεντρώσετε
υποστήριξη αντί να επιβάλλετε τις προτεραιότητές σας. Ο Δίας ενισχύει τη
δημιουργική σας ενέργεια και την επιθυμία σας να αναγνωριστείτε. Η
Αφροδίτη σας προσκαλεί να λάμψετε και να διασκεδάσετε ταυτόχρονα
περισσότερο. Κινητοποιείστε, όλα εξελίσσονται σε ένα κλίμα αρμονίας και
ο Δίας ενισχύει την προσωπική σας ακτινοβολία. Θα υπάρχει ενθουσιασμός
στις σχέσεις. Επωφεληθείτε από αυτή την ευνοϊκή κατάσταση για να
ξεκινήσετε διάλογο με τον σύντροφό σας. Είναι η ιδανική περίοδος για να
αναζωπυρώσετε τη φλόγα στις προσωπικές σχέσεις, να οργανώσετε αποδράσεις
για δύο και να την ανανεώσετε. Αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει στη
δουλειά και δείξετε τι μπορείτε να κάνετε, θα υπάρξει μια ώθηση. Θα
προσελκύσετε την προσοχή, θα υπάρξει μεγάλη επιτυχία, ενώ και η
δημιουργικότητα ενισχύεται. Θέλετε να βγείτε έξω, να κοινωνικοποιηθείτε,
να περάσετε καλά, να διασκεδάσετε και να διατηρήσετε τη δημοτικότητα
σας. Παραμένετε προσγειωμένοι για να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα.
Αποφύγετε να στερήσετε από τον εαυτό σας οτιδήποτε.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,8,11,12,13,18,19,22,27,28*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,4,5,10,14,15,16,17,19,22,23,28*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:7,8,11,18,19,27,28*

*ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ*
Κρατήστε ανοιχτό τον διάλογο με τους γύρω σας, ώστε να αποδεχτούν τις
πρωτοβουλίες αλλα και τις προτάσεις σας. Βασιστείτε στην ικανότητά σας
να ανεβάζετε το επίπεδο της συζήτησης και όχι στην επιθυμία σας να
διαχειριστείτε τα πράγματα όπως κρίνετε κατάλληλο για να τελειώσετε τον
μήνα σε αρμονία με όλους. Η πλανητική συγκυρία ευνοεί την πρόοδο σας,
την προσωπική σας ολοκλήρωση. Ο Δίας ενισχύει τις επαφές μέσα στην
οικογένεια. Η επιρροή της Αφροδίτης δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα που
θα σας κάνει χαρούμενους και χαμογελαστούς. Φροντίζετε καλά την
οικογενειακή και ιδιωτική σας ζωή. Προτεραιότητά σας είναι να βελτιώσετε
το περιβάλλον στο οποίο εξελίσσεστε και όπου θέλετε να επενδύσετε. Άλλοι
θα επιθυμούν να ξεκινήσουν ή να επεκτείνουν μια οικογένεια. Εάν θέλετε
να εγκατασταθείτε σε ένα νέο σπίτι, να ξεκινήσετε οικογένεια ή μια
σχέση, θα επωφεληθείτε από την ευνοϊκή συγκυρία. Εάν χρειάζεστε κεφάλαια
για τη χρηματοδότηση ενός έργου, δεν υπάρχει έλλειψη αυτών και αν
ζητήσετε βοήθεια, ζητήστε από μια τράπεζα για δάνειο, πιθανότατα θα σας
χορηγηθεί. Βασιστείτε στην ευνοημένη επικοινωνία για να παρέμβετε
αποτελεσματικά στις επιχειρήσεις. Εάν διευθύνετε τη δική σας επιχείρηση,
επενδύστε. Ευνοούνται οι  μικρές αποδράσεις από την πόλη, και η
διασκέδαση. Μη διστάσετε να βάλετε τα θεμέλια για να χτίσετε κάτι νέο,
είτε για να αγοράσετε ένα ακίνητο, να ανακινήσετε, να δημιουργήσετε μια
οικογένεια ή να την διευρύνετε. Η νέα σελήνη φέρνει νέες ευκαιρίες
ερωτικές, οικονομικές και επαγγελματικές.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,9,10,12,13,20,22*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,7,8,14,15,16,17,18,19,22,23,24,25*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:2,3,9,10,12,13,22*

*ΥΔΡΟΧΟΟΣ*
Μπαίνετε σε έναν νέο κύκλο επέκτασης. Η δυναμική επικοινωνία σας θα
κάνει πολλούς να σας πιστέψουν και να σας ακολουθήσουν. Κρατήστε τον
διάλογο ανοιχτό. Κάντε το σωστά αν θέλετε να απαλλαγείτε από επαχθείς
ευθύνες. Εάν φιλοδοξείτε να αξιοποιήσετε τις νέες δυνατότητες, τώρα
είναι η ώρα. Το καλό σας χιούμορ είναι μεταδοτικό και περνάτε το μήνα
περιτριγυρισμένοι από εκείνους που σας θέλουν ως φίλο, επιχειρηματικό
συνεργάτη ή γονέα. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα μαγέψετε τους άλλους,
και θα περάσετε τα μηνύματά σας χωρίς να προκαλέσετε καμία προστριβή.
Αυτός είναι ένας ιδανικός μήνας για να γνωρίσετε νέους ανθρώπους,
χρησιμοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να πείσετε τους
γύρω σας ότι το όραμά σας αξίζει να το αποδεχτούν. Διευρύνετε τους
ορίζοντές σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα
ταλέντα σας και να τα εκμεταλλευτείτε. Η Αφροδίτη ενισχύει τις ορέξεις
σας και ο Ήλιος σας προσκαλεί να διεκδικήσετε αναγνώριση. Θα έχετε χρόνο
για μια ψυχαγωγική εκδρομή ή αθλητική δραστηριότητα. Υπάρχει άφθονη
κοσμική υποστήριξη. Από τις 20-28 είναι μια καλή περίοδος για να
ξεκινήσετε νέα έργα. Η σύνοδος με τον Κρόνο θα επηρεάσει αυτούς που
γεννήθηκαν από τις 17-19 Φεβρουάριου, που μπορεί να προσθέσει ελαφρώς
μια σύντομη πινελιά άγχους. Από τις 18 και μετα τα οικονομικά
ενισχύονται όπως και οι οικονομικοί στόχοι ολοκληρώνονται και με την νέα
σελήνη.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,4,5,6,9,10,12,13,20,22*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,4,5,13,14,15,20,21,22,23*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα:8,12,13,17,25*

*ΙΧΘΕΙΣ*
Η Αφροδίτη θα ενισχύσει την προσωπική σας λάμψη. Επωφεληθείτε από αυτό
για να δημιουργήσετε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον σας και να
εμπνεύσετε εμπιστοσύνη εάν τα έργα σας αφορούν όλους. Μην στέλνετε
υποσυνείδητα μηνύματα που έχουν κακή λήψη ή διαστρέβλωση και κινδυνεύετε
να μπλοκάρετε τη συχνότητα*.* Το οικονομικό κλίμα είναι υπέρ σας. Είτε
είστε σε μία σχέση προσωπική είτε σε επαγγελματική, ο δρόμος είναι
ανοιχτός χωρίς εμπόδια. Θα υπάρχει άφθονος ενθουσιασμός για να
ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Η Αφροδίτη αναδεικνύει αυτόν τον μήνα
τα χαρίσματα σας. Θα επωφεληθείτε από την υποστήριξη των πλανητών για να
προετοιμάσετε το έδαφος και να σπείρετε ευκαιρίες, να χαρείτε και να
απολαύσετε τη ζωή. Θα υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες για να δοκιμάσετε
την τύχη σας σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα οι ελεύθεροι στον έρωτα. Ο
Δίας ενισχύει τα χρήματα και η Αφροδίτη σας προικίζει με αισθησιασμό. Ο
Δίας προστατεύει τα περιουσιακά σας στοιχεία και αυξάνει τις πιθανότητες
κέρδους σας. Αυτή είναι η στιγμή να ζητήσετε αύξηση ή προώθηση ή να
επενδύσετε ή να ξοδέψετε τα χρήματά σας με σύνεση.
Παγιδεύεστε σε ένα ξεφάντωμα δαπανών αλλά δεν κατακλύζεστε από
αυταπάτες. Η πρωτοτυπία, οι ασυνήθιστες ιδέες και ο τρόπος που
επικοινωνείτε προσελκύουν την προσοχή. Μην το παρακάνετε για να
διατηρήσετε τη δημοτικότητά σας. Τελειοποιείτε τις στρατηγικές σας για
επιτυχία. Σκέφτεστε πώς να αλλάξετε τα πράγματα, είτε πρόκειται για
αναδιανομή ρόλων, είτε για απόκτηση ιδιοκτησίας, βασιστείτε στην
διαίσθηση σας για σίγουρη δράση. Αυτός τον μήνα δεν επικεντρώνεστε στο
να βοηθήσετε τους άλλους, αλλά τον εαυτό σας.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,8,11,12,13,18,19,22,27,28*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,4,5,9,10,14,15,18,19,22,23,27,28*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,14,15,22,23*

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια