Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ta Jewelry Trends του 2023

Οι επικρατέστερες τάσεις της μόδας στα κοσμήματα για το 2023
Τα κοσμήματα που θα ομορφύνουν το στιλ σας τη νέα χρονιά.
Statement σκουλαρίκια
Στη διάρκεια τη πανδημίας, οι περισσότερες γυναίκες σταμάτησαν να φορούν σκουλαρίκια τόσο λόγω του lockdown που μας κράτησε κλεισμένους στο σπίτι όσο και λόγω της προστατευτικής μάσκας. Πλέον, με την επιστροφή στην κανονικότητα, τα σκουλαρίκια έχουν επιστρέψει επίσης στην επικαιρότητα πιο ανανεωμένα από ποτέ. Πιο συγκεκριμένα, τα εντυπωσιακά statement σκουλαρίκια πρόκειται να μας απασχολήσουν τη νέα χρονιά, τόσο για casual όσο και για formal περιστάσεις.
Cuffs
Τα βραχιόλια cuffs πρωταγωνίστησαν στις συλλογές των οίκων μόδας Givenchy και Tory Burch για την Άνοιξη του 2023, στέλνοντας μας το μήνυμα πως τα ιδιαίτερα αξεσουάρ είναι ξανά επίκαιρα και πρόκειται να διώξουν τη στιλιστική μονοτονία.
Colored stones
Τα κοσμήματα με χρωματιστούς λίθους είναι άκρως εντυπωσιακά και έχουν μακρά πορεία στον κόσμο της μόδας. Το 2023 ωστόσο, ο κόσμος της μόδας σάς προτείνει να επενδύσετε σε σκουλαρίκια, κολιέ, βραχιόλια και δαχτυλίδια με διαμάντια σε σμαραγδί αποχρώσεις.
Τα must δαχτυλίδια
Σε περίπτωση που ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που αγαπούν τα δαχτυλίδια, εκείνα που μοιάζουν με σφραγίδα αλλά και εκείνα που φοριούνται στο μικρό δάχτυλο, δηλαδή τα chevalier έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προσοχή των fashion experts. Δημιουργήστε διάφορους συνδυασμούς από αυτά τα δαχτυλίδια, προσθέτοντας περισσότερη λάμψη στα outfits σας.
Μixed metals
Μία ακόμα τάση στα κοσμήματα για τη νέα χρονιά είναι ο συνδυασμός κοσμημάτων με διαφορετικά μέταλλα. Αλυσίδες σε chunky ή πιο minimal αισθητική πρόκειται να προσθέσουν rock vibes στις εμφανίσεις σας.
Personalized  κοσμήματα
Τα τελευταία χρόνια, τα προσωποποιημένα αξεσουάρ είναι πολύ hot. Τσάντες, πορτοφόλια και ημερολόγια με τα αρχικά του ονόματός σας, κάνουν το στιλ σας ακόμα πιο μοναδικό. Φέτος όμως, ένα κολιέ με το όνομά σας είναι η τάση που σίγουρα αξίζει να υιοθετήσετε.
Τα κοσμήματα με στοιχεία στο σχήμα της καρδιάς κυριάρχησαν στις πασαρέλες των οίκων Chanel και Versace. Κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια με καρδιές πρόκειται να κάνουν το στιλ σας πιο σύγχρονο και cool.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια