Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εορτασμός 50 χρόνων από την ίδρυση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών

Ο Εορτασμός των 50 χρόνων από την ίδρυση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών συνεχίστηκε με μία υπέροχη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στην Πόρτα Ανοιχτή την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023.
Μία γιορτή για τους γονείς, τα παιδιά και το προσωπικό της Πόρτας Ανοιχτής, αλλά και για πολλούς εκλεκτούς φίλους που δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας την πρώτη φορά.
Μεταξύ πολλών άλλων, ευχαριστούμε για την παρουσία τους την κα Όλγα Κεφαλογιάννη / Olga Kefalogianni, Βουλευτή Α’ Αθηνών, τον κο Αλέξανδρο Κόπτση, Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, τον κο Ιωάννη Τσαρπαλή, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού-Αργυρούπολης και την κα Ξένια Παπασταύρου, Διοικήτρια του ΟΠΕΚΑ.
Στην ομιλία της, η Δάφνη Οικονόμου είπε αυτά τα όμορφα λόγια για τους γονείς των παιδιών: 
«Θα ήθελα σήμερα να αποταθώ ιδιαίτερα στους γονείς των παιδιών μας.  Οι Έλληνες γονείς είναι οι καλύτεροι γονείς του κόσμου. 
Στις πιο αδιέξοδες συνθήκες, και με ελάχιστη βοήθεια από το κράτος, φροντίζετε με απίστευτη αγάπη και αφοσίωση τα παιδιά σας, χωρίς παράπονα και πάντα με το χαμόγελο. 
Είσαστε οι πιο πολύτιμοι συνεργάτες μας σε κάθε προσπάθεια, μαζί βάζουμε σε πράξη την αδιαπραγμάτευτη πίστη μας στην αξία των παιδιών μας, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, και η Πόρτα Ανοιχτή θα είναι πάντα  το δικό σας σπίτι».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια