Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

National Polka Dot Day / Ημέρα του Πουά

Ένα κομμάτι της ιστορίας της μόδας εδώ και περίπου έναν αιώνα, τα πουά αναμφίβολα κάνουν μια δήλωση. Και ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες επιρροής όταν πρόκειται για αυτές τις μικρές κουκκίδες είναι ο φανταστικός χαρακτήρας της Disney, Minnie Mouse.
Η Εθνική Ημέρα Πουά είναι εδώ για να γιορτάσει όχι μόνο τη Minnie Mouse, αλλά και όλους τους λάτρεις της μόδας και τους trendsetters που έχουν κάνει τα δικά τους πουά όλα αυτά τα χρόνια!
Ιστορία της Εθνικής Ημέρας Πουά
Η Minnie Mouse, η εξαιρετικά συνειδητοποιημένη φίλη του Μίκυ Μάους, έκανε το ντεμπούτο της στη μόδα το 1928. Και δεν πέρασε πολύς καιρός που άρχισε να φοράει τα διάσημα πουά φορέματά της.
Το 2018, όταν η Minnie Mouse έλαβε το αστέρι της στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ, της απονεμήθηκε στις 22 Ιανουαρίου που ήταν φυσικά και η Εθνική Ημέρα Πουά. Και, προφανώς, φόρεσε ένα ερυθρόλευκο πουά φόρεμα!
Η Εθνική Ημέρα Πουά ιδρύθηκε για να τιμήσει αυτό το σύμβολο κινουμένων σχεδίων, με τα χαριτωμένα ψηλοτάκουνα της, που εκπροσωπεί τις γυναίκες στη μόδα για περισσότερα από 90 χρόνια.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια