Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι πιο hot αποχρώσεις του Χειμώνα

Οι soft cream και beige αποχρώσεις είναι χωρίς καμία αμφιβολία ό,τι πιο κομψό και στυλάτο μπορείτε να φορέσετε για τα winter outfits σας.
Σας προτείνουμε να κάνετε ένα mix and match με vanilla αποχρώσεις για να πετύχετε το τέλειο look για το πρωί ή για μία βραδινή εμφάνιση.
Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μην διστάσετε να ολοκληρώστε τα look σας με vanilla toned aξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου, τσάντα, παπούτσια, winter essentials όπως γάντια, ένα oversized κασκόλ για τις μέρες που έχει πολύ κρύο και κοσμήματα.
Μια ακόμα εναλλακτική είναι ένα casual cozy vanilla look με πουλοβεράκια και knit υφές για ένα κομψό και χουχουλιάρικο outfit που θα φορέσετε από το πρωί στην πόλη ή μία χειμερινή εκδρομή.
Επενδύστε και sportswear κομμάτια σε αυτές τις αποχρώσεις δίνοντας τους αυτόματα chic update.
Ακόμα πείτε ναι στις αποχρώσεις της βανίλιας και στα πιο formal looks σας επιλέγοντας σατινέ, lace ή leather υφές και κάντε το ιδανικό mix and match για ένα office ή late dinner look.
Τα πανωφόρια όπως ένα παλτό ή ένα puffer jacket στις vanilla και τις παρόμοιες αποχρώσεις της είναι από τα πιο στυλάτα outwear για να φορέσετε τον Χειμώνα.
Θα σας δώσεις chic, cozy και snowy vibes που όλες θέλουμε στα καθημερινά μας winter looks.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια