Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Just the 2 of Us νικητές Λευτέρης Μητσόπουλος - Λόλα / Αντώνης Παπαηλίας

#j2us
Ο μεγάλος τελικός με live υποδοχή του 2023
Έναν τελικός με αγωνία, θέαμα, λάμψη, αλλά και μοναδικούς καλεσμένους!
Νικητές ο Λευτέρης και η Λόλα 

Λευτέρης Μητσόπουλος - Λόλα (Αντώνης Παπαηλίας)
Λευτέρης Μητσόπουλος είναι ένας stand up comedian ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός μέσω της στήλης του στο Happy day και των χιουμοριστικών βίντεο που ανέβαζε στο Instagram του μαζί με τη γιαγιά “Βάβω”. 
Τα βίντεο του σημειώνουν χιλιάδες like και σχόλια και φέτος στέφθηκε ο νικητής του J2US. 
Κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Ναύπακτο, στην οποία και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. 
Έχει γεννηθεί στις 6 Ιουλίου του 1994.

Αντώνης Παπαηλίας: Η Λόλα
Ο Αντώνης Παπαηλίας έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό ως «Λόλα» στο πλευρό του Λευτέρη Μητσόπουλο στο J2US. 
Γεννήθηκε στην Κω.
Οι γονείς του συμμετείχαν σε οτιδήποτε είχε να κάνει με Τέχνη, έπαιζαν θέατρο σε πολιτιστικούς συλλόγους στο νησί και κάπως έτσι ακολούθησε κι ο ίδιος. 
Συμμετείχε σε σχολικές γιορτές. Γεννήθηκε το 1979, 22 Ιουλίου, την ίδια μέρα με τη Δέσποινα Βανδή. Ζούσανε στο χωριό Καρδάμαινα. Ο μπαμπάς του Παναγιώτης δούλευε μαραγκός –για αυτό και η μύτη μου είναι σαν του Πινόκιο(...λέει)!– και η μητέρα του Κατερίνα μοδίστρα αλλά και επιχειρηματίας στην εστίαση.
Έχει δύο αδέλφια, τον Ηλία και την Ανθίππη, καλλιτέχνες και οι δύο. Η αδελφή του είναι τραγουδίστρια, πολλά χρόνια στην Αθήνα, δούλεψε δίπλα στον Νίκο Βέρτη, τον Νότη Σφακιανάκη, την Πέγκυ Ζήνα, και ο αδελφός του μπουζουξής. Ήταν αρκετά φτωχικά εκείνα τα χρόνια. Ήταν πολύ ζωηρός, είχε έφεση στο σχολείο σε ό,τι μπορεί να αποστηθίσει κάποιος: ιστορία, γεωγραφία, θρησκευτικά. Σε όλα τα άλλα έπαιρνε μηδέν. Τελειώνοντας το σχολείο, έφυγε αμέσως για Αθήνα, γράφτηκε στη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή Τράγκα κι εκεί πέρασε τα καλύτερά του χρόνια, τα φοιτητικά.
Έχει δουλέψει πολύ σέρβις – ακόμα και όταν ήταν με τον Τόνι Σφήνο. Την περίοδο του κορονοϊού, μια και δεν δουλεύε στον χώρο του θεάματος, πήγαινε κάθε μέρα στη Νέα Ερυθραία, εργαζόταν στο εστιατόριο Sakana. Και μετά, όταν ξεκινήσε στο Posidonio –όπου και συνεχίζει μαζί με τον Πάνο Κιάμο και τον Τόνι Σφήνο–, πήγαινε στο εστιατόριο, σέρβιρε σούσι, σχολούσε και πήγαινε στο μαγαζί, όπου γινόταν η Λόλα.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια