Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Συμπόνια και Ζώδια

Πόσο συμπονετικά είναι τα 12 Ζώδια; 
Κριός
Ο Κριός δεν είναι ο συμπονετικός τύπος, όχι, δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες των άλλων και δεν ταυτίζεται καθόλου με το περιβάλλον του. Όμως είναι αρκετά παρών στα προβλήματα της οικογένειας του και των φίλων του. Με το να βοηθάει, ανεβαίνει το εγώ του.

Ταύρος
O Ταύρος δεν είναι αρκετά συμπονετικός για να βγει από τον κόσμο του και να ταυτιστεί με τους άλλους. Δεν θα το κάνει τουλάχιστον εύκολα, θέλει το χρόνο του και πιθανόν μόνο όταν έχει να λάβει κάτι πίσω. Με ανταπόδοση.  

 Δίδυμοι
Οι  Δίδυμοι είναι τύποι αρκετά διανοητικοί και δεν ξέρουν ακριβώς τι σημαίνει συμπόνια. Όμως αρκετές φορές συμπεριφέρονται συμπονετικά και θέλουν να ακούν τα προβλήματα των άλλων και γενικά βοηθάνε.  Προσφέρουν λεκτική ψυχολογική υποστήριξη σίγουρα.

Καρκίνος
Ο Καρκίνος, είναι αρκετά συμπονετικός, αλλά κυρίως με τα μέλη της οικογενείας του και όχι γενικά και αόριστα. Θέλει χρόνο να εμπιστευτεί τους άλλους και είναι καχύποπτος αρκετά. Ωστόσο, είναι στην φύση του να ταυτίζεται με τα προβλήματα του περιβάλλοντος του και να προσφέρει.  

Λέων
Ο Λέων  δεν είναι ευαίσθητος τύπος, όχι, είναι αρκετά προσκολλημένος στα θέλω του και στο εγώ του. Όμως δεν είναι και ο τύπος που θα σου γυρίσει την πόρτα, εάν ζητήσεις την βοήθεια του, και καμιά φορά είναι και υπερπροστατευτικός. Του αρέσει να βοηθάει.

Παρθένος
Ο Παρθένος δεν είναι αδιάφορος, συμπονετικός, ναι, με την έννοια όμως ότι θα δείξει το ενδιαφέρον του με πρακτική βοήθεια. Είναι και το ζώδιο της υπηρεσίας, άρα θέλει και συμμετέχει πολλές φορές ενεργά σε υποστηρικτικές ενέργειες!

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι από τη φύση του αρκετά νάρκισσος, άρα  σκέφτεται περισσότερο τον εαυτό του και δηλώνει πολλές φορές ξεκάθαρα ότι θέλει, αλλά δεν ξέρει πως να βοηθήσει. Έχει μια άρνηση να μπει στο πρόβλημα.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός ναι συμπάσχει με τα προβλήματα των τρίτων, ταυτίζεται όμως κυρίως με το ταίρι του και τους δικούς του ανθρώπους. Είναι γενικά υποστηρικτικός και ο καλύτερος φίλος. Παρά την κυκλοθυμική του συμπεριφορά, η φύση του είναι βαθιά συμπονετική.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι αρκετά προσηλωμένος στα ενδιαφέροντα του, στους στόχους του και πολλές φορές χάνει την επαφή με το περιβάλλον του. Έτσι μπορεί να φερθεί αδιάφορα, γιατί απλά είναι αφοσιωμένος αλλού.

Αιγόκερως  
Ο Αιγόκερως δεν είναι ο συμπονετικός, θα έλεγα σκληρός από τη φύση του και αρκετά προσηλωμένος στην καριέρα του. Όμως δεν είναι και το τέρας ψυχρότητας. Θα βοηθήσει λίγο, κάτι θα προσφέρει, μπορεί και με το σταγονόμετρο.

Υδροχόος
 Ο Υδροχόος βοηθάει, είναι παντού παρών και συμμετέχει σε όλες τις εκδηλώσεις και είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας. Δεν το κάνει από συμπόνια, αλλά λόγω ιδεαλισμού. Ενδιαφέρεται περισσότερο για τους ξένους, παρά για το δικό του περιβάλλον.

Ιχθύες
Οι Ιχθύες είναι συμπονετικοί, βοηθάνε και ταυτίζονται αρκετά με το περιβάλλον τους, αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Δεν γυρνάνε την πλάτη στο πρόβλημα. Παίζουν συχνά και το ρόλο του μάρτυρα. Είναι και αρκετά φιλόζωοι.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια