Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιο ωροσκόπιο 2023 για όλα τα ζώδια ΑΡΧΟΣ

ΚΡΙΟΣ ΕΤΗΣΙΟ 2023
Ο Δίας μέσα από το ζώδιό σας θα φέρει σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης και επιτυχίας μέχρι και τις 16 Μαίου. Μέχρι τότε η περίοδος χαρακτηρίζεται από σημαντικές ευκαιρίες στα αισθηματικά και επαγγελματικά σας ζητήματα, όπως επίσης και ευκαιρίες που έχουν να κάνουν με τα ψυχολογικά σας θέματα, τα οποία φαίνεται ότι ξεμπλοκάρονται το επόμενο διάστημα και ιδιαίτερα μέχρι τις 16 Μάϊου. Από τον Μάιο και μετά ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα σας βοηθήσει σταδιακά στο να μπορέσετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και να μπορέσει και κυρίως να πάρετε μια μεγάλη ανάσα δεχόμενοι βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα τα οποία περιμένατε να σας βοηθήσουν  καιρό. 
Ο Κρόνος μέχρι και τις 7 Μάρτη πρόκειται να σας διδάξει για ακόμη μια φορά τη σημασία των σωστών επιλογών επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων, καθότι θα μάθετε ότι πολλές φορές οι κοινωνικές σχέσεις δεν πρέπει να βασίζονται στην ποσότητα, αλλά στην ποιότητα. Από τις 8 Μαρτίου και μετά και ιδιαίτερα οι γεννημένοι Κριοί του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να περιμένετε μια περίοδο ψυχικής αλλαγής μεταμόρφωσης και επαναπροσδιορίσης.  Σε ένα βαθμό θα νιώσετε ότι σοβαρεύεται αρχικά, αλλά αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα γιια να μπορέσετε να επιτύχετε στα όνειρά σας και κυρίως να αναγνωριστείτε για όλα αυτά τα οποία έχετε προσπαθήσει. Ο Ουρανός και αυτή τη χρονιά θα φέρει σημαντικές ανατροπές και αστάθειες στα οικονομικά σας για το δεύτερο δεκαήμερο και  κύριος θα φέρει αστάθειες και προβλήματα μέχρι τα τέλη του Μάη, ενώ από τον Ιούνιο και μετά οι αστάθειες θα επικεντρωθούν στο τρίτο δεκαήμερο του Ζωδίου. 
Ο Πλούτωνας  μέχρι και τις 23 τρίτου θα προωθεί τους γεννημένους κριούς του τρίτου δεκαημέρου στο να μπορέσουν να επιτύχουν πάρα πολλά και σημαντικά πράγματα όσον αφορά την επαγγελματική τους πορεία, ενώ από τις 23 τρίτου μέχρι και τις 11 Ιουνίου η μικρή  παραμονή του Πλούτωνα στον υδροχόο θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να κάνετε σημαντικούς και ισχυρούς φίλους. Από τις 11 Ιουνίου και μετά και μέχρι το τέλος του έτους θα είσαστε από αυτούς που θα έχουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες για να μπορέσουν να επιτύχουν οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου επί των επαγγελματικών τους θεμάτων. 
Η ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου δίνει για μια ακόμη φορά τη δυναμική της αλλαγής στα επαγγελματικά σχέδια για τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου, ενώ η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαίου ταράζει για μια ακόμη φορά τα οικονομικά των Κριών του δεύτερου δεκαημέρου.Στις 14 Οκτώβρη  η ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο ζυγό φέρνει ξαφνικές ερωτικές σχέσεις, ενώ στις 28/10 του η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται στον Ταύρο σας υπενθυμίζει για το άνοιγμα καινούργιων προοπτικών στην οικονομική σας ζωή.
Για video προβλέψεις ανα πενθήμερα και δεκαήμερα πατήστε εδώ: Κριός – Ετήσιο – Χρήστος Άρχος 

ΤΑΥΡΟΣ ΕΤΗΣΙΟ 2023 
Ο Δίας αυτή τη χρονιά μέχρι περίπου και τον Απρίλιο θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να βελτιώσετε τα ψυχολογικά σας θέματα αλλά και να πάρετε μια μεγάλη ανάσα από τις πιέσεις του παρελθόντος.  
Από τις 16 Μαίου και έπειτα ο Δίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα σας δώσει πάρα πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στο να μπορέσετε να ξεπεράσετε προβλήματα, εντάσεις και γενικά να μπορέσετε να χαμογελάσετε ύστερα από περίπου 3 χρόνια δύσκολων, καταστάσεων και ανατροπών. Η αλήθεια είναι ότι φέτος την εύνοια του Δία θα τη γευτείτε αλλα με περιορισμούς.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι γενικά το ζώδιο, ιδιαίτερα από τον Ιούνιο και μετά, δεν θα έχει τη δυνατότητα ανεξαρτήτως της μέρας που γεννηθήκατε, να περάσει πολύ καλά, να έχει νέες προοπτικές και να μπορέσει να πάρει μία πολύ μεγάλη ανάσα. Απλά οι δυνατότητες αυτές για τους γεννημένους μετά τις 5 του Μαΐου, o ίσως να είναι περιορισμένες σε ένα βαθμό λόγω κάποιων δύσκολων πλανητικών συνθηκών που θα συζητήσουμε σε λίγο. Ένα σημαντικό θετικό γεγονός είναι ότι από τις 7 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος σταματάει να ταλαιπωρεί τους Ταυρούς των τελευταίων 5 ημερών που είναι γεννημένοι και έχουν ευχάριστες προοπτικές στο να μπορέσουν από δω και στο εξής να δουν τη ζωή τους, να προοδεύει και να εξελίσσεται.  
  Από τις 7 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος σας δίνει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να πιστέψετε επιτέλους στον εαυτό σας και να μπορέσετε να κινητοποιηθείτε κάνοντας σοβαρές επιλογές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν στο να βρείτε πραγματικούς φίλους και ανθρώπους που θα σας στηρίξουν. Ειδικά οι ταύροι που είναι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, θα δείτε ότι έχετε πολύ μεγάλες προοπτικές σε αυτόν τον τομέα, στο να μπορέσετε δηλαδή να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις και να βρείτε ανθρώπους και συμμάχους που θα σας στηρίξουν στα όνειρά σας. 
  Όμως μέχρι και τις 29 Μαίου ο Ουρανός πρόκειται να δημιουργεί ταραχές και Προβλήματα για τους ταύρους του δεύτερου δεκαημέρου. Από εκεί και μετά όμως, θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και θα έχετε πια τη δυνατότητά του να μπορέσετε να ξεκινήσετε πράγματα χωρίς να περιμένετε στη γωνία μόνιμα αναταραχές και εμπόδια. Από τις 29 Μαίου και μετά ο Ουρανός θα βρίσκεται στο τρίτο δεκαήμερο και θα παραμείνει εκεί μέχρι και το τέλος της χρονιάς, προκαλώντας αναταραχές και πιέσεις για τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε σημαντικά προβλήματα.  
 Ο Ποσειδώνας και φέτος θα επηρεάζει τους Ταύρους του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντάς τους έμπνευση και δυνατότητα να μπορέσουν να δείξουν τα ταλέντα τους, αλλά και σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες θα σας φέρουν τελικά μπροστά σε μια σημαντική πραγματοποιήση σε σκοπούς και στόχους. Ο Πλούτωνας μέχρι και τις 23 Μαρτίου θα ωθήσει του τρίτου δεκαημέρου τους Ταύρους και από τις 11 Ιουνίου και μετά στο να μπορέσουν να δουλέψουν σκληρά για να πετύχουν τελικά πολλά από τα όνειρα και τους στόχους τους. Προσοχή στους ταύρους των πρώτων ημερών από τις 23 τρίτου μέχρι και τις 11 Ιουνίου, καθώς ο πλούτωνας πρόκειται να φέρει μια πρώτη γεύση αναταραχών και πιέσεων σε θέματα επαγγελματικής φύσεως. Η έκλειψη στις 20 Απριλίου θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι γύρω σας οι φίλοι σας και οι εχθροί, ενώ η έκλειψη στις 5 Μαίου είναι και η πιο δύσκολη και θα προκαλέσει σημαντικές αναταραχές στις διαπροσωπικές σχέσεις ιδιαίτερα για τους γεννημένους Ταύρους του δεύτερου δεκαημέρου. Οι εκλείψεις του φθινοπώρου είναι πιο μαλακές για εσάς με την ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου να σας φέρνει σημαντικές εργασιακές ευκαιρίες, ενώ η σεληνιακή έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου θα σας δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σχέση ζωής η οποία θα σας δώσει πάρα πολλά χαμόγελα. 
Για video προβλέψεις ανα δεκαήμερα και πενθήμερα πατήστε εδώ: Ταύρος – Ετήσιο – Χρήστος 

ΔΙΔΥΜΟΙ ΕΤΗΣΙΟ 2023 
Για εσάς αυτή η χρονιά είναι γεμάτη εκπλήξεις και σημαντικές ευκαιρίες, οι οποίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να ξεφύγετε από αρκετά προβλήματα της προηγούμενης χρονιάς.
  Ο Δίας μέσα από το ζώδιο του Κριού πρόκειται να σας βοηθήσει μέχρι και τις 16 Μαίου στο να μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους αλλά και να λάβετε την αγάπη που τόσο αξίζετε. κάτι Πού την τελευταία χρόνια σε ένα βαθμό σας αρνήθηκε η μοίρα.
 Από τις 16 Μαίου και μετά Ο Δίας στο ζώδιο του Ταύρου πρόκειται να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας, τις φοβίες σας και όλα αυτά τα οποία σας μπλοκάρουν και δεν σας επιτρέπουν στο να μπορέσετε να χαρείτε τη ζωή με πιο εύκολο τρόπο.
  Ο Κρόνος μέσα απο τον Υδροχοο μέχρι απ τις 7 Μαρτίου θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας μέσα από αρκετή προσπάθεια. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά γύρω από τον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά και σημαντικές συμφωνίες  μπορεί να γίνουν εξ αποστάσεως ίσως μια συνεργασία από το εξωτερικό για παράδειγμα. 
 Από τις 8 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος μέσα από το ζώδιο των Ιχθύων θα πιέσει αρκετά τους γεννημένους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι θα πρέπει να πάρουν τη ζωή τους πιο σοβαρά να αναλάβουν σοβαρές ευθύνες και θα νιώσουν ότι υπάρχει μια πολύ μεγάλη πίεση στην καθημερινότητά τους. 
 Αυτή η πίεση έχει σκοπό τη μετέπειτα επαγγελματική σας επιτυχία και αναγνώριση, οπότε κάντε υπομονή και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Ο Ουρανός θα προκαλέσει αναταραχές στους Διδύμους του δεύτερου δεκαημέρου μέχρι περίπου τις 29 Μαίου, καθότι εκεί θα σας επηρεάσει αρκετά μέσα από το ζώδιο του Ταύρου και θα προκαλέσει κάποιες ίσως σπασμωδικές κινήσεις για το δεύτερο δεκαήμερο, οπότε και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. 
 Από τις 29 Μαίου και μετά θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για το τρίτο 10 ημερο του Διδυμου στο να μπορέσει να πραγματοποιήσει σκοπούς και στόχους, αν και εσείς επίσης κινδυνεύετε από ξαφνικά ξεσπάσματα, κάτι το οποίο υποδηλώνει ότι πρέπει να δουλέψετε πάρα πολύ με τον εαυτό σας και ότι υπάρχουν ψυχολογικά κενά. 
 Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει και αυτή τη χρονιά να ταράζει την επαγγελματική ζωή, αλλά και το σπίτι των Διδύμων του τρίτου δεκαημέρου, οπότε και θα πρέπει να προσέξετε κατά πολύ τις κινήσεις σας και ιδιαίτερα τις επαγγελματικές σας επαφές, οι οποίες μπορεί να παρουσιάσουν προβλήματα λόγω δυσκολίας συνεννόησης ή πιθανής εξαπάτησης. 
Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μέχρι και τις 23/3 πρόκειται να βοηθήσει τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου στο να μπορέσουν να επιτύχουν πολλά και σημαντικά πράγματα στα οικονομικά τους, κάτι το οποίο θα συνεχίσει και μετά από τις 11 Ιουνίου και μέχρι το τέλος της χρονιάς.
 Από τις 23 τρίτου μέχρι και τις 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας θα μπει για πολύ λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι το οποίο θα βοηθήσει το πρώτο 10ημερο του διδυμου στο να μπορέσει να επιτύχει σημαντικούς σκοπούς και στόχους και να αλλάξει τη ζωή του άρδην. 
Η έκλειψη στις 20 Απριλίου μπορεί να σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, ενώ η έκλειψη στις 5 Μαίου θα οδηγήσει σε πίεση στη δουλειά και αυτό και θα πρέπει να προσέξετε λίγο την υγεία σας για κίνδυνο υπερκόπωσης. Η φθινοπωρινή ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου προσφέρεται για νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις, αλλά και έντονη δημιουργικότητα, ενώ τέλος η σεληνιακή έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου είναι πολύ βοηθητική για να μπορέσετε να αλλάξετε πράγματα στη δουλειά σας.
Για video προβλέψεις ανα δεκαήμερα και πενθήμερα πατήστε εδώ: Δίδυμοι – Ετήσιο – Χρήστος

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΤΗΣΙΟ 2023 
Για εσάς φίλοι μου, Καρκίνοι αυτή η χρονιά είναι τρομερά σημαντική και θα σας δώσει μια μεγάλη ευκαιρία για να επιτύχετε θέματα επαγγελματικής φύσεως, ιδιαίτερα μέχρι και τις 16 Μαίου. 
Στις 16 Μαίου και μετά ο Δίας μπαίνοντας στο Ζώδιο του Ταύρου θα σας ευνοήσει περισσότερο κυρίως τους Καρκίνους του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου σε θέματα αισθηματικά αλλά και στο να μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. 
 Ο Κρόνος μέχρι και τις 7 Μαρτίου σας πιέζει τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου σε θέματα αισθηματικά, ενώ πιθανόν και οικονομικά να βιώσετε κάποιες ταραχές.
  Στις 8 Μαρτίου και μετά που ο Κρόνος θα μπει στο ζώδιο του Ιχθύ είναι επιτέλους μια περίοδος για εσάς τουλάχιστον τριετής, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε σε σκοπούς και στόχους, να οργανωθείτε, να επιτύχετε πράγματα που αφορούν τις σπουδές σας, να ταξιδέψετε και γενικά να νιώσετε επιτέλους ότι μπορείτε να πατήσετε στα πόδια σας.Για το 2023 αυτή η επιρροή θα είναι πιο σημαντική για τους καρκίνους του πρώτου δεκαημέρου. 
  Ο Ουρανός μέχρι και τις 29 Μαίου θα βοηθήσει τους Καρκίνους του δεύτερου δεκαημέρου. Να μπορέσετε να βρείτε ανθρώπους που θα σας αγαπάνε, αλλά και να κοινωνικοποιηθείτε με νέους φίλους και γενικότερα με γνωστούς που θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα.  Από τις 29 Μαίου και μετά αυτή την εύνοια θα την έχει ο Καρκίνος του τρίτου δεκαημέρου. 
 Ο Ποσειδώνας και φέτος θα πραγματοποιήσει όνειρα για τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου, δίνοντάς τους σημαντικές προοπτικές για να μπορέσουν να εξελιχθούν αλλά και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε θέματα σπουδών που τόσο καιρό περίμεναν. Ο Πλούτωνας μέχρι και τις 23 τρίτου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι και το τέλος της χρονιάς θα συνεχίσει να βοηθά τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους αλλά και να μπορέσουν να μπούν σε μία σχέση. Το πάθος που όμως μπορεί να εμπεριέχει μέσα της αυτή η σχέση έχει και αυτοκαταστροφικά θέματα. 
 Από τις 23 τρίτου μέχρι και τις 11 Ιουνίου που ο Πλούτωνας  θα μπει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου, πρόκειται να ευνοηθούν οι Καρκίνοι του πρώτου δεκαημέρου σημαντικά σε θέματα οικονομικής φύσεως.
  Η έκλειψη στις 20 Απριλίου θα βοηθήσει τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχουν σε κάτι που περιμένανε καιρό. Η έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει ταραχές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αλλά και στις σχέσεις σας με τα παιδιά, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο.  
 Η έκλειψη στις 14 Οκτώβρη δίνει επιτέλους τη δυνατότητα στους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου να μπορέσουν να επιτύχουν μια μετακόμιση ή μια σημαντική αναβάθμιση στην εργασία τους. Η έκλειψη 28 Οκτωβρίου δίνει τη δυνατότητα σε αρκετούς από εσάς τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, να κάνετε μια ιδιαίτερα μοναδική ερωτική σχέση, αλλά και να κοινωνικοποιηθείτε, γνωρίζοντας καινούργιους ανθρώπους.
Για video προβλέψεις ανά δεκαήμερα και πενθήμερα πατήστε εδώ: Καρκίνος – Ετήσιο – Χρήστος

ΛΕΩΝ ΕΤΗΣΙΟ 2023 
Ο Δίας ήδη από την αρχή της χρονιάς θα σας χαρίσει πολλά χαμόγελα και θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε τους σκοπούς και στόχους σας. Είναι μια ευλογημένη χρονιά με νέες προοπτικές για τους περισσότερους από εσάς και ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του Ζωδίου. 
 Μέσα από το Δία μπορείτε να περιμένετε ξαφνικές ευχάριστες στιγμές ταξίδια στο εξωτερικό, επιτυχία σε σπουδές και ανοίγματα γενικότερα στη ζωή σας. 
 Ο Κρόνος από τις 8 Μαρτίου και μετά αποχαιρετά το Ζώδιο του Υδροχόου, κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να βγάλετε από πάνω σας ένα βάρος περίπου 3 ετών. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου. Θα καταλάβετε αμέσως πόσο πολύ θα μπορείτε να αναπνεύσετε, αλλά και πόσο εύκολα θα έρθουν νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Προσοχή όμως γιατί ο χρόνος θα μπει μετέπειτα στο ζώδιο του ιχθύ και γεννημένοι Λέοντες του πρώτου Δεκαημέρου θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα οικονομικά τους, Ιδιαίτερα αν αυτά τα οικονομικά σχετίζονται με συμφέροντα τρίτων. 
 Αποφύγετε να κάνετε συνεργασίες με συντρόφους ή με ανθρώπους που είναι πολύ κοντά, σας, καθότι μπορεί να αντιμετωπίσετε οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου οικονομικές αποτυχίες.
  Μέχρι και τις 29 Μαίου ο Ουρανός  θα προκαλεί αναταραχές στα επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα του λέοντα του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά από κει και μετά θα μπορείτε επιτέλους να περιμένετε χαλάρωση και πολύ σημαντικές προοπτικές χαράς, επιτυχίας και ανανέωσης. 
 Από τις 29 Μαίου και μετά ο ουρανός θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα, οπότε και είναι η κατάλληλη στιγμή για να αλλάξετε θέματα δουλειάς, να προχωρήσετε σε ζητήματα καριέρας και να ανανεωθείτε και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται για να προχωρήσετε στη ζωή σας. Προσοχή όμως αν δεν κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, θα έρχονται ξαφνικές ανατροπές που δεν θα σας βοηθήσουν καθόλου στο να μπορέσετε να οργανώσετε τη ζωή σας. 
 O Ποσειδώνας καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα ευνοεί το τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα στο να μπορέσει να εκφράσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες, αλλά και να μπορέσει να επενδύσει τα χρήματά του με εποικοδομητικό τρόπο. Αποφύγετε όμως να πιστέψετε σε φρούδες ελπίδες καθότι δυστυχώς θα απογοητευτείτε οικτρά. 
 Ο Πλούτωνας στη μεγαλύτερη περίοδο της χρονιάς μέχρι την 23η Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος του χρόνου θα πιέζει τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχουν πράγματα στην εργασία τους, κάτι το οποίο τελικά και θα το επιτύχουν. Από τις 23 Μαρτίου, όμως μέχρι και τις 11 Ιουνίου ο πλούτωνας θα μπει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει καταιγιστικές αλλαγές στους γεννημένους Λέοντες των πρώτων 2 ημερών, όπου και θα δείτε σημαντικές αλλαγές σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων. Οι  ελεύθεροι λέοντες που έχουν γεννηθεί τις πρώτες 2 ημέρες, θα είναι σίγουρο ότι θα γνωρίσουν τότε μια πολύ σημαντική γνωριμία. Ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που θα τους αλλάξει τη ζωή. 
 Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς. Η έκλειψη στις 20 Απριλίου θα επηρεάσει το τρίτο δεκαήμερο του Λέοντα στο να μπορέσει να επιτύχει έναν πολυπόθητο στόχο. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14 του Οκτώβρη θα βοηθήσει πάρα πολύ τους Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου. Στο να κοινωνικοποιηθούν και να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Η σεληνιακή έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη θα σας δώσει τη δυνατότητα στους Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου να βγάλετε χρήματα και να επιτύχετε επαγγελματικά. Η μοναδική έκλειψη που θα προκαλέσει και τις μεγαλύτερες ταραχές και δυσκολίες είναι η έκλειψη στις 5 Μαϊου που θα επηρεάσει πολύ το δεύτερο δεκαήμερο του Λέοντα, οπότε τότε θα περιμένετε ανατροπές και δυσκολίες σε θέματα δουλειάς αλλά και μέσα στο σπίτι σας.
Για video προβλέψεις ανά δεκαήμερα και πενθήμερα πατήστε εδώ: Λέων – Ετήσιο – Χρήστος Άρχος

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  ΕΤΗΣΙΟ 2023
Για εσάς η νέα χρονιά είναι πάρα πολύ σημαντική, καθότι θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση και να ξεχρεώσετε αρκετά από τα οικονομικά βαρίδια του παρελθόντος. 
Ο Δίας μέσα από το ζώδιο του κριού θα σας δώσει πάρα πολλές και σημαντικές ευκαιρίες μέχρι και τις 16 Μαίου να μπορέσετε να εκπληρώσετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας, αλλά και να μπορέσετε να αυξήσετε κατά πολύ την σεξουαλική σας διάθεση.
Από τις 16 Μαΐου και μετά ο Δίας μέσα από το ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στο να μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια ή και να μπορέσετε τελικά να επιτύχετε έναν σημαντικό στόχο σας. 
 Ο Κρόνος μέχρι και τις 7 Μαρτίου θα δημιουργεί προβλήματα στον εργασιακό σας χώρο και θα προβληματίσει ιδιαίτερα τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου.  Από τις 8 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος μπαίνει στο Ζώδιο του Ιχθύ και οι Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να περιμένουν μια χρονιά από αρκετές δυσκολίες στις διαπροσωπικές σχέσεις, όπως επίσης και ταραχές επί των συνεργασιών σας. Ο Ουρανός θα συνεχίσει μέχρι περίπου και τις 29 Μαίου να πιέζει το δεύτερο δεκαήμερο της Παρθένου να κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να πετύχει τους στόχους της. Από τις 29 Μαίου και μετά ο Ουρανός θα μπει στο τρίτο δεκαήμερο του Ταύρου, οπότε και θα ευνοήσει τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου στο να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται για να επιτύχουν τους σκοπούς και τους στόχους τους. Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει και φέτος να δημιουργεί ομιχλώδεις καταστάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και προβλήματα επί των συνεργασιών σας, για αυτό και θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί στον τρόπο με τον οποίο κινείστε, καθότι θα έρθουνε αρκετά μπερδέματα και ίσως να υπάρξουν.Ερωτικά Τρίγωνα. 
 Ο Πλούτωνας μέχρι την 23 Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι και το τέλος του έτους θα βοηθήσει τους Παρθένους του τρίτου δεκαημέρου στο να μπορέσουν να επιτύχουν πολλά πράγματα σε σχέση με τη δουλειά τους, αλλά και να γίνουν ιδιαίτερα δημιουργικοί, ενώ ευνοείστε και για να φέρεται ένα καινούργιο άτομο, επιτέλους την οικογένεια. Μεταξύ 23ης Μαρτίου και 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας θα βρεθεί στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι το οποίο θα προκαλέσει αναταραχές στην καθημερινότητα των Παρθένων που γεννήθηκαν τις πρώτες 2 ημέρες. Η έκλειψη στις 20 Απριλίου σας ευνοεί στο να μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικής φύσεως. Από την άλλη, η έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις στα σχέδιά σας. Η έκλειψη στις 14/10 είναι μια σημαντική ευκαιρία για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ενώ η τελευταία έκλειψη της χρονιάς στις 28 του Οκτώβρη είναι μια σημαντική ευκαιρία για να κλείσετε μια σημαντική συμβολαιογραφική πράξη η να κανονίσετε κάποια πράγματα που αφορούν τα οικονομικά σας δεδομένα
Για video προβλέψεις ανά δεκαήμερα και πενθήμερα πατήστε εδώ: Παρθένος – Ετήσιο – Χρήστος

ΖΥΓΟΣ ΕΤΗΣΙΟ 2023
Ο Δίας ήδη από την αρχή της χρονιάς θα σας δώσει πάρα πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για νέες σχέσεις, αλλά και για να μπορέσετε να ανανεώσετε τις υπάρχουσες επαφές σας και να περάσετε πάρα πολύ καλά. Από τις 16 Μαίου και έπειτα ο Δίας μέσα από το ζώδιο του Ταύρου θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να στηρίξετε τα οικονομικά σας όνειρα αλλά και να πάρετε κάποια χρήματα που περιμένατε καιρό σε μορφή δανείου ή γενικότερα υποστήριξης από τρίτα πρόσωπα που πιθανόν δεν είχαν τη δυνατότητα να σας βοηθήσουν οπως θελανε μέχρι στιγμής. Απο αυτό θα ευνοηθούν  κυρίως οι Ζυγοι του 1ου και του Δευτέρου Δεκαημέρου.. 
 Ο Κρόνος στο Ζώδιο του Υδροχόου μέχρι και τις 8 Μαρτίου σταθεροποιεί τις σχέσεις των Ζυγών του τρίτου δεκαημέρου και Σας δίνει το έναυσμα για να μπορέσετε να δημιουργήσετε με ώριμο και κατασταλαγμένο τρόπο. Ο Κρόνος από τις 8 Μαρτίου και μετά που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ, εγκαινιάζει για τους ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου μία περίοδο πίεσης στη δουλειά και απαιτήσεων στην καθημερινότητά σας, οπότε και θα προσέξετε πάρα πολύ για θέματα υπερκόπωσης και γενικά θα πρέπει να κοιτάξετε να μην κουράζετε τον εαυτό σας. Ο Ουρανός μέσα από το ζώδιο του ταύρου συνεχίζει να δημιουργεί ανατροπές στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού στα οικονομικά του μέχρι και τις 19 Μαΐου, ενώ από τις 19 Μαίου και μετά ο Ουρανός θα συνεχίσει να προκαλεί αναταραχές σε οικονομικά ζητήματα κυρίως για τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου. 
Ο Ποσειδώνας μέσα από το ζώδιο του Ιχθύ συνεχίζει να κουράζει και φέτος στους ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου. Έτσι θα νιώθετε ότι δεν έχετε την ενέργεια και τη δύναμη για να επιτύχετε πράγματα που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Παρόλα αυτά όμως τα καταφέρνετε και στο τέλος της χρονιάς έχετε επιτύχει κάτι πάρα πολύ σημαντικό στην εργασιακή σας ζωή. 
Για τους γεννημένους Ζυγούς των τελευταίων 3 ημερών, ο Πλούτωνας μέχρι τις 23 Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα βοηθήσει στο να μπορέσετε να επιτύχετε κάτι μεγαλεπήβολο στην επαγγελματική σας ζωή. Από τις 23 τρίτου μέχρι και τις 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας θα μπει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνοντάς τους Ζυγούς των πρώτων 2 ημερών μίια γεύση επιτυχίας εξουσίας και επίτευξης, η οποία θα συνεχιστεί μετέπειτα το 2024. 
 Η ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου είναι τρομερά σημαντική για τους Ζυγούς του τρίτου δεκαημέρου. Για να κάνουν μια σχέση ζωής και να προχωρήσουν ακόμη και σε γάμο. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει αλλεπάλληλα οικονομικά προβλήματα για τους Ζυγούς του δεύτερου δεκαημέρου. Η ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτώβρη είναι επίσης πολύ σημαντική για να μπορέσετε οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ξεκίνημα. Τέλος, η Σεληνιακή έκλειψη στις 28 Οκτωβρίου δίνει το έναυσμα για τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου να τακτοποιήσουν περαιτέρω τα οικονομικά τους θέματα.
Για video προβλέψεις ανά δεκαήμερα και πενθήμερα πατήστε εδώ: Ζυγός – Ετήσιο – Χρήστος Άρχος

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΕΤΗΣΙΟ 2023
Για εσάς η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Κριού θα είναι ευεργετική για την σεξουαλική σας ζωή, αλλά και θα μπορέσετε να πάρετε επιτέλους λίγο περισσότερο τα πάνω σας σε θέματα εργασίας και καθημερινότητας, καθότι φαίνεται ότι επιτέλους θα έχετε σημαντικές εργασιακές εξελίξεις. Από τις 16 Μαίου και μετά, όπου ο Δίας θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου. Θα έχετε τεράστια εύνοια, ιδιαίτερα οι γεννημένοι σκορπιοί του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου σε θέματα σχέσεων με νέες επιθυμίες να γίνονται πραγματικότητα, αλλά και τη δυνατότητα στο να προχωρήσετε σε ένα γάμο.
 Ο Κρόνος μέχρι και τις 7 Μαρτίου θα συνεχίζει να ταλαιπωρεί την οικογενειακή κατάσταση και τη δουλειά για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου. Από τις 8 Μαρτίου και μετά όμως τα βάσανα τελειώνουν και ο Κρόνος στο ζώδιο των Ιχθύων που θα είναι στο πρώτο δεκαήμερο για όλη τη χρονιά θα βοηθήσει τους Σκορπιούς του ίδιου δεκαημέρου στο να μπορέσουνε να περασουν παρα πολυ καλα με τις σχεσεις τους και να προχωρήσουν σε μία πολύ όμορφη και κατασταλαγμένη ερωτική γνωριμία.  
 Ο Ποσειδώνας καθ όλη τη διάρκεια του έτους θα δώσει τη δυνατότητα στους γεννημένους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου να πετύχουν τα καλλιτεχνικά τους όνειρα αλλά και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε θέματα δημιουργικότητας. Θεωρείται μια χρονιά ερωτική, δημιουργική και ιδιαίτερα ευχάριστη για εσάς.
  Ο Ουρανός συνεχίζει να ταλανίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες των Σκορπιών μέχρι περίπου και τις 29 Μαίου του 2023, αλλά από εκεί και μετά θα μπορέσετε οι του δεύτερου δεκαημέρου να χαλαρώσετε. Από τις 29 Μαίου και μετά ο Ουρανός θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα σε σχέσεις και σε συνεργασίες για τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου, που όμως φαίνεται ότι είναι διαχειρίσιμες, ενώ ο συνδυασμός της παρουσίας του Ποσειδώνα στον πέμπτο σας ηλιακό οίκο φέρνει ερωτικές σχέσεις, οι οποίες δεν θα έχουν όμως σταθερότητα. 
 Ο Πλούτωνας κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής θα βοηθήσει τους Σκορπιούς του τρίτου δεκαημέρου στο να μπορέσουν να κλείσουν σημαντικές οικονομικές συμφωνίες από την αρχή του έτους μέχρι και τις 23 Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι και το τέλος της χρονιάς. Από τις 23 Μαρτίου μέχρι και τις 11 Ιουνίου η προσωρινή μετάβαση του Πλούτωνα στο ζώδιο του Υδροχόου θα φέρει κάποιες κρίσεις στο σπίτι και στην οικογένεια για τους Σκορπιούς που είναι γεννημένοι τις πρώτες 2 ημέρες του Ζωδίου.
 Η ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου θα τονώσει το θέμα των εργασιακών σχέσεων, αλλά και θα φέρει σημαντικές επιτυχίες στα επαγγελματικά σας, ενώ η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει σημαντικές αναταραχές, προβλήματα και πιθανότητες χωρισμών για τους Σκορπιούς του δεύτερου δεκαημέρου. Η Ηλιακή έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου φέρνει ξανά σημαντικές εργασιακές επιτυχίες και έναν αέρα ανανέωσης στην καθημερινότητά σας, ενώ η  σεληνιακή έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη δίνει επιτέλους την ευκαιρία για τη δημιουργία μιας καινούργιας σχέσης για τους γεννημένους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου. 
Για video προβλέψεις ανά δεκαήμερα και πενθήμερα πατήστε εδώ: Σκορπιός – Ετήσιο – Χρήστος

ΤΟΞΟΤΗΣ  ΕΤΗΣΙΟ 2023
Ο Δίας μέσα από το ζώδιο του Κριού θα σας δώσει πάρα πολλές ευκαιρίες στο να μπορέσετε να κερδίσετε στον έρωτα, αλλά και να περάσετε ιδανικές στιγμές. Ταυτόχρονα πάρα πολύ μεγάλη θα είναι και η δημιουργικότητα σας, η οποία φαίνεται να σας βοηθάει να μπορείτε να κερδίσετε και στον επαγγελματικό στίβο αυτό που σας αξίζει, Αυτό γιατί θα μπει μετέπειτα στις 16 Μαίου ο Δίας στον Ταύρο μέσα στον χώρο των εργασιακών σας ζητημάτων.
 Ο Κρόνος μέχρι και τις 8 Μαρτίου θα βοηθήσει τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου να βάλουν μια σειρά στις γνωριμίες και στις σχέσεις τους, ενώ από τις 8 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος θα επηρεάσει τους Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου και θα προκαλέσει προβλήματα και δυσκολίες μέσα στο σπίτι, μετακομίσεις και αλλαγές στη δουλειά καθ όλη τη διάρκεια του έτους. 
 Ο Ουρανός μέχρι και τις 19 Μαίου θα φέρει αναταραχές και προβλήματα στην εργασία του Τοξότη του τρίτου δεκαημέρου, ενώ από τις 19 Μαίου και μετά αυτές οι αναταραχές θα μεταφερθούν στο τρίτο δεκαήμερο του Τοξότη, στο οποίο θα πρέπει να περιμένει σημαντικές εργασιακές αλλαγές.
 Ο Ποσειδώνας μέσα από το ζώδιο του Ιχθύ θα επηρεάσει τους τοξότες του τρίτου δεκαημέρου για μια ακόμη χρονιά, φέρνοντας μπερδέματα και δυσκολίες μέσα στο σπίτι, αλλά και μπερδέματα μέσα στη δουλειά. Οι καλλιτέχνες όμως, θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία να εκφράσετε το ταλέντο σας και να μπορέσετε να αναγνωριστείτε.
 Ο Πλούτωνας μέχρι τις 23/3 και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα σας δώσει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την οικονομική σας κατάσταση ιδιαίτερα οι τοξότες του τρίτου δεκαημέρου. Από την 23η Μαρτίου μέχρι και τις 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας θα μπει για λίγο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ευνοήσει τους Τοξότες των πρώτων 2 ημερών στο να επιτύχουν σημαντικές συμφωνίες και να βγάλουν χρήματα από πηγές που δεν το περίμεναν. 
 Η έκλειψη στις 20 Απριλίου θα δώσει μια σημαντική ερωτική ευκαιρία για τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, με μια σχέση που έρχεται γεμάτη πάθος και ερωτισμό. Η έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει εργασιακά προβλήματα και δυσκολίες για τους Τοξότες του δεύτερου δεκαημέρου. Η έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου είναι μία ακόμη ευκαιρία για τους Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου να κάνουν μια παθιασμένη ερωτική σχέση. Τέλος, η έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους τοξότες του πρώτου δεκαημέρου να τακτοποιήσουν θέματα εργασιακής φύσεως και να νιώσουν καλύτερα στην καθημερινότητά τους. 
Για video προβλέψεις ανά δεκαήμερα και πενθήμερα πατήστε εδώ: Τοξότης – Ετήσιο – Χρήστος

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  ΕΤΗΣΙΟ 2023
Για εσάς ο Δίας μέσα στο Ζώδιο του Κριού θα φέρει σημαντικές εξελίξεις επί των επαγγελματικών σας θεμάτων, όπως επίσης και αν περιμένετε μια μετακόμιση, επιτέλους αυτή θα μπορέσει να γίνει μέσα στο πρώτο περίπου πεντάμηνο του έτους. Από τις 16 Μαίου και μετά ο Δίας θα μπει στο ζώδιο του ταύρου και θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε κατά πολύ τη διάθεσή σας, όπως και ο Δίας σε αυτή τη θέση. Είναι πολύ ευνοϊκός για εσάς, για θέματα αισθηματικών σχέσεων, αλλά και για θέματα παιδιών.
 Ο Κρόνος μέχρι και τις 8 Μαρτίου θα σας πιέσει πάρα πολύ σε θέματα οικονομικής φύσεως και εκεί πιθανόν να βρεθείτε σε αδιέξοδα. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ενώ από τις 8 Μαρτίου και μετά μέσα από το Ζώδιο του Ιχθύ ο Κρόνος θα φέρει μια περίοδο ωρίμανσης αλλά Και πολλά ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. 
 Ο Ουρανός μέσα από το ζώδιο του Ταύρου συνεχίζει να φέρνει για τους αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου ξαφνικές εκπλήξεις αλλά και ανατροπές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις που άλλοτε θα σας ικανοποιήσουν και άλλοτε θα δημιουργήσουν περισσότερα μπλεξίματα. Αυτή η επιρροή θα συνεχιστεί μετά τις 29 Μαίου και για τους Αιγόκερους του τρίτου Δεκαημέρου, καθότι ουρανός θα επηρεάζει πια το δικό σας δεκαήμερο από τα τέλη του Μάη και έπειτα.
 Ό Ποσειδώνας θα επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω καθ όλη την χρονιά. Η επιρροη του εχει να κανει με έντονη δημιουργικότητα σε θέματα γραφής αλλά και ευχάριστα ταξίδια που θα αναστατώσουν την καθημερινότητά σας με ευχάριστο τρόπο.
 Ο Πλούτωνας μέχρι την 23η Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα ευνοήσει τους Αιγόκερους των τελευταίων 4 ημερών στο να μπορέσουν να επιτύχουν στα επαγγελματικά τους όνειρα και να αναγνωριστούν έμμεσα από τους κόπους τους. Από της 23 Μαρτίου μέχρι τις 11 Ιουνίου ο Πλούτωνας θα μπει για λίγο χρονικό διάστημα στο ζώδιο του Υδροχόου και θα ευνοήσει τρομερά την οικονομική κατάσταση των αιγόκερων που είναι γεννημένοι τις πρώτες 3 ημέρες του ζωδίου.  
 Η Ηλιακή έκλειψη στις 20 Απριλίου είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχουν κάτι θαυμαστό στα επαγγελματικά τους, αλλά και να επιτύχουν μια μετακόμιση. Η σεληνιακή έκλειψη στις 5 Μαίου θα επηρεάσει τους αιγόκερους του δεύτερου δεκαημέρου και θα φέρει σχέσεις, οι οποίες όμως θα είναι ιδιαίτερα ταραχώδεις. Η ηλιακή έκλειψη στις 14 του Οκτώβρη είναι μια σημαντική ευκαιρία για να μπορέσετε οι αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχετε κάτι υπέροχο και πολύ σημαντικό στα επαγγελματικά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη είναι η κατάλληλη στιγμή για εσάς, για να μπορέσετε να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και να μπορέσετε να προχωρήσετε σε μια σχέση που θα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω θα επηρεαστούν περισσότερο.
Για video προβλέψεις ανά δεκαήμερα και πενθήμερα πατήστε εδώ: Αιγόκερως – Ετήσιο – Χρήστος

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  ΕΤΗΣΙΟ 2023
Ο Δίας ήδη από το ξεκίνημα της χρονιάς, μέσα από το ζώδιο του Κριού, θα σας ευνοήσει μέχρι και τις 15 Μαίου στο να μπορέσετε να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να κλείσετε σημαντικές συνεργασίες αλλά και να υπογράψετε συμβόλαια που θα σας προσφέρουν μια οικονομική άνεση.
 Από τις 16 Μαίου και μετά θα σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να βελτιώσετε κατά πολύ την κατάσταση μέσα στο σπίτι σας, όπως και να μπορέσετε να επιτύχετε θέματα στη δουλειά σας ή και να μετακομίσετε. Οι γεννημένοι στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του Υδροχόου θα έχετε και την μεγαλύτερη εύνοια σε αυτά τα θέματα.
 Ο Ουρανός μέσα από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει το δεύτερο δεκαήμερο μέχρι και τις 29 Μαίου και θα σας φέρει κάποιες ανατροπές και αναταραχές μέσα στη ζωή σας και στη δουλειά σας. Όμως από τις 29 Μαίου και μετά θα έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Από τις 29 Μαίου όμως και έπειτα το τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου, θα βρεθεί μπροστά σε σημαντικές εξελίξεις και ξαφνικές αλλαγές που προφανώς και θα σας βρούν σε ένα βαθμό απροειδοποίητα, οπότε και χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή στις κινήσεις σας. επαγγελματικές και μη.
 Ο Κρόνος σταματάει να ταλαιπωρεί το ζώδιό σας στις 7 Μαρτίου, αλλά μέχρι τότε το τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου θα βιώσει συνεχείς πιέσεις και άγχη μέσα στις σχέσεις του, αλλά και στις επαγγελματικές του επαφές. Από τις 7 Μαρτίου και μετά ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ιχθύ, μια θέση που θα προβληματίσει αρκετά τα οικονομικά σας και θα σας φέρει προβλήματα στην καθημερινότητά σας κυρίως για τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. 
 Ο Ποσειδώνας συνεχίζει και φέτος να επηρεάζει τα οικονομικά του τρίτου δεκαημέρου του Υδροχόου, φέρνοντας προβλήματα και δυσκολίες σε θέματα που αφορούν την οικονομική σας κατάσταση, ενώ θα πρέπει να προσέξετε καταστάσεις εξαπατησης. Ο Πλούτωνας από την αρχή της χρονιάς μέχρι και της 23 Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς θα βοηθήσει κυρίως τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου να πάρουν σημαντικές αποφάσεις ζωής αλλά και να λύσουν πολλά υπαρξιακά τους θέματα. Από τις 23 Μαρτίου όμως και μέχρι τις 11 Ιουνίου ο πλούτωνας θα μπει για ελάχιστο χρονικό διάστημα. στο Ζώδιο του Υδροχόου, που σημαίνει ότι θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες 3 ημέρες του ζωδίου σας και μέσα από την παρουσία του θα έχετε μια σημαντική δυναμική για να αλλάξετε τη ζωή σας αλλά και να μπορέσετε να επιτύχετε πολλά σχέδια και όνειρα που έχετε στο μυαλό σας. 
 Η έκλειψη στις 20 Απριλίου σας προσφέρει τους Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, μια σημαντική ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείτε και να γνωρίσετε νέους ανθρώπους. Η έκλειψη στις 5 Μαίου θα προκαλέσει τα τελευταία προβλήματα σε θέματα δουλειάς και σπιτιού για τους Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου. Η έκλειψη στις 14 Οκτωβρίου είναι μια σημαντική ευκαιρία για να επιτύχετε σε θέματα σπουδών και ταξιδιών ιδιαίτερα οι γεννημένοι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου. Τέλος, η έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου να επιτύχουν κάτι σημαντικό επαγγελματικά.
Για video προβλέψεις ανά δεκαήμερα και πενθήμερα πατήστε εδώ: Υδροχόος – Ετήσιο – Χρήστος

ΙΧΘΥΕΣ ΕΤΗΣΙΟ 2023
Για εσάς ο Δίας στο Ζώδιο του Κριού ήδη από την αρχή της χρονιάς θα σας προσφέρει πάρα πολλές και σημαντικές ευκαιρίες στα οικονομικά σας. Η χρονιά αυτή χαρακτηρίζεται από την οικονομική άνεση, αλλά και από τις νέες δυνατότητες οικονομικής επέκτασης. Από τις 15 Μαίου και μετά από ο Δίας θα μπει στο ζώδιο του Ταύρου. Θα βοηθηθείτε αρκετά για να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο αλλά και να μπορέσετε να κάνετε σημαντικά ταξίδια τα οποία θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους.
 Ο Κρόνος μέχρι και τις 7 Μαρτίου θα βρίσκεται στο τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου, επηρεάζοντας αρκετά το δικό σου ζώδιο σε θέματα ψυχολογικής φύσεως, οπότε μπορεί οι Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου να νιώσετε λίγο πιεσμένοι και λίγο αγχωμένοι για θέματα καθημερινότητας. Από τις 8 Μαρτίου και μετά από  ο Κρόνος μπαίνει στο Ζώδιο του Ιχθύ. Θα πρέπει να περιμένετε οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, μια χρονιά αρκετά μεγάλης πίεσης και εντάσεων, υποχρεώσεων και αρκετών απαιτήσεων, οπότε και θα πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι για μια χρονιά με αρκετή προσπάθεια που όμως στο τέλος θα σας δώσει την επιτυχία που θέλετε. 
 Ο Ουρανός φέτος θα συνεχίσει να σας βοηθά στο να ανοίξετε περισσότερο τους πνευματικούς σας ορίζοντες και να γνωρίσετε ιδιαίτερα καινούργια πράγματα. Οι γεννημένοι στο δεύτερο και στο τρίτο δεκαήμερο θα είσαστε αυτοί που θα επηρεαστείτε περισσότερο και θα μπορέσετε μέσα από την επιρροή του Ουρανού να αλλάξετε πολλά πράγματα στη ζωή σας και στον τρόπο σκέψης σας. Τέλος, πολλά και σημαντικά ταξίδια θα έρθουνε, τα οποία θα είναι σαν ευκαιρίες για να μπορέσετε να γνωρίσετε ακόμη περισσότερα πράγματα για τον κόσμο. 
 Ο Ποσειδώνας θα επηρεάσει κυρίως τους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, που δίνει τη δυνατότητα στο να μπορέσετε να βρείτε αυτά που πραγματικά σας αξίζουν, αλλά και να εκμεταλλευτείτε τα ταλέντα σας για να επιτύχετε. Επί των διαπροσωπικών σας σχέσεων, όμως, θα πρέπει να περιμένετε αρκετά μπερδέματα και ταλαιπωρίες, οπότε θεωρείται μια περίοδος αρκετά μεγάλου άγχους σε οτιδήποτε αφορά διαπροσωπική επαφή. 
 Ο Πλούτωνας μέχρι την 23η του Μαρτίου και από τις 11 Ιουνίου μέχρι το τέλος της χρονιάς δίνει τη δυνατότητα σε αρκετούς Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου στο να χτίσουνε καινούριες προοπτικές στις σχέσεις τους, αλλά και να επιτύχουν σε κοινωνικές σχέσεις. Από τις 23 Μαρτίου μέχρι τις 11 Ιουνίου, οι Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου θα έχουν μια σημαντική ευκαιρία να αλλάξουν πολλά πράγματα στη ζωή τους που εδώ και καιρό ήταν σε αδιέξοδο.
 Στις 20 Απριλίου η Ηλιακή Έκλειψη θα ευνοήσει τους Ιχθεις του τρίτου δεκαημέρου στο να μπορέσουν να επιτύχουν πολλά πράγματα σε θέματα με τα οικονομικά τους και να αυξήσουν κατά πολύ τις δυνατότητές τους για επαγγελματική εξέλιξη. Η έκλειψη στις 5 Μαίου μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα για τους Ιχθείς του δεύτερου δεκαημέρου. Η έκλειψη στις 14  Οκτωβρίου είναι μια σημαντική ευκαιρία για τους Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου να επιτύχουν πολλά και σημαντικά πράγματα επί των οικονομικών τους. Τέλος, η έκλειψη στις 28 του Οκτώβρη είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου να μπορέσουν να πάνε ένα σημαντικό ταξίδι που περίμεναν καιρό και να  βελτιώσουν την επαγγελματική τους κατάσταση.
Για video προβλέψεις ανά δεκαήμερα και πενθήμερα πατήστε εδώ: Ιχθύες – Ετήσιο – Χρήστος Άρχος (christosarchos.gr)

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια