Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια το 2023

Τα ζώδια το 2023 και οι ετήσιες προβλέψεις, για να ξέρετε τι λέει η αστρολογία για τα αισθηματικά και επαγγελματικά σας τη νέα χρονιά.
To 2023 προβλέπεται να είναι μια θετική χρονιά για τα περισσότερα ζώδια. Γενικά, αυτός ο χρόνος φέρνει ανοίγματα που θα δώσουν την ώθηση για ουσιαστικές επιδιώξεις και θα υπάρξει δυνατότητα για επαγγελματική βελτίωση, όπου το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η μεθοδικότητα και η συγκέντρωση στους στόχους. Τα συμβάντα θα είναι υποστηρικτικά ως προς τις επιθυμίες και τις βλέψεις, όμως απαραίτητη θα είναι η αυτογνωσία η εσωτερική πειθαρχία και η μεθοδικότητα.
Θα υπάρξει το άνοιγμα για να δοθεί ένα ουσιαστικό τέλος στις τοξικές σχέσεις και συνεργασίες, το αναπτερωμένο ηθικό θα δώσει την ώθηση για να διαφοροποιηθεί η οπτική της αντίληψης. Οι δυναμικές ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, οι αποφάσεις θα είναι ουσιαστικές και θα ανοίξουν τον δρόμο για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις ικανές να οδηγήσουν στη βελτίωση.

Στα αισθηματικά μας
Σε θέματα αισθηματικής φύσης οι νέες γνωριμίες οι συναναστροφές και κοινωνικές επαφές θα δώσουν ώθηση στα προσωπικά μας το 2023, ενώ ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες σχέσεις αλλά και για δεσμεύσεις.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Αιγόκερω μας καλεί να περάσουμε σε επαναπροσδιορισμούς και επαναξιολογήσεις. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή, απαραίτητο θα είναι να επανεξεταστούν οι καταστάσεις οι προοπτικές και οι χαρακτήρες. Παρελθοντικά ζητήματα θα επανέλθουν και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά θα υπάρξει η δυνατότητα να δοθούν ουσιαστικές λύσεις.

Στα επαγγελματικά μας
Σε θέματα επαγγελματικής φύσης παλιές προτάσεις θα ξανασυζητηθούν, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες, θα υπάρχει δυνατότητα οι προτάσεις να περάσουν σε πρακτικό επίπεδο.
Η παρουσία του Δία στον Κριό φέρνει νέες ευκαιρίες, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί δυναμικότητα και συντονισμό. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τον ορθολογισμό θα ανοίξουν τον δρόμο για βελτίωση.
Στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν ανοίγματα για νέες συνεργασίες που θα είναι ιδιαιτέρως εποικοδομητικές. Θέματα οικονομικής φύσης θα μπούνε σε τάξη, δεν αποκλείεται κάποιοι να καταφέρουν να βρουν και μία νέα πηγή εσόδων.

Τον Μάρτιο το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθείς θα βοηθήσει στη συγκέντρωση, φεύγει η ονειροπόληση και η ανάγκη για αποφυγή της πραγματικότητας, οι σκέψεις θα είναι προσγειωμένες. Τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, ωριμότητα, υπευθυνότητα, συντονισμένες σκέψεις και ενέργειες.
Στον επαγγελματικό τομέα ανταμοιβή θα βρουν οι προσπάθειες, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις εργασιακές σχέσεις, ο συλλογικός τρόπος δράσης θα έχει αποδοτικό αποτέλεσμα. Σοβαρές θα είναι οι βλέψεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για θετική εξέλιξη, το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η μεθοδικότητα.
Το πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο φέρνει συνειδητοποιήσεις, θα υπάρξουν διαπιστώσεις που θα αλλάξουν τις επιθυμίες και τους στόχους. Αποκαλυπτικά συμβάντα θα διαλύσουν την αμφιβολία, οι καταστάσεις θα είναι πιο ξεκάθαρες αυτό θα βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Η ωριμότητα και η συναισθηματική καλλιέργεια πρόσφορο θα κάνουν το έδαφος για ξεκαθαρίσματα και τελικές συμφωνίες.

Οι σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια το 2023
Τον Απρίλιο η Ηλιακή έκλειψη στον άξονα Κριού-Ζυγού θα δώσει την ώθηση για αφύπνιση και ψυχολογική ανανέωση. Οι σκέψεις θα είναι δυναμικές, θα εκδηλωθεί ανάγκη για δράση για δημιουργικότητα και για θετικό αποτέλεσμα. Μένουν στην άκρη οι αναστολές, οι σκέψεις και οι επιθυμίες θα περάσουν σε πρακτικό επίπεδο. Οι επαφές και οι συζητήσεις θα είναι τονωτικές, θα δώσουν την ψυχολογική ώθηση για δυναμικές προσεγγίσεις, η αυτοπεποίθηση θα είναι η κινητήρια δύναμη.

Τον Μάιο η παρουσία του Δία στον Ταύρο θα δημιουργήσει την ανάγκη για εξασφάλιση, σταθεροποίηση, κατοχύρωση. Σε θέματα οικονομικής φύσης οι εξελίξεις θα είναι θετικές, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα σταθεροποιήσουν τα έσοδα. Οι τολμηροί χαρακτήρες δεν αποκλείεται να βρούνε και μία νέα πηγή εσόδων, σε ένα γενικό πλαίσιο θα υπάρξει δυνατότητα για χρηματική άνοδο. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού μας καλεί να εξερευνήσουμε τον εαυτό μας, να εισχωρήσουμε στο βάθος των συναισθημάτων μας για να εξαλείψουμε τις αρνητικές σκέψεις και τις ανασφάλειες.

Τον Ιούνιο η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στους Ιχθείς φέρνει στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις, δεν αποκλείεται να επανέλθουν πρόσωπα και να ξανασυζητήσουν παλιές προτάσεις ή προοπτικές. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα ανοίγει τον δρόμο για προσεγγίσεις συναισθηματικής φύσης. Οι καινούργιες γνωριμίες θα είναι συναρπαστικές, κάποιοι θα καταφέρουν να ερωτευτούν, να ενθουσιαστούν και να δώσουν μία δημιουργική ώθηση στην προσωπική τους ζωή. Έμφαση θα δοθεί στο φλερτ, στη διασκέδαση, στη ψυχαγωγία, ανανεώνονται οι σχέσεις. 

Τον Αύγουστο η αναδρομή πορεία του Ουρανού θα φέρει ένα είδος συναισθηματικής και πνευματικής αναστάτωσης. Ανάγκη θα δημιουργηθεί για απεγκλωβισμό από τη ρουτίνα και τη στασιμότητα, οι ενέργειες θα έχουν στόχο την ανανέωση και τη ριζική αλλαγή. Οι επαναστατικοί και αντικομφορμιστικοί χαρακτήρες προσοχή στις υπερβολές, οριοθετημένες θα πρέπει να είναι οι αντιδράσεις. Στόχος θα είναι η αναγέννηση, ωστόσο οι ριζικές μεταρρυθμίσεις θα απαιτούν πρόσφορο έδαφος.

Τον Σεπτέμβριο η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης και του Ερμή φέρνει αλλαγές στον τρόπο σκέψης, διαφοροποιείται η συναισθηματική βάση, θα υπάρξουν επαναξιολογήσεις που θα αλλάξουν ριζικά τις απόψεις και τις βλέψεις. Δεν αποκλείεται να γίνουν επανασυνδέσεις, σχέσεις που κατά την προηγούμενη περίοδο δεν είχαν ευδοκιμήσει τώρα θα έχουν την προοπτική για θετική εξέλιξη.

Τον Οκτώβριο η Ηλιακή έκλειψη στον άξονα Ζυγού-Κριού μας καλεί να δώσουμε έμφαση στις προσωπικές σχέσεις, για να υπάρξει συνεννόηση και αποδοχή θα πρέπει να μπούμε και στη θέση των τρίτων. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα, μεγάλη σημασία θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση. Θα υπάρξει δυνατότητα για τακτοποίηση και διεκπεραίωση, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθεί η αναβολή.

Αρχές Νοεμβρίου ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία, ορθολογισμός και υπευθυνότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης συγκεκριμένες και εφικτές θα είναι οι βλέψεις, θα έχουνε δυνατότητα υλοποίησης. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό βελτίωση θα φέρει στις σχέσεις επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές. Θα εκδηλωθεί ανάγκη για ισορροπία, σταθερότητα, αμοιβαιότητα και αρμονική συνύπαρξη.

Τον Δεκέμβριο ο ορθόδρομος Ερμής στον Αιγόκερω φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις οικογενειακές υποθέσεις. Ώριμος θα είναι ο τρόπος σκέψης, εποικοδομητικές θα είναι οι συζητήσεις, λύσεις θα βρεθούν σε επίμαχα ζητήματα. Στις 23 Δεκεμβρίου η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη θα δημιουργήσει την ανάγκη για επαναξιολόγηση, θα χρειαστεί να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι και οι βλέψεις. Ανοιχτές υποθέσεις θα έρθουν και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά θα πρέπει να ξανά συζητηθούν με ωριμότητα. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Τοξότη ανοίγει τον δρόμο για κοινωνικές και αισθηματικές γνωριμίες, αυθόρμητες θα είναι οι προσεγγίσεις, θα υπάρξει ψυχολογική ανανέωση. 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια