Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογικές Προβλέψεις 2023 από τον Χρήστο Άρχο

Ένα μεγάλο αφιέρωμα ετήσιων αστρολογικών προβλέψεων ετοίμασε για εσάς, ο αγαπημένος σας αστρολόγος Χρήστος Άρχος! Μας μίλησε αναλυτικά για όλα όσα θα εξελιχθούν στην ζωή των 12 Ζωδίων, οι προβλέψεις του όπως πάντα ήταν εξονυχιστικές και ανά δεκαήμερο, για να γνωρίζετε με κάθε λεπτομέρεια όλες τις τάσεις της χρονιάς! Δες αναλυτικά το βίντεο του ζωδίου σου και μάθε τις ετήσιες προβλέψεις σου ! 


Κριός
Κριέ μου τη νέα χρονιά έχεις συνοδοιπόρο σου τον Δία στο ζώδιο σου έως και το Μάιο! Οι Ηλιακές Εκλείψεις στον Άξονά σου, θα δοκιμάσουν σχέσεις και συνεργασίες.
Ταύρος
Ταύρε μου, μετά από ένα επεισοδιακό 2022, έρχονται επιτέλους και χαρούμενες μέρες για εσένα! Από τον Μάιο του 2023 ο Δίας από το ζώδιο σου, θα αυξήσει τον παράγοντα της τύχης για νέα ξεκινήματα!
Δίδυμος
Δίδυμέ μου, το 2023 είναι χρονιά ευθυνών και σκληρής δουλειάς, αφού ο Κρόνος θα περάσει στο ζώδιο του Ιχθύ δοκιμάζοντας τις αντοχές σου! Δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες.
Καρκίνος
Καρκίνε μου, το 2023 είναι μία χρονιά καταξίωσης, προόδου αλλά και νέων ουσιαστικών γνωριμιών! Πολλές από τις επιθυμίες σου εκπληρώνονται μέσα στο νέο έτος!
Λέων
Λιοντάρι μου, μετά τις πιέσεις και τα ευτράπελα του 2022, έρχεται μία νέα πιο ελπιδοφόρα χρονιά που ανακτάς την αισιοδοξία σου, κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου, αλλά προχωράς και σε νέα σημαντικά βήματα για την επαγγελματική σου πορεία! Το δοκιμαστικό πέρασμα του Πλούτωνα στον Υδροχόο έχει κάτι να σου πει …
Παρθένος
Παρθένε μου, το 2023 ο Κρόνος από τους Ιχθείς θα δοκιμάσει αισθητά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου , εσύ θα χρειαστεί να πάρεις ώριμες αποφάσεις για την πορεία τους! Τονώνονται τα ψυχικά σου αποθέματα, ταξιδεύεις, αποκτάς νέες εμπειρίες!
Ζυγός
Ζυγέ μου, το 2023 ξεκινά με νέους ανθρώπους να μπαίνουν στην ζωή σου! Η κούραση στον τομέα της εργασίας δεν θα λείπει, ενώ από το Μάιο, τονώνονται σημαντικά και τα οικονομικά σου! Τι προβλέπει ο Χρήστος Άρχος για σένα;

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, το 2023 ξαλαφρώνεις, οριστικοποιείς ποιοι θα είναι οι συνοδοιπόροι σου, βελτιώνεις την ζωή σου, την φυσική κατάσταση και την εργασία σου, ενώ από το Μάιο αναμένονται πολύ καλύτερες ευκαιρίες στις σχέσεις σου!

Τοξότης
Τοξότη μου, νέα χρονιά με έρωτα, ψυχαγωγία, όμορφες ευκαιρίες αλλά και έναν Κρόνο από τους Ιχθείς, να σε φορτίζει με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις!  
Αιγόκερως
Αιγόκερε μου, το 2023 αναμένεται να είναι μία χρονιά που θα καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου τόσο ψυχικά όσο και οικονομικά! Οι αποφάσεις που θα πάρεις αυτή την χρονιά θα έχουν μία σημαντική επιρροή σε βάθος χρόνου! 
Υδροχόος
Υδροχόε μου, από τον Μάρτιο ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιο σου και παίρνεις μία σημαντική ανάσα. Η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιο σου, αναμένεται να φέρει ριζικές μεταμορφωτικές αλλαγές στην ζωή σου!
Ιχθύ
Ιχθύ μου, το 2023 σηκώνεις τα μανίκια και εργάζεσαι σκληρά, ακόμα και αν δεν το θέλεις, ο Κρόνος από το ζώδιο σου θα σε βάλει σε τάξη και σε πρόγραμμα! Χαρακτηριστική θα είναι η τόνωση στα οικονομικά και οι ευκαιρίες για ταξίδια, συμφωνίες, γνωριμίες.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια