Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

AsiaExpressGR νικητές

🏆Οι μεγάλοι νικητές του #AsiaExpressGR είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος “Fipster” Ιωάννου!
Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το Asia Express στο STAR, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Fipster, κατά κόσμον Φίλιππο Ιωάννου να αναδεικνύονται οι μεγάλοι νικητές.
Στον τελικό του πρωτότυπου ταξιδιωτικού ριάλιτι παιχνιδιού με παρουσιαστές τον Πέτρο Πολυχρονίδη και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, έφτασαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Fipster και ο Παύλος Γαλακτερός με τον Χρήστο Ζώτο.
Τα δύο ζευγάρια μονομάχησαν για μια τελευταία φορά.
Στο τελευταίο απαιτητικό αγώνισμα έχοντας πάρει και δύναμη από βιντεοκλήσεις που είχαν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, οι τέσσερις φιναλίστ τα έδωσαν όλα για να τερματίσουν πρώτοι και να είναι οι μεγάλοι νικητές του πρώτου ελληνικού Asia Express.
Στο τέλος, οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν ότι μεγάλοι νικητές είναι ο Βασάλος και ο Fipster, οι οποίοι θα λάβουν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και το bonus έπαθλο των 10.000. Συνολικά, και οι δύο μαζί θα λάβουν 60.000 ευρώ, με τη νίκη τους.
«Αν ρωτήσουμε όλους τους παίκτες από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, ποιος ήθελαν να είναι ο νικητής και ποιος δικαιούται να είναι ο νικητής θα έλεγαν ο Φίλιππος και ο Κωνσταντίνος. Δεν είμαι υπερόπτης, δεν λέω ποτέ μεγάλα λόγια αλλά δουλέψαμε πραγματικά, παίξαμε σε όλα τα races, πήραμε τα περισσότερα έπαθλα οπότε ήρθε η ώρα να πάρουμε το Asia Express γιατί μας άξιζε» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια