Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίες προβλέψεις ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2022 και ΖΩΔΙΑ

*1 αντίθεση Αφροδίτης/Άρη ψυχρότητα, ξεσπάσματα, εκρήξεις
*2 τετράγωνο Ερμη/Πωσειδωνα  μπέρδεμα, λάθη, ψέματα, σύγχυση
Εξάγωνο Αφροδίτης/Κρόνου αυτοέλεγχος, επιφύλαξη, εντιμότητα  
*3 ο Πωσειδωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία  στις 10:17 μμ. 
*4 τετράγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα ψευδαισθήσεις, απογοητεύσεις, αβεβαιότητα, τρέλα
*6 τετράγωνο Ερμη/Δια δημιουργικότητα, έντονη δραστηριότητα, θετική σκέψη, αισιοδοξία
*7 ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 00:08 π.μ. 
*8 Πανσέληνος στους Διδύμους 
*9 τετράγωνο Αφροδίτης/Δια  υπερένταση, αδιαφορία, αμέλεια, ματαιοδοξία
*10 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 5:54 π.μ. 
*12 εξάγωνο Ηλιου/Κρόνου σταθερότητα, βοήθεια, υπομονή, επιμονή
*14 τετράγωνο Ηλίου/Πωσειδωνα ασθένεια, απογοήτευση, αυταπάτες, αποτυχία, χάος
*17 τρίγωνο Ερμη/Ουρανού νέες ιδέες, αντίληψη, θετικές αλλαγές
*20 ο Δίας στον Κριό στις 4:21 μμ. 
*21 ο Ηλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω 11:48 μμ. Έναρξη Χειμερινού Ηλιοστασίου 
*22 τετράγωνο Ηλιου/Δια υπερβολή, σύγκρουση, αλαζονεία
Τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού μουσική, ταλέντο, ανανέωση, εφήμεροι έρωτες, δημοφιλια, κεραυνοβόλος έρωτας, ιδιομορφίες  
*23 Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω 
*25  εξάγωνο Ερμη/Ποσειδώνα  φαντασία, όραμα, πνευματικότητα, διανόηση
*28 εξάγωνο Αφροδίτης/Πωσειδωνα ευαισθησία, φαντασία, ομορφιά, τέχνη, διασκέδαση
*29 Ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμη στην 24^η του Αιγόκερω 
*29 Δεκεμβρίου 2022 έως 18 Ιανουαρίου 2023 Συνοδος Ερμη/Αφροδίτης προθυμία, ευθυμία, καλή αίσθηση των πραγμάτων 
*Από αστρολογικής άποψης αρχές του μηνα, ο Πωσειδωνας, ο Βασιλιάς των Ωκεανών και ο σύγχρονος κυβερνήτης της μουσικής, της τέχνης και της πνευματικότητας, τελειώνει μετα από μήνες το ανάδρομο ταξίδι του στις 10:17 μμ. στις 3 Δεκεμβρίου,2022. 
Τώρα θα βλέπουμε πιο ξεκάθαρα τα όρια που είναι ένα πάντα σημαντικό θέμα του Ποσειδώνα. Όρια στις σχέσεις μας, όρια στις συνήθειες μας, τη σύνδεσή μας με το πνευματικό. Καθώς, ανακαλύφθηκε το 1800, μια εποχή όπου ο πνευματισμός και ο αποκρυφισμός ήταν σε άνοδο φέρει αυτές τις ισχυρές ιδιότητες, αλλά είναι απαραίτητο να διαχωρίσουμε τα γεγονότα από τη μυθοπλασία – κάτι που δεν είναι ποτέ εύκολο κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να ανανεώσουμε την πνευματική μας σύνδεση, να επανεξετάσουμε τη διαίσθησή μας.

*Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 00:08 π.μ. στις 7 Δεκεμβρίου*, όπου θα είναι για περίπου ένα μήνα. Τα θέματα γύρω από αυτόν τον Ερμή περιλαμβάνουν ακριβή επικοινωνία και σκέψη για μακροπρόθεσμους στόχους. Οπότε, πρέπει να επιλέξτε προσεκτικά τις λέξεις σας, γράψτε τους επαγγελματικούς σας στόχους σε ένα φύλλο χαρτί. Εάν αισθάνεστε απαισιόδοξοι τις επόμενες εβδομάδες, χρησιμοποιήστε αυτήν την πλανητική ενέργεια για να σκεφτείτε καθαρά και λογικά ώστε να ξεκαθαρίσετε το πρόβλημα. Μόλις το δείτε και το αποδεχτείτε, τότε θα το μεταμορφώσετε.
Αν και μπορεί να μην είναι η πιο συναρπαστική ενέργεια, εν όψη Χριστουγέννων, ο Ερμής στον Αιγόκερω έχει και οφέλη! Και ο συγχρονισμός δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερος, αν το δούμε διαφορετικά. Εν όψη, Πρωτοχρονιάς, μας δίνετε η ευλογία να μας προσγειώνει, να διοχετεύουμε την ενέργεια μας σε συγκεκριμένους στόχους και φιλοδοξίες, βοηθώντας να πάρουμε αποφάσεις.
Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη είναι το χτίσιμο ιδεών. Μπορούμε να οργανώσουμε καλύτερα ιδέες που τρέχουν μεσα στο μυαλό μας, να ενώσουμε τα κομμάτια παζλ, να τακτοποιήσουμε θέματα που μας ενδιαφέρουν και να δούμε καταστάσεις με τον πιο λογικό τρόπο. Μόλις μπορέσουμε να δούμε τις ιδέες μας ως μια σταθερή μορφή, είμαστε σε θέση να αναλάβουμε δράση και να τις μετατρέψουμε σε πραγματικότητα. Μπορεί να αισθάνεστε ή να θέλετε να γίνετε πιο φιλόδοξοι, πρακτικοί, οξυδερκείς, υπομονετικοί και καλά οργανωμένοι. Ίσως, να είστε προσεκτικοί να μην είστε στενόμυαλοι και να μην έχετε χιούμορ κατά καιρούς. Διοχετεύστε τη Διανοητική σας δύναμη στην εκπαίδευση και τη μάθηση.
Ενώ τείνουμε να είμαστε απλοί κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, πρέπει να προσέχουμε τον τόνο που παίρνουμε όταν επικοινωνούμε με άλλους. Όλοι πιστεύουμε ότι οι ιδέες μας είναι σαφώς οι καλύτερες κατά τη διάρκεια της διέλευσης τού Ερμή στον Αιγόκερω, αλλά αν αφιερώνουμε πάρα πολύ χρόνο ανησυχώντας για το ποιος είναι υπεύθυνος, δεν θα καταλήξουμε να κάνουμε πολλά.

*Στις 8 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στους Διδύμους*. Ο Ήλιος απέναντι από τον Άρη στους Διδύμους, μας προσκαλεί να εξισορροπήσουμε την προσπάθεια και την ενέργεια μας, προς τη σωστή κατεύθυνση. Η υπερβολή, η βιασύνη, η τάση να παίρνουμε φωτιά εύκολα, η πίεση που ασκούμε, θέλουν όλα Υπομονή! Με κυβερνήτη τον Ερμή στον Αιγόκερω, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να φέρουμε κάποια δομή στο χάος αυτής της περιόδου. Ο Άρης με τη Σελήνη είναι μια εξαιρετικά αντιδραστική ενέργεια και μάλιστα με τον Άρη ανάδρομο, θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε τα λόγια μας με πράξεις – όχι μόνο τώρα, αλλά και στο μέλλον. Η συνέπεια όμως δεν είναι πάντα η ισχυρότερη ιδιότητα των Διδύμων, αλλά το τρίγωνο όμως προς τον Κρόνο κανει το αδύνατο, δυνατό. 

*Στις 10 Δεκεμβρίου και η Αφροδίτη* εισέρχεται στον Αιγόκερω στις 5:54 π.μ. οπου προσθέτει μεγάλη σοβαρότητα και μεγαλύτερη ευθύνη στις προσωπικές σας σχέσεις ίσως και να νιώθετε ότι υπάρχει ένα βάρος. Θα είστε πιο συγκρατημένοι στο να δείξετε τη συναισθηματική σας πλευρά.
Προσέξτε να μην θάβετε τα συναισθήματά σας πολύ βαθιά, διαφορετικά μπορεί να βγουν παρορμητικά με αρνητικό τρόπο η’ θυμό. Τις περισσότερες φορές αυτή η Αφροδίτη προσελκύει καλά πράγματα στην επαγγελματική ζωή αλλα και ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν. Βελτιώνει τις σχέσεις με ανώτερους. Ωφελεί την δημιουργική σας πλευρά από οικονομικής άποψης. Αφού αυτή η Αφροδίτη έχει μόλις βγει από τον μεγαλόψυχο, παντογνώστη και αισιόδοξο Τοξότη τώρα πάει σε μια ενέργεια πιο πρακτική, φιλόδοξη και υλιστική καθώς νιώθουμε τα πράγματα να παίρνουν μια στροφή πιο σε μια πιο σοβαρή, γειωμένη και λογική σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με την Αφροδίτη, αγάπη, ρομαντισμός, χρήματα, σχέσεις, αυτοεκτίμηση, αξίες, ομορφιά, τέχνη και αρμονία.
Είμαστε πιο προσεκτικοί και πειθαρχημένοι με τις σχέσεις, τα οικονομικά και τις αξίες μας. Σκεφτόμαστε πιο υπεύθυνα και μακροπρόθεσμα. Όταν πρόκειται για την Αφροδίτη και τον Αιγόκερω, οι ενέργειες δεν είναι ίδιες, ο Αιγόκερως είναι πολύ εργατικός και προσανατολισμένος στους στόχους, ενώ η Αφροδίτη θέλει ευχαρίστηση, ρομαντισμό και πάθος. Αυτή η διέλευση μπορεί πραγματικά να προσφέρει την ευκαιρία να φέρετε περισσότερη ευχαρίστηση και πάθος στην καθημερινότητα σας ή να βρείτε μια ισορροπία μεταξύ εργασίας και ευχαρίστησης. Εάν είστε σε μια σχέση κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, είναι μια καλή στιγμή να σοβαρευτείτε και να ωριμάσετε, να δημιουργήσετε σταθερές βάσεις, να επικοινωνήσετε. Αλλωστε η Αφροδίτη αυτή εστιάζετε στη δημιουργία γερών θεμελίων, στην οικοδόμηση οικογενειών, επιχειρήσεων και στη δημιουργία οτιδήποτε φέρνει αγάπη και ευχαρίστηση. Κάποιοι μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι η σχέση στην οποία βρίσκονται δεν είναι αρκετά σοβαρή ή πραγματικά δεν το βλέπετε να λειτουργεί μακροπρόθεσμα. Μπορεί επίσης να είμαστε λίγο κτητικοί και ελεγκτικοί, γι’ αυτό να έχετε επίγνωση αυτής της επιρροής και να σκεφτείτε εάν υπάρχει κτητικότητα ή κυριαρχία στις σχέσεις σας. Εάν είστε ελεύθεροι κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, η ερωτική σας ενέργεια μπορεί να είναι λίγο μειωμένη, μπορεί όμως να είμαστε πολύ πιο ρεαλιστές και επιλεκτικοί όταν πρόκειται για το ποιον θέλουμε να αφήσουμε στη ζωή μας. Ισως, κάποιος που μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες και το μέλλον μας. Ο Αιγόκερως έχει να κάνει με τις επιχειρήσεις και την επαγγελματική ζωή, επομένως μπορεί να επηρεαστείτε για να σκεφτείτε την καριέρα σας ή τον τομέα υπηρεσίας και ευθύνης σας, ικανοποιεί τις ανάγκες σας; ;Νιώθετε ότι σας εκτιμούν.

*Στις 20 Δεκεμβρίου ο Δίας στον Κριό στις 4:21 μμ.* φεύγει από τα θολά μυστικά νερά των Ιχθύων για να ταξιδέψει ξανά μεσα απο τις παρορμητικές φωτιές του Κριού. Ο Δίας όπως γνωρίζουμε μπήκε στον Κριό στις 10 Μαΐου – 28 Οκτωβρίου και στη συνέχεια, μετά από μια σύντομη ανάδρομη πορεία, από τις 20 Δεκεμβρίου- 16 Μαΐου 2023. Αντί να δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη του συναισθηματικού συντονισμού, θα μας εμπνεύσει τώρα ξανά να ξεκινήσουμε την ενστικτώδη δράση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Δίας θα διευρύνει τα θέματα του Χείρωνα στον Κριό από τον Μάιο του 2018. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο Χείρωνας στον Κριό φωτίζει οδυνηρές εμπειρίες που σχετίζονται με την αυτοαποδοχή, την ταυτότητα, την ανεξαρτησία, την καταπίεση, την επιβίωση ανάγκες και εξουθένωση για να αναφέρουμε μερικές. Καθώς ο Δίας ενώνεται με τον Χείρωνα, μπορεί να βρούμε την ευκαιρία να αναπτυχθούμε από τον πόνο αρπάζοντας ευκαιρίες για να διεκδικήσουμε ξανά και να ενσωματώσουμε τις επιθυμίες μας.

*Στις  21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω 11:48 μμ.* Μερικές φορές (συνήθως κάθε 4-5 χρόνια) συμβαίνει την 22η μέρα του τελευταίου μήνα του έτους και πολύ σπάνια πέφτει στις 20 ή στις 23 Δεκεμβρίου. Βρισκόμαστε στην καρδιά του Χειμώνα. Το γεγονός αυτό θεωρούνταν πολύ
σημαντικό, για αυτό και από την αρχαιότητα υπήρχε η λατρεία του Ήλιου που γιορτάζονταν τις τελευταίες μέρες του Δεκέμβρη. Κάποιοι μάλιστα, παραλληλίζουν την γιορτή αυτή με τα Χριστούγεννα, την μεγάλη γιορτή του Χριστιανισμού, υποστηρίζοντας ότι τα Χριστούγεννα αντικατέστησαν κατά κάποιο τρόπο τη λατρεία του ήλιου με αυτή του Θεανθρώπου. Στο χειμερινό
ηλιοστάσιο ο ήλιος βρίσκεται χαμηλά, για αυτό η νύχτα είναι μεγάλη και η μέρα μικρή σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη μας, με εξαίρεση τους δύο τροπικούς κύκλους. Σύμφωνα με την παράδοση, οι μέρες αρχίζουν να μεγαλώνουν σπυρί – σπυρί μετά την εορτή του Άγιου Σπυρίδωνα στις 12 Δεκεμβρίου. Στην πραγματικότητα, οι μέρες όντως αρχίζουν να μεγαλώνουν, μόνο που αυτό συμβαίνει λίγες μέρες αργότερα, δηλαδή μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο.*Χειμερινό ηλιοστάσιο 2022 πέφτει λοιπόν,  Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και ώρα Ελλάδας 11:47 μ.μ. ακριβως ο Ήλιος εισέρχεται στον
αστερισμό του Αιγόκερω.*

*Στις 23 Δεκεμβρίου πραγματοποιείται η τελευταία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω*. Όταν οι αποφάσεις μας για το νέο έτος βασίζονται σε γεγονότα, δεν είναι πλέον απλώς προβολές. Υπάρχει μια ρεαλιστική προοπτική. Ήρθε η ώρα για κάτι τελείως καινούργιο, που γνωρίζετε και μπορείτε να βασιστείτε. Ένα μικρό, σταθερό ξεκίνημα είναι δύο φορές καλύτερο από ένα μεγάλο, ψεύτικο. Αισθάνεστε υποχρεωμένοι να κάνετε κάτι αυτή τη στιγμή, αλλά εσείς θα επιλέξετε αν θα δράσετε. Όλα αναπτύσσονται από την εμπειρία σας, όχι από τις εικασίες σας.

*Στις 29 Δεκεμβρίου, 2022* λίγο πριν υποδεχτούμε το 2023, ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή στην 24η του Αιγόκερω, οπου θα σχηματίσει μια σύνοδο με την Αφροδίτη. Μπορεί να υπάρχει έντονα το αίσθημα της ανάγκης να επαναξιολογήσετε τις στάσεις και τα ιδανικά σας. Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να εργαστείτε με τις σωματικές και ψυχικές πρακτικές των ανατολικών παραδόσεων που είναι διαθέσιμες. Εκλέπτυνση της πολιτιστικής κατανόησης και αξιών. Να είστε ανοιχτοί στις δικές σας διαισθητικές προαισθήσεις και να είστε έτοιμοι να πηδήξετε σε κάτι νέο. Μπορεί να προέρχεται από πιο κοντινούς από όσο νομίζετε και από αυτούς που ίσως θεωρούσατε δεδομένους.
 
*ΚΡΙΟΣ*
Ο ανάδρομος κύκλος σημαντικών πλανητών έχει ήδη τελειώσει με τον
Πωσειδωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία στις αρχές Δεκεμβρίου, καθώς η
ταχύτητα των πλανητών έχει ήδη επιταχυνθεί παρα πολύ, οπότε ότι ήταν
μπλοκαρισμένο μέχρι στιγμής, θα ενεργοποιηθεί και πάλι. Για λίγο θα
πάψουν να υπάρχουν καθυστερήσεις. Η ζωή επιταχύνεται και πάλι. Ο Άρης,
Ερμής και η Αφροδίτη θα είναι εκτός ορίων, και μέχρι της 22 του μηνα θα
υπάρχει άφθονη πρόοδος και ενέργεια που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε
σχετικά με επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, ταξίδια αλλα και
συναισθηματικές σχέσεις. Ο Δεκέμβριος είναι εξαιρετικά ευεργετικός.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 3, 14, 17, 18, 23, 24*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,4,5,6,11,14,20,21,23,24,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 7,8,17,18,23,24,25,26*

*ΤΑΥΡΟΣ*
Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας για σας θετικός αλλά και με έντονο το
στοιχείο της πνευματικότητας και της προσωπικής σας αναγέννησης. Θα
υπάρχει χρήμα, υγεία και επιτυχία τα οποία θα είναι ακόμα πιο έντονα
καθώς η πρόοδος θα είναι ακόμη πιο αντιληπτή μετα τις 21 Δεκεμβρίου. Ο
ανάδρομος κύκλος πλανητών έχει μειωθεί σε πολύ σημαντικο βαθμό και όλα
επιταχύνονται. Χρησιμοποιήστε την διαίσθηση σας. Θα υπάρχει η ευκαιρία
να κάνετε σχέδια επαγγελματικά που θα βάλετε σε κίνηση τον επόμενο χρόνο
αλλα θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε. Τρεις σημαντικοί πλανήτες
εκτός ορίων Άρης, Αφροδίτη και Ερμής θα βοηθήσουν οικονομικά. Η ανάδρομη
πορεία του Ερμή στις 24/12 δεν θα σας επηρεάσει αυτή τη φορα. Μετα τις
22 του μήνα χαρείτε την ζωή και τον έρωτα.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2, 3, 6,14, 15,16,19,20,23,24*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,7,8,11,14,15,20,21,23,24,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,14,15,23,24,25,26*

*ΔΙΔΥΜΟΙ*
Μέχρι της 22 Δεκεμβρίου προσωπικές αλλα ς και κοινωνικές σχέσεις θα
βελτιωθούν κατά πολύ περισσότερο. Το αναγεννησιακό στοιχείο θα είναι
αρκετά έντονο και θα έχετε την ευκαιρία να «πετάξετε» ότι δεν χρειάζεστε
στην ζωή, υλικά αλλα και συναισθηματικά. Ότι και να κάνετε αυτή την
περίοδο θυμηθείτε ότι πρέπει να υπάρχει μέτρο, αποφύγετε τις υπερβολές.
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 24, θα σας βοηθήσει να εργαστείτε πάνω
στα οράματα σας, τα σχέδια που θέλετε να κάνετε πραγματικότητα. Κάποια
από αυτά θα ξεκαθαριστούν τώρα, ειδικά αυτά που συζητήθηκαν στον
Σεπτέμβριο, καθώς και θα ληφθούν οικονομικές αποφάσεις.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2, 3,11,14,20,21,22,23,24,29*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,9,10,11,13,20,21,22,23,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 1,10,11,20,27,28*

*ΚΑΡΚΙΝΟΣ*
Ο Δεκέμβριος είναι για σας ένας έντονος πνευματικά μήνας, μια εποχή οπου
πρέπει να έχετε έντονα το στοιχείο της πίστης για να εξελιχθούν όλα όπως
πρέπει και επιθυμείτε. Δίας και Κρόνος όπως και οι περισσότεροι πλανήτες
σε ορθή πορεία και πάλι, αναμενεται να επιταχύνουν αλλα και να
ενδυναμώσουν τα επαγγελματικά, οικονομικά και προσωπικές σχέσεις. Τρεις
σημαντικοί πλανήτες εκτός ορίων Άρης, Αφροδίτη και Ερμής θα βοηθήσουν
αρκετά. Και εσείς θα αναλογιστείτε τι κατακτήσατε ολόκληρη την χρονια.
Ασχοληθείτε με ότι έχετε αναβάλει, προφυλάξτε την υγεία σας. Ένα σύντομο
ταξίδι με φίλους, είναι πιθανό.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,7,8,14,17,18,23,24,25,26*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,11,12,13,20,21,22,23,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,7,8,17,18,25,26,29,30*

*ΛΕΩΝ*
Τρεις σημαντικοί πλανήτες εκτός ορίων, Άρης, Αφροδίτη και Ερμής θα
βοηθήσουν την ζωή σας μέχρι τις ημέρες των Χριστουγέννων. Νέες και
πρωτότυπες ιδέες έρχονται στο μυαλό σας και πρέπει να δώσετε προσοχή
στην έμπνευση. Η διαίσθηση θα παίξει σημαντικό ρόλο και το 2023.Θα
ευνοηθούν επαγγελματικά, οικονομικά, ταξίδια και μετακινήσεις,
διασκέδαση, ίσως ένας συμβιβασμός που μπορεί να αφορά μια σχέση η’ την
οικογένεια είναι πιθανο να συμβεί, γιατί είναι απαραίτητο. Προσπαθήστε,
να είστε περισσότερο ευέλικτοι με τα σχέδια σας γιατί μπορεί να υπάρχουν
και αλλαγές. Ο ανάδρομος Ερμής στις 24, δεν θα μπορεί να σας επηρεάσει
σημαντικά, αλλα ίσως τα οικονομικά να είναι κάπως πολύπλοκα.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,14,15,23,24,25,26*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,11,14,15,16,20,21,23,24,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,5,6,14,23,24*

*ΠΑΡΘΕΝΟΣ*
Στα επαγγελματικά φαίνεται να υπάρχει αρκετή έντονη δραστηριότητα, αλλα
σταδιακά οικογένεια και προσωπική ζωή θα αρχίζουν να βρίσκονται στο
επίκεντρο της προσοχής σας. Τρεις σημαντικοί πλανήτες εκτός ορίων, Άρης,
Αφροδίτη και Ερμής θα βοηθήσουν την ζωή σας και ίσως η οικογένεια, σας
υποστηρίξει οικονομικά. Η μετακίνηση πλανητών στον Αιγόκερω είναι ένα
αρκετά θετικό στοιχείο. Θα υπάρχει περισσότερη ευχαρίστηση και όλα θα
είναι τακτοποιημένα. Νέες πόρτες θα ανοίξουν, έχετε τα μάτια και τα
αυτιά σας ανοιχτά. Αυτή η στασιμότητα που ίσως να υπήρχε, φεύγει. Με
ανάδρομο τον Ερμή στις 24 στον Αιγόκερω, να είστε πιο προσεχτικοί. στις
προσωπικές σας σχέσεις,.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 1,2,3,10,11,24,20,23,24,27,28*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,2,3,11,14,17,18,20,21,23,24,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,7,8,14,15,23,24*

*ΖΥΓΟΣ*
Αν και οι προσωπικές σχέσεις δεν προχωρούν όπως θα θέλατε αυτη την
στιγμή δεν είναι ώρα να πάρετε αποφάσεις. Τα πράγματα ίσως δεν είναι
ακριβως όπως φαίνονται. Ώρα για δράση, κάνετε ότι είναι απαραίτητο,
χωρίς να πιέζετε τα επαγγελματικά ζητήματα και γενικότερα τα πραγματα,
στην ζωή σας. Μετα τις 22 Δεκεμβρίου, η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι
και την οικογένεια, ενώ και τα οικονομικά θα ενισχυθούν ιδιαίτερα καθώς
ο Πλούτωνας θα σχηματίζει θετικές όψεις. Μπορεί να είστε περισσότερο
ευάλωτοι και συναισθηματικοί αλλα μην αφήνετε τα προβλήματα των άλλων να
γίνουν δικά σας. Ο Δεκέμβριος, θα ευνοήσει τις ψυχικές αναζητήσεις, ενώ
θα μπορούσατε να δείτε το πρόβλημα από διαφορετική οπτική γωνία.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,7,8,14,17,18,23,24,25,26,29,30*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,6,11,15,16,19,20,21,24,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,9,10,11,13,22,23*

*ΣΚΟΡΠΙΟΣ*
Αν και τρεις σημαντικοί πλανήτες εκτός ορίων, Άρης, Αφροδίτη και Ερμής,
με τον Άρη σε ανάδρομη πορεία θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί
με θέματα υγείας. Υπάρχει μια τάση για υπερβολή παντού ενώ οι προσωπικές
σχέσεις θα έχουν την τάση να βαδίσουν σε αχαρτογράφητα νερά. Επιστρέψτε
στους άλλους να βοηθήσουν, μοιραστείτε τις ευθύνες και ιδέες σας. Ίσως
χρειαστεί να περιφρουρήσετε μια σημαντική σχέση από βλαβερές ενέργειες
των άλλων. Καλύτερα θα να κάτσετε σπίτι και να περάσετε ρομαντικά και
όμορφα. Θα επιδοθείτε σε Χριστουγεννιάτικα ψώνια. Αν και ο μήνας θα
είναι πολύ θετικός από επαγγελματικής και οικονομικής άποψης είναι πολύ
πιθανο να ακυρώσετε ένα ταξίδι η’ κοινωνικές συναθροίσεις.Πιθανό να
εμφανιστεί κάποιος από το παρελθόν.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,6,14,23,24*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,11,20,21,22,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,12,13,22,23*

*ΤΟΞΟΤΗΣ*
Τρεις σημαντικοί πλανήτες εκτός ορίων, Άρης, Αφροδίτη και Ερμής, όλα
εκτός ορίων ενώ εσείς θα αγνοείτε τα όρια αυτά. Ο Δεκέμβριος είναι
δυνατός μήνας για να διασκεδάσετε και να απολαύσετε περισσότερο αυτά που
επιθυμείτε, όχι μόνο μεσα από την δημιουργικότητα αλλα και την κοινωνική
σας ζωή. Η επικοινωνία θα είναι σημαντική, ωστόσο καλό θα ήταν να μην
αφήσετε την υπερβολή να επικρατήσει. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά
θα πάνε αρκετά καλα, μια καλή ευκαιρία πολύ πιθανό να παρουσιαστεί και
θα είστε απασχολημένοι. Θα μπορέσετε να ταξιδέψετε. Φαίνεται να υπάρχει
αρκετή απογοήτευση με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλα αφήστε το να
φύγει. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, πολλά πήραν τέλος, όμως το 2023 θα
προχωρήσετε μπροστά.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,7,8,14,17,28,23,24,25,26*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,7,8,11,17,18,20,21,23,24,25,26,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,14,15,16,23,24*

*ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ*
Δυο διαφορετικά πράγματα μπορεί να συμβούν τον Δεκέμβριο, είτε να
νιώσετε πιο ελεύθεροι αλλα και να νιώσετε μεγάλη μοναξιά. Προσπαθειστε
να είστε διακριτικοί, αποφεύγετε να είστε οι “κακοί” της παρέας.
Συναισθηματικά θα είναι μια φορτισμένη περίοδος για σας, όσο φωτεινοί
μπορεί να είστε άλλο τόσο σκοτεινοί μπορεί να γίνετε. Κάντε κάτι
διαφορετικό, επιδοθείτε σε καλές πράξεις, με τρεις σημαντικούς πλανήτες
εκτός ορίων, Άρη, Αφροδίτη και Ερμή. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας,
φροντίστε τον περισσότερο. Επαγγελματικά και οικονομικά ο Ουρανός θα
σχηματίζει θετικές όψεις, ιδιαίτερα από τις 22 και με τον Δια να
εστιάζετε στην οικογένεια, στο σπίτι. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιο σας
στις 24, πιθανο να φέρει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και εθισμό.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,9,10,11,13,14,22,23,24*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,4,5,11,14,15,20,21,23,24,25,26,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,14,17,18,23,24*

*ΥΔΡΟΟΧΟΣ*
Αν και αντιμετωπίσατε δυσκολίες φέτος, με τρεις σημαντικοί πλανήτες τον
Δεκέμβριο εκτός ορίων, Άρης, Αφροδίτη και Ερμής, όλο και κάτι καλό θα
έρθει. Αν και οι περισσότεροι γύρω σας, θα είναι απασχολημένοι με τα
γνωστά, γιατί πέρα από την εορταστική ατμόσφαιρα, ο μήνας αυτός έχει και
υποχρεώσεις. Δώστε βοήθεια σε αυτούς που είναι λιγότερο τυχεροί από σας,
φροντίστε τον εαυτό σας περισσότερο, κάντε ένα ταξίδι λίγες ημέρες, το
έχετε ανάγκη. Η μετριοπάθεια θα είναι η λέξη κλειδί αυτόν τον μηνα.
Οικονομικά και επαγγελματικά θα πάνε καλα. θα είναι σημαντικό όμως να
οραματιστείτε, να βάλετε και να οργανώσετε τους στόχους του 2023.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,12,13,14,22,23,24*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,10,11,20,21,27,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,15,16,19,20,24*

*ΙΧΘΕΙΣ*
Τρεις σημαντικοί πλανήτες εκτός ορίων, Άρης, Αφροδίτη και Ερμής, ίσως να
μπορεί να προσφέρουν περισσότερα, όμως ο Άρης σε ανάδρομη πορεία
συνδέεται με τα οικονομικά σας. Όλα θα πηγαίνουν πιο αργά απ’ ότι το
συνηθισμένο και θα χρειαστεί ίσως ψυχραιμία γενικότερα. Να είστε
προσεχτικοί με τις λεπτομέρειες και την συμπεριφορά σας αλλα και τις
συμφωνίες σας. Στις προσωπικές σχέσεις θα υπάρχει αστάθεια. Καλό, θα
ηταν τώρα να μην βιαστείτε με νέες σχέσεις που δημιουργήθηκαν πολυ
πρόσφατα, να προχωρήσετε και να βγάλετε συμπεράσματα. Οικονομικά και
επαγγελματικά θέματα θα χρειαστούν επανεξέταση. Αλλα θα είναι επίσης
σημαντικο να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος.
*Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,12,13,14,22,23,24*
*Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,10,11,20,21,27,28,29*
*Καλύτερες μέρες για καριέρα: 6,15,16,19,20,24*
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια