Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η ενεργειακή πύλη δυναμώνει την επιρροή της από 22/12/2022

Τι θα γίνει και τι πρέπει να κάνετε
Από την αρχή του Γης υπάρχουν σαφείς στιγμές που ανοίγουν οι Πύλες Αφύπνισης....για να προχωρήσουμε ως ψυχές και άτομα. Η ενεργειακή πύλη έγινε αρχικά γνωστή με τον αγγελικό αριθμό 11/11 που είναι μια υψηλής δόνησης πύλη που ανοίγει για να βοηθήσει στην εξέλιξη της συνειδητότητας των ανθρώπων.
Η "ενεργειακή πύλη" δυναμώνει την επιρροή της από τις 22/12/2022
Η Πύλη των Αγγέλων όπως την έχουμε ονομάσει οι διαισθητικοί καθοδηγητές, οδηγεί στην πραγματοποίηση των σκέψεων σας ή στην ΑΛΛΑΓΗ της πνευματικής αφύπνισης σας. Γι’ αυτό επιλέξτε σοφά τις σκέψεις σας όταν ενημερώνεστε ότι ανοίγει η Πύλη και βεβαιωθείτε ότι συντονίζονται με τις επιθυμίες της καρδιάς σας! Αποφύγετε να δώσετε ενέργεια στις αρνητικές σκέψεις και στους φόβους σας που θα δυναμώσουν από το 2ο εξάμηνο του 2023, γιατί όπως αναφέρω συχνά πυκνά στις ομιλίες μου, καταλαμβάνουν χώρο από τον ενεργειακό χώρο-χρόνο σας με αποτέλεσμα να καθυστερούν, η να δημιουργούν καθυστερήσεις γεγονότων ή προβλήματα στην καθημερινότητα σας.
Οι νέες ευκαιρίες που διατίθενται με το άνοιγμα της ενεργειακής πύλης, είναι η ανώτερη επίγνωση και η βαθύτερη αλήθεια των επιλογών και των δυνατοτήτων σας. Όσοι λοιπόν προσελκύονται σε αυτήν την διαδικασία, μπορούν να βιώσουν την ανύψωση και να έρθουν σε αρμονία με την θεϊκή ενέργεια που επιταχύνει την εξέλιξη της συνειδητότητας τους, ειδάλλως παραδίδονται σε υλιστικές εξαρτίσεις που καλούνται να υπηρετήσουν εγκλωβίζοντας την ζωή και το πνεύμα τους.
Να θυμάστε ότι η ενεργειακή πύλη ανοίγει κάθε φορά που ο χωροχρόνος μηδενίζεται και έχει σαν αποτέλεσμα την εκβολή άπειρης φωτονιακής ενέργειας που επηρεάζει αμεσα το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο μας, που έχει σαν αποτέλεσμα την ευκαιρία της πνευματικής μας αναβάθμισης. Αυτό συμβαίνει ως συμπαντικό γεγονός με την συγχρονικότητα πολλών φαινομένων, που δημιουργούν αυτό το συναισθηματικό αποτέλεσμα που νιώθουμε ότι συμβαίνει μέσα μας, είτε φέρνοντας θετικές είτε αρνητικές εξελίξεις.
Η στιγμή που η συγχρονικότητα έλουσε με το φως της το "Δώρο" του δημιουργού, την Νόηση σου και στην σπίθα που υπάρχει μέσα της, δηλαδή την αντίληψη με την κατανόηση των στις σκέψεων σας καθώς η ενεργειακή πύλη που άνοιξε στις 21/11/2021, θα συνεχίσει για να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα ή να σας επιπλήξει για τις επιλογές σας μέχρι τώρα.
Η 21η Νοεμβρίου (21/11) ήταν η μέρα για την εκδήλωση, την πρόθεση και τη σύνδεση με τον κόσμο του πνεύματος, αλλά και μια εξαιρετικά ισχυρή ημέρα για το άνοιγμα της καρδιάς σας. 
Στον πρώτο κύκλο που ολοκληρώνετε στις 22/12/2022 συνεχίστε και αφιερώστε λίγα λεπτά για να νιώσετε την ευγνωμοσύνη, να ανοίξετε την καρδιά και το μυαλό σας στην συγχρονικότητα των συμπαντικών φαινομένων και κυρίως να ξεκινήσετε τον συντονισμό σας με την θετική δόνηση της αφύπνισης του Νου σας, που θα σας οδηγήσει σε μια απαραίτητη αλλαγή ζωής και συνειδητότητας. Με λίγα λόγια δηλαδή επειδή η "ενεργειακή πύλη" δυναμώνει την επιρροή της ακόμη περισσότερο και τα γεγονότα θα τρέξουν, αποφασίστε να αφυπνιστείτε...
 
Πρέπει να γνωρίζεται το σύμπαν και τους αριθμούς του
Ο αριθμός 22 είναι δύο φορές ο αριθμός 2. που σημαίνει πως η δύναμη του αριθμού 2 διπλασιάζεται.
Ο αριθμός 2 είναι αυτός που αντιπροσωπεύει τον σκοπό της ψυχής, τον στόχο της ζωής, την συμβίωση, την ισορροπία και τη δυαδικότητα, τη διπλωματία, τη διορατικότητα, την ανιδιοτέλεια, την ικανότητα προσαρμογής και την ευαισθησία.
Θεωρείται ως κυρίαρχος αριθμός λόγω της δύναμης που κατέχει. Συνολικά, θα μπορούσαμε να πούμε πως ο αριθμός 22 είναι ο αριθμός της εκπλήρωσης και της δύναμης. Ο αριθμός αυτός έχει ένα σημαντικό νόημα το οποίο είναι να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας για να κάνετε λειτουργική την πραγματικότητα που επιλέγετε.

Τι σημαίνει το 22;
Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά οι άνθρωποι έχουν μεγάλη σχέση με τους αριθμούς, ειδικά με μερικούς από αυτούς. Κάποια τμήματα του εγκεφάλου διεγείρονται πολύ έντονα από κάποιους αριθμούς και προκαλούν συγκεκριμένα – θετικά – αποτελέσματα στην προσωπικότητα και στη δυνατότητα δράσης.
Για παράδειγμα αν λαμβάνετε τον αριθμό 22 συνεχώς, τότε δέχεστε το πιο ισχυρό σημάδι που θα μπορούσατε να έχετε. Ο αριθμός 22 είναι ισχυρός και είναι συνδεδεμένος με την επιτυχία εφόσον έχετε κάνει μια σωστή στοχοθέτηση. Με απλά λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτός ο αριθμός σημαίνει ότι μπορείτε να καταφέρετε περισσότερα από όσα νομίζετε και ότι θα πρέπει να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας.
Ο αριθμός 22 αντιπροσωπεύει την δημιουργικότητα, τη διαίσθησή, τη σοφία, την εκδήλωση, την παγκόσμια αγάπη, το φως και το να έχεις τη δύναμη να μπεις στο σωστό μονοπάτι και ότι πρέπει να προχωρήσετε μπροστά.
Η απαισιοδοξία και η αρνητικότητα δεν πρέπει να σας επηρεάζουν όσο αναφορά την εκπλήρωση των στόχων σας. Με όλα αυτά τα θετικά, έρχονται επίσης και οι αρνητικές πτυχές. Αντιπροσωπεύει επιπλέον το άγχος, την νευρικότητα και το πείσμα.
Το μήνυμα του μας λέει πως πρέπει να αναζητήσετε αυτό που εξορύσσει την ενέργεια σας με αρνητικό τρόπο επειδή όλη σας η ενέργεια πρέπει να εστιάζεται στην επίτευξη των στόχων.
Ουσιαστικά ο αριθμός 22 είναι το σημάδι που σας λέει να πετύχετε τους στόχους της ψυχής σας καθώς είμαστε όλοι μέρος από κάτι μεγάλο που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τον κόσμο.

Γιατί είναι σημαντική η ημερομηνία 22/12/2022
Το άθροισμα τις συνολικής ημερομηνίας 22+12+2022= 2056 (μοναδικός αριθμός το 13)
Το 13 σαν μοναδικός αριθμός συμβολίζει τον Θάνατο και την Ανάσταση, την μετατροπή. Πάντα όλοι τον φοβούνται σαν αριθμό του θανάτου και πραγματικά σημαίνει θάνατο , αλλά όχι με την κοινή σημασία. Ο θάνατος είναι απλώς αλλαγή.Το νόημα του θανάτου στο 13 έχει προκύψει επειδή οι περισσότεροι ανταποκρίνονται στην κατώτερη του πλευρά – τις σαρκικές επιθυμίες και την ύλη. Τότε ο θάνατος συμβαίνει από καταστροφή κι αποσύνθεση του σώματος. 

Δεν υπάρχουν ημίμετρα σε αυτόν τον αριθμό. Είναι όλα ή τίποτα. 
Το 13 και κατ επέκταση 4 (δηλαδή 1+3 = 4) είναι η ακαμψία, η ανάγκη για έλεγχο, ο δογματισμός και η ρίψη ευθυνών στους άλλους. Άρα από τις 22/12/2022 όλοι μας θα πάρουμε το μάθημα της εστίασης.
Η πρώτη εμφάνιση του αριθμού 4 στη Βίβλο εμφανίζεται στο πρώτο κεφάλαιο της, το Βιβλίο της Γένεσης. Την τέταρτη ημέρα της δημιουργίας, ο Θεός δημιούργησε τον ήλιο, το φεγγάρι και τα αστέρια. Ο αριθμός 4 αναφέρεται, επίσης, στα στοιχεία της φύσης -γη, άνεμος, φωτιά και αέρας-, στις τέσσερις κατευθύνσεις -βόρεια, νότια, ανατολικά και δυτικά- αλλά και στον τρόπο με τον οποίο μπορεί να διαλυθεί η ανθρωπότητα -έθνος, φυλή, γλώσσα και ανθρώπους. Ο αριθμός 4, ωστόσο, δείχνει, επίσης, το δρόμο προς τη σωτηρία μέσω των τεσσάρων σημείων του σταυρού -πάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά- ενώ υπάρχουν τέσσερα Ευαγγέλια και τέσσερις εποχές του έτους.
Ωστόσο, η πιο δυσοίωνη χρήση του αριθμού 4 στη Βίβλο αφορά στους τέσσερις ιππείς της Αποκάλυψης. Συμβολίζοντας το κόστος του πολέμου, οι τέσσερις ιππείς αντιπροσωπεύουν, σύμφωνα με τη Britannica, την κατάκτηση, την επιδημία, τον λιμό και τον θάνατο. Ως πρόδρομος του τέλους του κόσμου, οι 4 ιππείς εμφανίζονται ως το πρώτο σημάδι της αποκάλυψης ή, όπως αναφέρει το grunge.com, οι 4 ιππείς είναι οι πρώτοι από τα επτά σημάδια που θα οδηγήσουν στο τέλος των ημερών.

Γιατί στις 22/12 δυναμώνει την επιρροή της;
Στις 22 Δεκεμβρίου 2022, η Αφροδίτη 15° 22’ Αιγόκερω κάνει τρίγωνο με Ουρανό 15° 22’ Ταύρου κι αυτό σημαίνει ότι απελευθερωνόμαστε από εμπόδια και δυσκολίες και αφηνόμαστε σε νέες προοπτικές, νέες κατευθύνσεις, που μας γεμίζουν χαρά και διάθεση για αλλαγή. Θα αυξηθεί η παρατηρητικότητα, η συγκέντρωση, η διερευνητική σκέψη, θα δοθεί η ευκαιρία για λύση μυστηρίου. Ωστόσο θα κάνουμε την είσοδο μας στο 2023 με αποκαλύψεις μυστικών και ντοκουμέντων, ενώ θα αυξηθεί κατά κόρον η παρακολούθηση και η καταγραφή των πολιτών....

Τι θα γίνει;
Η σωρεία των μεγαλειωδών αυτών γεγονότων που πλησιάζουν στο τέλος του γήινου έτους 2022, σηματοδοτούν την συνέχιση των επεισοδίων της νέας εποχής στον πλανήτη Γη!
Κάθε ενεργειακό πλάσμα στο σύμπαν μιλάει στην ανθρωπότητα γι΄αυτό που πρόκειται να έρθει, ωστόσο πολλοί θα πουν “όταν κοιτάζω γύρω τον κόσμο, αυτή τη στιγμή, το μόνο που βλέπω είναι πολιτικές συγκρούσεις, το πακέτο "μάσκα-φόβος-ιός", "είμαι απένταρος και τα πράγματα δε μου πάνε και πολύ καλά!". Όλο αυτό φαίνεται σαν τεράστια αντίθεση σχετικά με την απελευθέρωση της ανθρωπότητας και την ειρηνική γη!
Οι καταστάσεις που εκτυλίσσονται αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πως έχουν θετική κατάληξη. Είναι σημαντικό να αλλάξει η δόνηση (προς το θετικό) πολλών ανθρώπων παγκοσμίως ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑΓΗ. Δηλαδή οι άνθρωποι να συνδεθούν περισσότερο με τον εαυτό τους και τον Δημιουργό - Θεό, αυξάνοντας την πίστη τους.
Η "ενεργειακή πύλη" που άνοιξε στις 21/11/2021, όπως είχα προειδοποιήσει, μεταμόρφωσε τον τρόπο που βλέπουμε τη δουλειά, την καριέρα, την εξουσία, άλλαξε ριζικά πολλούς από τους σημαντικότερους στόχους και τις προτεραιότητες μας. Αυτή η ενέργεια είναι της δύναμης, των αναταραχών, του φανατισμού, των μοιραίων γεγονότων και των επίπονων και ριζικών αλλαγών αλλά και απωλειών στη ζωή.
Η "ενεργειακή πύλη" δυναμώνει την επιρροή της από τις 22/12/2022 και θα προκαλέσει μεγάλες ανακατατάξεις σε όλα τα πεδία εξουσίας, εκλογικές αναμετρήσεις και δόλους, μια αύξηση της απολυταρχίας της Νέας τάξης πραγμάτων, του πατριωτισμού ή και του φασισμού παγκοσμίως, καθώς και τον απόλυτο έλεγχο των μεγάλων εταιριών, μαγαζιών, χωρών, έναντι των μικρών. Θα εξαναναγκαστούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις πλέον για θέματα επαγγελματικά, να αναθεωρήσουμε αποφάσεις και κινήσεις που φαίνεται πως δεν μας ταιριάζουν πια, και να βρούμε το κουράγιο να πετάξουμε από τη ζωή μας ότι δεν μας ταιριάζει και μας καταπιέζει, ακόμα κι αν αυτό ασκεί τεράστια εξουσία επάνω μας.
Η επιρροή της "ενεργειακής πύλης" θα αυξήσει τη φιλοδοξία σε άτομα που είναι έτοιμα να δώσουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν αυτά που θέλουν και να επιτύχουν τους στόχους τους το πρώτο εξάμηνο το 2023. Θα φέρει ακόμα και επικίνδυνα άτομα στην εξουσία με προσωπικά κίνητρα και φιλοδοξίες για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους και όχι για το καλό των πολλών και της ανθρωπότητας της ίδιας.
Είναι σίγουρο ότι μετά από μερικά ακόμη μαθήματα (σημαντικά γεγονότα μέχρι το 2026) τα πράγματα δεν θα είναι όπως είναι τώρα, και θα δείτε πως "όσο γρήγορα ήρθε η καταιγίδα, τόσο γρήγορα θα φύγει!".
Απίστευτο ουράνιο Φως πρόκειται να λάμψει πάνω στον πλανήτη και απαλά θα σβήσει σταδιακά η επιρροή αυτής της κατάστασης τον Μάιο του 2026 με καταληκτική χρονιά το 2027 όπου μας αφήνει ειρηνικά αλλά αλλαγμένους σχεδόν σε όλα! 
Οποιοδήποτε χάος αυτή τη στιγμή οφείλεται απλά στην ενεργειακή σύγκρουση των δύο διαστάσεων, καθώς ο παλιός κόσμος γεννάει τον καινούριο! Όπως έχουμε ξαναπεί, "το Χάος είναι το φυσικό αποτέλεσμα της αλλαγής και η αλλαγή είναι η μόνη σταθερή σε αυτό το σύμπαν!"
 
Τι πρέπει να κάνετε...
Οπλιστείτε με την εσωτερική σας δύναμη που κρατάει σταθερά το θάρρος σας και μειώνει τους εσωτερικούς φόβους σας. "Έχετε πίστη και εμπιστοσύνη στο θεϊκό σχέδιο" και αυτή η πίστη στην καλοσύνη της ανθρωπότητας και στο σύμπαν είναι που θα απελευθερώσει πλήρως τον πλανήτη Γη με ταχύτατο τρόπο από κάθε αρνητική επιρροή...
Καθώς αρκετοί από εσάς θα αναλήπτεσθε όλο και ψηλότερα, να έχετε επίγνωση πως θετικά όντα (άγγελοι) κρατούν την ενέργειά σας σταθερή καθώς αλλάζετε και για όσο χρειαστεί μέχρι να σταθεροποιηθούν πλήρως τα πάντα στο νέο σας τρόπο ύπαρξης.Χρησιμοποιήστε το χρόνο θετικά για να μπείτε σε πνευματική λειτουργία που μειώνει τους εσωτερικούς φόβους σας.
  • Αρχίστε να επιτρέπετε στα πράγματα να συμβαίνουν με συνειδητό τρόπο και απλά αφήστε με προπόνηση του νου τις υποσυνείδητες σκέψεις σας που σας κρατούν "δέσμιους".
  • Συνειδητοποιήστε πως όλα τα πράγματα έχουν ένα σκοπό που συμβαίνουν στην πλάση και ο σκοπός είναι για το καλό σας. Προσπαθήστε να δείτε το σκοπό αυτό και αποδεχτείτε τον. Ίσως κάτι χρειάζεται να αλλάξει στη ζωή σας και στον τρόπο που υπάρχετε. Μήπως τα σημάδια που λαμβάνεται σας λένε κάτι τέτοιο και σεις τα αγνοείτε επειδή φοβάστε;
  • Οι διαμάχες σας δημιουργούν προβλήματα, ο φόβος σαν κρατάει "κολλημένους", η αντίσταση στην πνευματική σας αφύπνιση δεν σας φτάνει στην αυτογνωσία.
  • Χρησιμοποιείτε θετικές πεποιθήσεις καθημερινά για να επαναπρογραμματίσετε τις παλιές παρεκλίνουσες σκέψεις!
  • Υπάρχει θησαυρός γνώσεων αν το ψάξετε για να οδηγηθείτε με ασφάλεια στην αυτοβελτίωση σας. Η μόνη που μπορεί να μειώσει την άγνοια είναι η γνώση! Αυτή η ενθύμηση είναι μέρος της αφύπνισης σας για τα ανώτερα επίπεδα.
  • Μάθετε να δημιουργείτε με τη σκέψη σας...χρησιμοποιώντας την νόηση και την αντίληψη σας. Αυτό είναι το θεϊκό δώρο των δημιουργών σας!!
  • Πολλοί από σας θα δηλώσετε ότι συνδέεστε με την ενεργειακή πύλη, αλλά δυστυχώς θα παραμένετε ριζωμένοι στους φόβους και τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις που εμποδίζουν την πνευματική σας εξέλιξη. Κάθε πράξη που γίνετε κάτω από ψυχολογική πίεση φέρνει την σωματοποίηση παθολογικών ασθενειών - προβλημάτων.
  • Όταν είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να εισέλθετε στις υψηλότερες πνευματικές σφαίρες με την αφύπνιση του Νου, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε όλες τις αρνητικές πτυχές του εαυτού σας που δεν έχουν μεταμορφωθεί ακόμα σε θετικές πτυχές που προσφέρει η συγκεκριμένη Θεϊκή ενέργεια. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πάρετε απόσταση από τον υλιστικό τρόπο σκέψης που σας έχει δημιουργησει την ανάγκη να εργάζεστε γι αυτόν.
  • Το ερώτημα που πρέπει να υποβάλετε δεν είναι: "Τι κάνω λάθος;" αλλά "Ποια νοοτροπία θα με ωθήσει προς τα εμπρός; Πώς μπορώ να ξεχάσω κάθε αρνητική προσκόλληση που έχω σε αυτή την κατάσταση; Και σε ποια θετική πτυχή αυτής της κατάστασης μπορώ να επικεντρωθώ και να δώσω την προσοχή μου; Κοιτάζοντας λοιπόν αυτό που θα μετατοπίσετε από την ψυχή σας, θα καθαρίσει την αρνητική, στάσιμη ενέργεια που έχει θολώσει το ενεργειακό σας πεδίο και σας ανάγκαζε να επαναλάβετε τα ίδια λάθη.
  • Μην παραδίδεται το μυαλό σας στην εξάρτηση της υλιστικής απόλαυσης. Είναι λυπηρή η διαπίστωση ότι αποσυνδεθήκατε από την πίστη σας.
  • Ως εκ τούτου, αντί να κάνετε το ίδιο πράγμα συνεχώς ελπίζοντας για ένα διαφορετικό αποτέλεσμα, κοιτάξτε προς την ενεργειακή πηγή - Αφύπνιση του Νου και ακολουθήστε την δημιουργική ροή των γεγονότων που έρχονται στην ζωή σας, ώστε να αυξήστε τη δόνηση σας.
  • Επωφεληθείτε από αυτή την έντονη ενέργεια που μας κατακλύζει και αλλάξει τα μοτίβα της ζωής μας. Θα μας δώσει την ευκαιρία να αλλάξουμε τις παλιές συνήθειες και τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς που δεν μας εξυπηρετούν πλέον. Μην αφήνετε το παρελθόν να σας λυγίζει και να μετατρέπετε σε βάσανο της ψυχής.
  • Η ενέργεια που δυναμώνει από τις 22/12/2022 είναι περισσότερο από αρκετή για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε προς την αφύπνιση του Νου. Η επιλογή είναι δική σας!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια