Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Στ. Πλουμιστός: Η πρόβλεψη για την αποκάλυψη του 2023

👉Το 2023 είναι μια εποχή που θα μπορούμε να συνεχίσουμε τα καθήκοντά μας μεν αλλά με εντελώς άλλα δεδομένα... Θα είναι ένα νέο έργο που θα κλειθούμε όλοι να συντελέσουμε σε αυτό, ο καθένας μέσα από την δική του φιλοσοφία ζωής. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πράξη νέες ιδέες είτε επειδή τις επιτάσσουν, είτε επειδή αποφασίζουμε να πάρουμε άλλο δρόμο....
Η μοίρα προετοιμάζει προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε. Υπάρχουν όμως και κάποια κέρδη. 
  1. Το 2023 είναι μια εποχή γεμάτη θετική ενέργεια και ενθουσιασμό. Μπορούμε να συνεχίσουμε τα καθήκοντά μας και να ξεκινήσουμε εντελώς νέα έργα. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε πράξη νέες ιδέες.
  2. Αν υπάρχει κάτι που ονειρεύεστε, κάντε το τώρα. Μη διστάσετε. Τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ξεκινήσετε. Ο κόσμος σας δίνει χρόνο και χώρο για να αναπτυχθείτε. Επομένως, χρησιμοποιήστε όλα όσα έχετε και εργαστείτε για τους στόχους σας.
  3. Η ενέργεια της πύλης που άνοιξε ένα χρόνο πριν και θα κλείσει την επιρροή της το 2026, θα συνεχίσει να μας υποστηρίζει όλους – και μπορούμε να εφαρμόσουμε τολμηρές ιδέες. Οι άνθρωποι σε κάθε χώρα θέλουν να κάνουν αυτό που είναι σωστό. Να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Περίμεναν αρκετό καιρό, χωρίς να κάνουν τίποτα για πράγματα που εδώ και καιρό φαινόταν να πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση.
  4. Πρέπει να σταματήσει ! Μια τέτοια σκέψη θα εμφανιστεί σε πολλά μυαλά. Κάποιος έρχεται με μια υπέροχη ιδέα που θα μπορούσε να αλλάξει την ανθρωπότητα. Θα πραγματοποιηθεί; Υπάρχουν πολλές πιθανότητες για αυτό, αλλά όλοι πρέπει να ανοίξουμε το μυαλό μας.
  5. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για τους παγκόσμιους ηγέτες. Θα εμφανιστούν μερικά εξαιρετικά άτομα και θα μπορέσουν να κάνουν πολλά καλά. Θα πρέπει να τους βοηθήσετε και να ακούσετε τις συμβουλές τους. Δεν είναι εγωιστές άνθρωποι. Είναι σοβαροί για την ευημερία όλης της ανθρωπότητας, επομένως είναι σημαντικό να υποστηρίξουμε το έργο τους, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΩΤΑΔΙΣΤΕΣ....
  6. Εάν επικεντρωθούμε σε σοφές λύσεις, το μέλλον θα αρχίσει να φαίνεται πολύ καλύτερο από πριν. Το 2023 θα είναι μια σημαντική πρόοδο σε πολλούς τομείς. Έχουμε ευκαιρίες και θα τις αξιοποιήσουμε, οπότε οι επόμενοι δώδεκα μήνες φαίνονται μάλλον θετικοί.
  7. Θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές εφευρέσεις το 2023. Αν κανείς δεν προσπαθήσει να τις εμποδίσει, θα ξεκινήσει μεγάλη αλλαγή. Όλοι οι άνθρωποι στη Γη θα μπορούσαν να επωφεληθούν από αυτό.
Η αποκάλυψη για το 2023
  • Η πολιτική και κοινωνική κατάσταση θα αλλάξει αρκετά γρήγορα, επομένως υπάρχει κίνδυνος να γίνουν λάθη. Τα καλά νέα είναι ότι όλα θα πάνε καλά. Αν θέλουμε να κάνουμε τα σχέδιά μας πραγματικότητα, απλά πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί.
  • Θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Παρόλο που πολλοί από εμάς περιμένουμε ακόμα τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν θα συμβεί φέτος. Αντίθετα, έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε. Το μυαλό μας θα ακολουθήσει έναν νέο δρόμο, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό – η εκμάθηση νέων πραγμάτων και η συλλογή γνώσεων είναι μια καλή αρχή.
  • Θα κερδίσει η κοινή λογική; Μόνο ο χρόνος μπορεί να πει. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: το σύμπαν προωθεί μια θετική αλλαγή το 2023. Έτσι, αν δεν χάσουμε αυτή την ευκαιρία, μπορούμε να πάρουμε το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.
  • Θυμηθείτε: μερικές φορές χρειάζεται μόνο ένα άτομο, μια μικροσκοπική αλλαγή – για έναν ολοκληρωτικό μετασχηματισμό της κοινωνίας. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα για αυτό το 2023. Μπορεί να φαίνεται λίγο ακατόρθωτο, αλλά στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Ας είμαστε θαρραλέοι και ας διαλέξουμε τον πιο πολλά υποσχόμενο δρόμο.Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για το 2023 είναι ότι ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε την πνευματική πλευρά της ζωής. Αν χρησιμοποιήσουμε σωστά την ενέργεια αυτής της περιόδου, θα φέρουμε επαναστατικές αλλαγές στη ζωή μας. Και όλα μπορούν να γίνουν ειρηνικά. Αλλιώς θα υποστούμε τις συνέπειες των επιλογών μας. ΜΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ. ΤΟ 2023 ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ....
  • Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην οικοδόμηση νέων κοινωνικών δομών, γιατί το 2023  ευνοεί τους δημιουργικούς και ευφάνταστους ανθρώπους. Μπορεί να υπάρχουν κάποια σπουδαία άτομα που θα οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε ένα νέο μονοπάτι ανάπτυξης. Αξίζει να τους ακολουθήσετε αλλά τονίζω ότι πρέπει ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Κίνδυνος : Απληστία. Αν δεν μάθουμε πώς να ελέγχουμε την επιθυμία μας να κυριαρχήσουμε στους άλλους, μπορούμε να χάσουμε το μονοπάτι των θετικών αλλαγών.

Τι πρέπει να κάνουμε φέτος; 
Πρώτα απ 'όλα, μάθετε να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και να είστε έξυπνοι στην επίλυση προβλημάτων.
Motto για το 2023 : Η καλή αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο από καλούς ανθρώπους.
  • Ήρθε η ώρα για μεγάλες αλλαγές. Το 2023 είναι ένα σημείο καμπής για όλη την ανθρωπότητα. Ας είμαστε έτοιμοι γιατί τώρα θα γίνει η μεταμόρφωση που περιμέναμε. Μπορούμε να διευρύνουμε την επίγνωση και την κατανόηση της φύσης, ΕΙΔΑΛΩΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΜΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ. 
  • Ζούμε σε δύσκολους καιρούς, αλλά η αλλαγή είναι θετική. Δεν θα είναι εύκολο να κάνεις τον κόσμο καλύτερο, αλλά μην φοβάσαι. Αν επιλέξουμε τον σωστό δρόμο, όλα θα τελειώσουν καλά.
  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε το 2023 είναι να ελέγξουμε τον εαυτό μας. Ό,τι κι αν κάνουμε, όποιοι κι αν είμαστε – πρέπει να οικοδομήσουμε γερά θεμέλια για την επιβίωσή μας σε αυτούς τους επαναστατικούς καιρούς.
  • Ο παλιός κανόνας μπορεί να χάσει τη συνάφειά του. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα αποδεκτά πρότυπα συμπεριφοράς να αλλάξουν τόσο πολύ που θα πρέπει να μάθετε τα πάντα από την αρχή.
  • Η συντριπτική πλειονότητα των αλλαγών θα είναι θετικές. Ενώ η κατάσταση μπορεί να φαίνεται τρομακτική για μια στιγμή, το τέλος θα είναι πραγματικά εκπληκτικό.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια