Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Love Island gr οι νικητές

Η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού ανέδειξε τους νικητές και η Ηλιάνα ανακοίνωσε πως το ζευγάρι που κερδίζει είναι η Μαρία και ο Αργύρης, μένοντας έκπληκτοι και οι δύο καθώς δεν περίμεναν αυτήν την εξέλιξη.
Τα ζευγάρια έζησαν εβδομάδες γεμάτες συναισθήματα και ανατροπές, κάτι που δε θα έλειπε φυσικά και από τον πολυαναμενόμενο τελικό. Η Αναστασία και ο Γιώργος Γεωργίου,  Χριστίνα και ο Αλέξανδρος Κώτσης, η Μαρία και ο Αργύρης, η Νίκη και ο Φάνης είναι τα τέσσερα ζευγάρια που διεκδικούν το έπαθλο και μοιράζονται τους όρκους αγάπης που τους ζήτησε η love guard τους. Γράμματα γεμάτα αγάπη, στοργή, ειλικρίνια και σεβασμού θα φέρουν ακόμη πιο κοντά τους Islanders. 
Λίγο πριν την ανακοίνωση των νικητών η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εισέρχεται στη βίλα θυμίζοντας στα ζευγάρια και στο τηλεοπτικό κοινό που τα αγάπησε πώς ξεκίνησε η σχέση των Islanders. 
Η ώρα που όλοι περίμεναν έφτασε, η ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού ανέδειξε τους νικητές και η Ηλιάνα ανακοινώνει πως το ζευγάρι που κερδίζει είναι η Μαρία και ο Αργύρης, μένοντας έκπληκτοι και οι δύο καθώς δεν περίμεναν αυτήν την εξέλιξη. 
 Το Love Island όμως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του έτσι, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέρνει ένα τεράστιο δίλημμα στο νικητήριο ζευγάρι, το έπαθλο θα "γευτούν” και οι δύο ή μόνο ένας, τι “γεύση” θα αφήσει τελικά αυτή η εμπειρία στη Μαρία και τον Αργύρη; 
Η απάντηση του ερωτήματος δόθηκε από τη Μαρία που διάλεξε τον φάκελο με το έπαθλο, απέδειξε πως ο έρωτάς της με τον Αργύρη είναι αληθινός καθώς αποφάσισε να μοιραστούν το έπαθλο.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια