Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Η εξαγορά του Harrods από τον Dior 2022

Χριστούγεννα με θέμα το Gingerbread

Η γαλλική εταιρεία μόδας Christian Dior ξεκίνησε την εορταστική περίοδο αγορών στο Λονδίνο αποκαλύπτοντας το χριστουγεννιάτικο θέαμα στο Harrods – μια τεράστια εξαγορά του Gingerbread! Έξω και μέσα το πολυκατάστημα του Λονδίνου έχει μετατραπεί σε αληθινό και διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο μελόψωμο με μια σειρά από καθηλωτικά αναδυόμενα παράθυρα και εκθέσεις τέχνης στο κατάστημα που σας ταξιδεύουν σε ένα μαγικό ταξίδι στην ιστορία του Dior.
ο υπέροχος κόσμος του dior στο harrods hero
Dior Harrods Gingerbread Takeover
Η εγκατάσταση του «The Fabulous World of Dior» στο κατάστημα Harrods στο Λονδίνο αυτή την εορταστική περίοδο καταλαμβάνει όχι μόνο τις βιτρίνες των διακοπών τους, αλλά και τμήματα στο εσωτερικό του καταστήματος με χώρους σχεδιασμένους να μοιάζουν σαν να έχετε μπει σε φυσικό μέγεθος Σπίτια Gingerbread με τα δερμάτινα είδη της μάρκας και αξεσουάρ.
Harrods από μελόψωμο Gingerbread
Προσθέστε σε αυτό ένα αναδυόμενο καφέ Dior σε στιλ με μελόψωμο και μια αποκλειστική έκθεση στο κατάστημα, το «Kingdom of Dreams» που εξερευνά την παράδοση των σπιτιών με μελόψωμο, και είναι μια γλυκιά επίδειξη ταλέντου.
ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
Ο Dior εξόπλισε την εξωτερική πρόσοψη του διάσημου πολυκαταστήματος του Λονδίνου με φώτα και διακοσμητικά που μοιάζουν με διακοσμημένο μελόψωμο, στολίζοντας την είσοδο με ένα τεράστιο αστέρι.
The Holiday Windows
Τα σκηνικά του παραθύρου από μελόψωμο πριν γεμίσουν με εμπόρευμα, 
φωτογραφία του James Robjant
Οι 44 βιτρίνες των καταστημάτων που βλέπουν στο δρόμο έχουν σκηνικά από μελόψωμο, με καλούπια και λεπτομέρειες σμιλεμένες σε ζάχαρη και καραμέλα. Ένα κατόρθωμα εντυπωσιακής δεξιοτεχνίας. 
Δημιουργία σκηνικών με μελόψωμο για τα παράθυρα
Dior φορέματα από Gingerbread για τις βιτρίνες του καταστήματος
μελόψωμο στο harrods
Λεπτομέρειες για μελόψωμο σε εξέλιξη, φωτογραφία από τον James Robjant γλυπτική ζάχαρης
Γλυπτά φορέματα με ζάχαρη κατασκευάστηκαν επίσης για τις εκθέσεις μελόπιτας
τσάντες με μελόψωμο, φωτογραφία james robjant
Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες
Τα εξωτερικά παράθυρα διαθέτουν ρούχα από τη σειρά Dior Cruise 2023, αξεσουάρ σπιτιού, ομορφιά και αρώματα.
μια προσεκτική ματιά στο κουκλόσπιτο σε σχήμα μελόψωμου στο παράθυρο του Baby Dior.
Μέσα στο κατάστημα
Το Pop-Up Atelier
Το Pop-up Atelier του Monsieur Dior έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με οίκο Gingerbread σε φυσικό μέγεθος και διαθέτει δερμάτινα είδη και αξεσουάρ του οίκου μόδας. 
Ένα δεύτερο αναδυόμενο παράθυρο προσφέρει ένα κατάστημα δώρων εμπνευσμένο από ένα ντουλάπι περιέργειας που περιλαμβάνει «το τέλειο δώρο», έως έτοιμα παπούτσια.
The Pop-up Dior Cafe:
Το Dior Pop-up καφέ με θέμα το μελόψωμο στο Harrods
Ακόμα και το μενού μοιάζει με μπισκότο με μελόψωμο
μέσα στο αναδυόμενο καφέ 
Το δωμάτιο είναι αναμφισβήτητα Dior με τα καθίσματα toile de Jouy και τα τέλεια επιτραπέζια σκεύη διακοσμημένα με το μοτίβο Cannage του maison.
Η αίθουσα τσαγιού Harrods μετατράπηκε σε καφέ με μελόψωμο 
Εκτός από ένα απολαυστικό μενού, οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν στο σπίτι τους ένα μικρό κομμάτι Dior με τη μορφή ακαταμάχητων μπισκότων με μελόψωμο. Επιλέξτε από το εμβληματικό λογότυπο Dior, την τσάντα Lady Dior, το άρωμα J'adore και πολλά άλλα – ιδανικές λιχουδιές για κάθε λάτρη της μόδας.
μπισκότα harrods dior
Τα μπισκότα με μελόψωμο σε σχήμα αντικειμένων και λογότυπου με την υπογραφή του Dior είναι ανάμεσα στα διαθέσιμα επιδόρπια.
Αναδυόμενη έκθεση Gingerbread House «Kingdom of Dreams».
Το Château de la Colle Noire του Dior αναπαράγεται σε Gingerbread από την έκθεση Kingdom of Dreams 
Η έκθεση «Kingdom of Dreams» εξερευνά την παράδοση των σπιτιών με μελόψωμο. Ο γαλλικός οίκος μόδας δημιούργησε μια έκθεση με παραστάσεις σε στυλ μελόψωμο κτιρίων από τη ζωή του συνονόματου ιδρυτή του, γεμίζοντάς τα με περίπλοκες επιδείξεις τοποθεσιών-ορόσημα από την παιδική του ηλικία έως την ενηλικίωση.
Granville, η βίλα της οικογένειας Dior στη Νορμανδία, αναπαράγεται σε μελόψωμο
Τοποθεσίες-ορόσημα, από τη Granville μέχρι το La Colle Noire και το 30 Montaigne, είναι φτιαγμένα εξ ολοκλήρου από μπισκότα με τζίντζερ σε μικρές αναλογίες.
απίστευτα σπίτια με μελόψωμο
κουκλόσπιτο μελόψωμο
«Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που κάναμε ποτέ μαζί», δήλωσε στο Reuters ο Pietro Beccari, διευθύνων σύμβουλος του Dior, σημειώνοντας ότι η μάρκα κατέλαβε για πρώτη φορά μια γωνιά του κλασικού βρετανικού πολυτελούς καταστήματος τη δεκαετία του 1950.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια