Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Cheddar-Bacon Breakfast Egg Cups

.
Συστατικά
8 μεγάλα αυγά
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι μπέικον ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη γλυκιά κόκκινη πιπεριά
1 φλιτζάνι ντομάτες ψιλοκομμένες
120 γρ τυρί Henning's Onion & Chive Cheddar, τριμμένο και χωρισμένο (1 φλιτζάνι)
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και πιπέρι
Φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο, προαιρετικά
 
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τα αυγά και το γάλα. 
Προσθέστε το μπέικον, την κόκκινη πιπεριά, τις ντομάτες, 1/2 φλιτζάνι τσένταρ, το σχοινόπρασο, αλάτι και πιπέρι. 
Γεμίστε τα λαδωμένα φλιτζάνια για μάφιν με 1/3 φλιτζάνι μείγμα αυγών. Πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο τσένταρ.
Ψήστε για 20-25 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρό ένα μαχαίρι που έχετε τοποθετήσει κοντά στο κέντρο. Γαρνίρουμε με σχοινόπρασο αν θέλουμε

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια