Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2023 Chinese Horoscope

Το 2023 είναι η χρονιά του Κουνελιού!
Η Κινεζική Πρωτοχρονιά του 2023 είναι την Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2023 και μιλάμε για το 4720ο κινεζικό έτος. Η πρώτη ημέρα ωστόσο του λαγού, είναι στις 4 Φεβρουαρίου 2023!
Φέτος, θα πρέπει να αναμένουμε προβλήματα με βροχή, υγρασία και ό,τι αφορά λίμνες, ποτάμια και θάλασσες, αφού το στοιχείο της χρονιάς, είναι το Νερό!
Το χρώμα της χρονιάς, είναι το μαύρο και για το λόγο αυτό, το 2023 ονομάζεται και Έτος του Μαύρου Λαγού!
Εμείς, θα είμαστε πιο ευγενικοί, ήρεμοι, συμπονετικοί, προσαρμοστικοί και ευγενικοί, την φετινή χρονιά!
Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι στιγμές ανασφάλειας και αβεβαιότητας!

Αν δεν γνωρίζεις ποιο είναι το ζώδιο σου στην Κινέζικη Αστρολογία ΔΕΣ ΕΔΩ <<<

ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ
Η φετινή χρονιά υπόσχεται τύχη και ευτυχία στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Η ερωτική ζωή θα έχει επιτυχία και οι ελεύθεροι ενδεχομένως να βρουν την αγάπη της ζωής τους φέτος. Η εργασία θα έχει επίσης εύνοια, όπως και οι εξελίξεις των οικονομικών σου, αρκεί να διαχειριστείς ορθά τα χρήματά σου! Θέματα εμφάνισης, επίσης ευνοούνται!
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Αύγουστος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Ιούνιος

ΒΟΥΒΑΛΟΣ
Την φετινή χρονιά, θα απολαύσεις σίγουρα μια καλή ερωτική ζωή! Ιδίως οι δεσμευμένοι, θα ενδυναμώσουν τον δεσμό τους και οι ελεύθεροι να βρουν ταίρι! Η επαγγελματική ζωή θα περάσει από μία μικρή αναταραχή, αλλά μέχρι το τέλος του έτους, τα πράγματα που θα επανέλθουν στη θέση τους. Προσοχή όμως, με τα χρήματα φέτος, καθώς οι δαπάνες σου για κάποια πράγματα, θα οδηγήσουν σε οικονομικά προβλήματα και απώλειες στο μέλλον. Σε θέματα ομορφιάς, θα είναι μια καλή περίοδος!
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Μάιος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Ιούλιος

ΤΙΓΡΗΣ
Μπορείς να αναμένεις, μια χρονιά ευημερίας, τύχης και αφθονίας! Σε θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, θα απολαύσεις μια γεμάτη περίοδο με το ταίρι σου και οι ελεύθεροι όμως, θα έχουν επίσης μια υπέροχη χρονιά. Στην επαγγελματική ζωή, πολλές ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σου, επομένως φρόντισε να εργασθείς σκληρά, για να πετύχεις. Οικονομικά, αναζήτησε περισσότερες πηγές εσόδων, αν θες οικονομική σταθερότητα. Όσον αφορά την εμφάνιση σου, πρέπει να αποφύγεις αλλαγές!
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Οκτώβριος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Αύγουστος

ΛΑΓΟΣ
Το 2023 είναι η χρονιά που υπόσχεται χαρμόσυνες εξελίξεις! Η ερωτική σου ζωή θα είναι καλή, ειδικά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Οι δεσμευμένοι, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις φέτος, όμως. Όσον αφορά την καριέρα, η χρονιά θα είναι καλή και ισορροπημένη! Αν όμως σκεφτείς να αλλάξεις δουλειά, τότε πρέπει να περιμένεις την επόμενη χρονιά!  Οικονομικά η χρονιά θα έχει σκαμπανεβάσματα! Όσον αφορά την εμφάνιση σου, πρέπει να αποφύγεις βιαστικές αγορές και αποφάσεις!
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Ιούλιος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Σεπτέμβριος

ΔΡΑΚΟΣ
Ερωτικά, οι δεσμευμένοι θα περάσουν καλά με το άλλο τους μισό. Οι ελεύθεροι ωστόσο, αν ξεκινήσουν μία σχέση, ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν αναταράξεις στην ερωτική τους ζωή. Από την άλλη, είναι ιδανική η χρονιά για φλερτ και παιχνίδι! Επαγγελματικά, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωσή σου, θα σε βοηθήσει να βελτιώσεις την καριέρα σου. Η οικονομική ζωή μπορεί να περάσει από σκαμπανεβάσματα, οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Καλό θα ήταν, να συμπεριλάβεις την άσκηση και διατροφή στην καθημερινότητα σου φέτος.
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Αύγουστος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Οκτώβριος

ΦΙΔΙ
Η φετινή χρονιά θα είναι γεμάτη θετικές αλλαγές και οι προσπάθειες σου, θα αρχίσουν επιτέλους να αποδίδουν. Ερωτικά, φέτος είναι γεμάτη ρομαντισμό χρονιά και ευτυχία. Ο ανταγωνισμός από τους συναδέλφους στο χώρο εργασίας μπορεί να δημιουργήσει κάποιο εμπόδιο στην ανάπτυξη σου. Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις μια γόνιμη χρονιά, αρκεί να μάθεις να διακρίνεις τις δαπάνες για σημαντικά και λιγότερο σημαντικά πράγματα. Μην παραμελείς την εμφάνιση σου!
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Αύγουστος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Νοέμβριος

ΑΛΟΓΟ
Ερωτικά, η φετινή χρονιά, υπόσχεται μια ρομαντική περίοδο με το έτερον σου ήμισυ, που θα ενισχύσει τον δεσμό σας. Οι ελεύθεροι, ενδεχομένως να βρουν την αληθινή αγάπη. Σε ό,τι αφορά την καριέρα, μπορεί αρχικά να αντιμετωπίσεις δυσκολίες, αλλά τελικά, τα πράγματα θα επανέλθουν αργά ή γρήγορα στη θέση τους και θα δεις πρόοδο στην καριέρα σου. Όσον αφορά τον οικονομικό τομέα, ορισμένοι μήνες θα φέρουν αφθονία, ενώ άλλοι μπορεί να φέρουν απώλειες. Εμφανισιακά, δεν είναι και η καλύτερη περίοδος, για αλλαγές!
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Ιούλιος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Δεκέμβριος

ΚΑΤΣΙΚΑ
Ενδεχομένως φέτος, να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες. Ωστόσο, αυτές οι προκλήσεις θα σε κάνουν πιο δυνατό από ποτέ. Όσον αφορά την ερωτική ζωή, πρέπει να αποφύγεις κτητικότητα προς το άλλο σου μισό! Οι ελεύθεροι, επιτέλους βρίσκουν την σταθερότητα που αναζητούσαν. Όσον αφορά την καριέρα, να είσαι σε ετοιμότητα για σπουδαία πράγματα. Η σκληρή δουλειά θα ανταμειφθεί και οι δεξιότητές σου θα προσθέσουν αξία στην καριέρα σου. Οι οικονομικές προκλήσεις μπορεί να σε ενοχλήσουν αν δεν μάθεις να ξοδεύεις χρήματα με σύνεση. Όσον αφορά την εμφάνιση σου, υπάρχουν πιθανότητες λάθος επιλογών φέτος.
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Μάρτιος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Ιανουάριος

ΠΙΘΗΚΟΣ
Μπορείς να αναμένεις μια ειρηνική, ευλογημένη και χαρούμενη χρονιά. Έρχονται αλλαγές στην καθημερινότητα που θα φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα, όσον αφορά τους στόχους σου. Στην ερωτική ζωή, ο δεσμός με το άλλο σου μισό, θα βελτιωθεί και θα γνωρίσετε περισσότερα ο ένας για τον άλλον. Οι ελεύθεροι, που δεν είναι έτοιμοι να ερωτευτούν, δεν πρέπει να πιέζουν τον εαυτό τους. Το σωστό άτομο θα έρθει, την κατάλληλη στιγμή. Μετά από μια δύσκολη περίοδο πτώσεων σταδιοδρομίας, η καριέρα σου θα αρχίσει επιτέλους να έχει εύνοα. Για οικονομική σταθερότητα, θα πρέπει να έχεις υπομονή και επίγνωση. Προσέξτε την εμφάνιση σου, την φετινή χρονιά!
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Απρίλιος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Φεβρουάριος

ΚΟΚΟΡΑΣ
Μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα είναι εδώ! Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να μάθουν να εξισορροπούν την προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην σχέση τους. Οι ελεύθεροι, ενδεχομένως να βρουν έναν έρωτα, μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Σε θέματα καριέρας, είναι καλή περίοδος, για αλλαγή εργασίας. Όσον αφορά την οικονομική ζωή, θα επιτευχθεί η σταθερότητα, μόνο εάν ξοδεύεις ανάλογα με τον προϋπολογισμό που έχεις. Όσον αφορά την εμφάνιση, θα είναι μια καλή χρονιά.
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Οκτώβριος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Μάρτιος

ΣΚΥΛΟΣ
Φέτος, να είσαι έτοιμος για τύχη, επιτυχία και αφθονία. Σε θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα, θα πρέπει να απομακρυνθείς άμεσα από τη ζώνη άνεσής σου και να δοκιμάσεις νέα πράγματα και ξεκινήματα! Επιπλέον, θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες προκλήσεις στο χώρο εργασίας, αλλά αν είσαι υπομονετικός, όλα θα πάνε καλά. Είσαι οξυδερκής, όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών σου, οπότε μια μικρή αναταραχή στην οικονομική ζωή δεν θα ενοχλήσει φέτος. Όσον αφορά την εμφάνιση, υιοθέτησε έναν υγιεινό τρόπο ζωής!.
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Σεπτέμβριος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Απρίλιος

ΧΟΙΡΟΣ
Όλα όσα περιμένεις, φέτος θα γίνουν πραγματικότητα! Στις ερωτικές σχέσεις, πρέπει να κάνεις πράγματα που θα κάνουν το άλλο σου μισό ευτυχισμένο και με αυτό τον τρόπο, θα ενισχύσεις τη σχέση σου. Επαγγελματικά, θα είναι μια ανταποδοτική χρονιά καθώς η σκληρή δουλειά, θα αρχίσει επιτέλους να αποδίδει. Όσον αφορά την εμφάνιση και την ψυχολογία σου, πρέπει να κάνεις γιόγκα και διαλογισμό και σίγουρα, να εντάσεις μια υγιεινή διατροφή στο καθημερινό πρόγραμμα. 
Ο καλύτερος μήνας του 2023 : Νοέμβριος
Ο χειρότερος μήνας του 2023 : Μάιος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια