Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τα ζωδιακά ζευγάρια του 2023

Δεν θα ζηλέψουν απλά τη σχέση τους μέσα στο 2023. Θα σκάσουν από το κακό τους!
Αυτά τα ζώδια θα είναι ερωτευμένα και ευτυχισμένα. Θα είναι εκείνα που θα δουν την ερωτική τους ζωή να απογειώνεται και να βρίσκονται τελικά σε μια σχέση που τους ικανοποιεί και τους δίνει ατελείωτη χαρά. Τα ζωδιακά ζευγάρια που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, θα περάσουν τόσο καλά μεταξύ τους το 2023 που θα κάνουν όλους τους άλλους γύρω τους να ευχόντουσαν να ζούσαν κι εκείνοι έναν έρωτα σαν αυτόν. 
❤ΤΑΥΡΟΣ - ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εσείς οι δυο φέτος θα κάνετε θραύση! Και τον «λόγο» του γι’ αυτό, δίνει ο Δίας. Για το 2023, σας έχει κρατήσει τα καλύτερα! Ως ζευγάρι θα λάμπετε. Και αυτό γιατί θα περνάτε και οι δυο μια πολύ καλή φάση της ζωής σας. Ο μεν Ταύρος από τον Μάιο και μετά θα φιλοξενεί στο ζώδιό του τον Δία για ένα χρόνο, ενώ ο Αιγόκερως θα τον έχει στον πέμπτο οίκο του που έχει να κάνει με το φλερτ, τον έρωτα και το σεξ. Μεγάλα πράγματα σας περιμένουν και να είστε έτοιμοι να ανέβετε μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας ή να υποδεχτείτε ένα παιδάκι στην ζωή σας. Φτου φτου να μη σας ματιάσουμε!

❤ΚΡΙΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ
Και η δική σας σχέση θα είναι όχι απλά αξιοζήλευτη, αλλά κάτι πολύ περισσότερο. Θα ζήσετε ωραίες στιγμές και μέρες πάθους, αγάπης και ατελείωτου έρωτα. Τόσο ο Τοξότης, όσο και ο Κριός, περνάνε μια ήρεμη περίοδο στην ζωή τους και αυτή η ησυχία σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Δίας θα σας ευνοήσει σκανδαλωδώς μέσα στο 2023, είναι εγγυήσεις για μια ευτυχισμένη σχέση. Ο Κριός θα φιλοξενήσει τον Δία στο ζώδιό του μέχρι και τον Μάιο, ενώ ο Τοξότης θα τον έχει στον 5ο οίκο του που έχει να κάνει με τον έρωτα, το φλερτ και τα παιδιά μεταξύ άλλων. Τι να πούμε; Η ώρα η καλή; Καλούς απογόνους; Ό,τι επιθυμείτε θα σας ευχηθούμε!

❤ΔΙΔΥΜΟΙ - ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να μην ευνοείστε σκανδαλωδώς όπως τα άλλα δύο ζωδιακά ζευγάρια που αναφέραμε λίγο πιο πάνω, ωστόσο το 2023 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για εσάς, γιατί θα σας αφήσει… ήρεμους να ζήσετε την ζωή σας και τον έρωτά σας. Δεν επηρεάζεστε με κάποιο τρόπο αρνητικά και αυτό είναι τόσο καλό για εσάς και για την σχέση σας. Ο Ζυγός μάλιστα θα έχει και τον Δία μέχρι τον Μάιο στον 7ο οίκο του, που έχει να κάνει με θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών και θα είναι ευνοημένος πάρα πολύ σε ό,τι έχει να κάνει με τους τομείς αυτούς. Άρα μπορεί να περιμένει και μια πρόταση γάμου για να επισημοποιηθεί η σχέση ή να γίνει ο γάμος μέσα στο 2023!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια