Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2023

Το 2023 δεν προβλέπεται να κινηθεί σε διαφορετικό μοτίβο ή να δούμε παγκόσμια κάποια μεγάλη βελτίωση τουλάχιστον για τον περισσότερο κόσμο (εννοείται οι πάμπλουτοι σε καιρούς κρίσης εξαιρούνται) και αυτό γιατί οι περισσότεροι μεγάλοι πλανήτες δημιουργούν ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΨΕΙΣ 45 μοιρών μεταξύ τους που είναι όψεις διάσπασης, δυσκολιών, θυμού, αμφιβολιών, αγωνίας και ανησυχίας για λαούς και κυβερνήσεις.
Εξαίρεση θα αποτελέσει το καλό ΕΞΑΓΩΝΟ ΔΙΑ και ΚΡΟΝΟΥ τον ΙΟΥΝΙΟ του 23 που θα φέρει ΑΚΤΙΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ και ευκαιρίες για κάποιους αλλά και μια ελπίδα ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ σε θέματα ΥΓΕΙΑΣ και βελτίωση σε θέματα ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΣΙΤΙΣΗΣ και ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. 
Ο σοφός κριτής και δάσκαλος ΚΡΟΝΟΣ εισέρχεται στον ΙΧΘΥ στις 7 Μαρτίου 2023 και για 2,5 χρόνια περίπου θα βάλει σε τάξη, όρια και πρόγραμμα τον πλανήτη και θα πιέσει με ευθύνες τους ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥΣ (Παρθένους, Ιχθύες και πιο πολύ Δίδυμους και Τοξότες). 
Θα ευνοήσει σε πνευματικές αναζητήσεις, θεραπείες και καλλιτεχνία αλλά και θαλάσσια επαγγέλματα ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ, ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ αλλά και ΑΙΓΟΚΕΡΟΥΣ και ΤΑΥΡΟΥΣ. 

2023
Γενικώς ο πλανήτης στον ΙΧΘΥ θα:
- βάλει ΟΡΙΑ στο διεθνές χάος και θα αναγκάσει πολλά κράτη να οργανωθούν για την επιβίωση.
- Θα οργανώσει τον ΧΡΟΝΟ μας και θα ελαττώσει το χάζεμα, τις άσκοπες ονειροπολήσεις, την παραίτηση και την τεμπελιά.
- Θα μας μάθει να αντιμετωπίζουμε την αβεβαιότητα με κουράγιο και πειθαρχία χωρίς περιττούς και αρρωστημένους συναισθηματισμούς και μελόδραμα. 
- Θα βάλει όρια σε πολυφαρμακία, βλαβερά φάρμακα και θεραπείες και θα φέρει δικαιοσύνη  (βλέπε 💉) Θα περιορίσει επίσης τις εξαρτήσεις σε ναρκωτικά, αλκοόλ και ουσίες.
- Θα δομήσει και θα φέρει νέους νόμους σε θέματα παροχών υγείας, ιατρών και νοσοκομείων. Οι χαμένοι θα είναι και πάλι οι πιο αδύναμοι.
- Ελπίζω να μην περιορίσει την συμπόνια και την φιλανθρωπία αλλά να την διδάξει και να την επιβάλλει αναγκαστικά όπως μόνο εκείνος ξέρει. Το «σώζων εαυτόν σωθήτω» με την ωφελιμιστική και εγωιστική χροιά δεν θα το συγχωρέσει ο βασιλιάς του ΚΑΡΜΑ στον ΙΧΘΥ. Επέμεινα λίγο παραπάνω στον ΚΡΟΝΟ γιατί τον θεωρώ πολύ σημαντικό. 

Ο ΔΙΑΣ στον ΤΑΥΡΟ από 16 Μαΐου και για ένα χρόνο περίπου θα ευνοήσει τα ζώδια της ΓΗΣ (Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους), του ΝΕΡΟΥ (Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες) αλλά και τους ΛΕΟΝΤΕΣ και ΥΔΡΟΧΟΟΥΣ (προσοχή μόνο σε υπερβολές αυτοί οι δύο τελευταίοι) και θα βοηθήσει λογικά τον πλανήτη σε θέματα οικονομίας, ενέργειας, διατροφής και καλλιεργειών αλλά και στην τέχνη. 
Το μόνο που θεωρώ αμφιλεγόμενο είναι η δράση του το 2024 καθώς θα πλησιάζει για ΣΥΝΟΔΟ τον ανατρεπτικό και τραμπούκο ΟΥΡΑΝΟ στον ΤΑΥΡΟ τον Μάρτιο και Απριλιο του 24. 
Μπορεί να δυναμώσει τα δύσκολα αλλά θα φέρει και μεγάλο και ξαφνικό γύρισμα τύχης και ευκαιρίες σε όσους κινηθούν έξυπνα και μεθοδικά. Τα γεγονότα θα μας τα φέρει αυτή η σπουδαία σύνοδος ΔΙΑ - ΟΥΡΑΝΟΥ το 2024 στον γενέθλιο χάρτη μας στον οίκο που βρίσκεται η 21η μοίρα του ΤΑΥΡΟΥ. 
Αλλά εννοείται έχουμε καιρό μέχρι τότε και θα έχουν συμβεί πολλά…

Όσον αφορά τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ θα πάρουμε την γεύση του και την είσοδό του στην 1η μοίρα του ΥΔΡΟΧΟΟΥ από 23/05/2023 έως 11/06/2023 γιατί μετά θα ξαναμπεί στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ μέχρι 21 Ιανουαρίου του 2024.  
Θα επηρεάσει λοιπόν για λίγο το 23 τους ΣΤΑΘΕΡΟΥΣ (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) και έρχεται οριστικά από το 2024 ΓΙΑ ΕΙΚΟΣΙ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ στον ΥΔΡΟΧΟΟ να μετασχηματίσει το μέλλον μας, τις φιλίες μας, τις κοινωνίες, τα κοινοβούλια και τα πολιτεύματα, την τεχνολογία των Η/Υ, το internet, την επαφή μας με το διάστημα, τις εναλλακτικές επιστήμες στις οποίες ανήκει και η αστρολογία, την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά το κυριότερο τον ανθρωπισμό, τον ιδεαλισμό και την ανώτερη πνευματικότητα στον πλανήτη μας. 

(Στις 20/01/2044 ο πλανήτης θα κάνει την πρώτη είσοδό του στον ΙΧΘΥ).
Είναι μεγάλο κεφάλαιο όμως ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ και απαιτεί μια ολόκληρη ανάλυση μόνος του…
Στον ΥΔΡΟΧΟΟ για 20 περίπου χρόνια θα ευνοήσει, θα στηρίξει και θα δυναμώσει υπέρμετρα ανά τρεις μοίρες καθώς θα κινείται τους ΔΙΔΥΜΟΥΣ, ΖΥΓΟΥΣ αλλά και ΚΡΙΟΥΣ, ΛΕΟΝΤΕΣ και ΤΟΞΟΤΕΣ και θα μετασχηματίσει από την άλλη μέσα από κρίσεις και αναγεννήσεις σταδιακά την ζωή των ΤΑΥΡΩΝ, ΛΕΟΝΤΩΝ, ΣΚΟΡΠΙΩΝ και ΥΔΡΟΧΟΩΝ που καλούνται να πάρουν μεγάλες αποφάσεις κάθαρσης ψυχικής και υλικής προκειμένου να αναβαθμίσουν και να μεταλλάξουν ουσιαστικά ει δυνατόν προς το καλύτερο την ζωή τους.

Σημαντικό επίσης στα μέσα ΜΑΙΟΥ του 2023 θα βιώσουμε το πρώτο ΑΝΟΔΙΚΟ τετράγωνο του ΔΙΑ στον ΤΑΥΡΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στον ΥΔΡΟΧΟΟ στην 1η μοίρα των ΣΤΑΘΕΡΩΝ. Είναι η όψη των πλουτοκρατών και της μεγάλης φήμης και δημοσιότητας όπου εδώ οι έχοντες και κατέχοντες θα κάνουν τα πάντα για να εκμεταλλευτούν τις μάζες για το δικό τους πορτοφόλι. Σίγουρα κάποιοι θα γίνουν πολύ πλουσιότεροι αλλά και κάποιοι θα καταποντιστούν και θα χάσουν φήμη και δημοσιότητα με τον κίνδυνο να καταλήξουν ακόμα και φυλακή. 

Το 2023 θα δούμε και θα ακούσουμε και άλλα μεγάλα ονόματα μεγαλοκαρχαριών και κυβερνητών που θα έρθουν αντιμέτωποι με τον νόμο του κάρμα. Στην γλώσσα μας η υπέροχη αντίστοιχη λέξη είναι το αντιπεπονθός (ανταπόδοση).
Οι άξονες των Δεσμών της Σελήνης που συνδέονται με τις εκλείψεις ΑΛΛΑΖΟΥΝ ζώδια στις 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2023 και για 18 μήνες εισέρχονται σε ΚΡΙΟ - ΖΥΓΟ. 
Αρχίζουν να επηρεάζονται λοιπόν από τις εκλείψεις οι ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΙ με την πρώτη Ηλιακή έκλειψη στην 29η ΚΡΙΟΥ να συμβαίνει 20/04/2023. 
ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΟΙ του Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ζώδια και ωροσκόποι ετοιμαστείτε τότε για σημαντικά ξεκαθαρίσματα και κλεισίματα κύκλων στην ζωή σας.

Πολύ σημαντική είναι για την ΕΛΛΑΔΑ η Σεληνιακή Έκλειψη της 28 Οκτωβρίου 2023 στην 5η μοίρα του άξονα ΤΑΥΡΟΥ / ΣΚΟΡΠΙΟΥ γιατί είναι ΟΡΑΤΗ στην χώρα μας και θα προκύψει στον 6ο/12 οίκο του γενέθλιου χάρτη της, άξονα της υγείας, των φόβων μας, του εργατικού δυναμικού και των κρυφών εχθρών μας.

Τέλος όσον αφορά αναδρομές μικρών πλανητών το 2023 θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΟΥΣ ΕΡΜΗ και ΑΡΗ! 
με τον πρώτο να ορθοδρομεί 18/01/2023 στην 8η μοίρα του Αιγόκερω και τον δεύτερο 12/01/2023 στην 8η μοίρα του ΔΙΔΥΜΟΥ. 
Ο ΕΡΜΗΣ το 2023 αναδρομεί ξανά για 3 εβδομάδες:
- από 19/04 - 15/05 
- από 21/08 - 15/09 και 
- από 11/12/23 - 02/01/2024 
Οπότε συστήνεται να μην προχωρήσετε τότε σε σημαντικές ενάρξεις, υπογράψετε σημαντικά συμβόλαια, μην αγοράσετε μεταφορικά μέσα, μην κλείσετε ακριβά εισιτήρια για μεγάλα ταξίδια και αποφύγετε μετακομίσεις και αγορές ακριβών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα αναδρομήσει επίσης το 2023 από 23 ΙΟΥΛΙΟΥ έως 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.
ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν ΜΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ σε αυτό το χρονικό διάστημα ΕΝΑΡΞΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΓΑΜΟΥΣ, ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΟΡΕΣ ΑΚΡΙΒΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ και ΡΟΥΧΩΝ.
Η στάση της Αφροδίτης για αναδρομή γίνεται 21 και 22 Ιουλίου 2023 οπότε και αυτές οι δύο ημερομηνίες ανήκουν στο παραπάνω μη επιτρεπτό διάστημα.
Περισσότερα για το 2023 εν καιρώ…

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια