Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Όταν τα ζώδια επιστρέφουν από τις διακοπές

Το καλοκαιράκι φτάνει στο τέλος του και οι 12 φίλοι μας τα ζώδια επιστρέφουν από τις διακοπές τους και προσπαθούν να ενταχθούν στην καθημερινότητα, που μοιάζει με ένα βαρύ φορτίο! Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις ή και αντιδράσεις των ζωδίων,  αμέσως μετά την επιστροφή τους από τι καλοκαιρινές διακοπές; Πάμε να δούμε με χιούμορ πάντα ….
Κριός: «Μην τολμήσεις και πεις καλό χειμώνα … την έκατσες»
Τσαμπουκαλεμένος όπως πάντα ο Κριός αντιδρά επιθετικά σε όποιον του ευχηθεί καλό χειμώνα, άσε που αυτή την ευχή την βρίσκει άτοπη και τον εκνευρίζει… Αμέσως σκέφτεται «Ποιο χειμώνα βρε ;;;; Δεν κάνει κρύο στην Ελλάδα κρύο δεν έκανε ποτέ»

Ταύρος: «Από αύριο δίαιτα και ….. οικονομία»
Το Ταυράκι αγαπά την ρουτίνα του όμως δεν προσαρμόζεται εύκολα στις αλλαγές… Εκεί που πήγαινε να συνηθίσει τις διακοπές και αραλίκι, τσουπ πρέπει να ξεσυνηθίσει και να μπει και πάλι στους γνωστούς καθιερωμένους ρυθμούς. Αυτό τον χαλάει, τον αγχώνει, όμως πάνω από όλα σκέφτεται πως πρέπει να μπει σε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης (πήρε κιλάκια από τα κοκτέιλ και τα παγωτά) ενώ τον αγχώνουν πολύ και τα οικονομικά του!

Δίδυμος: «Προσωρινά γύρισα, το Σαββατοκύριακο πάλι φεύγω ….»
Οι διακοπές συνεχίζονται για τον Δίδυμο, όπου δεν λέει με τίποτα να προσαρμοστεί στους ρυθμούς των υποχρεώσεων …. Οργανώνει τα επόμενα ταξιδάκια του και δεν σηκώνει κουβέντα περί αυτού! Δεν αφήνει κανέναν και τίποτα να του χαλάσει την ζαχαρένια και κοιτάζει πως θα γευτεί το καλοκαιράκι ως την τελευταία του σταγόνα!

Καρκίνος: «Μου έλειψε το σπιτάκι μου, η μάνα μου, ο μπαμπάς μου, οι φίλοι μου»
Επιτέλους σπίτι σκέφτεται ο Καρκίνος καθώς επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του διακοπές. Όσο καλά και να πέρασε, ο Καρκίνος νιώθει πάντα πιο όμορφα όταν είναι στην φωλιά του, στο χώρο του, στους σταθερούς ρυθμούς του, παρέα με τα αγαπημένα του πρόσωπα!

Λέων: «Τελικά το μαύρισμα μου πάει γάντι»
Ο Λέοντας όταν επιστρέφει από τις καλοκαιρινές του διακοπές, αμέσως πηγαίνει στον μεγάλο καθρέφτη του σαλονιού, κορδώνεται και αρχίζει να καυχιέται για το μαύρισμα που απέκτησε , σκεπτόμενος ότι θα ακούει μόνο κομπλιμέντα για το μπρονζέ χρώμα που απέκτησε με τόσο κόπο και με τόση ηλιοθεραπεία!

Παρθένος: «Ουφφφφ έχω τόσες δουλειές που με περιμένουν, δεν θα σηκώσω κεφάλι»!
Ο Παρθένος καθώς γυρίζει από τις καλοκαιρινές του διακοπές αγχώνεται για το πώς θα καταφέρει να βάλει σε μία τάξη και σειρά όλες τις δουλειές του! Παίρνει χαρτί και μολύβι και σημειώνει όλα όσα πρέπει να κάνει και τον πιάνει κρύος ιδρώτας γιατί νιώθει ότι βγήκε από τον προγραμματισμό του!

Ζυγός : «Ερωτεύτηκα … αυτή τη φορά θα κρατήσει για πάντα … Μέχρι την Άνοιξη θα φάτε κουφέτα»!
Ο Ζυγός αρχίζει και μιλάει για τα ερωτικά σουξέ του καλοκαιριού και όπως πάντα είναι ενθουσιασμένος ότι βρήκε τον σύντροφο της ζωής του… Στο τέλος των διακοπών λοιπόν κάνει σχέδια για συγκατοίκηση, γάμο, μη σου πω ότι αρχίζει και ψάχνει όνομα για τα βαφτίσια των παιδιών!

Σκορπιός: «Πείτε μου για τα καλοκαιρινά σας καμώματα θέλω να τα μάθω όλα»!
Ο κουτσομπόλης του ζωδιακού χαίρεται γιατί με την επιστροφή των διακοπών, βγαίνουν στην φόρα και πόσα κους – κους που δεν μπορούσε να μάθει όλο αυτό το διάστημα! Φροντίζει να εκμαιεύσει όλες τις καυτές λεπτομέρειες για όλους και για όλα … Ο ίδιος κρατά κρυφά τα χαρτιά του και κανείς δεν ξέρει πώς στα αλήθεια πέρασε.

Τοξότης: «Δεν ξέρω για εσάς, εγώ ακόμα δεν γύρισα»
Είναι γεγονός ότι ο Τοξότης είναι ο τελευταίος που θα επιστρέψει από τις διακοπές του, ακόμα και αν αναγκαστεί λόγω των εργασιακών συνθηκών να γυρίσει πίσω, είναι βέβαιο ότι θα είναι με μία βαλίτσα στο χέρι, ώστε με την πρώτη ευκαιρία να ξαναφύγει!

Αιγόκερω: «Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»
Από τους λίγους που χαίρονται την επιστροφή από τις διακοπές είναι ο Αιγόκερως … Πέφτει αμέσως με τα μούτρα στην δουλειά για να βγάλει τα σπασμένα των διακοπών …. Πολλές φορές ο ίδιος προσπαθεί να βάλει σε τάξη και όλους τους υπόλοιπους!

Υδροχόος : «Αν νομίζεις ότι θα μαζευτώ επειδή γύρισα από τις διακοπές κάνεις μεγάλο λάθος»!
Αντιδραστικός όπως πάντα ο Υδροχόος, αρνείται να αποδεχθεί ότι οι διακοπές τελειώσανε και φυσικά είναι αυτός που πάει ενάντια στην αλλαγή εποχής και συνεχίζει να κάνει τις τρέλες του  σαν να περνάει παρατεταμένη εφηβεία ή και παρατεταμένο καλοκαίρι!

Ιχθύς: «Οι διακοπές ήταν ένα όνειρο από το οποίο δεν θέλω να ξυπνήσω»
Στον κόσμο του όπως πάντα ο Ιχθύς ονειροπολεί και φαντασιώνεται τις στιγμές που έζησε στις διακοπές και η πρώτη του σκέψη είναι να μπορούσε όλο αυτό να συνεχίσει, να έχει διάρκεια … Αμέσως αρχίζει και κάνει σχέδια και φαντάζεται τις αμέσως επόμενες καλοκαιρινές διακοπές.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια