Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γυναίκα πέθανε και όταν επέστρεψε έγραψε: it’s real

Μια γυναίκα που πέθανε στο Φοίνιξ της Αριζόνα για μισή ώρα έγραψε ένα περίεργο μήνυμα. Όταν ρωτήθηκε τι εννοούσε με αυτό, η Τίνα έδειξε προς τον ουρανό.
Μεταθανάτια εμπειρία είχε το 2018 η Τίνα Χάινς από το Φοίνιξ της Αριζόνα, όταν σε μια πεζοπορία με τον σύζυγό της, υπέστη ένα μεγάλο καρδιακό επεισόδιο. 
Σύμφωνα με την ανιψιά της Μάντι Τζόνσον, η Τίνα χρειάστηκε να «ζωντανέψει» τέσσερις φορές από τις προσπάθειες που έκανε ο σύζυγός της Μπράιαν, πριν φτάσουν στο σημείο οι πρώτες βοήθειες και την πάνε στο νοσοκομείο. 
Τοποθετημένη σε έναν απινιδωτή, η Τίνα «ξύπνησε» και σύμφωνα με την ανιψιά της το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ζητήσει ένα στυλό και ένα κομμάτι χαρτί για να γράψει κάτι σημαντικό. 
Κατάφερε να γράψει ένα μήνυμα που έμοιαζε με «είναι αληθινό» (it’s real) και όταν ρωτήθηκε τι εννοούσε με το «είναι αληθινό», η Τίνα έδειξε προς τον ουρανό. 
Από τότε που επανήλθε στη ζωή, η Τίνα μοιράζεται με τους ανθρώπους την εμπειρία της, έγινε ομιλήτρια σε χριστιανικές συναθροίσεις και έγραψε ένα βιβλίο που λέει στους ανθρώπους ότι «ο παράδεισος είναι αληθινός». 
Σχολιάζοντας στην ανάρτηση της ανιψιάς της Τίνα, που μοιράστηκε την εμπειρία της θείας της, ένας χρήστης του Instagram είπε: «Ακούγοντας την αφήγηση κάποιου ότι ο παράδεισος είναι αληθινός μου δίνει ικανοποίηση», ενώ ένας άλλος είπε «ακούγεται σαν μια καταπληκτική εμπειρία». 
Ο επιστημονικός λόγος για τους ανθρώπους που έχουν τέτοιες εμπειρίες είναι ότι όταν κάποιος πεθαίνει υπάρχει ένα κύμα δραστηριότητας στον εγκέφαλο που οι ερευνητές πιστεύουν ότι θα μπορούσε να προκαλέσει υψηλότερο επίπεδο συνείδησης. 
Αυτό θα εξηγούσε κατά κάποιο τρόπο γιατί οι άνθρωποι έχουν εξωσωματικές εμπειρίες ή πιστεύουν ότι συναντούν φίλους και μέλη της οικογένειας που έχουν φύγει εδώ και καιρό ή ακόμη συναντούν τον ίδιο τον Ιησού Χριστό. 
Πολλοί άνθρωποι που είχαν μεταθανάτια εμπειρία έχουν πει ότι μπορούν να δουν το σώμα τους ή ότι βλέπουν ένα τούνελ με φως στο τέλος του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια