Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

FW22-23 nails - νύχια φθινόπωρο-χειμώνας

Nude
Το nude χρώμα στα νύχια είναι μία από τις πλέον κομψές επιλογές, που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα, όπως απέδειξε για μία ακόμα φορά ο οίκος Chanel.
Metallic French Tips
Το γαλλικό μανικιούρ αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στα νύχια τα τελευταία χρόνια. Για τη σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας 2022-3 ο οίκος Fendi προτείνει μια νέα εκδοχή του, αντικαθιστώντας το λευκό χρώμα στην άκρη των νυχιών με ένα μεταλλικό ασημί.
Coral
Οι τάσεις δεν αναδεικνύονται μόνο on, αλλά και off catwalk. Αυτό ακριβώς συνέβη στο show του οίκου Chanel, όπου οι Marion Cotillard και Keira Knightley απέδειξαν την αθεράπευτη κομψότητα των κοραλί νυχιών. 
Και οι δύο κράτησαν τα νύχια τους κοντά, ενώ επέλεξαν ένα glossy φινίρισμα για το μανικιούρ τους. 
Electric Blue
Αν αγαπάτε τα σκουρόχρωμα χρώματα, αλλά έχετε βαρεθεί τα κλασικά μαύρα και μπορντό του φθινοπώρου, τολμήστε ένα μανικιούρ σε μπλε electric απόχρωση, όπως αυτό που παρουσιάστηκε στο show του οίκου Giorgio Armani Privé.
Black Half Moon
Φέτος στη μόδα επανέρχονται τα half moon nails, ένα ιδιαίτερα κομψό μανικιούρ, που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο τη δεκαετία του 1930. Ο οίκος Viktor & Rolf προτείνει μπεζ χρώμα για το μισοφέγγαρο στη βάση του νυχιού και μαύρο για όλο το υπόλοιπο.
Red
Μία ακόμα διαχρονική επιλογή για το μανικιούρ είναι το κόκκινο -ένα χρώμα, που αναδεικνύει τόσο τα μακριά, όσο και τα κοντά νύχια, όπως απέδειξε ο οίκος Schiaparelli στο πιο πρόσφατο show του.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια