Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι θα φέρει ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ που έρχεται

ΧΑΡΤΗΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΉΣ ΙΣΗΜΕΡΊΑΣ 2022.
ΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΞΆΜΗΝΟ
Σεπτέμβριος 2022 έως Μάρτιο 2023.
Στον χάρτη ισημερίας του προηγούμενου εξαμήνου επαληθεύτηκαν πολλά γεγονότα όπως είναι ο σχηματισμός νέων πολιτικών διεθνών συμμαχιών, η ρήξη παλαιών σχημάτων, η επερχόμενη επισιτιστική κρίση σύμφωνα με το χρησμό volasfera, το θάνατό της Ελισάβετ και την ενθρόνιση του Καρόλου (https://www.facebook.com/groups/politicalastrology/permalink/2513131868819591/?app=fbl)

Τώρα θα προσπαθήσουμε να αποδομήσουμε διάφορα καταστροφικά και τρομολαγνικά σενάρια που κυκλοφορούν και τα οποία δεν επαληθεύονται αστρολογικά. Αναφέρομαι σε σενάρια σχετικά με πιθανό παγκόσμιο πόλεμο ή πολεμική σύρραξη με την Τουρκία ή κατάρρευση της ηλεκτρικής ενέργειας, συσκότιση του πλανήτη κλπ. Τέτοια σενάρια σκοπό έχουν να κρατήσουν τους πληθυσμούς σε φοβικές χαμηλές δονήσεις ώστε να είναι πιο εύκολα χειραγωγήσιμοι . Παλιότερα επί ψυχρού πολέμου ζούσαμε με τον φόβο του πυρηνικού ολέθρου, πιο πρόσφατα με το φόβο μιας αόρατης πανδημίας ή ενός ακραίου σεισμού κλπ.
Στο νέο χάρτη της φθινοπωρινής ισημερίας του 22 θα εξετάσουμε τι προβλέπεται για το επόμενο εξάμηνο μέχρι και το Μάρτιο 23 τόσο σε διεθνές όσο και σε ελληνικό επίπεδο.
Οι δύο χάρτες ο διεθνής και ο ελληνικός έχουν κάποια κοινά σημεία και κάποια που είναι ξεχωριστά για τον καθέναν όπως είναι οι χρησμοί volasfera.

ΤΑ 4 ΚΟΙΝΆ ΣΗΜΕΊΑ ΤΩΝ ΔΎΟ ΧΑΡΤΏΝ:

1) ΑΝΤΊΘΕΣΗ ΣΕΛΉΝΗΣ ΚΡΟΝΟΥ
Καταρχάς μία αντίθεση σελήνης - κρόνου σε χάρτη πολιτικό υποδεικνύει την καταπίεση του λαού, την ΦΤΩΧΟΠΟΊΗΣΗ των πολιτών και την ΈΛΛΕΙΨΗ ΠΌΡΩΝ είτε πρόκειται για τροφή είτε πρόκειται για άλλου είδους αγαθά όπως πχ θέρμανση, ενέργεια κλπ. 
Η αντίθεση αυτή στο χάρτη τον διεθνή βρίσκεται μακριά από τον άξονα του ορίζοντα. Αντιθέτως στο χάρτη της Ελλάδας βρίσκεται ακριβώς επάνω στον ορίζοντα και μάλιστα αρκετά κοντά στην γενέθλια αντίθεση ηλίου Κρόνου πού έχει ο γενέθλιος χάρτης της χώρας! 
Αυτομάτως αυτό υπονοεί ότι το κύμα φτωχοποίησης και ελλείψεων για το οποίο γίνεται λόγος το τελευταίο διάστημα και το οποίο φαίνεται ότι προκαλείται από τις κυρώσεις της Δύσης προς τη Ρωσία, θα έχει αμεσότατο και έντονο αντίκτυπο κυρίως στην Ελλάδα, ενώ φαίνεται ότι το φαινόμενο αυτό δεν θα είναι τόσο έντονο σε άλλες χώρες όσο θα το βιώσουμε εμείς εδώ. Σε αυτό συνηγορεί και η ανεπιθύμητη αντίθεση πού έχει η Αφροδίτη του χάρτη ισημερίας (22 παρθένου) με την γενέθλια Αφροδίτη της Ελλάδας (22 ιχθύων), πλανήτης που συμβολίζει την ευμάρεια και την αφθονία.

Πάντως είναι γεγονός ότι τέτοια φαινόμενα θα εξαπλωθούν μέσα στον χειμώνα 22-23 σε οικουμενικό επίπεδο δεδομένου ότι τον Οκτώβριο του 22 η ηλιακή έκλειψη γίνεται πάνω στον τάφο της Σελήνης (δεύτερη μοίρα σκορπιού). Αυτό από μόνο του δηλώνει όχι μόνο έλλειψη πόρων αλλά και ΕΞΑΘΛΊΩΣΗ των μαζών, ταλαιπωρίες των πληθυσμών και περίεργη άνοδο του ποσοστού των ΘΑΝΆΤΩΝ παγκοσμίως.
Αύξηση των θανάτων έχει επιβεβαιωθεί και στη χώρα μας από την ΕΛΣΤΑΤ. Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό συνεχίζεται σε εμάς πιο έντονο στο επόμενο εξάμηνο, όπως φαίνεται αστρολογικά από την σύνοδο του transit Δία προς τον γενέθλιο Πλούτωνα της χώρας και από την σύνοδο του transit Άρη προς τη γενέθλια Σελήνη της χώρας.

2) ΗΛΙΟΣ ΚΙ ΕΡΜΉΣ ΑΠΈΝΑΝΤΙ ΑΠΌ ΔΙΑ
Το άλλο κοινό σημείο των δύο χαρτών είναι η στενή συνοδός ηλίου Ερμή απέναντι από τον Δία. Μία τέτοια όψη συνήθως δείχνει αποστάσεις και ΥΠΟΓΡΑΦΈΣ Ή ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ διεθνούς επιπέδου. 
Έψαξα να βρω στο παρελθόν πότε ξανά είχαμε σε ημέρα ισημερίας μία τέτοια αντίθεση Ερμή Δία. Βρήκα ότι στην φθινοπωρινή ισημερία του 1939 είχαμε ξανά ακριβώς την ίδια όψη, δηλαδή ήλιος δίπλα στον Ερμή στις αρχές ζυγού και ακριβώς απέναντι τον Δία στις αρχές Κριού!
Είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό ότι εκείνο το εξάμηνο του χειμώνα 39- 40 επαναλήφθηκε το ίδιο σενάριο με τη Ρωσία που ζούμε και τώρα, με τη διαφορά ότι τότε αφορούσε όχι την Ρωσία και Ουκρανία αλλά την ΕΣΣΔ και τη Φιλανδία. Συγκεκριμένα τότε ξεκίνησε η εισβολή της ΕΣΣΔ σε φιλανδικά εδάφη γεγονός που προκάλεσε την αποβολή της από την Κοινωνία των Εθνών και την απομόνωση της, όπως ακριβώς γίνεται και τώρα. Μετά από αρκετούς μήνες και μάχες μεταξύ ΕΣΣΔ και Φιλανδίας (σοβιετοφιλανδικος πόλεμος) καταλήξαμε στην τελική υπογραφή Συνθήκης Ειρήνης της Μόσχας με πολύ σκληρούς όρους εις βάρος της Φιλανδίας που αφορούσαν την παράδοση τεραστίων προνομίων της στην ΕΣΣΔ (η Φινλανδία απώλεσε το 11% των εδαφών της και το 30% των γεωοικονομικών πηγών της).
Δεδομένου ότι η αστρολογία μας δείχνει ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, είναι πολύ πιθανόν μέσα στο προσεχές εξάμηνο να δούμε κάτι ανάλογο να συμβαίνει και με την τωρινή ρωσο-ουκρανική κρίση, δηλαδή την τελική υπογραφή μιας Συνθήκης Ειρήνης εις βάρος της Ουκρανίας και σε όφελος της Ρωσίας.

Εφόσον αυτή η αντίθεση στον παγκόσμιο χάρτη ισημερίας γίνεται επάνω στον άξονα 3-9ου οίκου, δεν θα μπορούσα να παραλείψω και μία εναλλακτική ερμηνεία του φαινομένου αυτού  όπως πχ την ΕΠΑΦΉ του ανθρώπου με άλλες διαστάσεις ή με απομακρυσμένα όντα. Επίσης ίσως η πλανητική συγκυρία αυτή να δηλώνει την επίσημη πρεμιέρα μιας παγκόσμιας ΑΝΑΜΕΤΑΔΌΣΗΣ, την λήψη ή αποστολή μηνύματος, μια πρωτοφανή επιστημονική ανακοίνωση, την κβαντική γεφύρωση χάσματος κλπ.

3) ο ήλιος απέναντι από το μεσοδιάστημα Δια Ποσειδώνα μιλάει για δικαστική πλάνη, στροφή στην πνευματικότητα, έξαρση ψευδοθρησκείας ή αίρεση.

4) η Αφροδίτη απέναντι από το μεσοδιάστημα Ουρανού Πλούτωνα μιλάει για ερωτική επανάσταση ή σεξουαλικοί επαναπροσδιορισμοί, αλλαγή πλεύσης της Οικονομίας σε νέα μονοπάτια και νέες αξίες (πχ κρυπτονομίσματα).

ΉΛΙΟΣ ΣΕ ΈΞΑΡΣΗ
Στον παγκόσμιο χάρτη ισημερίας παρατηρούμε ότι το μεσουράνημα βρίσκεται τον θρόνο του ήλιου (19η μοίρα του Κριού). Αυτό σε οικουμενικό επίπεδο μπορεί να δηλώσει συμβολικά την άνοδο μιας ισχυρής παγκόσμιας συγκεντρωτικής Αρχής, την γέννηση μιας νέας Αυτοκρατορίας, την εκρηκτική λάμψη ενός supernova αστέρα, την πρωτοφανής αυξημένη για τα δεδομένα χειμερινής εποχής θερμοκρασία στον πλανήτη κλπ.

ΤΡΌΜΟΣ ΓΙΑ ΠΌΛΕΜΟ.
Πολύς λόγος γίνεται επίσης για το ενδεχόμενο ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου και επικρατεί μία τρομολαγνική διάδοση σχετικών ειδήσεων.
Αστρολογικά αυτό ίσως θα μπορούσε να σταθεί δεδομένου ότι στην τρέχουσα περίοδο ο τράνζιτ Πλούτωνας γυροφέρνει τον θρόνο του Άρη (28η μοίρα Αιγόκερω) κάτι που όντως θα μπορούσε να σημαίνει ένα ξέσπασμα πολέμου σε παγκόσμια κλίμακα. Ωστόσο προσωπικά το αποκλείω σαν ενδεχόμενο γιατί συντρέχουν αλλά αστρολογικά φαινόμενα πιο σημαντικά που επιμένουν για την επικράτηση Γαλήνης και Ειρήνης. Αναφέρομαι στην επερχόμενη στάση του Δία σχεδόν πάνω στο θρόνο της Αφροδίτης (27η μοίρα ιχθύων) που θα γίνει Νοέμβριο του 22 και κυρίως αναφέρομαι στην είσοδο της solar arc Αφροδίτης του τρέχοντος παγκόσμιου χάρτη στο ζώδιο του Καρκίνου και την σύνοδο της με τον παγκόσμιο Ωροσκόπο μέσα στο 2023 (βλέπε σχετικά στο https://www.facebook.com/groups/politicalastrology/permalink/2289395074526606/?app=fbl).
Και τα δύο αυτά αστρολογικά φαινόμενα όχι μόνο αποκλείουν τον πόλεμο αλλά επιπλέον επιμένουν για την τελική συνθηκολόγηση, την επικράτηση της ειρήνης, την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ κρατών και της καλής συνεργασίας, κάτι που θα το δούμε έντονα μέσα στο 2023 όπως μαρτυρά ο χάρτης ισημερίας του Μάρτη 23 (ο οποίος έχει την Αφροδίτη σε θέση δύναμης στη δυτική γωνία).
Και φυσικά να αναφέρουμε ειδικά για την Ελλάδα ότι δεν διαφαίνεται πλέον από κανένα τρέχοντα χάρτη πόλεμος με την Τουρκία, όπως φαινόταν μέχρι προσφάτως, είχαμε αναλύσει εκτενώς τις τότε πιθανότητες και τελικά όμως δεν έγινε τίποτα.

ΧΡΗΣΜΟΊ VOLASFERA για διεθνείς κι ελληνικές εξελίξεις.
α) για ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ χάρτη ισημερίας.
ΩΡΟΣΚΌΠΟΣ στην 9η του λέοντα, ο χρησμός μιλάει για μία βελανιδιά που ο άνεμος την τσακίζει και ακριβώς από κάτω κείτεται ένα νεκρό πλάσμα. Είναι η μοίρα του ΚΙΝΔΎΝΟΥ. Η ερμηνεία που δίνεται είναι ότι οι επιδιώξεις κάποιων δεν θα καταφέρουν να εκπληρωθούν είτε λόγω απρόσμενου θανάτου είτε λόγω απρόσμενων φυσικών φαινομένων που είναι πέρα από τον έλεγχο τους. Η συμβουλή που δίνει είναι να προσπαθούμε για το σκοπό μας με όλη μας τη δύναμη αλλά να μην είμαστε σίγουροι ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν γιατί πάντα υπάρχουν ανυπολόγιστοι παράγοντες.

ΜΕΣΟΥΡΆΝΗΜΑ στην 19η του Κριού. Ο χρησμός μιλάει για έναν άνδρα που είναι εξοπλισμένος κατάλληλα για να ξεκινήσει ένα μακρύ ταξίδι ανακαλύψεων. Είναι η μοίρα της ΔΙΕΡΕΎΝΗΣΗΣ. Αναφέρεται στον τολμηρό και πρωτοπόρο που είναι έτοιμος να ανοίξει νέους δρόμους γνώσης και έρευνας, νέες επιχειρήσεις, νέες αποστολές και νέα τολμήματα.

β) για ΕΛΛΗΝΙΚΌ χάρτης ισημερίας.
ΩΡΟΣΚΌΠΟΣ στην 20η μοίρα του λέοντα. Ο χρησμός μιλάει για ένα κουλουριασμένο φίδι. Είναι  η μοίρα της ΔΙΕΊΣΔΥΣΗΣ. Η ερμηνεία που δίνει αφορά τα χαρίσματα της εις βάθος διεισδυτικότητας, της ενδοσκόπησης και την ικανότητα να αντιλαμβάνεται κάποιος σε βάθος την ανθρώπινη φύση, τους νόμους της ζωής και τις προθέσεις των άλλων. Μιλάει για ένα άτομο πού έχει χάρισμα να διοικεί με επιβλητικότητα και προνοητικότητα.

ΜΕΣΟΥΡΆΝΗΜΑ στην 14η μοίρα του Ταύρου. Ο χρησμός μιλάει για ένα σεβάσμιο άτομο που κάθεται σε ισχνό φως και είναι περιτριγυρισμένο από βιβλία και διάφορα επιστημονικά όργανα. Είναι η μοίρα του ΜΥΣΤΗΡΊΟΥ. Η ερμηνεία που δίνει είναι του επιστήμονα ή πνευματικού που μελετά τα μυστήρια της ζωής μέσα σε απομόνωση και μοναχικότητα. Οι άνθρωποι τον αναζητούν για να λάβουν τις συμβουλές του.

🌞 Τα άρθρα μου μπορείτε να τα βρείτε μαζεμένα στο blog μου BMASTROLOGY (https://bmastrology.blogspot.com/?m=1). 

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια