Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίες προβλέψεις ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2022 και ΖΩΔΙΑ

ΟΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 
*1 Οκτωβρίου- αντίθεση Αφροδίτης/Δια- υπερένταση, αδιαφορία, τεμπελιά, σπατάλη, αμέλεια
*2 Οκτωβρίου – Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11:58 π.μ. στην 24^η μοίρα της Παρθένου 
*7 Οκτωβρίου- τρίγωνο Ερμή/Πλουτωνα – πνευματική υπεροχή, παρατήρηση, πραγματοποίηση, αναγνώριση
*8 Οκτωβρίου-Ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 6:30 μμ. 
*9 Οκτωβρίου- Πανσέληνος του Κυνηγιού στην 16^η του Κριού 
*11 Οκτωβρίου-Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό στις 2:51 π.μ. 
*12 Οκτωβρίου- τρίγωνο Ηλιου/Κρόνου – σταθερότητα, υπομονή, βοήθεια, άνοδος, σύνεση.
*Τετράγωνο Άρη/Ποσειδωνα – απογοήτευση, έλλειψη σκοπού, δυσαρέσκεια, αίσθημα κατωτερότητας, βλάβη.
*Αντίθεση Ερμή/Δια -έπαρση, δόλος, απατή, κοροϊδία
*14 Οκτωβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Κρόνου* – εγκράτεια, επιφύλαξη, αυτοέλεγχος στην έκφραση συναισθημάτων.
*18 Οκτωβρίου- τρίγωνο Ηλιου/Άρη – ενεργεια, θάρρος, γενναιότητα, έντονη επιθυμία, ισχυρή θέληση, ανάληψη πρωτοβουλίας, η εμφάνιση σημαντικού προσώπου.
*19 Οκτωβρίου- τρίγωνο Αφροδίτης/Άρη – πάθος, έντονη δημιουργικότητα, σεξ, ένωση.
*τετράγωνο Ηλιου/Πλούτωνα – επιβολή, δοκιμασία
*20 Οκτωβρίου- τετράγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα – υπερβολή, παράνομη σχέση, ένταση
*23 Οκτωβρίου- συνοδος Ηλιου/Αφροδίτης – δυναμισμός, έντονα συναισθήματα, έντονες φιλοδοξίες
*Τρίγωνο Ερμή/Κρόνου- *προσοχή, συγκέντρωση, φιλοσοφική σκέψη, επιμέλεια, πρόοδος.
*Ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4:43 π.μ. 
*Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιο στις 10:52 π.μ. 
*Ο Ηλιος εισέρχεται στον Σκορπιο στις 1:36 μμ. 
*25 Οκτωβρίου- Μερική εκλειψη Ηλιου- Παγωμένη Νέα Σελήνη στην 2^η μοίρα του Σκορπιού
*27 Οκτωβρίου- τρίγωνο Ερμή/Άρη – αποφασιστικότητα, επιτυχία, επιχειρηματικό πνεύμα
*Τετράγωνο Ερμή/Πλουτωνα – ανυπομονησία, μικρή αντοχή, απερισκεψία.
*28 Οκτωβρίου- ο Δίας στις 0 μοίρες του Κριού. 
*29 Οκτωβρίου- ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό στις 10:22 μμ. 
*30 Οκτωβρίου- Ο Αρης ξεκινά τον ανάδρομο κύκλο του στην 25^η μοίρα των Διδύμων 

*Ο ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΘΟΛΟΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2022 
Από αστρολογικής άποψης, ο Οκτώβριος του 2022 είναι ένας μήνας αρκετά σημαντικός, όπως και ο Νοέμβριος λόγω των εκλείψεων οπου τα γεγονότα θα αρχίζουν να συμβαίνουν. Πολλοί πλανήτες ξεκινούν να μπαίνουν σε ορθή πορεία, μετα από τόσους μήνες, ο Δίας ετοιμάζεται να μπει και πάλι στους Ιχθείς στις 24 Νοεμβρίου, Κρόνος, Πλούτωνας, πλην του Άρη που θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του. Ξεκινά μια σειρά από Κρύα Φεγγάρια, που θα τα διαδεχθούν τα Φεγγάρια του Χιονιού, τον Ιανουάριο 2023.
Αν δει κάποιος τις όψεις, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, ο Οκτώβριος είναι καλός μήνας, μέχρι να φτάσουμε την εκλειψη Ηλιου.
*Ο Οκτώβριος ξεκινά με μια αντίθεση Αφροδίτης/Δια,* ως γνωστόν, η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει τη θηλυκή ή αισθησιακή φύση μας. Κυβερνά δύο τομείς της ζωής, την αγάπη και τα χρήματα. Με την αντίθεση της Αφροδίτης/ Δία, μπορεί να υπάρχει πολλή ζεστασιά, γενναιοδωρία και αγάπη προς τους άλλους. Συνήθως, όμως έχουμε την τάση να θέλουμε να δώσουμε πολλά περισσότερα από όσα μπορούμε, όμως τελικά αυτό μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα. Πρώτον, μπορεί να είναι δύσκολο να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες για το πόσα θέλεις να δώσεις ή να υποσχεθείς στους άλλους. Αυτό μπορεί να φέρει εξάντληση ή να ξεχάσουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Οι άνθρωποι μπορούν να επωφεληθούν, αλλά εμείς μπορεί να καταντήσουμε γελοίοι, λόγω της υπερβολής που εκφράζεται μεσα από αυτή την οψη. Μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη εμπιστοσύνης, να είμαστε αρκετά επιεικής ή τεμπέληδες, να ζούμε πάνω από τις δυνατότητές μας. Στις σχέσεις που δημιουργούνται, αυτές μπορεί να είναι αρκετά ευάλωτες, σε μέγιστο βαθμό, ωστόσο, επαγγελματικά και κοινωνικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όμως, επικοινωνιακά, αν δεν ξέρετε καλα το παιχνίδι της μπλόφας, μην δοκιμάσετε. Να είστε προσεκτικοί με τις προθέσεις σας.
*Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 11:58 π.μ. στην 24η μοίρα της Παρθένου*, στις 2 Οκτωβρίου. Ισως να υπάρχει μια αυξημένη επιθυμία για κάθαρση και απλότητα στη ζωή μας, ώρα να εξαλείψουμε τα νοητικά ερεθίσματα και τους εξωτερικούς περισπασμούς, να φτάσουμε στον πυρήνα της διαίσθησής μας – την πυξίδα με την οποία θα ήταν σοφό να ταξιδέψουμε. Ο άξονας Παρθένου-Ιχθύ μας διδάσκει τη δύναμη της σύνδεσης του νου, του σώματος και του πνεύματος. Χρησιμοποιήστε τον αμέθυστο, όσοι ασχολούνται με το θέμα, γι αυτή την εργασία.
Ακολουθούν θετικές όψεις, και στις 8 Οκτωβρίου ο Πλούτωνας επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 6:30 μμ. ενώ στις  9 Οκτωβρίου, η Πανσέληνος του Κυνηγιού στην 16η του Κριού, δίνει ένα πολύ σημαντικο μήνυμα στην ανθρωπότητα.
*Στις 11 Οκτωβρίου, ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό στις 2:51 π.μ.* οπου μετα την πνευματική κάθαρση της Παρθένου, τα λόγια μας, η σκέψη μας θα γίνουν ήπια, καταπραϋντικά, ειρηνευτικά και γεμάτα διπλωματία.
Επιτρέπουμε στους άλλους να πουν τη γνώμη τους και μπορούμε είμαστε πρόθυμοι να καταλήξουμε σε συμφωνία και συμβιβασμό, ακόμα και σε μια συζήτηση. Η ομαδική εργασία είναι το κλειδί και είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει τις απαραίτητες θυσίες για να λειτουργήσει. Οι σχέσεις μπορούν να αποκτήσουν ισορροπία, με ευχάριστα αποτελέσματα. Εξάλλου, ο Ζυγός λατρεύει την ευχαρίστηση, καθώς είναι ζώδιο που κυβερνά η Αφροδίτη. Η αναποφασιστικότητα είναι συχνά η παγίδα του Ζυγού, και πιθανόν να φαίνονται κάπως επιθετικοί και να δυσκολεύονται να δεσμευτούν. Χρησιμοποιήστε το Ροζ χαλαζία.
Αυτό είναι ένα εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουμε συνειδητά, αντί να πιέζουμε για μια απόφαση. Ευτυχώς, η άφιξη του Ερμή στον μεταμορφωτικό και έντονο Σκορπιό στις 29 Οκτωβρίου, θα μας επιτρέψει να το κάνουμε αυτό, ενώ λόγω των εκλείψεων θα αντιμετωπίσει σημαντικές προκλήσεις τον επόμενο μηνα, στις 10:22 μμ. Χρησιμοποιήστε, την μαύρη Τουρμαλινη.
*Ακολουθούν θετικές όψεις επι το πλείστον,  ενώ γύρω στις 12 και 20 του μηνα*, στο παιχνίδι, όμως ξαναμπαίνει για λίγο το τετράγωνο Άρη/Πωσειδωνα, η αντίθεση Ερμή/Δια, αλλα και το τετράγωνο Αφροδίτης/Πλουτωνα ίσως να φέρουν σύγχυση, αστάθεια και ένταση, ενώ στις 23 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η συνοδος Ηλιου/Αφροδίτης, λίγες ωρες πριν την εκλειψη, στον Ζυγό.
Σημαντικός κύκλος, σε κοσμικό επίπεδο αλλά στην προσωπική μας ζωή, ο Ηλιος αντιπροσωπεύει τη ζωτικότητά μας και το εγώ, τον εαυτό και την έκφρασή του. Είναι η θέλησή για ζωή και δημιουργικότητα. Συνδέεται με τον αυθορμητισμό και την υγεία. Αυτός ο συνδυασμός όμως θα μας μεταφέρει, την αισιοδοξία και την ευθυμία, στις κοινωνικές μας παρέες και τις προσωπικές μας σχέσεις. Η αγάπη και οι κοινωνικές σχέσεις αναδεικνύονται. Είναι σημαντικό να είστε αρεστοί και αυτή η ανάγκη μπορεί να σας κάνει να ενεργείτε με συγκεκριμένους τρόπους που κερδίζουν την έγκριση των άλλων, για να παραμείνετε κοινωνικά αποδεκτοί. Αναδύεται μια καλλιτεχνική και δημιουργική ευαισθησία. Η αναγνώριση, τα ταλέντα και ικανότητες μας εκφράζονται απόλυτα.
Αυτό μπορεί να οφείλεται σε αμοιβαία ενδιαφέροντα για την τέχνη, τον πολιτισμό ή την ομορφιά της φύσης, αλλα υπάρχει και μια επιθυμία για εσωτερική γαλήνη. Ανοιγόμαστε εύκολα σε εκδηλώσεις αγάπης και στοργής. Κάποιοι μπορεί να δυσκολεύονται να διαχειριστούν βαθύτερα συναισθήματα, αλλά μην προσπαθήσετε να τα απενεργοποιήσετε.

*Όμως λίγες ωρες αργότερα, η συνοδος φεύγει από το ζώδιο του Ζυγού*, την ιδια ημέρα, και στις 1:36 μμ., η Αφροδίτη με τον Ήλιο θα συναντηθούν στο ζώδιο του Σκορπιού, οπου στις σχέσεις μας φέρνει περισσότερο βάθος, ερωτική ένταση καθως θα ειναι σε πτώση. Την ιδια ημέρα συμβαίνουν πολλά, στον ουράνιο θόλο καθώς και ο Κρόνος επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 4:43 π.μ.

*Η Αφροδίτη στον Σκορπιό* δείχνει μια συναισθηματικά παθιασμένη, φλογερή, σεξουαλικά χωρίς ταμπού και έντονη ρομαντική ζωή. Η αστρολογία θεωρεί ότι ο Σκορπιός είναι μια δύσκολη θέση για την όμορφη και γλυκιά Αφροδίτη, και αυτό γιατί ο Σκορπιός δεν ασχολείται με την επιπολαιότητα και προτιμά να κυνηγάει ένα υπερβατικό είδος αγάπης. Στον Σκορπιό αρέσει να βγαίνει κάτω από την επιφάνεια για να εξετάσει θέματα δύναμης, φόβου, σεξ και επιθυμίας. Η Αφροδίτη εδώ σκάβει βαθιά και πυροδοτεί την απαραίτητη αλλαγή, η οποία θα είναι σημαντικός παράγοντας στις εκλείψεις του δευτέρου εξάμηνου.
*Επηρεάζονται Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι του πρώτου δεκανου (σταθερά ζώδια) 0-3 μοίρες, και όσοι γεννήθηκαν με προσωπικούς πλανήτες και σημεία στα ζώδια αυτά, όπως επίσης και τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού από 27-30 μοίρες (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως). Είναι μια σημαντική εκλειψη καθώς, συνοδεύεται από την συνοδο Ηλιου/Αφροδίτης.*

*Στην Σεληνιακή εκλειψη στον Ταύρο, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοέμβριου, 2022,στις 16 μοίρες του Ταύρου,* *επηρεάζει άτομα που γεννιούνται με προσωπικούς πλανήτες και σημεία περίπου 11 -21 μοίρες στα Σταθερά ζώδια (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) το πιο σημαντικό.*
Η Αφροδίτη αυτή μπορεί να είναι αρκετά βαριά, αλλά μπορεί επίσης να είναι πραγματικά μεταμορφωτική. Όλη αυτή η ένταση οδηγεί σε ισχυρότερους δεσμούς με τους άλλους ανθρώπους, οπότε αν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την πρόκληση τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά, αυτή θα μπορούσε να καταλήξει να είναι όντως μια μεταμορφωτική στιγμή οπου θα φέρει εσάς και τον σύντροφό σας πολύ πιο κοντά. Κάποιοι θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να έρθουν πιο κοντά με τους άλλους, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν βαθύτερα συναισθήματα που ίσως είναι δύσκολο να διαχειριστούν, και κάποιοι άλλοι να ξεπεράσουν τις εμμονικής συμπεριφορές.

*Ο Ηλιος εισέρχεται στον Σκορπιο *στις 1:36 μμ. ενώ στις 25 Οκτωβρίου- πραγματοποιείται και η Μερική εκλειψη Ηλιου- Παγωμένη Νέα Σελήνη στην 2η μοίρα του Σκορπιού.

*Στις 28 Οκτωβρίου*, ο Δίας θα βρίσκεται και πάλι στις 0 μοίρες του Κριού που θα είναι ιδιαίτερα δυνατός.

*Στις 29 Οκτωβρίου, ο Ερμής* θα εισέλθει στον Σκορπιό στις 10:22 μμ.οπου βεβαια μας κανει πιο αποφασιστικούς, ενώ δίνει μεγάλη πνευματική συγκέντρωση. Η διαισθητική ικανότητα είναι ισχυρή και μπορείτε, να αποκτήσετε βαθιές γνώσεις για την πραγματική φύση των ανθρώπων και των γεγονότων. Περιστασιακά, το μυαλό μπορεί να κυριαρχείται από έντονεςσυναισθηματικές επιθυμίες και εμμονές – το σεξ είναι μια τέτοια περίπτωση. Απολαμβάνετε το μυστήριο και την αποκάλυψη της σκοτεινής αλήθειας σε όλες τις καταστάσεις – υπάρχει μια κλίση προς τις αποκρυφιστικές τέχνες, *ενώ τέλος, στις 29 Οκτωβρίου*, ο Αρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Διδύμους, μέχρι της 12 Ιανουαριου, 2023.

ΚΡΙΟΣ
Αν και η ανάδρομη πορεία πλανητών είναι ακόμα κάπως αισθητή, ένας-ένας
πλανήτης θα επιστρέφει σε ορθη πορεία, με τον Ερμή πρώτους από ολους.
Όπως και να εχει η ανάδρομη κίνηση τους θα μειωθεί στο 40% αυτόν τον
μήνα. Είναι πολύ σημαντικό όμως να είστε προσεχτικοί καθώς ο Αρης, που
είναι και ο κυβερνήτης σας, θα ξεκινήσει τον ανάδρομο κύκλο του από τις
30 Οκτωβρίου. Ο Ερμής (13-16), Δίας (1-16) και Αφροδίτη (1-3) που είναι
ζωτικοί πλανήτες θα κάνουν με την σειρά τους την παύση τους στον ουρανιο
θολο για να αλλάξουν κατεύθυνση, ανανεώνοντας επαγγελματικά, σχέσεις και
οικονομικά. Θα εμφανιστούν ρομαντικές ευκαιρίες μέχρι της 23, ενώ οι
δεσμευμένοι θα έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στις σχέσεις σας. Η μερική
ηλιακή έκλειψη στις 25 Οκτωβρίου, δεν είναι δυνατή, δεν επηρεάζει άλλους
πλανήτες, αλλα μπορεί να έχετε κάποιες μεταφυσικές εμπειρίες, να
καταλαβαίνετε περισσότερο τον εαυτό σας και τους γύρω σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,13,14,23,24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,8,9,11,12,13,14,18,25,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,5,13,14,23,24,30

ΤΑΥΡΟΣ
Σχεδόν όλοι οι πλανήτες θα επιστρέψουν σε ορθή πορεία αυτόν τον μηνα,
μόλις στο 40% ,θα καταλάβετε την διαφορά. Ιδιαίτερα από της 23 του μηνα
η κοινωνική ζωή θα είναι αρκετά έντονη, ενώ η προσοχή σας θα είναι
στραμμένη σε θέματα υγιεινής, μικρά ζώα, ένα πρόγραμμα άσκησης, την καλή
διατροφή, θέματα εργασίας και γενικότερα πως να κάνετε την
καθημερινότητα σας, πιο λειτουργική και ευχάριστη. Σημαντικο κομμάτι τον
μηνα αυτό είναι η μερική ηλιακή εκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο
αντίθετο ζώδιο σας, στις 25 Οκτωβρίου. Γύρω από εκείνες τις ημέρες είναι
λογικό να μειωθούν τα επίπεδα ενέργειας. Η εκλειψη να δοκιμάσει
προσωπικές σας σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες η’ και γενικότερα πάσης
φύσεως σχέσεις. Συνήθως, τα «άπλυτα» βγαίνουν στην φορα, απωθημένα
βγαίνουν στην επιφάνεια, ωστόσο καλές σχέσεις δύσκολα διαλύονται με
τέτοιες εκλείψεις, αλλα δείχνουν αδυναμίες. Μπορεί να βιώσετε δραματικές
στιγμές στην οικογένεια, όλα αυτά θέλουν κάποια υπομονή.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,5,12,13,14,22,25,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,8,9,13,14,18,23,24,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,5,11,12,21,22,30

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το θετικό είναι ότι σταδιακά οι περισσότεροι πλανήτες θα μπουν σε ορθή
πορεία, αν και ακόμα μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις, η αλλαγή
στην ταχύτητα των πραγμάτων θα είναι αισθητή, ότι, ναι, υπάρχει μια
πρόοδος. Αν και ο Δίας σε ορθή πορεία στις 28, η αλλαγή θα είναι αισθητή
με το ηλιοστάσιο του, στις 1-16. Θα υπάρχει ακόμα η επιρροή του Μεγάλου
τριγώνου στα ζώδια του αέρα, που σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσετε
το μυαλό σας και όχι αυτό εσάς, όπως και τις ικανότητες που διαθέτετε,
εξάλλου ο Ερμής θα είναι σε ορθή πορεία και αυτός από τις 2/10, ενώ θα
εχει το ηλιοστάσιο του από τις 13-16 (αλλαγή κατεύθυνσης, ανανέωση). Αν
και η υγεία είναι καλή, η μερική εκλειψη Ηλιου που θα πραγματοποιηθεί
στις 25, μπορεί να αυξήσει το άγχος ενώ πρέπει να επισημάνω είναι ότι
καμιά φορα οι φέρνουν φόβο, για κάτι ανύπαρκτο, όπως κάποιο πρόβλημα
υγείας, ενώ δεν υπάρχει. Μπορεί όμως να φέρει αλλαγή σε θέματα διατροφής
για παράδειγμα, αλλαγές στην εργασία, τους επόμενους μήνες. Μπορεί να
υπάρξουν απολύσεις, τα παιδια μπορεί να έχουν προβλήματα στο σχολείο η’
ακόμα και εκτατα έξοδα. Κάντε ένα back-up στον υπολογιστή σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 3,4,5,12,13,14,22,25,26
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,8,9,13,14,18,23,24,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,4,5,11,12,21,22,30

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τον περασμένο μήνα παρατηρήθηκε το μέγιστο ποσό ανάδρομης δραστηριότητας
πλανητών. Αυτό το μήνα η ανάδρομη δραστηριότητα είναι ακόμα ισχυρή, αλλά
μειώνεται αισθητά. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα είναι το μισό από ό,τι
ήταν τον Σεπτέμβριο. Άρα, υπάρχουν ακόμα καθυστερήσεις, αλλά τα πράγματα
θα αρχίσουν να κινούνται και θα καταλάβετε την διαφορά. Αν και ο Δίας
ακόμα μπορεί να επιφέρει καθυστερήσεις, ο Αρης τουλάχιστον με τον Ερμή
(από τις 2/10) σίγουρα θα αρχίσουν να φέρνουν κάποια θετικά
αποτελέσματα. Ο Οκτώβριος θα είναι καλός μήνας, ακόμα και μετα τις 23,
οπου ο Ηλιος θα εστιάζεται στην διασκέδαση, την ευχαρίστηση, την
δημιουργικότητα. Τα παιδια μπορεί να παίξουν σημαντικο ρόλο, η προσοχή
σας να εστιάζεται εκεί σχετικά με τις σχολικές τους επιδόσεις η την
υγεία τους. Η μερική ηλιακή εκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 25
Οκτωβρίου στον Σκορπιό, δείχνει κάποια αναστάτωση η’ ανατροπές όσο αφορά
τα παιδια, τα οικονομικά ενός γονέα, μια ρομαντική σχέση. Κατά τα αλλα
μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετική επαγγελματικά και την δημόσια εικόνα σας.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,13,14,23,24,25,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,8,9,13,14,18,19,25,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,9,10,14,15,24

ΛΕΩΝ
Αν και η ανάδρομη πορεία πλανητών είναι ακόμα κάπως αισθητή, ένας-ένας
πλανήτης θα επιστρέφει σε ορθή πορεία, με τον Ερμή πρώτους από ολους.
Όπως και να εχει η ανάδρομη κίνηση τους θα μειωθεί στο 40% αυτόν τον
μήνα. Γενικά, ο Οκτώβριος θα πάει καλα, και αυτό θα είναι αισθητό.
Δημόσια εικόνα, επαγγελματικά αλλα και οικονομικά  αναμένεται να
βελτιωθούν ακόμα και η εκλειψη Ηλιου θα φέρει θετικά αποτελέσματα, και η
κοινωνική ζωή σας θα είναι έντονη. Από τις 23 του μηνα θα πλησιάζουμε
στην μερική ηλιακή εκλειψη στον Σκορπιό, στις 25 Οκτωβρίου. Ενισχύστε
περισσότερο το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώστε την διατροφή σας. Η
εκλειψη Ηλιου θα επηρεάσει θέματα οικογενειακά, ότι εχει σχέση με το
σπίτι σας, γονείς και αδέρφια, τον σύντροφο, που ίσως χρειαστεί να
αλλάξουν οικονομικό σχεδιασμό, ενδεχομένως να προκύψουν εκτατα έξοδα στο
σπίτι, ίσως κατά την διάρκεια της νύχτας να μην κοιμάστε καλα. Πιθανόν
παλιά τραύματα η’ αναμνήσεις να έρχονται στην επιφάνεια αυθόρμητα, που
θέλουν θεραπεία η προσοχή. Πολύ πιθανο οι προσωπικές σχέσεις να
αναταραχθούν και θα πρέπει να γεφυρωθούν κάποιες διάφορες, ειδάλλως, η
σχέση αυτή, ίσως να μην πηγαίνει στην κατεύθυνση που επιθυμείτε και να
λήξει.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5,12,13,14,21,22,25,30
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,8,9,13,18,21,22,23,24,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,11,12,13,14,25

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Οκτώβριος θα είναι θετικός, καθώς ο Ηλιος θα συνεχίζει να φωτίζει
θέματα οικονομικής φύσεως, τουλάχιστον μέχρι της 23. Σημαντική και η
επιρροή του Ερμή, που είναι ο κυβερνήτης- πλανήτης σας, από της 2/10
μπαίνει σε ευθεία πορεία, και από τις 11-30 Οκτωβρίου θα είναι ιδιαίτερα
ευνοϊκός. Το ιδιο θα κανει και η Αφροδίτη, μέχρι της 23, αυξάνοντας τα
κέρδη η’ ενδεχομένως να ευνοήσει άλλους είδους οικονομικές
δραστηριότητες. Η μερική ηλιακή εκλειψη στον Σκορπιο, στις 25 Οκτωβρίου,
θα εχει θετική επιρροή, με την έννοια ότι σημαντικοί πλανήτες θα είναι
πλέον σε ορθή πορεία. Αν χρειάζεστε βοήθεια η’ συμβουλή, τότε καλό θα
ήταν να την πάρετε, που μπορεί να αφορά και μια επαγγελματική επένδυση
ταυτόχρονα. Η αλήθεια είναι ότι από τις αρχές του μηνα ένα σχέδιο ίσως
είναι στα σκαριά να πραγματοποιηθεί. Οι πιο λεπτές λειτουργίες ενός
σχεδίου εξελίσσονται ομαλά και πιθανότατα θεωρείται δεδομένο. Να θυμάστε
ότι στις συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, ότι δώσεις, θα πάρεις.
Ισως, η εκλειψη να επηρεάσει τα σχέδια σας, θέματα παιδείας,
επικοινωνίας, μετακινήσεις. Αν και θα εχει ήπια επιρροή, είναι πολύ
πιθανο να υπάρξουν μικρές αλλαγές η’ κάποια μικρή αναστάτωση, με σκοπο
την βελτίωση, πάντως ότι και να είναι, θα είναι τελείως προσωρινό.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,6,7,8,13,14,17,25,26,27
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 4,5,8,9,13,14,18,23,24,25,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 2,3,13,14,23,24

ΖΥΓΟΣ
Μέχρι της 23 Οκτωβρίου, τα πράγματα θα είναι ομαλά, οπου και ο ανάδρομος
κύκλος των πλανητών πλέον ελαττώνεται στο 40%. Σημαντικοι πλανήτες
επιστρέφουν σε ορθή πορεία σταδιακά, και αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε
να χαρείτε περισσότερο με ότι δραστηριοποιήστε στην ζωή σας. Περισσότερη
χαρά, φροντίστε τον εαυτό σας, το σώμα σας, την εμφάνιση σας. Οι
προσωπικές σας σχέσεις θα πηγαίνουν καλα αλλα και η κοινωνική σας ζωή θα
είναι έντονη. Αλλωστε, αυτόν τον μηνα η Αφροδίτη και ο Αρης σχηματίζουν
μεταξύ τους μετα από καιρό πολύ θετικές όψεις, οπότε, δημιουργία και
πάσης φύσεως σχέσεις ευνοούνται, τουλάχιστον πριν ο Αρης ξεκινήσει τον
ανάδρομο κύκλο του στους Διδύμους, στις 30 Οκτωβρίου. Από τις 23, η
Αφροδίτη θα ενισχύσει τα οικονομικά σας πολύ περισσότερο, αλλα και ο
Πλούτωνας θα δέχεται ευνοικες όψεις. Στις 25 Οκτωβρίου, μερική Ηλιακή
έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιο, και ίσως είναι πιθανό να
επηρεάσει θέματα οικονομικής φύσεως, αν και όχι απαραίτητα, ίσως θα
πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τι εχει αξία για σας, αλλα όμως, αυτό που
βλέπω στον χάρτη σας, είναι ότι εχει σκοπό κυρίως, τους επόμενους μήνες,
να βελτιώσει την καθημερινότητα σας με διάφορους τρόπους. Μπορεί να
γίνουν ψυχολογικά ξεκαθαρίσματα μεσα σάς.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,9,10,13,14,15,24,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 3,8,9,12,18,22,25,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 5,4,13,14,16,17,25

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν και η Αφροδίτη και ο Δίας κάνουν ένα μικρο διάλλειμα οπου στην ουσία
ετοιμάζονται για να φέρουν φρέσκο αέρα στην ζωή σας, σταδιακά, κατά την
διάρκεια του μηνα. Η ανάδρομη κίνηση πλανητών θα μειωθεί κατα πολύ
περισσότερο, στο 40%. Ο Οκτώβριος θα είναι θετικός σε πολλά επίπεδα, θα
υπάρχει περισσότερος ενθουσιασμός και ευτυχία, ενώ από τις 23 και ύστερα
θα μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε την χαρισματική σας προσωπικότητα
και ταλέντα. Ο Πλούτωνας, ως κυβερνήτης του ωροσκοπίου σας, θα αυξήσει
την αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σας, από τις 8 Οκτωβρίου. Επιπλέον, η
Αφροδίτη θα μετακινηθεί στο δικό σας ζώδιο και από τις 23 και ύστερα, θα
βελτιώσει τα οικονομικά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Τώρα, στις 25
Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί μερική εκλειψη Ηλιου στο ζώδιο σας, οπου
θα φέρει θετικές αλλαγές όσο αφορά το lifestyle σας. Ωστόσο, το
δυσάρεστο είναι ότι μπορεί να αλλάξουν οι κανόνες στο εργασιακό
περιβάλλον, για παράδειγμα, η εσείς να αλλάξετε επαγγελματικό μονοπάτι.
Στην δική σας περίπτωση, η ηλιακή εκλειψη θα φέρει νέες ευκαιρίες
,επαγγελματικές και οικονομικές.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,11,12,13,14, 25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 1,8,9,18,26,28
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,13,14,18,19,25

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μερική ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου, 2022,
στο ζώδιο του Σκορπιού, είναι σχεδόν ένα replay, της σεληνιακής έκλειψης
της 16^ης Μάιου, 2022. Αν και θα εχει ήπια επιρροή, αυτό θα επηρεάσει
την ψυχολογία σας, οπου θα παράγει περισσότερες πνευματικές αλλαγές και
αφύπνιση. Συμβαίνουν αλλαγές σε αυτό κομμάτι της ζωής σας, που είναι η
ψυχή, σαν να γίνεται μια αναβάθμιση. Οικονομικά προβλήματα μπορεί να
προκύψουν, σε φίλους, όπως επίσης αν έχετε παιδια, θα πρέπει να
προσέχετε την υγεία τους η μπορεί να υπάρξουν μικρές ανατροπές σε θέματα
παιδείας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα δοκιμαστούν λίγο που χρειάζετε
υπομονή, ενώ δεν είναι καλή περίοδος για να ταξιδέψετε καθώς και νομικά
θέματα μπορεί να ανατραπούν. Τα καλα νέα είναι ότι το σπίτι σας, οι
γονείς σας, η υγεία σας θα είναι πολύ καλά, ενώ και τα οικονομικά θα
βελτιωθούν, καθώς ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ορθή του πορεία, λίγο πριν
την εκλειψη Ηλίου, στις 23 Οκτωβρίου, αλλα όμως θα πρέπει να
προσπαθήσετε να εργαστείτε  περισσότερο για θετικότερα αποτελέσματα.
Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας περισσότερο.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 2,3,4,5, 13,14, 25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,5,8,9,13,14,18,23,24,26,27,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,3,13,21,22,23,24

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέματα υγείας θέλουν προσοχή μέχρι της 23 του μηνα. Ο Ερμής επιστρέφει
σε ορθή πορεία στις 2 Οκτωβρίου οπότε η κάθε διαδικασία θα τρέχει
κανονικά καθώς θα υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Μέχρι της 23 του μηνα οι
ισορροπίες θα είναι οι αρμόζουσες ανάμεσα στην οικογένεια, το σπίτι και
τα επαγγελματικά χωρίς να υπάρχει κάποιο παράπονο η σοβαρό πρόβλημα, θα
υπάρχει αρμονία. Η Αφροδίτη, θα εχει το ηλιοστάσιο της μέχρι της 3
Οκτωβρίου, και αυτή, οπότε θα αλλάξει κατεύθυνση και θα φέρει έναν νέο
φρέσκο αέρα σε θέματα καριέρας και επαγγελματικά καθώς θα αυξήσει την
φήμη σας. Τα οικονομικά θα είναι πολύ θετικά καθόλη την διάρκεια του
μηνα. Μετα από αυτή την ημερομηνία, όμως ενισχύεται και η κοινωνική σας
ζωή η οποία θα είναι ιδιαίτερα έντονη, νέες φιλίες μπαίνουν στο
προσκήνιο, γνωριμίες και δραστηριότητες. Η μερική ηλιακή έκλειψη που θα
πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου, θα δοκιμάσει φιλίες και
στόχους. Πολύ πιθανο η συγκεκριμένη εκλειψη να ταρακουνήσει
επαγγελματικές σχέσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ειδικά αν εργάζεστε
μεσα σε μια εταιρία η οργανισμό, καθώς παίρνονται αποφάσεις οικονομικής
φύσεως. Ισως, να δοκιμάσει και μια ρομαντική σχέση.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5, 13,14,16,17,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 2,3,4,5,8,9,11,12,18,21,22,26,27,30
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 4,5,13,14,23,24,25

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ανάδρομος κύκλος πλανητών μειώνεται για σας πολύ περισσότερο στο
30%,ενώ τον προηγούμενο μηνα ήταν στο 60%. Ενας νέος κύκλος ξεκινά με
την μερική ηλιακή εκλειψη να είναι το επίκεντρο στις 25 Οκτωβρίου στον
Σκορπιο. Αυτή θα εξαλείψει τα εμπόδια , κάνοντας χώρο για την πρόοδο και
διαφορετικά πράγματα και αυτό εξαρτάται από το τι κάνετε και σε ποια
κατάσταση βρίσκεστε. Επιπλέον, τρεις πλανήτες θα έχουν το ηλιοστάσιο
τους, οπου με τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά θα κανει την δική του εκκίνηση
εξαλείφοντας σταδιακά κάθε μπλοκάρισμα. Μια αλλαγή κατεύθυνσης θα
παρατηρηθεί σε κάθε επίπεδο στην ζωή σας. Η προσοχή θα είναι εστιασμένη
σε θέματα προσωπικά και οικογενειακά, και λιγότερο επαγγελματικά η
καριέρας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πάνε καλα τα πράγματα,
μέχρι της 23 Οκτωβρίου. Η ηλιακή εκλειψη θα εχει δυνατή επιρροή πάνω
σας, οπου πρέπει να είστε προσεχτικοί με θέματα υγείας, να προσέχετε
περισσότερο τον εαυτό σας, βοηθώντας με διάφορους τρόπους, όπως
βιταμίνες. Ωστόσο, η εκλειψη Ηλιου, θα φέρει αλλαγές σε θέματα
επαγγελματικά, κάποιοι θα αλλάξουν δουλειά, πιθανόν να υπάρξουν
ανατροπές επειδή με φόντο το οικονομικό στοιχείο, ειδικά γι αυτούς που
εργάζονται μεσα σε μια εταιρία η μπορεί να υπάρξουν εντάσεις με
ανώτερους. Μια σχέση δοκιμάζεται. Αυτό δεν σημαίνει οπωσδήποτε ότι μια
σχέση διαλύεται, αλλά συνήθως έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα που
πρέπει να προσέξουμε και να επιλύσουμε.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,13,14,18,19,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,8,9,17,18,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,12,22,25,26

ΙΧΘΕΙΣ
Τρεις πλανήτες αναμένεται να έχουν το ηλιοστάσιο τους, αυτόν τον μηνα
Δίας, Αφροδίτη και Ερμής. Θα λέγαμε ότι εάν είδος επανεκκίνησης
πραγματοποιείται μετα από μια παύση διαρκείας, στα επαγγελματικά, τα
οικονομικά, καθώς ο τελευταίος θα επανέλθει στις 16/10/2022. Ο Αρης θα
είναι εκτός ορίων από τις 24/10 μέχρι το τέλος του χρόνου. Αυτό σημαίνει
ότι θα μπορέσετε από τώρα, να επεξεργαστείτε και να ερευνήσετε διάφορους
τρόπους πάνω στην διαχείριση των οικονομικών σας, ίσως, έξω από τα
συνηθισμένα. Η πανσέληνος απτό πρώτες ημέρες του μηνα, σας βάζει σε μια
περίοδο οπου επιδιώκετε διαφορετικούς τρόπους για να δουλέψετε πάνω στις
σχέσεις και συνεργασίες σας. Η μερική εκλειψη Ηλίου που θα
πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου εχει ηπία επιρροή σε σας,
ίσως την ηπιότερη επιρροή σε σχέση με άλλα ζώδια, εκτός αν υπάρχουν
ενδείξεις στον προσωπικό σας χάρτη για κάτι άλλο. Μειώστε τις ταχύτητες
σας κατά την διάρκεια της έκλειψης. Πολύ πιθανο να υπάρξουν κάποιες
μικρές ανατροπές στο πρόγραμμα σας, σε ότι έχετε σχεδιάσει να κάνετε
εκείνες τις ημέρες, σχετικά με μακρινά ταξίδια, διπλό- ελεγξτε ότι αφορά
μετακινήσεις και ραντεβού. Προσοχή, με την διαχείριση άγχους, ενώ ίσως
κάποιοι άλλοι πολύ πιθανο να βιώσουν αλλαγές στον εργασιακό χώρο και ως
προς τον τρόπο που εργάζεστε και συνεργάζεστε με τους άλλους. Εργοδότες
αλλα και εργαζόμενοι μπορεί να βιώσουν ανατροπές τους επόμενους μήνες.
Καλύτερες μέρες για Αγάπη: 4,5,13,14,18,19,25
Καλύτερες μέρες για χρήματα: 6,7,8,9,17,18,26,27
Καλύτερες μέρες για καριέρα: 3,12,22,25,26
https://astroephimerides.com/

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια