Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίες Προβλέψεις Οκτωβρίου 2022 Λεφάκης

Από τον Κώστα Λεφάκη

ΚΡΙΟΣ
21/03 - 20/04


Ο μήνας θα επηρεάσει τις σχέσεις σας με τους άλλους, θα σας υποχρεώσει να πάρετε πρωτοβουλίες αλλά και θα σας βοηθήσει να λύσετε πρακτικά προβλήματα. Παρά το γεγονός ότι περνάτε ποικίλες συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις είναι καιρός να ασχοληθείτε περισσότερο πρακτικά με την οργάνωση της εργασίας σας. Ερωτικά η προσφορά είναι υπαρκτή αλλά το κλίμα είναι λίγο ασαφές. Χρειάζεται να δείξετε περισσότερη κατανόηση προκειμένου να έχετε καλύτερη κάλυψη στις ιδιοσυγκρασιακές σας ανάγκες. Η ηλιακή έκλειψη στις 25 κάνει εμφανείς τις καθυστερήσεις στις επιδιώξεις σας ενώ φέρνει αναστάτωση στις επαγγελματικές σχέσεις και στα οικονομικά.
ΤΑΥΡΟΣ
21/04 - 20/05


Ενδιαφέρων μήνας ο Οκτώβριος για σύναψη νέων συνεργασιών, για αντικατάσταση αντικειμένων απασχόλησης ή για επέκταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Ωστόσο υπάρχουν νέα προβλήματα που θα σας απασχολήσουν στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο, συγκριτικά με άλλους, είστε πιο ευνοημένοι ενώ οι πιο φιλόδοξοι βιάζεστε να μπουν όλα σε ένα δρόμο που έχετε πολύ κοπιάσει για αυτόν αλλά πρέπει να ανεχτείτε ένα σύντομο κύμα τελευταίων καθυστερήσεων. Ερωτικά υπάρχουν προφορές αλλά και προκλήσεις. Οι αδέσμευτοι κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες αυτή την εποχή. Μην αμελείτε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις όμως καθώς η έκλειψη του Ήλιου στον απέναντί σας Σκορπιό στις 25, φέρνει αλλαγές προγράμματος, ένταση σε σημαντικές σχέσεις και ανταγωνισμούς που μερικές φορές γίνονται και ακραίοι.
ΔΙΔΥΜΟΙ
21/05 - 21/06


Ο Οκτώβριος είναι μήνας που τονίζει την δημιουργική έκφραση αλλά και τις κάθε λογής επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Η νευρικότητα με κάποιες καθυστερήσεις δεν θα λείψουν μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο. Φροντίστε να κλείσετε εκκρεμότητες για να μην πολλαπλασιαστούν με την έκλειψη του Ήλιου στις 25 και μετά. Οι περισσότεροι από εσάς θα έχετε να αντιμετωπίσετε νέο κύμα επαγγελματικών υποχρεώσεων που θα σας προβληματίσουν αλλά αναλαμβάνοντας τις κερδίζετε και σε εκτίμηση αλλά και σε προοπτικές. Ερωτικά η εποχή είναι μεταβατική. Οικονομικά ο μήνας προβλέπεται αμφιταλαντευόμενος εναλλάσσοντας πολύ γρήγορα τη στιγμή της άνεσης με την στιγμή της δυσκολίας.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
22/06 - 22/07


Δημιουργικός και δραστήριος προβλέπεται ο Οκτώβριος. Προσωπικά ενδιαφέροντα θα μπορέσετε να τα βελτιώσετε. Οργανώστε την δραστηριότητα σας, αποφεύγοντας να επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Αξιοποιήστε τις σχέσεις σας με το περιβάλλον και φανείτε πιο πειθαρχημένοι στις συναισθηματικές σας επιθυμίες αποφεύγοντας συμπεριφορές υπερβολής. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα οικονομικά σας αλλά στο τέλος θα καταφέρετε αυτό που θέλετε. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πρέπει να προσέξετε το τελευταίο δεκαήμερο καθώς η έκλειψη του Ηλίου εμποδίζει τη σωστή κρίση και διαχείριση των υποθέσεών σας. Οι ερωτευμένοι θα χρειαστεί να διαχειριστείτε την περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου σας.
ΛΕΩΝ
23/07 - 23/08


Ο μήνας αυτός εξυπηρετεί τις μετακινήσεις και τις συναλλαγές σας. Επαγγελματικά έχετε περισσότερες προοπτικές να πετύχετε ένα σκοπό και γενικότερα τα εξωτερικά περιστατικά θα συμβάλουν στην ηθική και υλική σας ενίσχυση. Εκνευρισμοί και διαφωνίες δεν θα λείψουν αλλά δεν πρέπει να αποτελέσουν παγίδα φόβο ή αποθάρρυνση. Ερωτικά η κατάσταση θα είναι ευαίσθητη και μαζί ασαφής. Οικονομικά υπάρχει το ενδεχόμενο να εξυπηρετηθείτε αιφνίδια αλλά στιγμιαία. Η έκλειψη του Ήλιου στις 25 στον Σκορπιό επηρεάζει το συναίσθημα, προκαλεί πιέσεις από το περιβάλλον και εσωτερικές ανασφάλειες τις οποίες πρέπει να προσέξετε να μην εκδηλωθούν έντονα και να μην επηρεάσουν αυτά για τα οποία έχετε κοπιάσει να διατηρήσετε.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
24/08 - 22/09


Ο Οκτώβριος είναι ευχάριστος και πρακτικά κατάλληλος στο πρώτο εικοσαήμερο για να προωθήσετε εφαρμογή σχεδίων και να κερδίσετε το χαμένο χρόνο του καλοκαιριού. Συζητήσεις και αγοραπωλησίες ευνοούνται. Μεσολαβεί για λίγο μια μικρή νευρικότητα που όμως γρήγορα ξεπερνιέται. Προνοήστε στο ενεχόμενο μιας καθυστέρησης χρημάτων που σας είναι αναγκαία. Υπερασπίστε μια ιδέα, μια σχέση και μια δουλεία. Κινηθείτε οργανωμένα και πλησιάστε εκείνους που είναι σε θέση και σε πρόθεση μαζί να σας βοηθήσουν. Στα ερωτικά σας, προσέξτε τις ανατροπές της έκλειψης του Ήλιου στις 25, που επηρεάζει όμως όλο το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Από δική σας πλευρά θα πρέπει να λειτουργήσετε διαλλακτικά και υπομονετικά.
ΖΥΓΟΣ
23/09 - 22/10


Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι και μήνας σημαντικών ευκαιριών, για την ενίσχυση των ερωτικών και των οικονομικών σας. Πολλά θα αλλάξουν προς το καλύτερο αλλά τώρα απαιτείται προσεκτικός χειρισμός σε ότι σας αφορά άμεσα. Βάλτε σε μια τάξη τα πράγματα, οργανώστε τις δραστηριότητες σας και προγραμματίστε μια επένδυση που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ασφαλείς οικονομικά σε μια γενικότερα δύσκολη εποχή. Στα ερωτικά σας οι στιγμές εναλλάσσονται και στα κοινωνικά σας ενδιαφέροντα οι ταλαιπωρίες δεν θα λείψουν. Οι γονείς θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με το πρόβλημα ενός παιδιού σας. Προσοχή όταν ο Ήλιος περάσει στον Σκορπιό καθώς η έκλειψή του στις 25 θα επηρεάσει σημαντικά τα οικονομικά σας!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
23/10 - 22/11


Είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας ο Οκτώβριος αλλά θα αποδειχτεί και κουραστικός, καθώς πραγματοποιείται στο τέλος του έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας. Η ερωτική σας ζωή επηρεάζεται και πολλοί από εσάς θα γίνετε άλλοτε τολμηροί στις πρωτοβουλίες και άλλοτε σκληροί στις αποφάσεις. Αποφύγετε αντιθέσεις με ανθρώπους που επηρεάζουν τα συμφέροντα σας και μην είστε σκληροί με όσους σας αγαπούν. Αποφύγετε συναισθηματικές υπερβολές, είτε αυτές έχουν την μορφή εκδίκησης, είτε της παθητικής υποταγής. Μέσα σας έχουν διαμορφωθεί νέες ιδέες αλλά και νέες ανάγκες. Ανασυγκροτήστε τη ζωή σας με βάση αυτά τα δυο και αφήστε πίσω σας πικρίες και ότι δεν αξίζει πλέον να υπάρχει.
ΤΟΞΟΤΗΣ
23/11 - 21/12


Ο φετινός Οκτώβριος είναι, για τους περισσότερους από εσάς, ένας μήνας που εξυπηρετεί την υλοποίηση σχεδίων και σας βοηθά να πραγματοποιήσετε μερικά όνειρα που είχατε από καιρό. Είστε γενναίοι άνθρωποι και μαζί έξυπνοι. Τα στοιχεία αυτά καλείστε να τα επιδείξετε αλλά και να τα εφαρμόσετε. Δεν θα λείψουν μικρές καθυστερήσεις, ιδίως το τελευταίο δεκαήμερο και αντιθέσεις. Η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό ενεργοποιεί ένα παρασκήνιο και σας προκαλεί να αντιμετωπίσετε το παρελθόν με έναν πιο παραγωγικό τρόπο αλλά και να κλείσετε οριστικά τις υποθέσεις που σας πόνεσαν. Ερωτικά δεν θα λείψουν οι αιφνίδιες συγκινήσεις, αλλά εξετάστε αν σας εξυπηρετεί να πληρώσετε το αντίτιμο που σας ζητούν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22/12 - 19/01


Ο Οκτώβριος είναι ενδιαφέρων μήνας και σας βοηθά να πετύχετε κάτι σημαντικό για την ενίσχυση των οικονομικών σας ή να κλείσετε ένα ακανθώδες επαγγελματικό ζήτημα. Συνειδητοποιήστε μερικές αλλαγές που έχουν γίνει μέσα σας και προσαρμόστε τη ζωή σας στα καινούργια δεδομένα. Εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούνε μερικές αισθηματικές καταστάσεις, οι οποίες θα ενεργοποιηθούν με την έκλειψη του Ήλιου το τρίτο δεκαήμερο, αλλά μέχρι το τέλος του έτους, τα πράγματα θα διασαφηνιστούν. Αποφύγετε δηλώσεις που θα ενοχλούσαν και μην κοινοποιείτε τα σχέδια σας σε αδιάκριτους ή μη εμπίστους φίλους. Κινηθείτε οργανωμένα και αποφασιστικά στην διαχείριση των συμφερόντων σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
20/01 - 19/02


Ιδιαίτερος προβλέπεται ο φετινός Οκτώβριος και υπάρχει μια έμφαση στις εξελίξεις της δουλειάς σας οι οποίες πυροδοτούνται περισσότερο από συγκυρίες παρά από την δική σας επιμέλεια. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στον επαγγελματικό τομέα και φροντίστε να αξιοποιήσετε το χρόνο, τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και τις δυνατότητες που διαθέτετε. Στα οικονομικά εξακολουθεί να υπάρχει αστάθεια και έκτακτα έξοδα που θα επιβαρυνθούν εξ αιτίας της ηλιακής έκλειψης του τελευταίου δεκαημέρου. Μην ξανοίγεστε σε νέες δαπάνες και μην αμελείτε υπάρχουσες εκκρεμότητες. Θα νιώσετε πιο επαρκείς έτσι. Αισθηματικά η εποχή είναι ενδιαφέρουσα αλλά επισκιάζεται από την παρεμβολή άλλων τομέων.
ΙΧΘΕΙΣ
20/02 - 20/03


Επικοινωνιακός προβλέπεται ο μήνας, κουραστικός λίγο στην εργασία σας, σχετικά τυχερός στα οικονομικά σας αλλά περισσότερο ενδιαφέρων στις επαφές που θα έχετε με συνεργάτες ή με εκείνους που θα εμφανιστούν την ζωή σας και θα σας προκαλέσουν ευχάριστα.
Είναι κατάλληλος να βάλετε νέους στόχους, να αρχίσετε νέες προσπάθειες σε πιο φιλόδοξους δρόμους, να υιοθετήσετε ένα καινούργιο τρόπο ζωής ο οποίος θα αφήσει περιθώρια ελεύθερου χρόνου και θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε καλύτερα το εισόδημα σας. Μην παρασύρεστε όμως από τη γνώμη τρίτων όσον αφορά ένα αισθηματικό σας πρόβλημα καθώς επικρατεί σύγχυση εξ αιτίας της έκλειψης Ηλίου στις 25. Προσοχή στις μετακινήσεις και σε κάθε τι που σας κάνει να νιώθετε εγκλωβισμένοι σε κάποιο καθήκον.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια