Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

H γνώμη του Ζυγού για τα υπόλοιπα ζώδια

Η γνώμη του Ζυγού για τον Κριό: Απορώ δεν του έμαθε κανείς τρόπους αυτού του ανθρώπου; Δεν ξέρει ότι δεν γίνεται πάντα να λες αυτό που σκέφτεσαι; Από την άλλη όμως, πόσο θαυμάζω την δυναμικότητα, την αποφασιστικότητα και την ειλικρίνεια του! Ουσιαστικά με συμπληρώνει…!  

Η γνώμη του Ζυγού για τον Ταύρο: Καλαίσθητος, προσεγμένος και γλυκός. Αν και πρέπει να προσέξει λίγο την διατροφή του και πάχυνε πάλι. Τελοσπάντων, είναι πολύ καλό παιδί αν και λίγο βαρετό μερικές φορές…  

Η γνώμη του Ζυγού για τον Δίδυμο: Είναι τόσο καλός! Τόσο έξυπνος! Ξέρει πάντα τι πρέπει να πει και πως! Μπορούμε να μιλάμε ώρες και με κρατάει πάντα ήρεμο και χαρούμενο! Με μπερδεύει όταν αλλάζει γνώμη, αλλά δεν πειράζει! Πάλι σωστή θα είναι.  

Η γνώμη του Ζυγού για τον Καρκίνο: Με κουράζει τόση γκρίνια χωρίς λόγο… Να χαλάς μία ωραία ατμόσφαιρα, έτσι απλά γιατί είσαι κυκλοθυμικός! Μία να μιλάς συνέχεια, μία να μην μιλιέσαι! Ε δεν αντέχεται  όσο κι αν είναι και καλά ευαίσθητος ο άλλος.  

Η γνώμη του Ζυγού για τον Λέοντα: Α μια χαρά παιδί! Πάντα χαρούμενο, δοτικό, διασκεδαστικό! Μου δίνει λίγο από τη λάμψη του, του δίνω λίγο από το καλό μου γούστο ( γιατί λίγο κιτς τον λες… ).  

Η γνώμη του Ζυγού για τον Παρθένο: Χμμ… έτσι κι έτσι… Καλός άνθρωπος και ικανός, αλλά ξερόλας και ψάχνει και την παραμικρή λεπτομέρεια χωρίς ουσιαστική αιτία! Απορώ γιατί ασχολείται και χαλιέται με μικροπράγματα; Δεν βαριέται;  

Η γνώμη του Ζυγού για τον Ζυγό: Α, είναι γλυκύτατος, τρελαινόμαστε να ανταλλάσουμε φιλοφρονήσεις και να μιλάμε για ομορφιά, καλλιτέχνες, για τα ερωτικά μας. Όταν είναι να αποφασίσουμε που να πάμε για βόλτα, υπάρχει πρόβλημα, γιατί ποτέ δεν καταλήγουμε… 

Η γνώμη του Ζυγού για τον Σκορπιό: Τι άνθρωπος! Για να του κλέψεις ένα χαμόγελο, μία κουβέντα, κάτι, σου βγάζει την ψυχή! Μυστήριο και μυστικά συνέχεια… Με κουράζει, παρόλο που μ’ αρέσει η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός του… 

Η γνώμη του Ζυγού για τον Τοξότη: Αχ, είναι φοβερός! Ευχάριστος, ενδιαφέρον, χαρούμενος, δυναμικός, φλογερός. Λίγο πιο ευγενικός να γινόταν, γιατί παραείναι χύμα για τα γούστα μου, θα ήταν τέλειος!  

Η γνώμη του Ζυγού για τον Αιγόκερω: Αγενής, ψυχρός, απόλυτος και σκληρός! Μιλάω για τέχνη, μιλάει για δουλειά! Μιλάω για έρωτα, μιλάει για λεφτά! Καμία ελπίδα….  

Η γνώμη του Ζυγού για τον Υδροχόο: Πανέξυπνο και ξεχωριστό πλάσμα! Μαθαίνω τόσα πολλά από αυτόν και τον ηρεμώ κι εγώ όταν θυμώνει απότομα. Είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από όλους και εγώ μπορώ να προσαρμοστώ και εκεί! Μοναδικός! 

Η γνώμη του Ζυγού για τον Ιχθύ: Δεν ξέρω τι να πω… Είναι φυσικά ένα πολύ γλυκό άτομο με καλούς τρόπους και το συμπαθώ ιδιαίτερα αλλά έχει τις ώρες του. Δεν μπορείς να κάνεις μία φυσιολογική και ισορροπημένη συζήτηση μαζί του. Έχει αλλάξει θέμα πριν καν το καταλάβω!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια