Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Επαγγελματικός Ανταγωνισμός και Ζώδια

Κριός
Ο Κριός θέλει να έχει την πρωτιά και παρά την φιλική του στάση μέσα στο συναδελφικό περιβάλλον, δεν χαρίζει τη θέση του σε κανένα. Είναι ακραία ανταγωνιστικός και κυνηγάει με πάθος τα φιλόδοξα σχέδια του. 
Ταύρος
Ο Ταύρος έχει την σιγουριά της πρωτιάς και για αυτό δεν φαίνεται να είναι ανταγωνιστικός. Απλά ξέρει ότι υπερέχει και συνηθίζει να επιδεικνύει τις ικανότητες του με μεγάλη μαεστρία. Κερδίζει συχνά όλα τα παιχνίδια.

Δίδυμος
Ο Δίδυμος είναι ελεύθερο πνεύμα και δεν παθιάζεται τόσο με τη θέση και τα πρωτεία. Ωστόσο, επειδή είναι φιλομαθής, καταφέρνει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να κατατροπώνει τους αντιπάλους του.  

Καρκίνος
 Ο Καρκίνος είναι ανταγωνιστικός, απλά γιατί τα παίρνει όλα προσωπικά και θίγεται εύκολα. Για αυτό κυνηγάει με κάθε τρόπο την πρωτιά και πολλές φορές χειραγωγεί συναισθηματικά το περιβάλλον του. Είναι αρκετά ιδιόρρυθμος.

Λέων
Ο Λέοντας είναι μόνο για την πρώτη θέση και δεν το διαπραγματεύεται με κανένα. Δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του, και θυμώνει αρκετά συχνά με το περιβάλλον του.  Είναι ακραία φιλόδοξος.

Παρθένος
Ο Παρθένος είναι χαμηλών τόνων και για αυτό ενδιαφέρεται για το γενικό καλό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα χαρίσει τη θέση του, απλά κάνει σωστά τη δουλειά του και θέλει να αμείβεται για αυτό. Δεν κοιτάει να βάζει τρικλοποδιές.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι διπλωμάτης και θέλει να έχει καλές επαφές μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Έτσι και παρά την έλλειψη ανταγωνιστικής διάθεσης, κερδίζει πάντα τους αντιπάλους του, γιατί είναι μανούλα στις δημόσιες σχέσεις.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός θέλει να μην αδικείται μέσα στον επαγγελματικό χώρο αλλά δεν ξεκινάει τον πόλεμο, εάν δεν δεχτεί το πρώτο χτύπημα. Είναι δίκαιος παίχτης, μέχρι να συνειδητοποιήσει το παρασκήνιο. Μετά αλλάζει πρόσωπο και στάση.

Τοξότης
Ο Τοξότης είναι αγωνιστής μέσα στην επαγγελματική αρένα και του αρέσει βέβαια να κερδίζει. Δεν θα τα βάψει όμως μαύρα, εάν χάσει και μια μάχη. Συνεχίζει τις προσπάθειες ή αλλάζει δουλειά.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως κοιτάει πάντα την κορυφή και παλεύει καθημερινά να εκπληρώσει τα σχέδια του. Δύσκολα μπορεί κάποιος να τον ξεπεράσει, καθώς συνέχεια μοχθεί και γίνεται καλύτερος.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος δεν ενδιαφέρεται για την πρώτη θέση, έτσι λέει δηλαδή, και φαίνεται να κινείται χωρίς ανταγωνιστική διάθεση. Εάν του αρέσει η δουλειά που κάνει, θα αποδεχτεί την ήττα και δεν θα υπάρχει πρόβλημα.

Ιχθύες
Ο Ιχθύς μπορεί να συμπεριφερθεί αρκετά ανταγωνιστικά και μάλιστα να δημιουργήσει και πλεκτάνη, αρκεί να μην «αδικηθεί». Μπορεί όμως και να είναι αδιάφορος, να μην τον νοιάζει η πρώτη θέση. Ανάλογα τα κέφια του.   
Τανταλίδου >

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια